Cum să evitați daunele vocale atunci când cântați

Aflați aceste elemente de bază pentru evaluarea tehnicilor de cântărire și a potențialilor profesori și pentru a fi introduși unor exerciții vocale bune de către un profesor de voce acreditat.

Pași

Metoda 1 din 12:
Urmărirea unei tehnici vocale bune
1. Învață să recunoști următoarele caracteristici ale tehnicii vocale sănătoase:
  • Nu vă rănește laringele (caseta vocală).
  • Ea face ca noile la fiecare capăt al gamei dvs. să fie mai accesibil.
  • Vă ajută să cântați în ton.
  • Vă împuternicește să cântați mai mult fără oboseală.
  • Se bazează pe respirație scăzută și gândirea unei linii constante de aer.
  • Folosește imagini de cuvinte pentru a vă ajuta să accesați în mod natural plasarea bună fără tensiunea care vine de la încercarea de a manipula direct diferite părți ale anatomiei.
  • Sevește creierul, dar nu vocea.
  • Vă va instrui să vă recunoașteți cântarea dvs. bună, în afară de simplul sunet (deoarece acustica este variabilă și înșelătoare) prin senzație corporală plus indiciile vizuale în oglindă.
  • Nu va împinge vocea toracică (în cazul în care majoritatea oamenilor vorbesc) într-un inconfortabil sau interval (în cazul în care fizica lucrează împotriva dvs., producând tensiune), dar folosește vocea capului pentru note mai mari.
  • Se conectează de la vocea capului în jos pentru a face o gamă vocală fără sudură, care se potrivește de sus în jos, folosind sirena descendentă pentru a preda acest element.
  • Produce volum (luminozitate) de la echilibrul de respirație, vitalitatea facială și forma vocală, niciodată de la forțare.
  • Ajută tinerii voci să dezvolte obiceiuri sănătoase de cântare, dar nu le împinge să sune ca adulții în volum sau timbru.
  • Oferă obiective clare, realizabile, pasive, astfel încât să știți ce se așteaptă și cum să ajungeți acolo.
  • Utilizează instrucțiuni și afirmații pozitive, nu descurajarea.
  • După ce vă oferă o șansă bună de a cânta mai bine la vârsta de 50 de ani decât ați făcut la vârsta de 21 de ani.
  • 2. Obțineți un profesor de voce bun. Există multe limite pentru a învăța tehnica vocală de la sfatul online:
  • Un profesor de voce bun îi învață pe fiecare elev în mod diferit pe baza nevoilor lor și modul în care răspund la directivele sale. Deși puteți învăța câteva elemente de bază "citind în sus" sau videoclipuri online, abordarea nu va fi adaptată nevoilor dvs. Dacă într-adevăr trebuie să utilizați doar materiale online, atunci ar trebui să citiți mai multe surse, folosind doar cele care lucrează pentru dvs.
  • Mulți care dau sfaturi vocale online nu sunt profesori acreditați și pot fi în întregime neinstruiți în tehnica sănătoasă și strategiile de predare. Profesorii profesioniști vocali vor fi diferiți în modul în care se apropie de voce, iar stilul cântărețului speră să producă. Găsiți un profesor care este un meci bun pentru dorințele dvs. și stilul de învățare.
  • Dacă este posibil, căutați unul în departamentul de muzică la o universitate bună. Mulți cântăreți de teatru de muzică sunt învățați să împingă vocea toracică destul de mare. Dacă luați de la un profesor de teatru de muzică, verificați-le cu ei despre modul în care ei învață cu privire la vocea toracică. În ambele departamente, cereți-vă să vedeți cine produce cei mai buni studenți și întrebați dacă ați auditat pentru ei. O altă opțiune este de a căuta cântăreți excelenți cu grade muzicale, cum ar fi profesorii de școală, care iau câțiva studenți. Dacă este posibil, participați la o clasă de recital sau master pentru a obține o privire asupra rezultatelor lor.
  • Dacă sunteți sub 18 ani, înscrieți-vă în muzica corală la școala dvs., mai ales dacă profesorul de muzică are o diplomă în muzică vocală. Începeți să învățați Pianul acum, deoarece cei mai buni profesori de voce iau studenți care joacă destul de bine pentru a-și învăța propriile melodii fără ajutor. Instrucțiunea de pian este mai importantă decât instrucțiunea vocală pentru oricine sub 18 ani care dorește să fie cântăreață.
  • Metoda 2 din 12:
    Practicând o tehnică vocală bună

    Nu există o soluție necorespunzătoare pentru daune vocală. Cântăreții populari se pot baza pe Cortison pentru a le restabili după un program de concert exigent, dar nodurile care persistă după odihna vocală sunt abordate numai de către intervenția chirurgicală, ceea ce poate lăsa unul cu mai puțin ton vocal decât oricând. Cel puțin, nodulii pot scoate scânteia din vocea dvs., eliminându-vă abilitatea de a cânta toate notele într-o scară sau de a învăța un seminar de weekend. Amintiți-vă că tendințele cântând vin și pleacă, iar populația care se încadrează la picioarele lui Death Metal Shares astăzi poate decide cinci ani de acum încolo că vocile de cristal-limbă tinere-sunătoare sunt doar un lucru.

    1. Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 3
    1. Spațiu angajamentele de cântat sau repetiții lungi pentru a avea cel puțin o zi între.
  • 2. Nu vă curățați gâtul (Ahem) cu acel grătare de pliuri vocale unul împotriva celuilalt. În schimb, beți multă apă la mucus subțire, care este un lubrifiant natural pentru faldurile vocale.Utilizați un expectorant atunci când este necesar pentru a tuse eficient și ușor după o răceală. Nu trebuie să ștergeți toate mucusul de pe faldurile vocale pentru a cânta. Cu o tehnică bună de respirație, puteți cânta prin flegma și nimeni mai departe de 3 picioare (0.9 m) O au auzit, deși îl auziți în capul tău.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 5
    3. Nu șoptiți să vă păstrați vocea. Șoaptarea este de fapt mai rău decât strigătul.
  • 4. Dacă sunteți rănit vocal, obțineți un tampon și hârtie și puneți-vă pe odihnă vocală.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 7
    5. Opriți fumatul (sau nu începeți).
  • 6. Evitați să utilizați oprirea glotală în discursul dvs. și cântând.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 9
    7. Dacă alergiile vă placa, luați în considerare testarea alergiei sau ajustarea dietei sau a mediului pentru a le atenua. Mulți oameni răspund la lapte cu o creștere a producției de mucus. Dacă știți că cântați după-amiaza, este posibil să meritați să folosiți lapte de migdale dimineața în loc de produse lactate reale.
  • 8. Dacă sunteți majorete, aveți profesorul de voce să vă antreneze să strigați corect. În general, evitați strigătele. Înveselește într-o mulțime de aplauze sau fluiera la jocuri etc.
  • 9. Când râde, nu lăsați sunetul să continue pe inspirație.
  • 10. Nu imita vrăjitoarea răutăcioasă a vestului. Dacă faceți voce, utilizați un bun sens în modul în care produceți caractere diferite.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 13
    11. Dacă faceți teatru, obțineți volumul pentru a transporta vocea dvs. într-un mod sănătos. Dacă nu puteți obține acest volum fără a striga și întinde, vocea dvs. probabil că nu este suficient de matură pentru a face teatru care nu este ușor de miros.
  • 12. Nu vorbi în partea de subsol pietros al vocii tale. Utilizați inflexiunea vocii și nuanța pentru a păstra o liliere în voce, mai ales dacă trebuie să o utilizați adesea, ca în predare. Dacă sunteți timid, ridicați pasul vocii dvs. de vorbire un pic vă va ajuta să sunați mai încrezător.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 15
    13. Utilizați decongestorii și anti-histamine cu înțelepciune. Dacă unul dintre ei te face să rămâi răgușit, să găsești ceva mai bun. Pentru unii oameni, luând 4 comprimate alfalfa 3x pe zi este o alternativă acceptabilă la alte medicamente.
  • Metoda 3 din 12:
    Exerciții pentru centrarea respirației
    1. Jelly Belly: Puneți mâna pe burtă la nivelul anvelului pentru a monitoriza mișcările. Când respirați, în mod ideal ar trebui să lăsați picătura intestinală, relaxată ca o burtă mare, grasă, jeleu. Deși burta este mai mică decât diafragma, lăsând organele să stea pentru respirație face mai mult spațiu pentru a coborî și vă oferă un sentiment de relaxare și energie. Suflați aerul afară. De fiecare dată când respirați, lăsați picătura intestinului să creadă vidul care suge aerul pentru dvs. Nu trebuie să sugeți în aer, să vă deschideți și să lăsați-o să intre. Verificați umerii pentru a vedea că ei sunt atârnați în mod natural înapoi și relaxați, nu se jână în sus în timpul respirației.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 17
    2. Puffing P: Cu mâna încă monitorizarea mișcării burtă, încercați câteva explozive P Sună, lăsând P venit din zona buricului. Ca tine "p-", abdomenul ar trebui să se apese în mod natural spre interior cu puful de aer.
  • 3. Câine de câine: Ținând cont de simțul scăzut pentru sursa voastră de respirație, deschideți-vă gura, lăsați-vă limba să stea și păstrați totul relaxat în maxilar și gât, faceți buze de aer din AB, pregătiți-vă să gândiți în corp și să păstrați gâtul neinvolvată în procesul de admisie a aerului.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 19
    4. Respirația: La sfârșitul unei fraze, expulzați sau exprimați bine consonanța finală pentru a crea o energie de tip Springboard care permite următoarea respirație să pop în mod natural în timp ce lăsați mușchii abdominali să se relaxeze. Aceasta permite o respirație rapidă centrată scăzută în organism, stabilindu-vă bine pentru următoarea frază.
  • Metoda 4 din 12:
    Exerciții pentru conectarea vocii la respirație
    1. Sirenă: Respirația scăzută în organism, începe într-un loc ridicat în vocea ta, dar nu inconfortabil și pe "Ah," sirena în jos. Aceasta este o sirenă, nu cântând. Nu încercați să o faceți destul. Doar face-o foarte conectată, aceeași vocală tot drumul, toată sunetul glisant fără probleme, fără pauze în sunet. Sunetul se plimba pe respirație, astfel încât respirația trebuie să fie stabilă. Veți folosi mai puțin volum de aer pentru acest exercițiu decât exercițiile de respirație de mai sus, care sunt exagerate în scopul definirii metodei de respirație. Dacă există pete în care pauzele doresc să vină în sirenă, începeți puțin deasupra locului și faceți ca sirena să se miște mai încet prin această zonă. Nu grăbi nimic în acest exercițiu. Luați timp pentru a vă pregăti respirația, și când vă aflați în respirație, faceți timp pentru a obține o altă respirație bine așezată înainte de a continua glisajul în jos. Imaginați-vă o linie de sunet care vine de la gura dvs. deplasându-se la sau prin perete pentru a păstra sirena vocală stabilă.Asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu în gură pentru "Ah" ca și cum ar fi plăcut surprins, dar nu căscați. Puteți încerca acest lucru pe diferite vocale. Amintiți-vă că nu cântă. Glisați prin toate notele, dar nu îl cântați ca o scară. Mulți cântăreți găsesc acest exercițiu cel mai eficient pentru a conecta vocea la respirație și a obține un sunet fără sudură în intervalul lor.
  • 2. 5-note: Începeți acest exercițiu la fel ca diapozitivul, dar glisați de la 5 până la 1, (i.E.G până la c), alunecând prin note. Acum cântă notele reale, dar nu schimbați nimic în mecanismul corpului. Păstrați fața la fel de deschisă, aerul la fel ca și curgerea etc. Mutați 5 note în sus sau în jos pe scară pentru a vă încălzi vocea. Luați timp pentru a vă simți centrul respirației (buricului) înainte de a începe fiecare frază de 5 note. Nu vă grăbiți.
  • 3. Hawaiian Chitara: În cântarea pe care o învățați, cântați prin notele într-o expresie sau o parte a unei fraze pe vocalele dvs. preferate sau după o anumită experiență, pe vocalele versurilor, alunecând de la o notă la altul, la fel ca exercițiul dvs. de sirenă. Luați respirații mai des decât ați cântă în cântând direct, fiecare respirație scăzută în corp. Învățați corpul pentru a conecta toate notele la corp și a respira cu un sentiment de fluiditate constantă. Încercați treptat mai repede. Practica consecventă a acestei metode integrează respirația corectă în memoria musculară pentru melodia pe care o lucrați la.
  • 4. Vocede numai: După alunecare prin terenuri, încercați să cântați notele reale fie pe o vocală sau vocalele versurilor, dar nu schimbați simțul corpului și față de când ați alunecat.
  • 5. Consoane de clusterizare (la începutul fiecărui cuvânt. Vocalele sunt linia de îmbrăcăminte, iar consoanele sunt clothespinele. Ei intersectează linia, dar ei nu o opresc sau nu au tăiat-o în două. Consoanele dvs. și vocalele Diphthong ar trebui să apară în ultimul moment și să fie plăci de primăvară pentru următoarea vocală de călătorie. Ele sunt lichide și susținute de linia vocală. Gândiți-vă la o întindere prin ele de jos în corp.Puteți re-gândiți la frazele în modul următor, făcute mai întâi popular de Robert Shaw pentru a avea o linie vocală excelentă în cântări: text scris = nu știu când am simțit atât de albastru... Sung Text = DOHNTNOHWHEHNAHEEVFEHLTSOHBLOO.Cu alte cuvinte, plasați consonul final al cuvântului precedent pe următorul cuvânt din expresia. Funcționează pentru unii oameni ca un mic truc frumos pentru a vă cânta o linie vocală constantă.
  • Metoda 5 din 12:
    Exerciții pentru modelarea vocalelor
    1. Spune-o, cântă:Privind în oglindă, spune o frază pe care vrei să o cânți în cea mai bună voce de vorbire expresivă. Apoi cântați, dar nu vă schimbați forma gurii. Acest lucru este cel mai bine făcut într-o gamă medie de voce scăzută. Vă ajută să găsiți o vocală care sună în viață. Dacă știți că aveți o voce vorbită de voce și vocale leneș, vă pot ajuta să vă prefaceți că sunteți altcineva pe care îl cunoașteți cine are o voce bună de vorbire. Cântând imediat după ce a spus că vă ajută să găsiți forma voastră naturală și să evitați capcanele de a avea gura prea închisă sau neobișnuită deschisă pentru cântând.
  • 2. Slide în sus: Încercați acest exercițiu numai dacă puteți respira cu succes din corp și faceți diapozitivul descendent. Lăsați-vă gura și gâtul. Obțineți o respirație a corpului și faceți o sirenă liberă și foarte slabă "Ah" ieșind încet în sus. Păstrați respirația în mișcare și lăsați-o să se miște mai repede pe măsură ce mergeți mai sus în pitch. Impulsul aerului crescut ar trebui să facă în mod natural fața să vrea să se deschidă pentru a face loc mai mult aer. Lăsați fața să facă asta. În timp ce majoritatea oamenilor nu se vor deschide suficient pentru notele lor înalte prin intuiție, cele mai multe fețe ale oamenilor se vor deschide pentru ei în acest exercițiu. Ea devine un ecartament prin care puteți găsi cât de deschisă trebuie să fie vocală și cât de mult este aerul să călătorească pentru a cânta cu ușurință în gama înaltă.
  • 3. Strănut: Imaginați-vă un sentiment gâdilat în spatele nasului și ochilor, asemănător cu ceea ce vă simțiți înainte de a străin. Cântați vocalele cu cele adăugate gâdilă în spatele lor. Aceasta este o modalitate de a obține un sunet clar, sună în vocalele tale.
  • 4. Pointy Triunghi: Acest lucru funcționează bine, în special pentru multe femei. Gândiți-vă la un triunghi cu un punct foarte mic la vârful din spatele podului nasului. Lăsați acest triunghi să fie acolo așa cum cântați.
  • 5. VOWEL Coloane: Fiecare vocală are o parte superioară și o parte de jos, vizualizată ca o coloană de aer sau o conductă de organe. Dacă cântați cu vocalul bine format în spatele ochilor, dar nu așezați pe mecanismul de respirație cu corpul scăzut, lipsesc partea inferioară și viceversa. Vrei să simți întreaga lungime a fiecărei vocale, atât partea de apel din spatele ochilor, cât și partea stabilită în interiorul corpului. În intervalele superioare, vă puteți simți mai mult de aer în spatele vocalei, dar ar trebui să fie încă o coloană, deși coloana poate părea că are un punct pe partea de sus. Simțiți-vă că lăsați fiecare vocală să înflorească în formă completă.
  • Metoda 6 din 12:
    Exerciții pentru cântând cu muzicalitatea
    1. Lapte cuvintele: Simțiți-vă o întindere și bucurie înclinată a fiecărui cuvânt de cuvânt. Bucurați-vă de ele, cum ar fi Taffy bun de apă sărată.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 31
    2. Expresie Rainbows: Fiecare frază are o formă, iar multe sunt ca niște curcubeu, cu o întindere la un punct culminant în mijloc, căzând la rezoluție la capăt. Urmăriți forma unui curcubeu în aer așa cum credeți că aceste fraze și vă pot ajuta să le cântați în mod expres. Alte fraze arată mai mult ca o apă de apă sau o linie dreaptă. Învață să te gândești la forma frazei tale și să le conectezi, exprimând acea formă în impulsul și dinamica ta.
  • 3. Înțeles cuvinte: Creați propria poveste interioară a ceea ce se întâmplă între liniile textului. Apoi, lăsați-vă corpul și fața exprima acest lucru în mod natural, gândindu-se "Linia de poveste" sub cântând. Pentru a face acest lucru, trebuie să cercetați adesea poezia pentru înțelegerea deplină și trebuie să fiți bine pregătiți cu cultile dvs. generale de învățare pentru a adăuga acest strat suplimentar. Nu fi prea grăbit în ruperea stării de spirit la capătul cântecului, dar lăsați-l să rămână în timp ce vă păstrați ochii fixați pe același loc pentru o clipă, ca și cum frameul a înghețat la sfârșitul filmului. Acest lucru va ajuta starea de spirit pe care ați stabilit-o să fie destul de puternică.
  • Metoda 7 din 12:
    Exerciții pentru respirație în mod corespunzător
    1. Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 33
    1. Ping Pong pe uscătorul de suflare: Imaginați-vă cântând ca o stare de echilibru în care sunetele vocale se ridică pe partea de sus a fluxului de aer constant. Dacă aerul dvs. este o linie constantă cu doar cantitatea potrivită de volum de aer, cântatul dvs. va pluti împreună cu cea mai bună fizică posibilă pentru vibrația faldurilor vocale. Notele superioare au nevoie de un flux mai rapid de aer, dar nu este o creștere frenetică, plină de tensiune, doar o întindere în mai multă conexiune.
  • 2. Rainbow Breaut Gauge: Pentru a avea aer suficient la sfârșitul unei fraze, gândiți-vă la urmărirea expresiei în aer ca un curcubeu, iar acest lucru vă ajută să știți cât de mult aer puteți cheltui la început și încă ajungeți la sfârșit.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 35
    3. Practicați mai întâi sfârșitul: Pe fraze lungi, ați determinat trebuie să fiți cântați pe o singură respirație, practică sfârșitul fără început. Obținerea corpului obișnuit să cânte la final cu multă respirație și fără închiderea sau tensiunea se antrenează memoria musculară pentru a găsi o abordare bună a acestui loc. Practicând-o în acest mod de multe ori înainte de a conecta piesele vă stabilește succesul. Dar, de asemenea, să ia în considerare dacă este cea mai bună parte a valorii (înțelepciune) găsi un loc pentru a respira undeva în ea. Nimeni nu va observa unde respirați dacă faceți partea respirației din expresia piesei, faceți-o la fel de mult o parte a muzicii ca note de cântărire. Dar toată lumea va observa dacă creați sau faceți albastru în ultima notă.
  • 4. Banda rulanta: Gândiți-vă la linia de respirație ca fiind ca o bandă transportoare care nu se oprește niciodată în timpul cântării.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 37
    5. Linia de aer: Gândiți-vă o linie constantă de aer. Cântând toate plimbările pe această linie constantă. În funcție de stilul sau gama de note, este posibil să aveți o linie subțire argintie sau o linie groasă ca o fântână decorativă care sporesc multe coloane. Aflați cum ați imaginat acea linie constantă de aer în practica dvs. și va veni în mod natural în timpul performanței.
  • 6. Se întinde prin respirație: Uneori ne luptăm să ne întoarcem la echilibrul după ce am oprit pentru a respira pentru următoarea frază. Gândiți-vă că un corp se întinde prin respirație și vă va lăsa gata pentru frază, nu dezactivați.
  • Metoda 8 din 12:
    Exerciții pentru găsirea gamei ridicate
    1. Kitty scârțâie (copii și femei) și găuri bufnițe (bărbați schimbați-voce): Aceste sunete pot fi folosite pentru a vă ajuta să localizați locul din spatele ochilor din capul dvs., din care ar trebui să pară cele mai mari note. Kitty Squeak îi ajută pe femei să-și găsească gama de voce de fluier. Utilizați un mic puf de aer pentru a ajunge la abia să atingă un fluier ca Ah, IH sau EE. Este un sunet scurt. Puteți impulsiona acest sunet pe notele Staccato separate până când găsiți locul în care se strecoară bine și se simte liber. Sângerele imature sau neexperimentate nu pot fi pregătite pentru acest lucru. Majoritatea bărbaților pot găsi cu ușurință Falsetto Mickey Sounding Falsetto făcând un hoot bufniță. Adesea, vocalele OO sau OH ajută bărbații să localizeze locul dulce pentru notele lor înalte.
  • 2. Ping-o, cântă: Utilizați doar un aer suficient pentru a atinge sau a pufta o notă staccato pentru fiecare notă într-o expresie. Acest lucru (dacă funcționează pentru dvs.) vă poate ajuta să vă determinați pentru a merge pe coloana de aer și pentru forma vocală potrivită pentru fiecare notă. După măsurarea cu puful staccato, cântați prin întreaga frază, folosind ceea ce ați învățat.
  • 3. În spatele dinților din față: Unii cântăreți consideră că este util să imaginați notele cele mai înalte ca o linie de sunet care iese din gură din spatele celor doi dinți frontali superiori sau la creasta alveolară.
  • 4. Abordarea vocală preferată: Mulți oameni au o vocală care pare să funcționeze cel mai bine pentru ei înalte. Când învățați o nouă parte mare a unei piese, încercați să învățați-o pe vocalul respectiv înainte de a trece la cuvintele reale.
  • 5. Efectuarea unui spațiu: Multe imagini diferite de cuvinte vă pot ajuta să creați spațiul minunat în care notele dvs. înalte trebuie să rezoneze. S-ar putea să vă gândiți la o față de șarpe, cu ochii bulgingi și cu maxilar, sau o față de eroină Disney, cu ochi largi, nevinovați și o clipire în ele. Unii preferă să se gândească la aerul care curge din capul capului, sau un șurub de desprindere de fire fiind scos din vârful capului lor.
  • 6. Scoaterea în: Când învățați o nouă literatură, pe măsură ce vă alunecați prin el, poate fi util să glisați într-o notă mare de jos, pentru a vă ajuta să conectați respirația. Dacă este o zonă în care vocea pieptului (vorbind) vrea să se ridice neconfortabil, totuși, apoi alunecă în jos la ea.
  • 7. Sirening în sus așa cum este descris mai sus, este o pregătire excelentă pentru notele înalte conectate.
  • Metoda 9 din 12:
    Exerciții pentru găsirea gamei scăzute
    1. Fundal: Notele scăzute sănătoase se vor simți ca și cum ar cădea înainte din gură, fără a fi înrăutățiți din laringele dvs. Ele sunt conectate la aer și curg ca lichid dintr-una din acele fântâni care au apă ies din gura unui pește. Notele scăzute nu sunt apucate, dar au fost cultivate și permise să se întâmple.
  • 2. Slide încet, glisați rapid: Începeți aproape de gama scăzută și glisați foarte încet până la el, menținând linia de aer și păstrarea unei vocale deschise. Apoi, începeți mai mult și faceți diapozitivul mai rapid, văzând dacă puteți continua conexiunea și deschiderea.
  • 3. Spațiu în gură:Mulți oameni care se deschid bine pentru note mari cred că trebuie să închidă gura pentru notele scăzute. Acest lucru nu este așa. Trebuie să oferiți încă spațiuului și relaxați maxilarul pentru notele scăzute. Spațiul din spatele ochilor se poate simți mai mic, ca în spatele nasului.
  • 4. Câine bot: Ajută pe unii oameni să creadă cântând într-un bot de câine pe față atunci când se ușurează în intervalul lor scăzut.
  • 5. Simțiți-vă în piept:Deși nu doriți să renunțați în piept, mai degrabă căderea din față, vă puteți simți mai mult vibrații sau căldură în zona toracică atunci când utilizați intervalul scăzut.
  • Metoda 10 din 12:
    Învățați-vă
    1. Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 51
    1. Dacă o anumită vocală funcționează bine pentru dvs., încercați o frază dificilă cântând pe acea vocală pentru a vă începe să vă apropiați de ea.
  • 2. Dacă o anumită parte din cântec vine cu ușurință și o altă parte este mai dificilă, cântă mai întâi partea ușoară și cântă partea dificilă imediat după aceea, în timp ce sunteți încă în simțul vocal ușor.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 53
    3. Nu înfloriți printr-o melodie întreagă de fiecare dată. Scoateți bucăți de ea pentru a lucra în mod izolat, pregătindu-ți corpul pentru a cânta fiecare bucată bine. Apoi le puneți treptat înapoi împreună.
  • 4. Utilizați o oglindă pentru a verifica respirația corpului, aluzivul facial, formele bune vocale, suficient spațiu în gură,...etc.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 55
    5. Când învățați muzică, jucați o scurtă frază pe pian, apoi cântați-o, potrivirea pasului. Dacă aveți software de înregistrare, este posibil să fiți utilă ocazional pentru a înregistra acest proces pentru a vedea cât de apropiați vi se apropie și identificați zonele de pas pe care trebuie să alunecați pentru a centra vocală și respirație pentru o precizie cu adevărat uimitoare.
  • Metoda 11 din 12:
    Cântând într-un ansamblu vocal
    1. Vino bine pregătit, astfel încât să nu lăsați pe alții să coboare și să-ți îndrepte vocea.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 57
    2. Ascultați-i pe alții în jurul tău și amestec, nu explozie. Urmăriți dirijorul pentru tempo, dinamică etc.
  • 3. DYNAMICĂ PERSONALĂ: Vocile mari într-un ansamblu ar putea să nu poată să cânte la fel de ușor ca și vocile mici. Când a fost cerut un pianissimo, găsiți propriul dvs. pianissimo. Dacă nu puteți deveni suficient de moale pentru grupul fără tensiune vocală, puneți-vă pe acea parte și reveniți subtil când volumul crește. Același lucru cu vocile mici, nu împingeți mai greu decât este sănătos când a fost întrebat pentru Fortissimo. Cânta "ta" Fortissimo.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 59
    4. VIBRATO: Unele stiluri de cântare ansamblu necesită utilizarea de foarte subtile sau chiar fără vibrato. Dacă aveți vibrato natural și doriți să cântați într-un grup direct, căutați ajutorul unui profesor capabil să învețe cum să cânte cu un ton mai simplu. Cu toate acestea, puteți dori să căutați un grup care utilizează un stil pe care îl produceți mai ușor.
  • Metoda 12 din 12:
    Instruirea urechii
    1. Intervalele prin sunet și vedere - dacă nu citiți note și auziți intervalele (distanța dintre două note date) în capul dvs., ar trebui să căutați ajutor pentru antrenamentul urechii dacă doriți să fiți un cântăreț capabil.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 61
    2. Ritmul - citirea notelor suficient de bine pentru a cânta ritmul cu precizie este, de asemenea, important.
  • 3. Coarde și înțelegerea armoniei - să cânte ca un profesionist, trebuie să simțiți ce parte din coarda pe care o cântați. Acest lucru ia o înțelegere a armoniei care este cea mai bună învățată, ca și cele de mai sus, obținând un fundal bun în pian.
  • 4. Independența, disonanță - învățați să vă țineți terenul chiar și atunci când lucrurile concurează sau distrage atenția, cum ar fi un vecin de lângă ușă care cântă în ureche. Încercați să cântați un cântec familiar cu prietenii muzicali, la o jumătate de pas în afară de ceilalți cheie. Dacă practicați astfel de lucruri, veți fi pregătiți pentru piesele de cor contemporane care au disonanță ca element expresiv principal și, probabil, audiții în cazul în care trebuie să vă citiți într-un grup de ansamblu.
  • 5. Contrapunctul - unele stiluri corale sunt o interconectare a melodiilor stivuite. Directorul dvs. ar trebui să vă informeze ce voce ar trebui să fie în prim plan și care dintre ele trebuie să se întoarcă și să o permită să predomină. Veți câștiga respectul regizorului dvs. dacă marcați în partea dvs. ceea ce au spus și aveți grijă să o faceți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți o femeie post-menapauusală, puteți experimenta răgușeală dacă nu faceți înlocuirea hormonală. Menținerea bine-hidratată și consistentă în exercițiul vocal poate ajuta. Este natural ca vocea femeii de îmbătrânire să devină mai mică în raza de acțiune, așa cum este ca vocea omului îmbătrânit să se ridice. În majoritatea vârstnicilor, cei doi se întâlnesc de fapt în mijloc la un moment dat, oferindu-le despre acelasi domeniu în picioare pentru discursul lor și cântând.
  • Amintiți-vă, este imposibil să învățăm vocea bine de un articol pe Internet. Căutați instructori vocali, școli, comunitate și muzică de biserică.
  • Avertizări

    Dacă orice exerciții de pe această pagină provoacă durere în pliurile vocale (cutia vocală), nu le folosiți. (Stretchiness în partea din spate a gâtului este bine, dar tensiunea sau durerea în coardele vocale nu este.) Nu fiecare exercițiu este pentru fiecare persoană. Deveniți cel mai bun avocat al vocii dvs. prin acordarea atenției la semnalele corpului dvs. pe măsură ce explorați resursele de instruire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar