Cum să prindeți latios în pokemon ruby

Latios este un mare legendar Pokémon, dar el poate fi foarte greu de prins! În timp ce îl găsește până la șansă, nu este cu adevărat atât de greu. Prindeți-l va fi adevăratul truc! Cu o mică pregătire, îl puteți prinde cu ușurință. Începeți doar cu pasul 1 de mai jos pentru a afla cum.

Pași

Metoda 1 din 2:
Cu o minge principală
  1. Imagine intitulată Găsiți Latias în Pokemon Emerald Pasul 1
1. Bate elita patru. Latios nu va fi disponibil până când acest lucru este complet.
  • Imagine intitulată Găsiți Latias în Pokemon Emerald Pasul 3
    2. Odată ce creditele au fost rulate și sunteți în casa dvs. în orașul Litineroot, mergeți jos și urmăriți televizorul când obțineți șansa. Vă va informa despre un Pokémon de zbor albastru rătăcind în jurul orașului Hoenn. Acesta este Latios.
  • Imagine intitulată Găsiți Latias în Pokemon Emerald Pasul 2
    3. Luați-vă malul maestrului. Cea mai bună metodă este să salvați mingea master pentru Latios, deoarece tinde să fugă. Dacă nu ați salvat mingea Master, va trebui să vedeți următoarea secțiune a acestui articol. Puteți derula în jos sau utilizați tabelul de conținut în partea de sus.
  • Imagine intitulată Capat Latios în Pokemon Ruby Pasul 9
    4. Călătoriți într-o zonă bună. Latios este un Pokémon în roaming și se va găsi doar oriunde. Pentru a face Latios mai ușor de prins, veți dori să mergeți într-o zonă în care puteți reîncărca cu ușurință, cum ar fi deschiderea unei peșteri în apropierea unui câmp folosind o putere secretă.
  • Imagine intitulată Capat Latios în Pokemon Ruby Pasul 8
    5. Căutați latios. Căutați în jur prin iarbă sau alt mediu până când veți găsi latios. Nu pierdeți timp lupta împotriva altor Pokémon - rulați din alte bătălii. Dacă nu ați găsit la Latios într-o zonă după 5 minute de alergare în jurul valorii, ieșiți din zonă și reintroduceți.
  • Imagine intitulată Capat Latios în Pokemon Ruby Pasul 10
    6. Arunca mingea maestrului. Când intrați în el, aruncați imediat mingea maestrului. Felicitări! Ați prins Latios!
  • Metoda 2 din 2:
    Fără o minge de master
    1. Imagine intitulată Capat Latios în Pokemon Ruby Pasul 4
    1. Pokemon-ul tău gata. Veți avea nevoie de un Pokémon de nivel 40 pentru a lua la Latios. Obțineți un trapinch sau un Pokémon de nivel înalt sau orice nivel înalt, care știe aspect mediu (cum ar fi un Golbat sau Crobat). Dați un Pokémon care are mijloc să arate capacitatea rapidă de gheare și să cumpere niște carbos pentru ea (pentru a fi sigur că este o viteză maximă). Puneți acest Pokémon în partea de sus a partidului dvs.
    • Wobbuffet și Trapinch sunt utile deoarece abilitățile lor de umbră (Wobbuffet) și Arena Trap (Trapinch) vor păstra la Latios să scape.
  • Imagine intitulată Capat Latios în Pokemon Ruby Pasul 5
    2. Cumpărați tone de bile ultra. Acestea vor fi cel mai bun pariu pentru a prinde la Latios. O minge regulată de poke nu este recomandată.
  • Imagine intitulată Capat Latios în Pokemon Ruby Pasul 11
    3. Utilizați abilitățile. Dacă ați ales Trapinch sau Wobbuffet, bateți-i pe HP și aruncați tone de bile ultra. În caz contrar, utilizați aspectul mediu la începutul luptei. Dacă îl faci pe Latios slab, resetați. Dacă se îndepărtează, îl puteți urmări acum cu Pokedex, în stilul pe care îl utilizați pentru a urmări câinii legendari în G / S / C.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți un flaut alb (un flaut care atrage pokémon într-un loc), utilizați-l.
  • Nu vă descurajați dacă nu îl găsiți repede. Fiți conștienți de faptul că acest lucru ar putea dura ceva timp pentru dvs. și este posibil să nu aveți noroc.
  • Uneori, zboară în jurul valorii de la Latios îl va speria și de fiecare dată când zburați într-un oraș lângă locația sa, el va alerga. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să trebuiască să mergeți și să surf să-l găsiți în loc să zboare.
  • Dacă nu aveți un Wobbuffet sau Trapinch, utilizați Golbat sau Crobat.
  • Mergând cu un Pokémon rapid cu aspect mediu este mai bun decât să mergem cu unul care are o capcană Arena ca o abilitate. După aspectul mediu, puteți trece la un Pokemon cu glas falsă.
  • Dacă căutați la Latias în Pokémon Sapphire, încercați să vă uitați acest.
  • Avertizări

    Latios se mută la o tona de alte locuri dacă zburați la el. Încercați să zburați la un loc aproape și apoi să începeți mersul pe jos / ciclism. Dacă fugi, ar putea sta, dar există o șansă pe care nu o va face.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar