Cum se creează o carte de bucate de memorie

Fiecare familie are rețete mari pe care le tratează la fel de speciale și care sunt asociate cu membrii particulari ai familiei, fie că sunt pentru că au gătit-o, au făcut-o sau au plăcut-o cu bucurie. O carte de bucate de memorie este o modalitate de a-și aminti anumiți membri ai familiei prin punerea în rețetele lor preferate, sfaturi și anecdote, împreună cu fotografii, citate și alte elemente personalizate care vă reamintesc acelei persoane după ce au plecat. O carte de bucate de memorie este o heirloom specială care poate fi transmisă generațiilor.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 1
1. Decideți despre cine va fi focalizat cartea de bucate de memorie. Este o persoană sau doriți să vă concentrați asupra unui cuplu sau chiar un grup de oameni? De exemplu, ați putea dori să vă amintiți de gătitul bunicii sau de bunica și bunicul gătit și Părți de masă, Sau poate toți frații și surorile bunicilor și bunicilor și experiențele de gătit!
  • Imaginea intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 2
    2. Setați să adunați împreună memorabilia. Treceți prin cărțile de bucate ale persoanei, dosarele de rețete realizate manual și orice alt element relevant. Căutați notele scrise de mână, deoarece acestea vă vor spune multe despre modul în care persoana se simțea despre Rețete- Adesea, vor exista mici adnotări care să descrie modul în care rețeta trebuie schimbată ușor, fie că este bună sau rea și chiar și atunci când a fost folosit pentru o ocazie specială.
  • De asemenea, verificați cărțile vizitatorului, dacă există. Odată popular, și încă popular cu unii oameni, acești oaspeți au participat la petreceri de cină și au înregistrat uneori masa. Puteți obține o mulțime de idei despre flerul de mese al persoanei de la aceste feluri de resurse.
  • Imagine intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 3
    3. Găsiți fotografii, anecdote, citate și alte fragmente relevante pentru a plasa în cartea de bucate de memorie. Vă puteți aminti bucătăria specifică și înțelepciunea de divertisment de la persoana în cauză? Dacă da, asigurați-vă că ați citat astfel încât să nu se piardă în generațiile!
  • De asemenea, ar trebui să vă gândiți să scrieți propriile dvs. impresii ale gătitului acestei persoane, mese și distractiv stil. Acest lucru poate servi ca o prefață sau introducerea în cartea de bucate și o va personaliza cu adevărat și va aduce persoana înapoi la viață pentru cititori. Ați putea dori, de asemenea, să obțineți povesti personale de la alte persoane care cunosc persoana în cauză - dacă obțineți foarte mult, creați un capitol întreg.
  • Imagine intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 4
    4. Luați în considerare solicitarea altor membri ai familiei sau a cercului de prieteni pentru rețete și idei. Ei ar putea să cunoască anumite rețete, sfaturi și povestiri pe care nu le cunoașteți. Luați în considerare, de asemenea, adăugarea de rețete de la alte persoane ca o modalitate de onorare a persoanei, cartea de bucate este dedicată. Asigurați-vă că puneți numele și relația cu persoana împreună cu rețeta.
  • Imagine intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 5
    5. Decideți despre necesitatea ilustrațiilor. Pe lângă fotografiile și alte biți și piesele pe care le-ați adunat, ați putea dori să adăugați ilustrații pentru a desena întreaga carte împreună. Dacă ești bun cu opere de artă, ai putea să o faci. Dacă nu, există o mulțime de ilustrații tipărite fără drepturi de autor pe care le puteți utiliza - doar faceți o căutare online.
  • Când selectați imagini, aveți grijă de licență. Unele imagini sunt fără drepturi de autor, indiferent de ce scop al cărții, în timp ce altele sunt doar drepturi de autor gratuit, în timp ce nu faceți niciun profit de la ei. Dacă intenționați să recuperați costurile, de obicei este bine, dar dacă veți vinde cartea pentru un profit, fiți foarte atent.
  • Unele imagini pot fi la fel de simple ca fotografia retetei scrise de mână inițial a persoanei în cauză (a se vedea imaginea Introducere), astfel încât oamenii să poată vedea elemente personale cu adevărat rețetelor alături de imprimarea și aspectul întregii cărți de bucate.
  • Imagine intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 6
    6. Alegeți metoda de preparare și imprimare a cărții de bucate. Există multe programe disponibile pentru producerea unui a Cartea de bucate online sau pe computerul dvs. personal. Magazin în jurul valorii de a vedea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Dacă produceți doar o carte de bucate de memorie pentru dvs., va fi destul de simplă și probabil că puteți face totul în casă. Cu toate acestea, dacă intenționați să distribuiți cartea de bucate de memorie în toată familia și prietenii, va trebui să vânați pentru cele mai bune prețuri pentru crearea cărților de bucate în vrac.
  • În ceea ce privește tipărirea, este o idee bună să întrebați în jurul mai multor imprimante locale pentru prețurile lor și să verificați costurile online de imprimare carte. Cereți o mulțime de întrebări despre lucruri, cum ar fi capacitatea lor de a imprima în culori, matte sau luciu, cantitatea de cărți de bucate care se așteaptă să fie tipărite etc.
  • Imaginea intitulată Creați o carte de bucate de memorie Pasul 7
    7. Distribuiți cartea de bucate de memorie. Dacă este doar o singură copie pentru dvs., acest pas nu se va aplica. Dacă ați creat un număr de cărți de bucate de memorie pentru familie și prieteni, va trebui să obțineți cărțile de bucate tuturor. Există mai multe posibilități:
  • Postați sau curier cartea de bucate de memorie (cereți cel mai bun preț).
  • Țineți o reuniune a familiei și distribuiți cărțile de bucate ca parte a amintirii persoanei în cauză și având discursuri etc., În onoarea acestei persoane. Aceasta este o mulțime de efort, dar poate fi o oportunitate fantastică de a aduce pe toți împreună.
  • Păstrați copiile în casa dvs. și amintiți-vă să le dați oamenilor ori de câte ori ei numesc.
  • Trimiteți copii suplimentare unor membri ai familiei și cereți-i să-i ajute să le distribuie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puneți deoparte un timp regulat în fiecare săptămână pentru a compila această carte de bucate de memorie. Este un exercițiu destul de consumator de timp, dar este distractiv. (Și încercați să fiți organizat, ajută foarte mult!)
  • Doriți să vă temeți cartea de bucate? Luați în considerare unele dintre lucrurile pe care persoana în cauză le-a plăcut foarte mult. Poate că vei ajunge cu o înclinare pe ciocolată, o temă a țării și a vieții ferme sau rețete vegetariene de la animale. De asemenea, rețetele sezonului de vacanță ar putea fi livrate mari în cartea de bucate dacă persoana a iubit să gătească o furtună pentru Ziua Recunostintei, Crăciun, Diwali, Paște!
  • Nu neglijați anterior cărțile de plăți de memorie de memorie de relevanță. Puteți atrage și inspirație și informații de la acestea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Programul de carte de rețete pentru computer
    • Imprimanta (cel puțin pentru a vedea dovezi, opționale în ceea ce privește cartea finală)
    • Citatele lui Printer
    • Fotografii, sfaturi, anecdote, rețete etc.
    • Scaner (acest lucru vă va ajuta cu fotografii și orice scriere de mână etc., pe care doriți să le țese în aspectul cărții)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar