Cum să faci o panglică coroană de pește

Vă mulțumim parțial la Pinterest și Instagram, actualizările împletite au devenit ultimul accesoriu Boemia. Dacă ați stăpânit doar panglica tradițională cu trei catene, puteți fi intimidată de complexitatea acestor stiluri. Din fericire, panglica coroanei de pește este un stil care arată mult mai complicat decât este de fapt. Chiar dacă sunteți un novice împletit, puteți să vă ocupați de acest stil! Transformă panglicele ușoare de pigtail într-o frumoasă coroană de pește cu doar câțiva pași simpli.

Pași

Partea 1 din 3:
Împărțirea părului
1. Pulverizați-vă părul cu șampon uscat sau cu spray de texturare. Înainte de a începe să creați această coafură, este util să adăugați textură și grindă cu un spray. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți părul fin, matasos care alunecă ușor prin deget. Prin adăugarea unui pic de textură în părul dvs., veți face procesul de împrăștiere mai ușor și Asigurați-vă că panglica ta rămâne în poziție toată ziua. Luați-vă spray-ul de alegere și spritz-o prin părul tău, alergând degetele prin părul tău pentru a ajuta la distribuirea produsului.
  • Imagine intitulată face o coroană de pește panouri Pasul 2
    2. Împărțiți părul în două secțiuni. Cea mai ușoară modalitate de a face această coafură este prin crearea a două pigtailuri împletite. În primul rând, părul tău direct în mijloc. Apoi, adunați părul în două secțiuni, unul pe ambele părți ale capului tău. Clip un pigtail din calea pe măsură ce începeți cu cealaltă.
  • 3. Împărțiți o secțiune în două fire. Înainte de a începe să vă împletiți părul, asigurați-vă că scoateți orice bang sau fire de păr în fața pe care doriți să vă încadrați fața. Apoi, împărțiți secțiunea de păr în două piese chiar. Spre deosebire de o panglică tradițională cu trei paturi, o panglică de pește este creată cu două fire.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbrățișarea părului
    1. Apucați o secțiune subțire a părului de la marginea exterioară a unei singure fire. Traversați-l și alăturați-vă cu secțiunea opusă a părului. Faceți același lucru pe partea opusă: apucați o mică parte a părului de la marginea exterioară a celuilalt fir, traversați-l și alăturați-l cu secțiunea opusă. Între fiecare dintre aceste mișcări, veți avea numai cele două secțiuni originale de păr. Asigurați-vă că țineți-le strâns, astfel încât panglica să rămână întinsă.
    • Creând o panglică perfectă de pește durează puțin mai mult decât o panglică tradițională, dar nu este complicată. Ar trebui să fiți bine să mergeți după un pic de practică!
  • 2. Puneți lungimea părului. Continuați să treceți firele de păr și să le îmbinați cu secțiunea opusă. Înainte de mult timp, veți vedea formarea modelului complicat. Țineți cele două secțiuni strânse și continuați să faceți acest lucru până când nu aveți părul lăsat la panglică.
  • 3. Trageți cu panglica și asigurați-o. Când ajungeți la capătul părului, țineți finalul într-o mână ferm ferm. Cu cealaltă mână, trageți ușor cu panglica. Cu alte cuvinte, trageți pe marginile panglicii pentru a adăuga volumul și lățimea la panglică. Vrei panglica ta termată să arate mare și liberă, mai degrabă decât strânsă și perfectă. Când sunteți mulțumit de modul în care arată, asigurați capătul cu o cravată elastică clară a părului elastic.
  • 4. Faceți exact același lucru la cealaltă jumătate a părului. Desfaceți cea de-a doua secțiune a părului de pe cealaltă parte a capului. Împărțiți această secțiune în două bucăți și începeți să-l împrăștie pește. Când ajungeți la capătul părului, slăbiți panglica cu degetele și asigurați-o cu o cravată de păr. Acum ar trebui să aveți acum două pigtailuri de îmbrăcăminte liberă.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea coroanei
    1. Înfășurați unul dintre pigtailurile dvs. peste cap. Odată ce ați terminat crearea celor două pigtails, este timpul să creați coroana. Ridicați unul dintre pigtailurile dvs. - nu contează care - și întinde-o peste cap ca o bandă de cap. Utilizați pinii Bobby pentru a vă asigura capătul pigtailului în loc de pe cealaltă parte a capului.
  • 2. Fixați cel de-al doilea pigtail sub capul vostru. Odată ce primul pigtail este fixat în partea de sus a capului, este timpul să completați întreaga coroană. Luați al doilea pigtail și împachetați-l sub capul vostru. Cu alte cuvinte, cei doi pigtails vor ajunge să formeze un cerc complet în jurul capului tău - "coroana"! La fel ca prima panglică, fixați această a doua panglică în loc cu Bobby Pins.
  • 3. Asigurați totul cu spray de păr. Odată ce ați intrat în poziție pigtails, utilizați o oglindă portabilă pentru a examina spatele coafurii dvs. Asigurați-vă că vă place cum arată totul și vă reintroduceți panglicele, dacă este necesar! Apoi, spritz întregul tău stil cu Hairpray. Acest lucru vă va ajuta să vă țineți pe panglică, precum și să reduceți șansele de frizcă și flyaways.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Clip de păr
    • Cleanele de păr limpede
    • agrafe
    • Hairspray
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar