Cum de a construi un turn de stick popsicle

Popsicle Stick Towers sunt un proiect de inginerie comun care să fie alocat în școală.Misiunea dvs. poate avea diferite criterii pentru înălțimea, greutatea și numărul de popsicles, dar acest ghid vă va oferi o idee generală despre cum să construiți un turn robust din bastoane de popsicle și lipici de lemn. Acest proiect este distractiv și relativ ușor de făcut. Când ați terminat cu construcția dvs., adăugați greutate în partea de sus pentru a vedea cât de mult poate ține.

Pași

Partea 1 din 3:
Efectuarea pătratelor de bază
  1. Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 1
1. Strângeți materialele necesare. Pentru fiecare pătrat de bază veți folosi cinci bastoane de popsicle și lipici de lemn. Fiecare strat al turnului va fi alcătuit din patru pătrate de bază, astfel încât fiecare strat va folosi 20 de bastoane de popsicle. Numărul de straturi pe care doriți să le faceți va determina câte bastoane totale de care aveți nevoie.
  • Dacă doriți cinci "podele" în turnul dvs., veți avea nevoie de 100 de bastoane de popsicle.
  • Pentru a vă face turnul cât mai robustă posibil, utilizați adeziv din lemn în locul adezivului de bază al albului.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 2
    2. Aranjați patru bastoane de popsicle împreună într-un pătrat. Așezați patru bastoane de popsicle într-un pătrat cu bastoane orizontale de pe partea inferioară și bastoanele verticale care se află pe partea de sus. Vrei ca bastoane să fie distanțate uniform, astfel încât să facă un pătrat perfect. Folosind un stick de popsicle ca dispozitiv de măsurare, asigurați-vă că fiecare stick este o "lățime de stick popsicle" de la margine.
  • Așezați două bastoane verticale pe partea celor două bastoane orizontale pentru a obține spațierea corectă.
  • Pentru a alinia bastoanele împreună, utilizați o margine dreaptă, cum ar fi un bloc de lemn sau o cărămidă.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 3
    3. Lipiți fiecare bucată împreună. Ridicați un capăt al unui stick vertical și plasați un dispozitiv de lipire dedesubt. Apăsați împreună cele două bastoane. Repetați acest lucru cu cealaltă parte a stick-ului popsicle și apoi încă două ori cu celălalt stick vertical. În acest moment, ar trebui să aveți un patrat de bază de patru paduri de tip popsicle lipit împreună.
  • Aveți grijă să mențineți acuratețea pătratului. Acest lucru va fi important atunci când lipiți "podelele" turnului împreună. Faceți fiecare modul ca și cât mai aproape posibil.
  • Utilizați o greutate mare, cum ar fi o cărămidă sau un manual și se află pe partea superioară a articulațiilor lipite pentru a le menține apartamente în timp ce adezivul se usucă.
  • Dacă pătratul se stinge din aliniere, pur și simplu mutați bastoanele înapoi în plasarea corespunzătoare.
  • Dacă bastoanele se usucă din aliniere, le puteți tăia cu atenție cu un cuțit și le-ați re-adezați sau faceți doar un pătrat nou.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 4
    4. Așteptați ca adezivul să se usuce. Înainte de a continua la următorul pas, doriți să lăsați lipirea uscată. Urmați instrucțiunile enumerate pe sticla de lipici pe care o utilizați. Adezivul nu trebuie să fie complet uscat, dar doriți să vă asigurați că a fost suficient că bastoanele nu se vor mișca în timp ce vă ocupați de pătrat.
  • Lăsați pătratul sub greutatea grea timp de cel puțin 15 minute înainte de a vă deplasa în următorul pas.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 5
    5. Lipiți o brățară încrucișată în diagonală peste piață. Așezați un stick de popsicle în diagonală pe "în interior" al pătratului. "Interiorul" înseamnă că brațul va fi între cele două bastoane verticale și lipite pe bastoane orizontale. Plasați un mic dab de adeziv la fiecare capăt și lipiți brațul în poziție. Brațul este esențial stabilizând structura și permițându-i să mențină mai multă greutate.
  • Puneți greutatea pe partea superioară a întregii bucăți și așteptați aproximativ 15 minute pentru ca brațul să se usuce.
  • Încercați să lipiți brațul în același loc pe fiecare pătrat.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 6
    6. Repetați întregul proces pentru a face niște pătrate suficiente pentru a vă completa turnul. Începând cu patru bastoane noi, le puneți într-un pătrat și lipiți-le împreună. După lăsarea setului de lipici, adăugați brațul pentru a termina. Faceți suficiente pătrate pentru a vă construi întregul turn.
  • Dacă doriți cinci etaje în turnul dvs., veți avea nevoie de 20 de pătrate.
  • Veți obține mai bine și mai bine să construiți casetele pe măsură ce mergeți. Unele dintre cutiile dvs. anterioare pot fi "Mai puțin precis", Deci, dacă aveți niște bastoane de popsicle nelimitat, puteți lua în considerare construirea unor cutii suplimentare și aruncați unele dintre primele încercări.
  • Partea 2 din 3:
    Aderarea la pătrate într-un singur etaj
    1. Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 7
    1. Combinați trei pătrate în trei pătrimi dintr-un cub. Puneți o parte cu brațul încrucișat orientat spre apartament pe o masă. Glisați un al doilea pătrat împotriva exterioară a primei piese, astfel încât să se țină. Glisați al treilea pătrat de pe partea opusă a pătratului.
    • Ar putea fi mai ușor să plasați primul pătrat pe o platformă ridicată, astfel încât să puteți glisa cu ușurință celelalte laturi sub ea.
    • Laturile opuse ar trebui să aibă bretele care merg în direcții opuse.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 8
    2. Lipiți aceste piese împreună. Aplicați liber adeziv la fiecare colț pentru a atașa laturile împreună. Lăsați adezivul să stea timp de cel puțin 15 minute pentru a seta înainte de a încerca să lipiți partea finală. Plasați cărți sau greutăți împotriva fiecărei părți pentru a ține totul în loc în timp ce se usucă.
  • În timp ce cleiul este setarea, puteți începe asamblarea altor pătrate sau cuburi.
  • Este posibil să fie nevoie să țineți împreună cele două bucăți, permițând lipiciului să setați un pic înainte de a plasa cărțile / greutățile să o țină în poziție.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 9
    3. Atașați partea a patra la cub. Odată ce lipiciul a setat, puteți atașa partea finală a cubului. Glisați partea deasupra marginilor bastoanelor și asigurați-vă că brațul se confruntă cu direcția opusă a laterală opusă. Aplicați suficientă lipici pentru a asigura o etanșare fermă a articulației.
  • Așteptați ca totul să se usuce. Continuați să asamblați alte componente în timp ce așteptați lipiciul pentru a seta.
  • Din nou, este posibil să trebuiască să țineți locul al patrulea perete pentru a lăsa lipiciul setat astfel încât cubul să fie format în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 10
    4. Repetați pentru a forma pătratele rămase într-un cub. Repetați întregul proces care asamblați patru pătrate într-un cub până când aveți suficiente cuburi pentru a construi turnul la fel de mare cum doriți. Configurați mai multe stații de lucru pentru a putea construi mai mult de un cub la un moment dat.
  • Fiecare cub are patru laturi, deci dacă doriți să construiți un turn cu cinci etaje, veți avea nevoie de un total de 20 de laturi.
  • În timp ce formarea cuburilor, încercați să le stivuiți deasupra celorlalți și asigurați-vă că se aliniază corect. Dacă nu, fie rupeți cuburile în afară și remake-le, sau începeți cu un set proaspăt de pătrate și faceți un cub nou.
  • Partea 3 din 3:
    Asamblarea podelelor într-un turn
    1. Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 11
    1. Stivă două cuburi pe partea de sus unul de celălalt. Stack un al doilea cub deasupra primului, astfel încât bretele de mijloc să meargă în direcția opusă laterală, este stivuită deasupra. Sfaturile bastoanelor de popsicle se pot suprapune pentru a vă oferi o poziție mai bună pentru lipire.
    • Bastoanele verticale trebuie să se odihnească direct pe partea superioară a bastoanelor orizontale.
    • Cuburile dvs. ar trebui să se potrivească împreună destul de bine. Dacă trebuie să le lucrați împreună, turnul va lucra în continuare, doar nu va fi la fel de robust. Dacă trebuie să le forțați să se potrivească împreună, turnul va pierde integritatea structurală.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 12
    2. Lipiți îmbinările cuburilor împreună. Folosind același adeziv de lemn folosit pentru a asambla celelalte piese, lipiți îmbinările cubului împreună. Fii generos cu adezivul pentru a face un turn robust. Dacă pătratele au fost construite corespunzător, acestea ar trebui să se potrivească frumos frumos.
  • Dacă cuburile nu stau frumos pe partea de sus unul de celălalt, puteți lua în considerare făcând un nou cub astfel încât să se stabilească corect. Cuburile stivuite inegale nu vor fi la fel de robuste.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 13
    3. Strângeți articulațiile cuburilor în loc. Utilizați clipuri de cloturi sau cleme de lucru și atașați clemele pentru a ține împreună cele două cuburi împreună. Le-ați aprins în așa fel încât să țină articulațiile împreună, dar nu ating lipirea.
  • Așteptați ca totul să se usuce înainte de a scoate clemele și adăugarea unui alt cub la turn.
  • Imagine intitulată Construiți un Turn Popsicle Stick Pasul 14
    4. Repetați procesul cu un alt cub. Adăugați un alt cub în partea de sus a turnului, asigurându-vă că alternează direcția fasciculului diagonal pentru fiecare nivel. Alternând bretelele încrucișate adaugă un alt nivel de integritate structurală la turn. Lipici și clip în fiecare nivel pentru a asigura o legătură puternică între niveluri.
  • Când lipiți ultimul cub deasupra, turnul dvs. este terminat!
  • sfaturi

    Dă-ți o mulțime de timp pentru a construi turnul. Adezivul durează mult timp să se usuce. În funcție de zona dvs. de lucru, poate că doar câteva module pot fi în construcție la un moment dat. De asemenea, doriți o zi sau cam asa ceva pentru lipirea finală pentru a vindeca complet.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 100-200 bastoane de popsicle (depinde de înălțimea turnului și mai mult pot permite "practică")
    • Placi de rock, cărămizi sau greutăți plate cum ar fi manualele grele
    • Adeziv de lemn proaspăt
    • Cleme (știfturile de haine funcționează bine)
    • O suprafață curată clară, care poate rezista picăturii lipiciului etc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar