Cum să cumpărați un telefon mobil

Aceste zile, având un telefon mobil aproape nu mai este nici un lux - este destul de mult o necesitate! Cu atât de mulți purtători de telefon mobil și comercianți cu amănuntul, se poate simți copleșitoare pentru a încerca să dau seama de cea mai bună modalitate de a cumpăra unul. Pentru a vă ajuta să reduceți dezordinea, am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre cumpărarea telefoanelor mobile, astfel încât să puteți face cea mai bună alegere pentru dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Pot cumpăra un telefon mobil fără un plan?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 1
1. Da, puteți cumpăra un telefon deblocat fără un plan. Dacă nu doriți să semnați un contract și să plătiți o taxă lunară pentru a achiziționa un telefon, nu trebuie. Un telefon mobil blocat este unul care include o cartelă SIM și funcționează numai într-o rețea specifică a transportatorului de telefon mobil. Un telefon deblocat nu este legat de o rețea specifică și îl puteți utiliza cu orice purtător pe care îl alegeți.
  • Când cumpărați un telefon blocat, de asemenea, dețineți-o direct. Nu trebuie să plătiți taxe suplimentare sau să semnați un contract îndelungat. Este al tau!
  • Alegerea unui telefon deblocat vă oferă, de asemenea, mai multe opțiuni, deoarece nu vă limitați la telefoanele pe care un transportator le oferă.
Întrebarea 2 din 9:
Unde pot cumpăra un nou telefon deblocat?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 2
1. Puteți cumpăra noi telefoane mobile deblocate la majoritatea comercianților cu amănuntul electronică. Vânzătorii mari precum cel mai bun buy și Walmart vinde telefoane deblocate de brand nou pe care le puteți achiziționa și de a utiliza cu privire la operatorul de telefon mobil pe care îl doriți. Acestea oferă, de asemenea, o selecție largă, inclusiv cele mai recente smartphone-uri. Vizitați un magazin local pentru a vedea ce opțiuni oferă și alegeți una care se potrivește nevoilor dvs.
  • De exemplu, puteți cumpăra cele mai recente iPhone, Moto G7 Power și Samsung Galaxy la mulți dintre comercianții cu amănuntul big.
Întrebarea 3 din 9:
Am nevoie de o cartelă SIM pentru un telefon deblocat?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 3
1. Da, veți avea nevoie de o cartelă SIM în rețeaua pe care o alegeți. Puteți alege orice transportator dorit pentru telefonul dvs. deblocat. Dar va trebui să instalați un SIM furnizat de transportator pentru a utiliza rețeaua lor pentru a efectua apeluri, trimiteți texte și pentru a utiliza datele dvs. Alegeți un transportator și apoi contactați-le sau vizitați un magazin fizic pentru a instala o cartelă SIM pe care o puteți utiliza.
  • De exemplu, dacă alegeți să utilizați o companie precum Boost Mobile, le puteți contacta și vă vor trimite o cartelă SIM sau vă puteți vizita unul din magazinele lor și puteți instala un angajat unul pentru dvs.
Întrebarea 4 din 9:
Pot să cumpăr un telefon mobil online?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 4
1. Da, puteți cumpăra telefoane sau telefoane deblocate de la un transportator online. Dacă sunteți în căutarea de a achiziționa un telefon de la unul dintre principalii purtători de telefon mobil, puteți vizita site-ul lor, alegeți un telefon și să vă expediați. Mulți transportatori pot renunța chiar la taxele de expediere și pot oferi oferte pentru clienții care comută de la alți transportatori și cumpărând noi telefoane pe plățile lunare. Dacă doriți să cumpărați un telefon deblocat, există mulți comercianți cu amănuntul online care le vândă, inclusiv cele mai bune cumpăra, Amazon, Walmart și Ebay.
  • De exemplu, dacă doriți să achiziționați un telefon de la o companie cum ar fi Sprint, Verizon sau AT & T, puteți vizita site-ul lor și comanda unul.
  • Dacă cumpărați un smartphone de la un transportator de telefon mobil, mulți vin cu un expert de configurare încorporat, care vă va merge pas cu pas prin procesul de activare.
  • Când cumpărați un telefon online deblocat, va trebui să alegeți un transportator pentru a începe să îl utilizați pentru a face apeluri.
Întrebarea 5 din 9:
Care sunt cele mai bune telefoane de pe piață chiar acum?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 5
1. Samsung Galaxy și iPhone sunt cele mai bune telefoane în 2021. Cu cele mai multe caracteristici, cea mai bună durată de viață a bateriei, design elegant și camera de înaltă calitate, Samsung Galaxy S21 este cel mai bun telefon total de acolo. IPhone 12 Pro și 12 Pro Max sunt cele mai puternice iPhone-uri până în prezent și au aproape toate aceleași caracteristici ca și Samsung Galaxy S21, dar sunt mai scumpe. Pentru prețul unui iPhone 12 Pro, puteți cumpăra un telefon Samsung cu un ecran mai mare și mai mult spațiu de stocare. Dar sunt încă telefoane minunate.
  • Există, de asemenea, modele mai vechi de Galaxii Samsung și iPhone-urile care au toate aceleași caracteristici, acestea nu vor avea ca o calitate superioară a unui sistem de cameră sau de operare.
Întrebarea 6 din 9:
Care este cel mai bun smartphone cel mai ieftin?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 6
1. Google Pixel 4A este cel mai bun smartphone la prețuri accesibile pentru 2021. 4A are toate caracteristicile smartphone-urilor, cum ar fi IPhone sau Samsung Galaxy, inclusiv toate aplicațiile și opțiunile de accesibilitate. De asemenea, are o cameră de înaltă calitate care poate face fotografii care sunt de calitate ca telefoane de 3 ori prețul său. La $ 350 USD Brand nou, este greu să bată bang pentru dolar că 4a livrează.
  • De asemenea, are un sistem de operare rapid, iar încărcarea bateriei durează o zi întreagă, astfel încât să nu căutați în mod constant un încărcător.
Întrebarea 7 din 9:
Ce transportator de telefon mobil este cel mai bun?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 7
1. T-Mobile, Verizon, și AT & T sunt cei mai buni transportatori majori. Când vine vorba de cele mai bune planuri, prețuri și servicii pentru clienți, T-Mobile este cel mai bun din toate companiile mari de telefonie. Verizon și AT & T oferă viteze de rețea de înaltă calitate și planuri minunate, dar planurile lor nelimitate pot fi pe partea scazută și vitezele lor "5G" pot fi limitate la zonele selectate. În cele din urmă, cel mai bun transportator pentru dvs. va fi cel care satisface nevoile dvs. de telefon mobil.
  • De exemplu, dacă nu aveți nevoie de un plan nelimitat, este posibil să puteți obține un plan mai ieftin la Verizon decât cu T-Mobile.
  • 2. Vizibil, mentă și metrou de T-Mobile sunt cele mai bune purtători de reducere. Dacă nu căutați un plan scump cu unul dintre transportatorii majori, există o varietate de companii alternative pe care le puteți utiliza. Companiile cum ar fi vizibile și mentă pot să nu aibă toate opțiunile de servicii ale companiilor mai mari, dar puteți obține o discuție nelimitată și date pentru o rată mult mai ieftină. Dacă căutați cel mai bun serviciu de telefonie mobilă pentru cea mai ieftină rată, metrou de T-Mobile (fostul Metropcs) oferă planuri de până la 15 USD pe lună.
  • Cu unele dintre companiile alternative, viteza dvs. de încărcare poate încetini dacă rețeaua este puternic congestionată.
  • Întrebarea 8 din 9:
    Care este cel mai ieftin loc pentru a cumpăra un telefon?
    1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 9
    1. Amazon este aproape întotdeauna cel mai bun loc pentru a găsi un telefon ieftin. Vizitați site-ul, executați o căutare pentru telefoanele mobile și vedeți ce au la dispoziție. Puteți chiar să sortați la cel mai ieftin preț pentru a privi cele mai accesibile opțiuni. Selectați și plătiți pentru telefonul care se potrivește nevoilor dvs. și va fi expediat direct la casa dvs.
    • Amazon oferă, de asemenea, telefoane noi și cele utilizate sau cele renovate.
    • Achiziționarea de la Amazon înseamnă, de asemenea, veți avea suport pentru clienți, precum și opțiunea de rambursare sau înlocuire dacă telefonul pe care îl primiți nu funcționează.
    Întrebarea 9 din 9:
    Faceți toate companiile de telefonie mobilă oferă telefoane gratuite?
    1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 10
    1. Da, mulți transportatori oferă telefoane libere sau gratuite cu un plan. Companii precum Samsung, Verizon și Sprint oferă adesea telefoane mai vechi la tarife foarte reduse și, uneori, chiar și gratuit. Telefoanele pot fi mai vechi sau pot avea caracteristici limitate, dar dacă sunteți în căutarea modului cel mai accesibil pentru a obține un telefon, cumpărarea unui plan de la un transportator care oferă telefoane gratuite, poate fi calea de parcurs.
    • Companii precum Google Fi, Crichet și Discuție Pure oferă adesea telefoane gratuite pentru a vă atrage pentru a le comuta.
    • Costul planurilor de telefonie mobilă variază de la companie la companie. De exemplu, unii pot costa aproximativ 60 USD pentru un plan nelimitat cu date, în timp ce altele pot oferi un plan de discuții numai pentru 45 USD.

    sfaturi

    Telefoanele mobile vechi trebuie să fie eliminate corect. Când cumpărați un telefon nou, luați în considerare reciclarea telefonului vechi! Căutați o companie de reciclare sau un centru în zona dvs. care acceptă telefoanele mobile.

    Avertizări

    Să fie atenți la cumpărarea telefoanelor mobile folosite de pe site-uri precum eBay. Acestea ar putea fi deteriorate sau defectuoase.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar