Cum să curbați părul stratificat

Dacă aveți straturi în părul dvs., puteți obține bucle bune! Cheia este să se concentreze asupra straturilor individuale cât mai mult posibil pentru a le face mai ușor. Încercați un fier curling pentru cea mai eficientă modalitate de a vă curăța părul. Pentru metode mai ușoare, încercați să vă legați părul cu bandanas și lăsându-l peste noapte.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătiți-vă părul pentru căldură
  1. Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 1
1. Puneți-vă părul pentru a scăpa de tangle. Începeți cu părul uscat, apoi executați o perie prin părul dvs., lucrând de la partea de jos în sus. Pornind de la partea de jos vă ajută să vă distrugeți părul fără să-l luați atât de mult la scalp. Așa cum se întâmplă, mișcați-vă părul, văzuiți întotdeauna spre sfaturi.
  • Încercați să nu vă spălați părul când este umed, deoarece ar putea să vă deteriora părul. În mod similar, nu utilizați nici unelte de căldură pe părul umed.
  • Tanglele și nodurile vor face ca buclele să pară neuniforme. În plus, va fi mai dificil să se separe și să vă îndoiți straturile dacă părul nu este periat.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 2
    2. Adăugați o spritz de protecție împotriva căldurii pentru a limita daunele de la fiarkul curling. Dă-ți părul o acoperire ușoară a unui spray de protecție termică, scufundându-l peste păr și apoi periajul de pulverizare prin el. Odată ce este activat, vă va ajuta să vă protejați părul de la căldură în timp ce vă curbați.
  • Unele spray-uri oferă, de asemenea, un pic de ținut, ceea ce va ajuta la menținerea buclelor în loc când ați terminat.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificate Pasul 3
    3. Alegeți un fier mai nou sau o baghetă, dacă este posibil. Fierurile mai vechi de curling tind să se încălzească neuniform după un timp, deci dacă aveți probleme să vă luați părul pentru a vă curl, ar putea fi timpul să obțineți unul nou. Dacă vă puteți permite, optați pentru una care este gradul profesional, care va încălzi mai uniform.
  • Căutați una care are o placă ceramică sau de la un turism.
  • Curățați regulat fierul sau bagheta în mod regulat pentru ao face să dureze mai mult și ajută-l să vă încălzească în mod egal părul.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind un fier curling sau baghetă
    1. Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 4
    1. Împărțiți părul în jumătate cu un pieptene. Partea părului tău așa cum faci în mod normal, alergând de pe frunte până la calea gâtului. Pieptene părul la ambele părți pentru a forma o lungă parte.
    • Este bine să joci în jurul tău, dacă îți place. Cu toate acestea, rețineți că straturile dvs. vor arăta cel mai bine dacă vă lipiți de partea obișnuită, care este modul în care stilistul dvs. este probabil părul dvs. când vă taie straturile.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 5
    2. Separați părul în 2 părți pe fiecare parte. Rulați un pieptene peste părul dvs. din templele dvs. spre centrul din spate al capului, făcând o parte orizontală chiar deasupra urechii voastre. Încercați să prindeți doar stratul inferior de păr, astfel încât acesta va fi în cea mai mare parte aceeași lungime. Faceți același lucru pe cealaltă parte.
  • Secționarea părului dvs. va facilita curl.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificate Pasul 6
    3. Legați-vă părul cu suporturi de coadă sau clipuri. Trageți stratul superior de pe ambele părți ale capului în bucate mici, apoi fixați-le cu cleme sau suporturi de coadă pentru a le menține din cale. Adunați stratul inferior de păr pe o parte într-un suport mic de ponei sau clip, astfel încât să nu fie în afara drumului.
  • Lăsați stratul inferior de pe cealaltă parte în jos.
  • Dacă părul are mai multe straturi, este mai bine să creați mai multe chifle pe fiecare parte. Acest lucru va facilita curlarea fiecărui strat și va crea cea mai bună aspect.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificate Pasul 7
    4. Înfășurați părul de pe fier sau pe baghetă, începând de la rădăcini. Acest lucru poate părea contra-intuitiv, dar doriți să vă încălziți rădăcinile mai mult decât sfaturile dvs. Țineți verticalul curling vertical până aproape de scalp. Apoi, apucați o mică secțiune de păr care este de aproximativ 1 inch (2.5 cm) larg de la stratul inferior pe care îl pierdeți și puneți-l sub clip dacă dvs. are unul. Apoi, vântul părului în jurul fierului sau a bagajului. Când ajungeți la sfaturi, lăsați ultimul 1 inch (2.5 cm) sau așa mai departe, ținând capăt pentru ao menține în poziție.
  • Când înfășurați părul, se îndepărtează de fața ta.
  • Lucrați cu doar stratul de jos pe o parte mai întâi.
  • Pentru acest tip de curl, este mai bine să utilizați un fier curling sau o baghetă care are a .75 la 1 din (1.9 la 2.5 cm) baril.
  • Pentru a modifica dimensiunile dvs. de curl, va trebui să utilizați un fier sau o baghetă de dimensiuni diferite. Pentru bucle mai stricte, utilizați un fier sau o baghetă mai mică, cum ar fi a .5 în (13 mm) baghetă de curling. Dacă doriți buclele foarte libere, alegeți un butoi mai mare, cum ar fi un 1 până la 2 din (2.5 până la 5 ani.1 cm) fier sau baghetă.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 8
    5. Eliberați părul după 5 secunde. Durează doar 3-5 secunde pentru a obține buclele pe care le doriți. Lăsând părul pe fier curling, poate provoca daune. Numărați 5 secunde, apoi dezvăluiți părul de la fier curling sau baghetă.

    Variație: Puteți schimba stilul buclelor dvs. prin variația modului în care vă înfășurați părul:

    Pentru chiar bucle, înfășurați părul în 1 strat chiar în jurul fierului sau a baghetei.

    Pentru un aspect dezordonat, desființați, împachetați jumătatea superioară a părului 1, apoi schimbați direcția pentru jumătatea inferioară.

    Dacă doriți bucle spirale, răsuciți secțiunea strâns înainte de ao curba. Apoi, începeți să vă înfășurați părul în partea inferioară a cilindrului și înfășurați strâns lungimea părului până la capătul arborelui de cilindru.

  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 9
    6. Continuați curlingul 1 în (2.5 cm) secțiuni până când se face stratul inferior. Lucrați de la 1 capăt al secțiunii la alta, astfel încât toate părul dvs. este curbat. După ce ați înclinat o secțiune, mutați-l în lateral pentru a face mai ușor să spuneți care sunt bucăți curbate. Pe măsură ce vă înclină părul, verificați-vă munca stând în fața unei oglinzi mari și pescuim o oglindă de dimensiuni medii în spatele dvs.
  • Finalizați întregul strat înainte de a trece la un alt strat. În caz contrar, probabil că veți pierde o bucată.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 10
    7. Eliberați fiecare strat în jos unul câte unul pentru a curl. Odată ce ați înfășurat tot părul de pe stratul inferior, dezactivați părul de mai sus. Utilizați un pieptene pentru a crea o parte orizontală din templele dvs. spre centrul din spate al capului, aducând următorul strat de păr, care este de aproximativ aceeași lungime. Îndepărtați restul părului înapoi în poziție.
  • Curlând acest păr în același mod în care ați făcut stratul inferior.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 11
    8. Continuați să lăsați straturi până când toate părul este curbat. Continuați să lucrați în secțiuni mici până când toate părul este curbat. Nu încercați să vă grăbiți, deoarece straturile de top vor fi cele mai vizibile. Luați-vă timpul pentru a face fiecare secțiune în mod consecvent, astfel încât stilul dvs. să se dovedească bine.
  • Pentru părul sau părul mai gros cu mai multe nivele, probabil că va trebui să vă lăsați părul de mai multe ori. Doar luați-vă timpul, deoarece acest lucru vă va asigura că straturile dvs. sunt cât mai aproape posibil.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 12
    9. Lăsați-vă numai buclele până când se răcesc complet. Nu trageți pe buclele dvs. sau încercați să le mutați prea mult. Au nevoie de timp pentru a seta, care se va întâmpla în timp ce se răcesc. În schimb, așteptați până când vă curbați întregul cap înainte de a încerca să vă modelați părul.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 13
    10. Folosește-ți degetele pentru a-ți forma buclele, apoi setați-le cu hairspray. Deschideți ușor sau vă aranjați buclele folosind degetele. Cu toate acestea, încercați să nu atingeți atât părul, deoarece poate fi pufos sau își pierde curl. După ce părul tău este așa cum îți place, spritz-l cu spray de păr pentru ao menține în poziție.
  • Nu vă periați părul, deoarece acest lucru vă va face buclele pufoase sau îngroșate.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând bucle cu un fier plat
    1. Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 14
    1. Alegeți un fier plat, care este de aproximativ 1 la 1.5 inci (2.5 până la 3 ani.8 cm) lățime. Un îndrepitor mai mic poate crea bucle. Cu toate acestea, este dificil să folosiți un îndrepitor mare pentru a vă curăța părul. Alegeți cel mai mic model pe care îl găsiți.
    • S-ar putea să cumpărați chiar și un fier plat pentru a vă folosi pentru a vă curăța părul, dacă în mod normal preferați să utilizați o îndreptare mai mare.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificate Pasul 15
    2. Puneți-vă stratul superior de păr, astfel încât să puteți face partea de jos în primul rând. Înfășurați stratul superior într-un bun sau mai multe chifle, apoi fixați-le cu un clip. Stratul de lucru pe strat face mai ușor să vă încurcați tot părul și să obțineți o curl consecvent.
  • Dacă părul tău este foarte gros sau tăiat în mai multe straturi, este mai bine să faci mai multe chifle mici. În caz contrar, este ușor să pierdeți un loc, iar buclele dvs. ar putea să nu pară chiar și chiar.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificate Pasul 16
    3. Apuca un mic de la 1 la 2 in (2.5 până la 5 ani.1 cm) secțiunea de păr de la fața ta. Lucrați cu secțiuni mici de păr la un moment dat pentru a crea bucle mai bune. Începeți lângă fața dvs., apoi lucrați în jurul capului.
  • Secțiunile mai mici vor curge mai bine decât secțiunile mai largi.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificat Pasul 17
    4. Strângeți îndreptarea în apropierea scalpului. Apăsați ușor îndreptarea ușoară, menținându-l. Părul tău ar trebui să treacă cu ușurință prin îndreptarea ușoară, dar încă mai vrei ca plăcile să-ți atingă părul.
  • Nu apăsați prea tare. Amintiți-vă, nu încercați să vă îndreptați părul.
  • Poate lua unele practici pentru a găsi aderența potrivită.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificat Pasul 18
    5. Răsuciți părul departe de fața ta, apoi trageți îndreptarea îndreptată spre îndreptare. Continuați să răsuciți când vă glisați părul prin intermediul îndreptățitorului. Acest lucru va crea buclele libere, mai degrabă decât un stil drept. Mergeți încet pe măsură ce vă obișnuiți cu mișcarea, astfel încât să o faceți corect.
  • S-ar putea să alegeți să vă încurcați doar părul pentru a crea un aspect liber.
  • Pentru a face acest lucru mai ușor, puteți să vă răsuciți și să vă eliberați în partea de sus, la mijloc și la capătul părului, mai degrabă decât să încercați să vă trageți părul.
  • Variație: Dacă doriți să faceți bucle naturale, pe plajă, puteți încerca să faceți în schimb o curl. Trageți de la 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) secțiune de păr. Pornind de la scalpul dvs., îndoiți secțiunea de păr într-o formă S, apoi fixați îndreptarea îndreptată spre el și atingeți-o de 3 ori. Eliberați, apoi mutați secțiunea și creați o altă formă S. Continuați până când întreaga secțiune este curbată, apoi faceți restul părului.

  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 19
    6. Lăsați înainte să ajungeți la vârf. Nu încercați să vă încurcați vârful părului. Utilizați această secțiune pentru a controla secțiunea de păr sunteți curling. Se va amesteca înapoi în buclele dvs. odată ce ați terminat.
  • Dacă sfaturile dvs. sunt frizzii, puteți rula îndreptarea peste ele înainte de a vă înclina părul.
  • Imagine intitulată Curl Părți stratificat Pasul 20
    7. Continuați curlingul mic de la 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) secțiuni până când părul dvs. este curbat. Du-te încet, astfel încât să nu pierdeți nici o secțiune de păr. Odată ce ați terminat un strat, lăsați un alt strat mic, apoi curl. Continuați să lucrați până când tot părul este curbat.
  • Repetați procesul de pe restul părului dvs. liber, apoi dezactivați părul din partea de sus. Faceți același lucru cu celelalte straturi.
  • Asigurați-vă că utilizați un spray de căldură înainte de a aplica fierul.
  • Imagine intitulată Hair stratificat Pasul 21
    8. Stilul părului cu degetele după ce buclele vă sunt răcoroase. Nu atingeți buclele până când nu se răcească, deoarece acest lucru poate să-și piardă curl sau să ia pufos. Odată ce sunt cool, utilizați degetele pentru a le distruge ușor sau stilului lor așa cum doriți. În cele din urmă, pulverizați-le cu hairpray pentru a le menține în poziție.
  • Metoda 4 din 4:
    Adăugând bucle fără căldură
    1. Imagine intitulată Curl Părți stratificat Pasul 22
    1. Înfășurați părul lung, umed în jurul unei benzi de bandă, bandă elastică sau eșarfă pentru a obține buclele libere. Pliați o bandă în jumătate din colțul la colț, apoi rotiți-l de la capătul lung pentru a crea o bandă. Legați banda din jurul capului de la doar sub coroana de pe frunte. Luați o mică parte a părului, poate de la 1 la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) și răsuciți-l pentru a face un cablu, apoi împachetați-l în jurul trupei. Bucle-l peste partea de sus și în jos de mai multe ori până când aveți întreaga catenă înfășurată în bandă. Continuați secțiunea și înfășurați-vă părul până când este înfășurat.
    • Cu o bandă elastică, puneți trupa în poziție în jurul capului și înfășurați-vă părul în jurul acestuia în același mod.
    • Acest lucru funcționează bine pentru straturile lungi.
    • Repetați procesul până când aveți tot părul înfășurat în jurul trupei.
    • Părul de păr ușor cu spray de păr, apoi purtați-l peste noapte sau timp de câteva ore. Să o ia în jos, dezvăluiți bandana și glisați-o din buclele pe care le-ați făcut. Rulați degetele prin părul dvs. pentru a vă slăbi buclele.
    • Pentru o curl mai puternică, începeți cu păr umed, uscat la prosop.
  • Imagine intitulată Curl Păr Pas Pasul 23.jpeg
    2. Creați valuri libere prin împrăștierea unui bandana în părul vostru. Împărțiți-vă părul în 2 secțiuni, despărțându-l pe spate. Așezați mijlocul benzii din spatele părului de pe o parte și utilizați capetele ca 2 părți ale panglicii. Folosește părul ca a treia parte a panglicii, mergând tot drumul. Legați-l și apoi faceți cealaltă parte. Lăsați-l timp de câteva ore sau peste noapte.
  • Bandana face valurile mai mari decât să vă împletească părul, deoarece creează o panglică mai mare. Cu toate acestea, poți să-l împletească fără bandă pentru valuri mai mici.
  • De asemenea, puteți utiliza benzi mai mici dacă nu aveți o mulțime de păr, cum ar fi benzi subțiri de prosop.
  • Începeți cu părul umed pentru cele mai bune rezultate.
  • Puteți utiliza acest proces pentru straturi scurte sau lungi.
  • Imagine intitulată Curl Păr Pas cu pas 24.jpeg
    3. Rotiți-vă părul într-un bun pentru bucle mari. Începeți cu părul umed și puneți-vă părul într-o coadă de cal. Utilizați o gogoașă de bun și începeți să o rostogoliți pe părul dvs. la capete. Continuați să o rostogoliți cu părul, prindeți-vă părul în jurul ei, până când vă bucurați de capul tău. Lăsați-l pe Bun în câteva ore sau peste noapte, apoi desfăcați-l pentru a obține buclele.
  • De asemenea, puteți utiliza o șosetă în acest scop. Tăiați degetul de la picioare și apoi rotiți șoseaua în sine pentru a crea forma de gogoașă de care aveți nevoie pentru a face un bun.
  • sfaturi

    Încercați să evitați șamponarea părului în fiecare zi, astfel încât părul dvs. rămâne sănătos. Șamponarea în fiecare zi poate fi uscată și dăunătoare.

    Avertizări

    Folosind în mod regulat un fier curling, vă va deteriora părul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar