Cum de a conecta amazon fire stick la wifi

Thiste parere Cum să conectați focul de foc Amazon la Wi-Fi. Odată conectat la rețeaua dvs. de acasă Wi-Fi, veți putea utiliza Amazon Fire Stick pentru a streamiza videoclipuri, spectacole, filme și muzică la televizorul dvs. utilizând contul dvs. Amazon.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați focul Amazon Stick la WiFi Pasul 1
1. Conectați Stickul de foc Amazon la televizor.Stickul de pompieri Amazon se conectează direct la un port HDMI de pe partea din spate a televizorului.Porniți televizorul și asigurați-vă că ați selectat intrarea corectă a sursei.
  • Imagine intitulată Conectați focul Amazon Stick la WiFi Pasul 2
    2. Conectați stick-ul de foc la putere. Asigurați-vă că cablul de alimentare micro-USB al stick-ului de foc este conectat la bastonul de pompieri, iar celălalt capăt al cablului USB este atașat la adaptorul de alimentare inclus și conectat la o priză de alimentare deschisă. Dacă televizorul dvs. are un port USB deschis, îl puteți conecta direct în televizor în loc să utilizați adaptorul inclus.
  • Utilizați adaptorul inclus și conectați stick-ul de foc direct într-o priză de alimentare pe perete Dacă vedeți un mesaj spunând că stickul de pompieri obține o putere insuficientă.
  • Imagine intitulată Conectați focul Amazon Stick la WiFi Pasul 3
    3. Selectați Setări.Utilizați butoanele direcționale pe la distanta Pentru a merge la partea de sus a ecranului de pornire, apoi selectați "Setări" care se află la extrema dreaptă a opțiunilor de la partea de sus a ecranului.
  • Apăsați butonul HOME de pe controler pentru a accesa meniul Home dacă nu sunteți deja pe ecranul principal principal. Este butonul cu conturul unei case pe ea.
  • Imagine intitulată Conectați focul Amazon Stick la WiFi Pasul 4
    4. Selectați Reţea.Este a doua opțiune din meniu cu pictograma a trei linii curbate care seamănă cu un semnal Wi-Fi.Utilizați butoanele direcționale de pe telecomandă pentru a merge în jos și spre dreapta pentru a evidenția "Reţea" Opțiune în galben, apoi apăsați butonul Selectare din centrul telecomenzii. Stickul de incendiu va începe automat scanarea pentru rețelele din apropiere.
  • Imagine intitulată Conectați focul Amazon Stick la WiFi Pasul 5
    5. Selectați rețeaua preferată.De îndată ce vedeți numele rețelei dvs. de domiciliu în lista rețelelor din apropiere, utilizați butoanele direcționale de pe telecomandă pentru ao evidenția în galben, apoi apăsați butonul Selectare din centrul telecomenzii pentru ao selecta.
  • Dacă nu vedeți rețeaua preferată, selectați "Rescan" În partea de jos a listei.
  • Dacă ați preferat rețeaua este ascunsă, selectați "Alăturați-vă o altă rețea" În partea de jos a listei și tastați manual numele rețelei pe care doriți să le conectați la.
  • Imagine intitulată Conectați Amazon Fire Stick la WiFi Pasul 6
    6. Introduceți parola de rețea Wi-Fi.Dacă rețeaua dvs. are o parolă, utilizați telecomanda pentru a naviga la tastatura de pe ecran și introduceți parola pentru rețeaua Wi-Fi.
  • Dacă rețeaua dvs. de domiciliu nu este protejată prin parolă, acesta va încerca să se conecteze automat.
  • Imagine intitulată Conectați focul Amazon Stick la WiFi Pasul 7
    7. Selectați Conectați.Este în colțul din dreapta jos al tastaturii de pe ecran.Stickul de pompieri se va conecta apoi la rețeaua dvs. Wi-Fi de acasă. Odată ce stickul de foc este conectat, va spune "Conectat" sub numele rețelei de pe lista rețelelor din apropiere.
  • Puteți apăsa butonul de pornire de pe telecomandă pentru a reveni la ecranul de pornire al stick-ului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar