Cum să stimulați semnalul telefonului mobil în casa dvs

Telefoanele mobile vă ajută să ne menținem conectați la lumea din jurul nostru, astfel încât să poată fi iritantă să aveți un semnal celular slab sau inexistent în casa dvs. Înainte de a ajunge la telefonul fix, există câteva opțiuni pe care le puteți încerca să vă stimulați semnalul. În primul rând, puteți verifica telefonul pentru a vedea ce este exact puterea semnalului dvs. înainte de a juca cu unele dintre celelalte setări. Dacă doriți să luați măsuri mai drastice, puteți investi într-un rapel de semnal sau puteți comuta cu totul transportator de telefon.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea setărilor telefonului
  1. Imagine intitulată Boost semnal de telefon mobil în casa ta de acasă 1
1. Determinați puterea semnalului telefonului pentru a vedea cât de slabă este. Formați un număr special sau verificați setările pentru a vedea puterea semnalului telefonului dvs. Dacă aveți un iPhone, apelați numărul internațional # 3001 # 12345 # pentru a vă activa serviciile de testare pe teren. Dacă aveți un Android, deschideți setările și defilați la secțiunea de rezistență a semnalului. În mod ideal, veți dori ca puterea semnalului să fie în jurul valorii de -60dbm.
  • Dacă aveți o măsurătoare mai mică decât -112dbm, telefonul dvs. are o putere foarte slabă a semnalului.
  • Imagine intitulată Boost Semnal de telefon mobil în casa dvs. Pasul 2
    2. Puneți telefonul în modul Avion timp de 3 secunde pentru a reseta semnalul. Transformați serviciile celulare ale telefonului prin activarea modului Avion. Acest lucru poate fi găsit în setările telefonului dvs. sau într-un meniu de acces rapid. Modul avion ajută la deconectarea completă a telefonului de la transportator, care va reseta semnalul.
  • Imagine intitulată Semnalul de telefon mobil Boost în casa dvs. Pasul 3
    3. Activați apelurile WiFi pe telefonul dvs. pentru a vă conecta la un semnal mai puternic. Accesați setările telefonului și activați Apelarea WiFi, care vă permite să efectuați apeluri telefonice cu semnalul dvs. WiFi. Dacă aveți un iPhone, mergeți la porțiunea "Telefon" a setărilor dvs. pentru a activa apelurile WiFi.Dacă aveți un telefon Android, Accesați secțiunea "Apelare avansată" sau "Networks" a setărilor pentru a activa apelul prin WiFi.
  • Asigurați-vă că iPhone-ul dvs. este complet actualizat înainte de a trece opțiunea de apel WiFi.
  • Încercați să căutați prin setările dvs. pe Android dacă întâmpinați dificultăți în găsirea secțiunii corecte.
  • Luați în considerare obținerea unui hotspot wifi portabil dacă nu aveți WiFi la casa dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un booster de semnal
    1. Imagine cu titlu Boost Semnal de telefon mobil în casa ta 4
    1. Alegeți un booster care funcționează cu transportatorul dvs. specific. Asigurați-vă că obțineți un produs care funcționează cu toți transportatorii sau lucrează cu purtătorul exact al telefonului. Unele branduri lucrează cu toți transportatorii de telefon mobil, dar pot fi pe capătul pricier, astfel încât acesta poate fi mai eficient din punct de vedere al costurilor pentru a alege un booster de semnal care este specific transportatorului dvs., în funcție de planul dvs. de buget și de telefon mobil.
    • Indiferent de transportator, majoritatea produselor de rapel de semnal includ un rapel și o antenă.
  • Imagine intitulată Boost Semnal de telefon mobil în casa ta Pasul 5
    2. Conectați-l pe rapel în camera care primește cel mai mult semnal. Du-te în camera din casa ta că folosiți cele mai multe alte cuvinte, camera care primește cea mai consistentă acoperire. Scopul unui Booster de semnal este de a vă face viața mai convenabilă și face acest lucru prin a fi într-o locație accesibilă.
  • Păstrați un ochi pe bara de semnal în timp ce treceți prin fiecare cameră din casa dvs. Dacă aveți un semnal deosebit de puternic într-o singură cameră, ați putea dori să puneți boosterul acolo.
  • Verificați instrucțiunile dispozitivului pentru a vedea cum și unde să conectați boosterul.
  • Imagine intitulată Boost Semnalul telefonului mobil în casa dvs. Pasul 6
    3. Conectați antena lângă o fereastră. Puneți porțiunea de antenă aproape de o fereastră, astfel încât să fie într-o poziție bună să primiți un semnal. În timp ce boosterul funcționează pentru a crește semnalul telefonului mobil, nu este în imposibilitatea de a face acest lucru până când nu are ceva de stimulat în primul rând.
  • Imagine intitulată Semnalul telefonului mobil Boost în Pasul dvs. de acasă 7
    4. Asigurați-vă că ambele dispozitive sunt activate și funcționează. Verificați un buton de alimentare sau comutați pentru a activa antena și boosterul. Deși acest lucru este de la sine înțeles, verificați dublu pentru a vă asigura că alimentarea este pornită și că electricitatea ajunge la ambele dispozitive.
  • Odată ce Boosterul de semnal este pornit, luați în considerare verificarea puterii semnalului telefonului. Puteți face acest lucru descărcând o aplicație care vă permite să monitorizați viteza telefonului. Unele opțiuni bune sunt rapid de către Ookla sau testul rapid de viteză de către Netflix.
  • Metoda 3 din 3:
    Comutarea transportatorilor de telefonie
    1. Imagine intitulată Boost Semnal de telefon mobil în casa dvs. Pasul 8
    1. Cercetați zona de acoperire a diferitelor rețele și comparați-o cu transportatorul dvs. actual. Du-te online și căutați diferite hărți de acoperire pentru diferite rețele. Locația dvs. curentă ar putea avea o acoperire mai slabă decât alte locuri.
    • Discutați cu prietenii și familia dvs. și vedeți ce transportator de telefon mobil pe care îl au. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați o idee despre care rețelele sunt cele mai rapide în zona dvs.
  • Imagine intitulată Boost semnal de telefon mobil în casa ta de acasă 9
    2. Comparați rata lunară a fiecărei rețele la planul dvs. curent. Verificați site-urile web ale diferitelor servicii celulare și vedeți ce este costul lunar pentru un plan. Înainte de a vă angaja, confirmați dacă doriți sau nu un contract sau un plan preplătit.
  • Asigura-te ca ai Numărul IMEI al telefonului dvs La îndemână, dacă ajungeți la transportatorii de comutare. Acest număr servește ca identitate telefonului dvs. și informează un nou transportator al hardware-ului telefonului dvs., împreună cu alte informații tehnice.
  • Dacă aveți un iPhone, puteți găsi IMEI dvs. verificând secțiunile "Generale" și "Despre" ale setărilor dvs.
  • Dacă aveți un Android, puteți obține numărul de la porțiunile "Despre telefon" și "Status" ale setărilor dvs. Puteți găsi pe un tip de telefon prin apelarea numărului internațional * # 06 #.
  • Imagine intitulată Boost Semnalul telefonului mobil în casa dvs. Pasul 10
    3. Alegeți un plan cu 4G LTE SERVICE Cellular pentru a vă îmbunătăți semnalul. Uită-te în planurile de telefon mobil cu viteze rapide de conectare, cum ar fi 4G LTE. Aceasta reprezintă o evoluție pe termen lung de generație pe termen lung și funcționează prin sisteme progresive de tehnologie radio. Dacă nu aveți în prezent 4G LTE, făcând comutatorul să-ți sporească semnalul și să sporească viteza de conectare printr-o marjă bună.
  • Mai multe companii lucrează la tehnologia 5G sau a cincea generație. Adresați-vă unui reprezentant al transportatorului de telefonie mobilă atunci când consideră că serviciile de 5G vor fi disponibile în zona dvs.
  • Imagine intitulată Boost Semnal de telefon mobil în casa ta 11
    4. Discutați cu un reprezentant de vânzări înainte de comutare. Mergeți la magazinul unui anumit transportator de telefon mobil sau apelați înainte de a comuta complet serviciile dvs. de telefon. Un reprezentant în persoană poate răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea și vă poate explica toate opțiunile pentru dvs.
  • Du-te la contacthelp.com sau getuman.com dacă aveți dificultăți la o persoană reală.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Utilizarea echipamentului de stimulare a semnalului

    • Booster de semnal (antenă și booster)
    • Aplicații de telefoane de testare a vitezei

    sfaturi

    Avertizări

    Să fie atenți la cazurile de telefon care pretind că vă sporește semnalul. Verificați recenziile înainte de a efectua achiziții.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar