Cum de a construi o istorie de credit cu american express

Cardul American Express Express, de asemenea, numit AMEX, este o corporație deosebit de stabilită și reputată. Fondată în 1850 ca serviciu de transport maritim, acesta a trecut încet în sectorul financiar, își emite primul card de credit în anii 1950. Astăzi cărțile sale sunt unele dintre cele mai râvnite din cauza programelor lor de mare recompensă. Acest lucru le poate face greu de obținut. Pentru a obține unul, va trebui să vă construiți scorul de credit. Pentru cele mai bune rate și beneficii, veți dori să construiți o istorie solidă de credit cu cardul dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilirea unei istorii cu American Express
  1. Imagine intitulată Construiți un istoric de credit cu Pasul Express American 1
1. Aplicați pentru o carte de preplătită americană Express. O cartelă preplătită funcționează aproape exact ca un card de debit - nu primiți niciun credit și nu puteți încărca numai ceea ce ați depus în cont. American Express nu raportează tranzacțiile dvs. cu o cartelă preplătită la birourile de credit și astfel nu va influența scorul dvs. de credit. Cu toate acestea, American Express păstrează o înregistrare internă a tranzacțiilor dvs. cu cardul preplătit. Dacă utilizați cardul frecvent și depuneți în mod constant bani, American Express vă poate invita să solicitați o cartelă cu cerințe mai stricte.
  • Pentru mulți cu credit scăzut, acest card ar putea fi singura modalitate de a obține un picior în ușă cu American Express, dar nu vă va construi scorul de credit. Va trebui să vă construiți scorul de credit cu alte companii pentru a face progrese importante spre obținerea produselor high-end ale cărții americane.
  • De obicei, cartelele preplătite sunt o investiție rea, deoarece acestea percep taxe lunare și taxe pentru fiecare tranzacție pe care o faceți cu ei. Cu toate acestea, singura taxă pentru un card american Express Prepaid este o taxă ATM de 2 dolari, făcând-o probabil cel mai bun produs de acest gen de pe piață.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu EXPRESUL EXPRESULUI AMERICAN 2
    2. Solicitați o carte specială americană securizată USAA. Această carte este disponibilă numai veteranilor militari și membrilor familiei lor, dar poate fi o mare resursă pentru cei eligibili.Ca și în cazul altor cărți securizate, va trebui să trimiteți un depozit ca garanție și limita dvs. de credit va fi doar la fel de mare ca depozitul dvs.Cu toate acestea, depozitul dvs. va acumula interes (în prezent, 0.54%) și cardul are un curent redus de 9.9% până la 19.90% cu multe beneficii.
  • Dacă sunteți eligibil, aceasta este o opțiune mai bună decât cartela preplătită, deoarece nu numai că stabilește o istorie cu American Express, dar și construiește scorul dvs. de credit.
  • Dacă utilizați cardul în mod responsabil timp de 2 ani, acesta va converti într-un card de credit obișnuit.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu Epramentul Express American 3
    3. Aplicați pentru un card American Express Charge. American Express oferă mai multe carduri de taxare, cum ar fi cartea de aur și cartea verde. "Card de credit" înseamnă că toate datoriile dvs. se datorează la sfârșitul lunii. Nu puteți plăti în timp cu o cartelă de taxare. Aceasta este mai puțin o răspundere pentru companie și din cauza acestui credit mediu sau ușor peste medie, va fi suficient la aplicarea unui card de taxare. Nu vă va îmbunătăți scorul de credit la fel de mult ca un card de credit obișnuit, dar va stabili o istorie cu American Express și are unele dintre cele mai bune programe de recompensă disponibile.
  • Pentru o cartelă de încărcare, cum ar fi cardul de aur, probabil că veți avea nevoie de un scor de credit în apropierea celor 600 de ani.
  • Pentru că plătiți soldul complet în fiecare lună, nu plătiți dobânzi pentru achizițiile dvs.
  • Există o taxă anuală pentru cardurile de taxare Express American, variind de la 95 de dolari pe an pentru cartea verde la 450 USD pe an pentru cartela Platinum.
  • O cartelă de încărcare vă permite să faceți achiziții și să le plătiți. Plătiți cu promptitudine a contului dvs. vă va construi istoricul de credit.
  • O carte de taxare poate afecta scorul dvs. de credit atunci când Birouaus calculează frecvența plăților la timp și durata istoricului de credit. Cu toate acestea, nu este luat în considerare în raportul dvs. de utilizare a datoriilor, deoarece nu există limite de credit pentru o cartelă de taxare.
  • Imagine intitulată Construiți un istoric de credit cu Pasul Express American Express 4
    4. Aplicați pentru un card de credit American Express. Un card de credit, spre deosebire de un card de taxare, vă va permite să efectuați un echilibru și să plătiți în timp. Din acest motiv, aveți de obicei nevoie de un scor de credit mai mare pentru a fi aprobat pentru un card de credit American Express decât pentru o carte de taxare. (American Express nu eliberează informații privind scorurile de credit necesare pentru a fi aprobate pentru un card.) American Express oferă o gamă largă de carduri de credit, care includ diverse beneficii, cum ar fi călătorii de mile, bani înapoi sau conturi de afaceri.
  • American Express are a "Alegeți un card" caracteristică care vă poate ajuta să alegeți ce carte este potrivită pentru dvs.
  • Este posibil să aveți șanse mai mari de a fi aprobat pentru un card de credit American Express dacă aplicați pentru o carte prin banca dvs., unde aveți un cont în stare bună. Bank of America, Citi, Wells Fargo, USA, Prima Bancă Națională, Barclays, și Penfed Toate emiterile American Express.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea scorului dvs. de credit
    1. Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu American Express Pasul 5
    1. Cercetați scorul dvs. de credit. Înainte de a aplica pentru un card de credit, ar trebui să vă cercetați Scor de credit. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu aveți un istoric de credit sau credeți că ați putea avea o istorie de credit proastă. (Dacă aveți o istorie de credit proastă, consultați aceste articole WikiHow: Îmbunătățiți scorul dvs. de credit sau obțineți un scor de credit mai mare rapid.)
    • Puteți solicita un raport de credit gratuit de la fiecare dintre cele trei birouri de credit o dată pe an prin anualCreditreport.COM. Cu toate acestea, raportul dvs. de credit face nu Conține scorul dvs. de credit. Acesta conține informații care vă pot ajuta să vă gestionați scorul de credit, totuși. De exemplu, nu este neobișnuit să obțineți informații amestecate, astfel încât plata întârziată a altcuiva sau contul delincvent ar putea apărea în mod eronat în raportul dvs. de credit. Obținerea acestor greșeli fixe va ajuta la creșterea scorului dvs. global.
    • Creditul dvs. este calculat de trei agenții separate: Equifax, Experian și Transunion. Ar trebui să verificați toate cele trei. Unii creditori mai mici vor raporta doar unul dintre cele trei, astfel încât scorul dvs. de credit să fie obligat să varieze de la unul la altul.
    • Scorurile de credit variază de la 300 la 850. Scorul mediu de credit este de aproximativ 650-700, în funcție de Biroul de Credit.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu Pasul Express American Express 6
    2. Aplicați în cadrul mijloacelor dvs. Dacă creditorii văd că ați făcut mai multe aplicații pentru credit, acest lucru va afecta scorul dvs. și va reduce probabilitatea de a primi un card. Acest lucru vă poate reduce scorul cu până la 10%. Ar trebui să fiți conștienți de ceea ce vă califică scorul dvs. de credit și să aplicați exclusiv cardurile pe care le puteți obține. American Express nu eliberează ce scoruri de credit vă va califica pentru cărțile cărților.
  • Un scor de credit de 700 sau Up se va califica pentru o majoritate de carduri, inclusiv unele carduri cu beneficii foarte bune.
  • Dacă scorul dvs. de credit este oriunde de la 600 la 700, puteți obține probabil un card de credit mediu, dar poate avea unele dificultăți. Este improbabil să obțineți un card cu avantaje mari. Dacă este disponibil, cercetați scorul mediu de credit al celor care primesc un card pe care intenționați să îl solicitați. Nu aplicați dacă media este mult peste propriul scor de credit.
  • Dacă scorul dvs. de credit este sub 600, este puțin probabil ca veți primi un card de credit. În schimb, ar trebui să începeți devenind un cosigner pe cardul altcuiva sau prin obținerea unui card securizat. Rețineți că nu puteți deveni un cosigner pe un cont American Express.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu EXPRESS AMERICAN Express 7
    3. Faceți unele cercetări online. În timp ce American Express nu eliberează intervalele de scoruri de credit necesare pentru aprobarea cardului, puteți afla uneori scorurile altor persoane care au fost aprobate pentru un card. Site-uri precum Nrdwallet și Karma de credit de multe ori post liste de carduri de credit pentru persoanele cu "Fair" și "in medie" credit. Membrii comunității de pe acest site vor posta uneori când au fost aprobați și ceea ce au fost scorurile lor de credit. Aceasta nu este informația definitivă sau o garanție, dar vă poate ajuta să decideți dacă aveți o șansă probabilă la un card.
  • Imagine intitulată Construiți un istoric de credit cu Pasul Express American 8
    4. Obțineți un card securizat. Un card securizat este o modalitate de a vă stabili creditul dacă este sub 600, permițându-vă să obțineți în cele din urmă un card de credit negarantat. Pentru un card securizat, va trebui să depuneți bani în contul dvs. ca garanție. Limita dvs. de cheltuieli va fi aproximativ ceea ce ați depus, astfel încât acesta să funcționeze aproape ca o cartelă preplătită, cu excepția faptului că banii pe care îl depuneți ca garanții nu vor conta pentru plățile dvs.
  • American Express nu oferă carduri de credit garantate decât dacă sunteți veteran militar sau o familie de veteran. Dacă aveți un credit rău, probabil că va trebui să începeți să îl construiți cu o altă companie și înainte de a stabili o istorie a tranzacțiilor cu American Express.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu American Express Pasul 9
    5. Înscrieți-vă pentru un cont legat. Dacă aveți un părinte sau un soț care vă încredințează, puteți cere să fiți adăugați la contul ei. Dacă au credit bun și gestionează cardul în mod corespunzător, poate crește scorul dvs. de credit. Spre deosebire de multe alte carduri, American Express nu acceptă co-signeri. Cu toate acestea, puteți deveni un utilizator autorizat pe contul American Express al altcuiva.
  • Un utilizator autorizat este cineva care poate folosi un card de credit, dar nu este responsabil pentru plăți și poate fi eliminat din cont în orice moment. Pentru persoanele de la 21 de pe cardul părinților lor, părintele poate chiar să stabilească o limită personalizată de cheltuieli. Cu toate acestea, în ultimii ani, unele conturi au încetat să raporteze informații despre utilizatorii autorizați la birourile de credit. Convenabil, American Express raportează doar informații pozitive despre utilizatorii autorizați, făcându-l una dintre companiile mai bune pentru creșterea scorului dvs. cu un cont autorizat.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu American Express Pasul 10
    6. Levera-ți istoria internațională. Din păcate, birourile de credit nu ia în considerare tranzacții efectuate în afara națiunii. Dacă veniți dintr-o altă țară, veți începe, în esență, de la zero în construirea unui scor de credit. S-ar putea, totuși, să puteți utiliza istoricul dvs. de credit anterior pentru a stabili o linie de credit în Statele Unite.
  • Dacă aveți înregistrări cu un card de credit într-o altă țară, puteți încerca să aduceți rapoarte de imprimare ale acestora împreună cu dovada veniturilor la o bancă locală. Unele instituții locale vor fi dispuse să ofere carduri de credit pe baza acestor informații.
  • Alternativ, dacă ați avut un card de credit emis în străinătate și ați fost un client bun, compania ar putea fi dispusă să vă emită o carte americană pentru a începe să vă construiți scorul de credit cu. Încercați să lucrați cu o instituție cu care ați avut o istorie cu.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind creditul cu înțelepciune
    1. Imagine intitulată Construiți un istoric de credit cu Pasul Express American 11
    1. Plătiți-vă factura la timp. 35% procent din scorul dvs. de credit este calculat în funcție de cât de constant plătiți la timp. Plata devreme sau plătit peste plata minimă necesară nu are un efect direct asupra scorului dvs. de credit, dar ar putea fi observat de către unii creditori deosebit de sofisticați. Este important, deși nu permiteți datoriei dvs. să obțineți atât de mare încât nu puteți efectua plăți la timp. Plătiți mai mult decât minimul este adesea necesar pentru a face acest lucru.
    • Companiile de carduri de credit sunt interzise să raporteze plățile întârziate la birourile de credit, cu excepția cazului în care plata este cu întârziere de 21 de zile și majoritatea companiilor vor aștepta până la 30 de zile de la data scadenței. Cu toate acestea, cardul dvs. de credit este permis să perceapă taxe de întârziere pentru orice plată care este chiar târziu și două luni de plăți întârziate consecutive pot fi suficiente pentru a crește rata dobânzii. Acest lucru vă poate afecta capacitatea de a efectua plăți la timp în viitor.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu American Express Pasul 12
    2. Menține un raport bun de datorii la credit. 30% din scorul dvs. de credit este determinat de cât de mare este datoria dvs. comparată cu limita maximă de credit. În mod ideal, datoria dvs. ar trebui să fie mai mică de 30% din valoarea creditului pentru care sunteți aprobat.
  • Acesta este cazul în care numai plata balanței minime este probabil să vă afecteze negativ creditul. Dacă plătiți doar soldul minim, datoria dvs. este probabil să crească progresiv, scăzând scorul dvs. de credit.
  • Aceasta înseamnă că cu cât este mai mare limita de credit și cu atât mai puțin pe care o utilizați, cu atât este mai bine scorul dvs. de credit. Evitați creditul magazinului departamentului, deoarece acestea au adesea limite foarte scăzute. Astfel, dacă o utilizați deloc, veți depăși raportul ideal de 30% și impacțați negativ scorul dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Construiți un istoric de credit cu Pasul Express American 13
    3. Păstrați cardul deschis. 15% din scorul dvs. de credit este calculat în funcție de durata istoricului dvs. de credit. Acest lucru este determinat de cât timp a fost deschis cel mai vechi cont, cât timp a fost deschis cel mai nou cont și vârsta medie a tuturor conturilor dvs. Acest lucru înseamnă în mod eficient că trebuie să limitați modificările din conturile dvs. Păstrați-i să se deschidă și să se abțină de la scoaterea prea multor cărți noi.
  • Imagine intitulată Construiți o istorie de credit cu EXPRESUL AMERICAN EXPRES 14
    4. Contactați-ne American Express imediat dacă există o problemă. Examinați declarația dvs. pentru taxe frauduloase sau inexacte. Dacă găsiți taxe pe declarația pe care o simțiți că sunteți în eroare, contactați American Express și cereți aceste taxe revizuite și, dacă este justificată, eliminată. Dacă nu vă puteți permite să efectuați plata minimă necesară, contactați imediat American Express și a stabilit un aranjament special de plată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar