Cum să curbați genele cu o lingură

Genele curbate fac ca ochii să pară mai mari și mai treji. Această tehnică este o modalitate rapidă, ușoară și eficientă de a vă înclina genele dacă vă aflați fără un Curler. Cald o lingură în apă, puneți-o peste pleoape și împingeți-vă genele împotriva acestuia. Setați buclele în poziție prin aplicarea câtorva straturi de rimel preferate și veți fi setați în doar câteva minute!

Pași

Partea 1 din 2:
Făcând buclele
1. Încălziți o linguriță într-un pahar de apă caldă timp de 3 minute. Umpleți un pahar pe jumătate cu apă caldă și plasați lingurița metalică curată în cap. Lăsați lingura să se încălzească timp de 3 minute.
  • Evitați utilizarea unei linguri mari, deoarece acest lucru va face mai greu să apăsați loviturile de la lingură.
  • 2. Uscați lingura. Scoateți lingura din apă și uscați-o cu o cârpă curată. Lăzile umede nu vor forma sau nu se ține bine.
  • 3. Țineți interiorul lingurii peste pleoapă. Țineți lingura orizontală și apăsați interiorul curbei împotriva pleoapelor. Fața rotunjită a lingurii va fi folosită pentru a vă curăța genele.
  • Verificați temperatura lingurii de pe încheietura mâinii înainte de ao aduce la ochi. Dacă se simte incomod de fierbinte pe încheietura mâinii, permiteți-i să se răcească pentru un minut.
  • 4. Apăsați vârfurile de sus împotriva lingurii timp de 10 secunde. Trageți linia de sus înapoi împotriva curbei lingurii folosind degetele. Țineți baza vârfurilor de sus pe fața exterioară a lingurii timp de 10 secunde pentru a ajuta la stabilirea buclelor. Curba lingurii încălzite va ajuta la așezarea vârfurilor de sus într-o poziție curbată.
  • 5. Verificați pentru orice gene care nu s-au curbat bine. Uită-te în oglindă pentru a vedea dacă oricare dintre genii nu s-au curbat corect. Genele de pe colțurile ochilor nu se încurcă întotdeauna pe curlingul inițial. Repetați procesul de curling, dar concentrați-vă pe menținerea loviturilor drepte rămase împotriva lingurii.
  • Partea 2 din 2:
    Setarea genelor cu mascara
    1. Mătură mascara de jos în partea de sus a genelor tale. Stați în fața unei oglinzi și arătați drept înainte. Adu rimel periați rădăcinile genelor de sus și măturați peria, urmând curba genelor. Mascara vă va ajuta să vă puneți buclele în poziție.
    • Dacă primiți în mod accidental orice rimel în ochi, folosiți liber apa pentru a vă clăti ochiul.
  • 2. Aplicați un al doilea strat dacă doriți un aspect mai plin. Mătură din nou peria peste genele dvs., urmați același proces ca și pentru primul strat. Al doilea strat de rimel va acoperi orice gene care au fost ratate în prima aplicație și vă vor face ca genul să arate mai plin.
  • Dacă preferați un Lash mai natural, mai subțire, săriți al doilea strat. Dacă doriți un aspect chiar mai plin, aplicați un al treilea strat.
  • 3. Acoperiți genele de jos cu mascara. Înclinați-vă bărbia spre corpul dvs. pentru a opri rimelul care marchează sub-ochii tăi. Măturează peria mascara peste partea de sus a genelor de jos. Acoperirea genelor de fund vă va ajuta să faceți ca benzile de top să arate mai naturale.
  • Dacă găsiți că mascara se află pe obraji, țineți o mică bucată de hârtie în zona care este marcată în timp ce aplicați rimelul.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu așezați lingura în apă clocotită, deoarece acest lucru va face ca lingura să fie prea caldă. Verificați întotdeauna că lingura nu arde fierbinte înainte de ao plasa peste pleoapele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar