Cum să fii un tambur major

Fiind un tambur major este mult mai mult decât să se rătăcească câteva comenzi.Este, de asemenea Predarea și conducere, conducerea și luarea unor decizii importante. Un bun tambur major poate inspira a grup să-și îndeplinească cele mai bune.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 1
1. Invata sa Martie și martie aproape perfect. Veți fi în fața lui grup sau Corps Marching Solo, toți ochii vor fi pe tine, deci trebuie să exemplificați stilul de marș al grupului dvs. Posturile și formularul sunt esențiale.Tehnica dvs. va stabili exemplul întregului grup.
  • Să acorde o atenție deosebită să se poată înscrie în mod încrezut dacă vă veți confrunta cu grupul de a conduce în parade.Lucrați la menținerea unui pas complet și aveți încredere că terenul nu merge nicăieri.Dacă vă veți întoarce înapoi pentru a conduce, de asemenea, practica transformarea în martie înainte pentru dvs salut.Amintiți-vă să găsiți în aproximativ patru pași înainte de înflorirea dvs. pentru rândul tău.
  • Nu faceți publicitate erorilor.Dacă faceți o greșeală în timpul unei performanţă, Recuperați cât mai repede posibil și continuați ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Menținerea poezii și a încrederii va merge mult spre diminuarea impactului unei greșeli.
  • Imagine intitulată Fii un pas major de tambur 2
    2. Redați-vă instrument bine.Acordați o atenție deosebită dinamicii și temporizării, deoarece acestea sunt elementele pe care le veți fi chemați să interpretați și să se stabilească grupul. Este esențial să știți cum să urmați un dirijor înainte de a putea fi unul. Nu trebuie neapărat să fiți primul scaun al secțiunii dvs. Cu excepția cazului în care un solo este necesar pentru audiția dvs. majoră a tamburului, nu trebuie să vă faceți griji cât de bine efectuați pe instrumentul dvs. Se concentrează numai pe citirea, explicarea și conducerea în mod clar.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 3
    3
    Învață să conduci.Modelele de două și patru batai sunt esențiale și acoperă cele mai multe marșuri, dar dacă va trebui să efectuați bannerul Star Spangled, va trebui să Fii confortabil conducând în trei.În funcție de complexitatea spectacolului dvs., pot fi necesare alte metri.Adresați-vă trupei sau directorului corpului sau unui tambur anterior major pentru instruire.Puteți practica conducerea la o înregistrare a muzicii sau a altor muzică înregistrată.
  • Spre deosebire de efectuarea unei orchestre, conducând ca un cilindru major, se face în general cu o mână plată sau ușor curbată, degetele împreună.S-ar putea chiar să doriți să încercați să vă atingeți degetele mijlocii, inelului și roz, împreună cu bandă chirurgicală albă sau o bandă electrică neagră pentru a se potrivi cu mănușile dvs. (veți avea nevoie de degetul arătător pentru indicarea).Indiferent de stilul de conducere pe care îl utilizați, amintiți-vă că va trebui să aibă un aspect curat și să fie vizibil de la distanță.
  • Odată ce ați stăpânit modelele de bază pentru metri diferiți, lucrați la acordarea dinamicii și a indicii.Mai mare, gesturile mai importante indică mai tare, jucând mai greu.
  • Doar subdividul atunci când banda are nevoie de un tactic pentru fiecare a opta notă.În caz contrar, subdiviziunea bătăi poate confunda trupa cu privire la locul în care numărul este.
  • Lucrați la opriri și începe, atât de tine, cât și cu grupul.Dați un pick-up sau o bătaie de plumb, urmată de o scădere pentru a începe.Dați un gest tăiat să se oprească.Când lucrați cu grupul, asigurați-vă că ei interpretează corect gesturile și că atacurile și versiunile sunt curate.
  • Înainte de a începe fiecare cântec nou sau ieșiți, obțineți tempo-ul în mintea dvs. cu mental cântând cântecul.
  • Adresați-vă directorului pentru îndrumare cu privire la așteptările corespunzătoare între melodii într-un spectacol de câmp.Asigurați-vă că gardienii de culoare, echipele de găurire și alții au timp pentru a reseta și schimba echipamentul dacă au nevoie.
  • Fi expresiv.Veți lua grupul dvs. pentru a obține mai tare sau mai moale, mai rapid sau mai lent, mai mult legato sau mai mult Statacato.Lăsați-o să vină prin gesturile voastre.
  • Efectuați toate secțiunile, nu doar pe cont propriu.Dacă ați petrecut ultimii 3 ani jucând trombon, Este posibil să aveți tendința de a zero la nivel scăzut alamă părți, cu care se confruntă mai des, oferindu-le mai multe indicii.Practicați ascultarea și conducerea întregului grup ca întreg.(Aceasta include percuția și garda de culoare sau echipa de foraj.Ele sunt și părți importante ale grupului dvs.)
  • Când primiți prima poziție ca tambur major, stick cu stiluri de conducere pe care banda dvs. este utilizată pentru a vedea. O schimbare bruscă de la tamburul anterior major poate face dificilă urmărirea. Odată ce trupa devine o atârnă de spectacol, puteți începe să adăugați în stiluri și indicii individuale care vă fac unic.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 4
    4. Aflați spectacolul de inimă.La fel ca și în memorarea muzicii pentru a vă juca partea dvs., trebuie să știți când muzica va începe și se va opri, când se va afișa pentru intrări, tăieturi și dinamică, atunci când orice măsuri se schimbă metru și așa mai departe.Obțineți o înregistrare a piesei sau a spectacolului dvs. și practicați acest lucru.Invata sa Citiți un scor, de asemenea.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 5
    5. Aflați cum să faceți salut.Stilul variază între grupurile scoțiane / britanice și americane.Asigurați-vă că ați primit-vă dreptul.Indiferent de tine salut, Practicați-l în fața unei oglinzi sau o ușă de sticlă reflectorizantă.Scopul pentru mișcări clare, curate și încrezătoare.Așa că vă puteți simți când vă puteți simți încheieturi sunt drepte și poziționarea și unghiurile tale sunt corecte.
  • Dacă salutul dvs. va fi însoțit de o înflorire, repetați-o și creați o rutină pe care o puteți face cu ușurință și consecventă.O simplă înflorire făcută curat este mai bună decât o înflorire fantezie care este fumbled sau a scăzut.
  • Nu uitați mâna care nu salută.Indiferent de poziția sa (ținând un baston sau o mace, dreaptă lângă partea dvs. sau îndoită), asigurați-vă că este deliberat și ferm, nu se încurcă absent.Și mâna ar trebui să fie poziționată ferm și precisă.
  • Urmăriți echipa de foraj, gardă de culoare și chiar majorete pentru cadouri și înflorire puteți încorpora.Toate aceste grupuri au elemente vizuale pe care le puteți utiliza pentru inspirație și restyle în ceva care este al tău.
  • Luați în considerare distanța de la audiență și de judecători.Efectuați elemente mai mari, mai vizibile atunci când la distanță și elemente mai mici, mai detaliate când sunt aproape.
  • Nu faceți salutul prea lung sau prea scurt. De asemenea, nu o efectuați prea repede sau prea lent. Asigurați-vă că mișcările dvs. pot fi văzute cu ușurință, dar nu par a fi leneși sau neensiatice, mergând prea lent.
  • Imaginea intitulată Fii un tambur major pas 6
    6. Învață să manipuleze a baston sau MACE, dacă veți folosi unul.Din nou, cheia este practica, iar stilul variază.Cea mai importantă parte este Timekeeping.Când păstrați timpul, asigurați-vă că unghiul bastonului sau al MACE rămâne consecvent în întreaga gamă de mișcări.
  • Dacă veți folosi a baston sau MACE, practică în uniforma dvs. înainte de a efectua.Acest lucru se dublează pentru orice uniformă care implică a Kilt, Cape, sau altă caracteristică care ar putea interfera cu mișcările dvs.Întoarceți-vă pălăria sau luna, judecătorii nu vor impresiona pe nimeni.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 7
    7. Învață să înveți elementele de bază de marș.Participați la o tabără de bandă de început dacă nu vă amintiți cum să explicați elementele de bază pentru grupul dvs.Încercați să vă amintiți cum vă simțiți să învățați marșul și să vă conduceți noii membri prin practică cu răbdare.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 8
    8. Aflați notarea de găurit dacă grupul dvs. efectuează spectacole de câmp.Drumurile de tipare sunt adesea chemate pentru a ajuta la învățarea burghiului.Practicați un pas standard dacă aveți nevoie de ele pentru a măsura pozițiile.
  • Imagine intitulată Fii un tambur major pas 9
    9
    Proiectați vocea dvs și să învețe să dai comenzi.
  • Strigă din diafragmă.
  • Găsiți un pitch care este confortabil pentru dvs.Dacă schimbați pasul vocii dvs. pentru a da comenzi, ar trebui să fie inferior Este oarecum.
  • Amintiți-vă că ritmul comenzii dă grupului cadența pentru executarea comenzii.Dați comenzi la un tempo moderat și consecvent. Ieșiți la un tempo care duce în muzică.
  • Dacă aveți probleme cu strigând de la diafragmă, puneți-vă mâna pe stomac și respirați. Dacă se extinde, respirați corect. Ar trebui să puteți lua o respirație mare și plină. Când strigați, ar trebui să vă simțiți abdomenul înăsprit, deoarece împinge aerul afară.
  • Nu tăiați mai devreme fiecare cuvânt și nu trageți fiecare cuvânt prea lung. Veți ști când faceți acest lucru și așa va fi trupa.
  • Imaginea intitulată Fi un pas major de tambur 10
    10. Aflați comenzile fluiere și practicați-le cu grupul dvs.Mai ales în paradă, grupul poate fi prea răspândit sau mulțimea poate fi prea zgomotoasă pentru comenzile vocale să poarte în mod adecvat. În aceste cazuri, va trebui să începeți grupul cu fluierul dvs.
  • Whistle comenzi lucrează la ritm.Practicați aceste ritmuri.
  • Comenzile fluiere ar trebui să fie Fortissimo.Utilizați o mulțime de aer și suport de la diafragmă.
  • Comenzile fluierului ar trebui să fie clare. Articulate și limbă ca și cum ați juca un instrument eolian.Opriți aerul la fel de brusc.
  • Lanyards și cauciuc fluier Capacele sunt disponibile într-o varietate de culori comune de protecție.Primul va păstra fluierul să cadă - acesta din urmă îl va face mai confortabil să muște puțin.
  • Investiți într-un fluier adecvat.Ele nu sunt atât de scumpe, iar unul bun va purta mult mai tare și mai curat decât un sărac.
  • Nu scuipă niciodată fluierul sau lăsați-l să cadă la piept.Mai degrabă, faceți un gest deliberat și controlat de a-ți ridica fluierul cu mâna și de ao pune jos.Faceți inversarea pentru a plasa fluierul înapoi în gură.
  • Închideți ușa sau mergeți undeva departe de alții. Conectați-vă urechile și practicați de fapt.
  • Fluierul dvs. este, de asemenea, un instrument excelent pentru a-și recâștiga atenția și ordinea în care o repetiție nu iese din mână.
  • Practica cu grupul.Grupul trebuie, de asemenea, să știe cum să răspundă la comenzile fluierului.
  • Practicați gesturile de mână sau baston care merg cu comenzile fluierului.
  • Imagine intitulată Fi un pas major al tamburului 11
    11. Fi exactios despre uniforma ta.În afară de a vă uita cel mai bine, ați stabilit standardul pentru grupul dvs.
  • Asigurați-vă că știți și puteți explica aranjamentul corect al pălării, al ePuletelor, cordurilor de citare, cummerbunds și orice alte piese de uniformă.
  • Părul Corral Loose sub pălăria și spray-ul, tresă, sau tunde după cum este necesar.
  • A pastra pantofi, mănuși și mănuși lustruite și toate piesele uniforme curate.Uscați-vă uniforma la intervale regulate.Spălați mănușile cu înălbitor și înlocuiți-le dacă este necesar.
  • Drumul Major poate să-și vărsească pălăria în timpul unui spectacol de câmp. Dacă alegeți să faceți acest lucru, asigurați-vă că părul dedesubt este tăiat și ordonat.Nu îl setați unde va cădea de pe un podium sau va fi marcat.
  • Imagine intitulată Fi un pas major de tambur 12
    12. Aflați cum să montați și să vă dezamăgiți podiumul cu Decorum, dacă veți efectua pe unul.Practica în uniforma dvs., mai ales că are elemente pe care nu sunteți obișnuiți să le purtați, cum ar fi o capră.
  • Utilizați un scaun de pas sau scară dacă ai nevoie să.
  • Asigurați-vă că oricine își ridică podiumul pentru dvs. știe cum să facă acest lucru în siguranță.
  • Practicați timpul de marcare fără să vă plimbați pe podium.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 13
    13. Aflați "agitați și luați".Dacă veți accepta premii în numele grupului dvs., faceți-o în mod corespunzător.Când este anunțat grupul dvs., abordați prezentatorul (prezentatorul).Martie, în pas cu anturajul dvs., dacă aveți unul.Efectuați A mic de statura salut, înflorire sau prezent (ceremonii de premii sunt suficient de lungi și plictisitoare ca fiind), apoi lăsați formarea.Agitați mâna prezentatorului cu mâna dreaptă în timp ce acceptați premiul cu stânga.Întrerupeți și puneți-vă pentru fotografii dacă cineva le ia.Apoi, reveniți la anturajul dvs. și reveniți la stația dvs., plasând premiul pe teren lângă dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un pas major de tambur 14
    14. Fii cel mai bun lider puteți pentru grupul dvs.
  • Plumb de exemplu, apoi prin instruire.Drumul major este, de asemenea, un lider.Demonstrați dedicarea dvs. grupului și performanței.Arătați-vă devreme și rămâneți târziu.Ajuta la stabilirea lucrurilor și luați lucrurile înainte și după repetiții.
  • Respectați lanțul de comandă.În timp ce este perfect dreptul de a aduce o problemă sau îngrijorare în atenția directorului sau a altui personal, încercați să rezolvați toate dezacordurile majore în mod privat și discret.Vă submineați autoritatea și cel al directorului dvs., altfel.
  • De asemenea, asculta Pentru membrii grupului dvs. și la orice secțiune de lideri sau asistent majors.Dacă cineva te apropie cu o problemă, faci tot ce poți să o abordezi. Să răspundă la nevoile oamenilor și să găzduiască ceea ce puteți. Dacă ceva este dincolo de controlul dvs., explicați grupului ceea ce știți despre situație și cereți asistența și toleranța lor, după caz.
  • Dacă există membri ai trupei care nu vă oferă respect pentru orice motiv, păstrați-vă temperamentul și nu le dați un motiv personal pentru a nu vă place. Multeclassmenii ar putea să nu vrea să asculte un cilindru mai mare, care este mai tânăr decât ei sau pot exista diferențe nerezolvate între dvs. și acea persoană din afara practicii de bandă. Amintiți-vă că aveți o anumită dominație asupra lor, dar trebuie, de asemenea, să rămâneți calm și în control. Dacă aveți nevoie, amintiți-le calm că o bandă trebuie să lucreze împreună pentru a avea succes și împiedică acest lucru, fără să nu asculte și să nu fie respectuoși față de dvs. Dacă este necesar, obțineți ajutor de la directorul dvs. de bandă și pot lua măsuri într-un mod mult mai eficient.
  • Oferiți critici constructive.Încercați ori de câte ori este posibil să direcționați comentariile la întregul grup, mai degrabă decât la persoane fizice: "Toată lumea, șuierați și urmăriți unghiurile de coroane."Favoare pozitiv Declarații ("Ridicați pieptul") peste cele negative ("Nu vă slăbiți").Dacă trebuie să uniți pe cineva, faceți acest lucru discret și nu faceți o mare afacere din ea.Faceți comentarii cât mai detașate și neutre.Apoi, dați oamenilor ocazia de a practica și de a învăța.
  • Fii generos cu complimente. Complimentele sunt adesea mai puternice decât critică.Dacă cineva face ceva bine sau sa îmbunătățit, spune așa.Este bine să o singuri pe cineva pentru vestea bună sau să spuneți întregului grup.Va ajuta pe toți Fii mai încrezător și va încuraja oamenii să încerce mai greu.De asemenea, va îmbunătăți moralul.
  • Evitați marginalizarea nimănui sau a joci favorite.Este bine, chiar sănătos, să aibă prieteni În grup, dar când acționați în capacitatea de a face mai mare, țineți-le la aceleași standarde ca toți ceilalți.
  • Faceți un efort de a învăța numele tuturor din grupul dvs.Încredere și respect munca cea mai bună atunci când merg în ambele sensuri.
  • Explicând lucrurile în mod clar.Mergeți pas cu pas, literalmente dacă aveți nevoie.Dacă primiți aspectul necompletat sau o mulțime de întrebări, încercați din nou.Să fie specifice și să dea demonstrații.
  • Observați sau amintiți-vă ceea ce vă place și nu vă placeți despre directori și majors de tambur cu care ați lucrat. Analizați stilurile lor.Ceea ce era eficient?Ce nu era?Ce a fost distractiv?Ce era mizerabil? Prioritățile dvs. ar trebui să fie mai întâi pentru a vă face treaba și al doilea pentru a vă bucura de oameni.În timp ce nu puteți să vă rog pe toată lumea, grupul dvs. va fi mai ușor de lidere și va funcționa cel mai bine dacă oamenii din ea sunt în general satisfăcuți și încrezători în ceea ce privește performanța dvs.
  • Face parte din grupul dvs. cât mai mult posibil.Vor fi momente când acționați independent ca parte a îndatoririlor dvs., dar faceți un efort de a face ceea ce fac.Repetați și efectuați când o fac.Mănâncă când și ceea ce mănâncă și dacă călătoriți, dormiți unde dorm.Cel mai important, nu continuați ca și cum sunteți deasupra lor sau în afară de ele.
  • Ia controlul atunci când este necesar.Păstrați-vă temperamentul, dar acționați pentru binele grupului și nu vă îngrijorați prea mult de faptul că sunteți prietenul tuturor.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 15
    15. Aflați regulile pentru orice competiții pe care le veți participa.
  • Practicați sincronizarea și aveți pe cineva dacă sunteți necesar.
  • Pentru spectacole de câmp, există de obicei o anumită perioadă de timp pentru a se înființa.Ascultați anunțul pentru Cue să salute (de obicei "Drum major, este pregătită banda / corpul?").Salut, apoi începeți spectacolul prompt.
  • Pentru parade și concursuri de paradă, vizează salutul în timpul trecerii standului judecătorilor.Practica de a începe orice înflorire sau ornamente, astfel încât salutul în sine se întâmplă chiar în fața judecătorilor.O regulă bună, dacă nimeni nu este dat, este de a saluta un anumit număr de pași (probabil opt până la douăsprezece) care precedă și urmând centrul standului judecătorilor.
  • Dacă aveți ocazia înainte de o performanță, cercetați în prealabil ruta sau locația paradă.Transmiteți avertismente relevante (obstacole, teren, etc.) la grupul dvs.
  • Imagine intitulată Fii un pas major al tamburului 16
    16. Obțineți feedback.
  • Adresați-vă directorului sau altora să vă critice performanța.
  • Citiți foile de judecată și ascultați casetele de judecată dacă sunt disponibile, atât pentru dvs. cât și pentru grupul dvs.Ei vă vor spune ce înseamnă îmbunătățirea nevoilor. Acordați o atenție deosebită oricărui comentariu pe care îl primiți în mod repetat.
  • Vor fi momente când ar trebui să luați comentariile judecătorilor cu un bob de sare.Parade, în special, pot fi judecate de voluntari sau VIP-uri locale care știu la fel de mult despre trupele de marș, așa cum fac despre cai, plutite și mașini clasice, ceea ce înseamnă foarte puțin.Toată judecarea este oarecum calitativă, iar cea mai mare parte este grabdată.Nu luați prea personal - lucrați pentru a îmbunătăți orice puteți.
  • Imagine intitulată Fi un pas major al tamburului 17
    17. Înaintea ta absolvent, Vârsta afară, sau continuați să vă antrenați pe succesorul dvs. și să-i dați o oportunitate de a practica.Lăsați-l să conducă o paradă târzie sau două sau să conducă un segment al unui spectacol de câmp atunci când grupul se confruntă cu backfield.Treceți pe ceea ce ați învățat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practică așa cum doriți să efectuați.
  • Într-o paradă, nu aveți trupa care joacă tot timpul, cu excepția cazului în care regulamentele paradei nu o impun.Dați-le timp să se odihnească între melodii, mai ales dacă grupul dvs. include instrumente de alamă. Lăsați o cadență de tambur să ia spațiile între ele, astfel încât jucătorii de vânt să își poată odihni încorporarea.
  • Respectați alte grupuri.Nu conduceți grupul dvs. printr-un alt grup sau puneți alt grup.Deși sunt concurenții dvs., extindeți-le curtoazia de bază și vedeți că grupul dvs. face același lucru.
  • Când efectuați, fiți pe scenă în orice moment.Asta înseamnă că stai în completăuniformă pe durata performanței și menținerea atitudinii și a transportului adecvat.
  • Uită-te la grupul tău.Cel mai bine este să ignorați majoritatea hercracatorilor (cum ar fi cei care stau pe margini strigând "jucați ceva!"), dar este posibil să trebuiască să vă ocupați de cineva care interferează mai direct.Dacă cineva intră în formare sau acționează altfel grupul dvs., cereți-i să plece. Obțineți ajutor din partea personalului de bandă sau a securității evenimentului dacă aveți nevoie de ea.
  • Practica cu voce tare, cu și fără mănuși.Grupul dvs. va trebui să vă audă pentru căpușă sau cadență.Utilizați o pereche de bastoane de tambur pentru o repetiție mai lungă dacă mâinile tale obosite.
  • Ia inițiativă.Dacă grupul dvs. are nevoie de ceva (apă, toalete, direcții), cereți-o în numele lor.
  • Să reamintească bateria (liciunile) dând bifați sau cadence să facă acest lucru în liniște pe jantă atunci când grupul dvs. este aproape de alte grupuri care efectuează. În mod obișnuit, pe măsură ce intrați în zona de așteptare, un alt grup va fi în continuare să-și completeze spectacolul.Ca o curtoazie față de alte grupuri, păstrați zgomotele la minimum în aceste vremuri.
  • Dacă aveți posibilitatea de a participa la o tabără majoră a tamburului sau alte formări, prin toate mijloacele să o luați. Indiferent dacă puteți găsi o formare formală sau nu, orice instrucțiuni sau excursii pe care le puteți obține este importantă, indiferent dacă este de la directorul de bandă sau de un tambur anterior major. În plus, reprezintă școala dvs. în timp ce vă aflați la Camp - Alții și-au dorit slujba și ar face aproape orice să aibă ocazia să fie în locul tău, așa că face tot ce poți.
  • Treceți la avertismente.Dacă vă deplasați sau mergeți undeva cu grupul, utilizați un gest simplu de mână pentru a evidenția pericolele, cum ar fi bordurile și bălturile și lăsați grupul să treacă avertizarea înapoi prin formare.Poate fi greu să vezi un teren inegal, mai ales printr-o bandă de marșie sau un tambur de bas.
  • Dacă vă pregătiți pentru o audiție, asigurați-vă că știți în prealabil ceea ce vă va fi întrebat de dvs. și întrebați-vă directorul de bandă sau tamburul anterior major pentru ajutor și sfaturi. Fiți respectuos față de alți oameni care încearcă, și dacă nu faceți acest lucru, nu fiți atenți față de noul dvs. tambur major, deoarece au făcut mai bine decât ați făcut-o. Puteți fi în continuare un exemplu de stele pe câmp pentru alți membri ai benzii la fel de mult ca noul tambur major.
  • Grupul dvs. este alcătuit din ființe umane. Asigurați-vă că au oportunități de a lua pauze în timpul repetițiilor și de a se întinde înainte de repetiții și performanțe. În timpul unei retrageri integrale sau a oricărei alte situații atunci când vor fi în picioare pentru un timp extins, reamintiți-le să-și îndoaie genunchii și să evite blocarea acestora.Într-o paradă lungă sau performanță, lăsați liderul secțiunii să inițieze o ruptură la coarne mai scăzute la o poziție de odihnă între melodii.Sunt de acord cu un indiciu pentru a relua o poziție gata în avans.
  • Dacă jocurile de fotbal sunt printre performanțele grupului dvs., învățați un pic despre joc și urmați acțiunea pe teren, cel puțin la un nivel de bază.Există momente când este oportun să se joace (după un touchdown, între piese) și ori când nu este adecvat (când echipele încearcă să se concentreze asupra jocului lor, când cineva este rănit).
  • Un tambur feminin major este încă numit un tambur major, nu un majorette.Un Majorette este ceea ce este ilustrat aici și este un baston.Cereți ca cardurile de anunțuri să fie scrise în consecință.
  • Asigurați-vă că tehnica dvs. reprezintă bine trupa. Mulți oameni își vor folosi imediat prima impresie față de tine ca prima lor impresie a trupei. Fi întotdeauna politicos și disciplinat, menținând intensitatea și concentrarea. Fii pozitiv în jurul altor membri ai trupei - un tambur negativ major înseamnă o bandă negativă, iar benzile negative tind să nu joace bine.
  • Puneți întotdeauna nevoile trupei.
  • Sincer, dacă sunteți unul dintre jucătorii mai buni din bandă, probabil că nu veți fi luați. Mulți directori de liceu nu vor permite liderilor lor secțiunii să încerce, deoarece riscă pierderea calității sunetului. Învață să conduci în alte poziții, cum ar fi instructorii de găurit sau liderii secțiunii.
  • Avertizări

    Dacă sunteți unul din partea de sus Muzicieni În bandă și un jucător mai puțin experimentat se ridică peste dvs., nu vă îngrijiți. O mulțime de directori de bandă își păstrează jucătorii mai buni pe teren pentru că le preferă să joace.
  • Dacă sunteți un sophomore, juniori și seniori (sau într-adevăr cineva din trupa mai în vârstă decât tine) poate fi mai puțin dispus să vă ascultați și să vă respectați pe baza diferenței de vârstă. Da respect pentru a obține respect - nu-i pedepsi până când nu sunt conforme - care are efectul dorit opus. Arătați-le că sunteți suficient de matur să vă așezați acolo și să oferiți comenzi și să fiți prietenoși. Dacă fac remarci nepoliticoase, gesturi sau ceva legat de asta, spuneți directorul dvs. de trupa. Ei vor avea întotdeauna mai multă putere asupra studenților lor și vor fi capabili să vă ajute să vă asigurați că toți membrii trupei voastre vor asculta și vor respecta autoritatea voastră.
  • Dacă treceți printr-o schimbare a directorului, încurajați trupa să îmbrățișeze noile idei sau vamale pe care noul director le poate avea și să fie gata să le respecte fără îndoială. Acesta va face mult mai ușor ca colegii dvs. să coopereze cu un nou director care să facă lucrurile în mod diferit dacă vă vor vedea că cooperează.
  • Dacă locuiți într-un cartier, fiți conștienți de vecinii dvs. atunci când practicați comenzi în afara. Dacă vă cer să vă opriți sau să vă întoarceți înăuntru, faceți asta. Dacă nu aveți un loc pentru a practica acasă, adresați-vă directorului dvs. de bandă sau dosarului anterior despre cum puteți practica fără a deranja pe nimeni.
  • Asigurați-vă că aveți spațiu amplu pentru a practica manevrele de bastoane și MACE.Practicați în aer liber și departe de ceilalți.Nu practicați filarea cu nimic ascuțit sau greu.
  • Amintește-ți grupului dvs. să nu se înscrieți niciodată în pas peste poduri, scări sau alte structuri similare.Încărcarea multor oameni care se îndreaptă împreună poate depăși ceea ce a fost proiectată structura.
  • Nu obțineți cocoșul.Deci ești un tambur major.Nu vă arătați doar munca.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar