Cum se îmbracă ca un student hogwarts

Studenții Hogwarts, ca mulți alți studenți, au o uniformă școlară pe care trebuie să le respecte (cu excepția zilelor libere). Dacă sunteți un student Hogwarts sau doriți doar să arătați că sunteți unul, acesta este articolul pentru dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie ca un Student Hogwarts Pasul 1
1. Selectați-vă casa. Alegeți una a cărei trăsături admirați sau luați un test online. Fiecare elev are o casă pe care o aparțin la Hogwarts, așa că asigurați-vă că alegeți o casă primă. Fiecare casă are propriile culori ale casei, care afectează culorile uniformelor. Culorile lui Gryffindor sunt roșu și aur, Slytherin sunt verzi și argint, iar hufflepuff sunt negru și galben. Culorile lui Ravenclaw diferă între carte și filmul - în carte, sunt albastru și bronz, dar în film sunt albastru și argint. Deși poate fi tentant, încercați să nu alegeți o casă bazată numai pe schema de culori - Alte fanii Harry Potter vă pot judeca caracterul pe baza alegerii casei dvs. Acest lucru presupune că doriți o uniformă specifică casei. În cărți, studenții nu au uniforme diferite. Toate poartă haine negre neagră și purtând îmbrăcăminte dedesubt pare să fie opțională. Dacă mergeți pe acest traseu, va trebui doar să găsiți o haină și o pălărie, dar va fi mai greu să spuneți că sunteți de la Hogwarts.
  • Imagine intitulată rochie ca un Student Hogwarts Pasul 2
    2. Obțineți îmbrăcămintea obișnuită. Uniformele Hogwarts are multe componente separate, atât de mult, toate detaliile mici sunt opționale pentru că nu ar fi greu să fie vizibil dacă lipsesc. Fii la fel de amănunțit cum vrei să fii cu asta. Dacă aveți dificultăți în găsirea unor astfel de articole în magazine, amintiți-vă că Google este prietenul dvs.) Elementele pe care le puteți găsi într-un magazin mediu de îmbrăcăminte sunt:
  • O cămașă cu buton alb
  • Un pulover cu gri tricotat gri închis, un cardigan sau un vesta de pulover fără mâneci (cu culoarea casei opționale care detaliază manșetele și talia, așa cum se vede în imagine)
  • Pantaloni gri închis, sau o fustă în jurul genunchiului
  • Colanți negri sau ciorapi (cu fustă)
  • Pantofi negri
  • Șosete gri închis
  • Imagine intitulată rochie ca un Student Hogwarts Pasul 3
    3. Obțineți haina. Cea mai ușoară modalitate de a găsi o rochie Hogwarts este să caute online. Dacă doriți o datorie serioasă, se poate obține destul de scump, dar puteți obține o calitate mai mică pentru sub 25 de dolari. Dacă preferați să arătați mai profesionist decât un costum de Halloween, dar nu doriți să cheltuiți o sută de dolari pe ea, ar putea fi mai bine să cumpărați pur și simplu o haină neagră care nu are legătură cu Harry Potter și să o alungi prin coasere. Este posibil să cumpărați patch-uri de casă pentru a coase și pe haine.
  • De asemenea, ați putea încerca faceți-vă propriul dvs în întregime de la zero dacă aveți o cantitate bună de capacitate de cusut și răbdare.
  • Imagine intitulată rochie ca un Student Hogwarts Pasul 4
    4. Obțineți accesoriile. Acum că aveți părțile principale ale costumului, este timpul să acceseze. (Încă o dată, probabil că trebuie să utilizați un motor de căutare.)
  • Primul lucru de care aveți nevoie este cravată casa ta. Puteți achiziționa o cravată de casă (roșu și aur, verde și argintiu, galben și negru sau albastru și bronz / argint, în funcție de casa în care vă aflați) pentru o mare varietate de prețuri de la 7 la 130 de dolari. Utilizați cea mai bună judecată, vedeți ce gândesc ceilalți la același produs și vă rugăm să nu utilizați toți banii pe o cravată. Amintiți-vă că numai partea de lângă gât va fi într-adevăr vizibilă, deoarece va fi sub vesta voastră.
  • Al doilea accesoriu de care ai nevoie este pălăria ta negru. Din fericire pălăriile nu sunt în mod specific colorate și este foarte ușor să găsești o pălărie neagră neagră în magazine în jurul Halloween sau online în alte momente ale anului.
  • Al treilea este bagheta ta. Acum, desigur, bagheta nu va face prea multă magie, dar poate arăta că ar fi! Există două modalități de a obține o baghetă. Opțiunea One este de a cumpăra o baghetă, iar opțiunea a doua este de a face o baghetă Harry Potter. A doua opțiune este mai multă muncă, dar este și mai distractiv (și mai puțin costisitor).
  • sfaturi

    Dacă vreun muggle vă cere să le arătați magia dvs., spuneți-le "Îmi pare rău, nu ni se permite să folosim magia în afara lui Hogwarts."
  • Dacă aveți o baghetă, încercați să memorați câteva vrăji pe care ați putea dori să le "utilizați" în glumă pe alte persoane.
  • Doar dacă nu veți fi într-un concurs Cosplay sau ceva, nu aveți nevoie de fiecare bucată de îmbrăcăminte aici. Acest lucru este doar menit să fie o listă amănunțită a tuturor lucrurilor pe care le-ați putea avea nevoie. Doar să te distrezi cu ea.
  • Dacă doriți, încercați să vorbiți într-un accent britanic pentru a adăuga efecte.
  • Pentru a-și aminti toate vrăjile, puteți avea un mic notebook pentru a le scrie jos .
  • Avertizări

    Nu urăsc pe alți fani pentru alegerea casei lor. Suntem toți fanii cu personalități diferite. Diversitatea este un lucru minunat! Toți ne-am adunat pentru că iubim un univers fictiv. Și asta e destul de rece.
  • De asemenea, aveți grijă dacă vrăjați cu un cuțit sau lucrați cu un pistol fierbinte când faceți bagheta - asigurați-vă că ați citit cu atenție instrucțiunile și avertismentele din articolul separat.
  • Când vă îndreptați bagheta, asigurați-vă că vă păstrați destul de departe de alți oameni că nu le înjunghiați accidental. Poate că nu este magică, dar poate să rănească.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar