Cum de a crea un hashtag

Un Hashtag este un instrument mass-media social util care ajută la etichetarea diferitelor posturi ca fiind legate de același subiect. Hashtags sunt o modalitate excelentă de a vă promova ideea, evenimentul sau marca pe social media. Ele oferă o modalitate creativă de a angaja o comunitate țintă sau de a începe conversații cu oameni din întreaga lume. Venirea cu propriul dvs. hashtag poate fi o sarcină descurajantă, dar găsirea unui bastoane merită efortul.

Pași

Partea 1 din 3:
Venind cu idei
  1. Imaginea intitulată Creați un pas hashtag 1
1. Decideți scopul hashtagului dvs. Determinați dacă veți utiliza Hashtag dvs. pentru a vă comercializa compania, promovarea mărcii dvs. personale, aducând atenție unui eveniment sau susținerea unei anumite cauze. Cu cât aveți mai multă claritate asupra scopului hashtagului, cu atât va fi mai ușor să creați.
  • Întrebați-vă clarificarea întrebărilor ca: "Vreau ca hashtag meu să fie amuzant?"Încerc să-mi inspi comunitatea?"Și" vreau hashtag meu să facă publicitate unui produs sau un eveniment?"
  • Gândește-te la îndemâna hashtag-ului tău. Ce comunități încercați să vizați? Este hashtag dvs. doar pentru prieteni și familie, sau lucrați la branding pentru o companie mai mare?
  • Imagine intitulată Creați un pas hashtag
    2. Brainstorm o listă de idei. Utilizați o variantă de cuvinte scurte, fraze sau numere pentru a scrie 10-15 idei diferite hashtag. Încercați să vă păstrați hashtagurile scurte, între 1-3 cuvinte pentru a vă asigura că sunt ușor de citit și de înțeles. Păstrați-vă hashtag-ul sa concentrat pe obiectivul dvs., indiferent dacă este vorba despre un eveniment, care sărbătorește o nuntă sau împărtășește o idee.
  • Încercați să utilizați cuvinte care să acționeze pentru a angaja cititorii cu campania dvs. de marketing, cum ar fi Nike`s #Justdoit Motto și Hashtag.
  • Luați în considerare utilizarea unei fraze comune sau a unei locații în Hashtag, cum ar fi Hashtag #Gettogetheral deja folosit de Tostos. Astfel, utilizatorii vor avea mai multe șanse să-și eticheteze fotografiile obișnuite cu Hashtag.
  • Evitați utilizarea unor caractere speciale cum ar fi semne de exclamare sau semne de dolar.
  • Utilizați abrevierile și scurtați cuvintele în care puteți, cum ar fi utilizarea #Tbt în loc de #throwbackthursday sau scurtarea numelui #nicholas la #nick, de exemplu.
  • Imagine intitulată Creați un pas 3 hashtag
    3. Includeți numele dvs. de marcă. Este o idee bună să utilizați direct numele dvs. de marcă în hashtag pentru a direcționa utilizatorii produsului dvs. Dacă hashtagul începe să treacă, acest lucru vă poate ajuta să puneți numele companiei dvs. pe hartă.
  • Puteți utiliza fie tot numele dvs. de marcă ca în #beatsydre, sau să vă concentrați pe produsele dvs., cum ar fi în hashtagul lui Coca-Cola #shareackoke.
  • Imagine intitulată Creați un pas hashtag
    4. Utilizați numere pentru a vă face hashtagul să iasă în evidență. Dacă evenimentul dvs. se întâmplă anual, luați în considerare includerea anului în Hashtag. Alternativ, puteți include numărul de ori a avut loc un eveniment, cum ar fi # superbowl50 pentru cel de-al 50-lea joc Super Bowl.
  • Pentru evenimente anuale, încercați să scrieți întregul an sau o abreviere, cum ar fi fie # coachella2018, fie # coachella18.
  • Folosind un an în Hashtag vă oferă șansa de a crea o nouă variație a acestuia data viitoare când evenimentul are loc, cum ar fi utilizarea # Coachella2019 sau # Coachella19.
  • Folosirea unui an poate adăuga claritate unui hashtag, dar face mai greu de reutilizare. Acest lucru este ceva de luat în considerare atunci când decideți dacă să includeți un număr sau nu.
  • Partea 2 din 3:
    Perfecționarea hashtagului tău
    1. Imagine intitulată Creați un pas hashtag
    1. Verificați dacă hashtag-ul dvs. este unic prin căutarea acestuia pe site-urile media sociale. Căutați pe Twitter, Facebook, Instagram și Tumblr pentru a vedea dacă creația dvs. este deja utilizată. Asigurați-vă că Hashtag dvs. nu este deja asociat cu o marcă, o idee sau o comunitate. Este bine să vă prezentați hashtag-ul și nu doriți să riscați confuzul dvs. când utilizatorii vă caută Hashtag online.
    • Fi amănunțit în cercetarea dvs. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca Hashtag dvs. să decoleze, doar pentru a afla după aceea că este deja asociat cu ceva ce nu doriți atașat la brandul dvs.
    • Dacă hashtag-ul dvs. este deja utilizat, treceți la o altă opțiune din lista dvs. sau schimbați suficient de hashtag pentru ao face unic.
  • Imagine intitulată Creați un pas hashtag
    2. Verificați că hashtag dvs. nu scrie niciun cuvânt neintenționat. Verificați cu un prieten că hashtag dvs. este clar și ușor de înțeles. Asigurați-vă că verificați dacă hashtag-ul explică mai multe cuvinte, altele decât ceea ce ați intenționat, de exemplu, ați putea interpreta Hashtag "#thatcher" ca ortografie în cuvântul "care" și numele "Cher."
  • Uneori poate fi greu să spui că hashtag-ul vrăjește mai multe cuvinte atunci când o scrieți folosind majuscule. Încercați să scrieți hashtag-ul în litere mici pentru a spune mai bine dacă explică orice cuvinte neintenționate.
  • Imaginea intitulată Creați un pas Hashtag
    3. Verificați că hashtag-ul dvs. nu are un sens dublu. Multe cuvinte și fraze pot avea mai multe sensuri care pot confunda mesajul Hashtag. Hashtag #friends, de exemplu, ar putea face referire la un grup de prieteni sau prietenii populară de televiziune. Dacă puteți veni cu mai multe sensuri pentru hashtag-ul dvs., încercați să adăugați mai multe detalii, cum ar fi o dată sau o locație, pentru a-și clarifica semnificația.
  • Adresați-vă unui membru al familiei sau unui coleg să citească hashtag-ul dvs. și să vă ajute să scrieți o listă cu posibilitățile sale posibile. Uneori obținerea unei a doua opinii vă poate ajuta să observați greșeli și orice limbă neclară în hashtag.
  • Imaginea intitulată Creați un pas 8 hashtag
    4. Verificați știrile pentru cuvintele din hashtag. Căutați cuvintele sau fraza în hashtag pe un site web local de știri. Asigurați-vă că orice nume sau fraze pe care le utilizați nu au fost utilizate în știri recente sau pentru a descrie evenimente majore. Cu excepția cazului în care încercați să faceți referire la aceste persoane sau evenimente în mod specific, asigurați-vă că evitați numele care au apărut pe știri.
  • Dacă doriți să utilizați un nume similar cu unul din știri, încercați să abreviați numele, folosind o poreclă sau adăugarea unui nume sau de preluare sau inițial la Hashtag pentru claritate.
  • Partea 3 din 3:
    Promovarea hashtagului
    1. Imagine intitulată Creați un pas hashtag
    1. Adresați-vă prietenilor și adepților dvs. să vă folosească hashtag-ul. Pentru hashtagele unice, începeți să obțineți cuvântul prin întrebarea prietenilor și a membrilor familiei să o folosească în posturile lor personale. Scrieți un post despre conturile dvs. sociale pentru a obține cuvântul către urmașii dvs. Luați în considerare scrierea unui post de blog pentru a promova hashtag-ul și conectarea acestuia în posturile dvs. de social media.
    • Pentru a vă mai fi mai mult mai mult, luați în considerare solicitarea unui influență social media să o folosească în posturile lor. Acest lucru va primi și mai multe ochi pe hashtag-ul tău.
  • Imagine intitulată Creați un pas hashtag Pasul 10
    2. Utilizați hashtag pe mai multe site-uri sociale media. Promovați-vă hashtag-ul pe mai multe platforme de social media, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram. Pentru postările Facebook și Twitter, limitați-vă să utilizați 1-2 hashtag-uri suplimentare în postarea dvs. Cu toate acestea, în instagram, includeți hashtag-ul dvs. alături de 5-10 alte hashtags pentru a câștiga cele mai multe vederi.
  • Fiți atenți la diferitele audiență pe fiecare platformă. Pe Instagram, încercați să utilizați o imagine inspirată și alte hashtagi de trending pentru a vă promova propria dvs. Concentrați-vă mai mult pe conținutul scris în postările dvs. Facebook și Twitter.
  • Faceți mai multe postări pe fiecare cont pentru a vă menține hashtag-ul în partea de sus a newsfeed-ului.
  • 3. Publicați-vă hashtag-ul în persoană. Dacă aveți un magazin fizic, afișați hashtag pe un semn din fereastră pentru a încuraja utilizatorii să se uite. Încercați să utilizați spațiu suplimentar în magazinul dvs. pentru a configura o Photobooth și aveți hashtag-ul în fundal pentru ao promova pe Instagram.
  • Obțineți creativ cu marketingul dvs. Puteți face o versiune tăiată a hashtag-ului dvs. pentru vizitatori pentru a vă menține într-o imagine sau pentru a face un autocolant de protecție cu hashtag-ul dvs. pentru mașina dvs.
  • 4. Urmăriți utilizarea hashtagului cu un instrument de analiză. Căutați Hashtag dvs. pe diferite site-uri media sociale pentru a vedea cât de bine este performanța. Adăugați răspunsuri la postări care utilizează hashtag-ul dvs. pentru a încuraja mai multă implicare comunitară. Utilizați un instrument de analiză cum ar fi Keyhole sau TweETreach pentru a obține date despre succesul hashtag-ului dvs.
  • Fiți atenți la publicul că hashtagul dvs. atinge și, în special, grupul de vârstă. Gândiți-vă la ce conținut puteți posta pentru a obține un număr mai mare în alte grupuri de vârstă sau comunități și cum să păstrați atenția urmașilor pe care ați atras-o deja.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar