Cum să curățați un gura de gura

Gărzile de gura pot fi purtate pentru a vă proteja dinții în timpul contactului, cum ar fi fotbalul, hocheiul sau Lacrosse. În plus, gardienii de noapte protejează dinții de la măcinarea sau curățarea în timp ce adormiți. Purtat frecvent, gardienii și gardienii de noapte poate deveni mirositor și umplut cu calciu și placă, care este un depozit constant de bacterii care pot face mai mult rău decât bine.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind săpun blând
  1. Imagine intitulată Curățați un pas de gura 1
1. Obțineți o periuță de dinți în mod specific în acest scop. Puteți chiar să cumpărați o perie de curățare specială, dar o periuță de dinți va funcționa la fel de bine. Nu utilizați periuța de dinți pe care o utilizați pentru spălarea dinților. Încercați să găsiți o periuță de dinți groasă.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de gura 2
    2. Puneți o cantitate mică de săpun pe gura. Săpunul de spălat vase este o alegere bună, dar puteți folosi și săpun de mână. Săpun anti-bacterian funcționează, de asemenea.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 3
    3. Utilizați apă călduță pe periuța de dinți pentru a crea suduri. Periați ușor gura sau dispozitivul de reținere. Acordați o atenție deosebită buzunarelor murdăriei și plăcii.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 4
    4. Clătiți sub apă caldă. Asigurați-vă că toate săpunul vine. Simțiți gura de gura să se asigure că niciunul dintre săpun rămâne. Clătiți-o cu adevărat bine pentru a evita orice iritație neplăcută a mucoasei orale din săpunul rămas.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 5
    5. Puneți-vă în gură sau într-un caz. Dacă gura sau dispozitivul de fixare nu este în uz, ar trebui să fie într-un caz. Acest lucru îl protejează de a fi deteriorate și departe de animalele de companie (care îi place de multe ori să mestece-o.)
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind Bleach
    1. Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 6
    1. Face o soluție de înălbire. Utilizați o parte înălbitoare la 10 părți apă. Așezați soluția într-un recipient mic sau un container de curățare a proteinelor.
    • Nu utilizați Bleach dacă sunteți alergic la orice fel de înălbire.
    • De asemenea, asigurați-vă că utilizați mănuși pentru a vă proteja mâinile.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de gura 7
    2. Înmuiați gura de gura timp de 5 până la 10 minute. Bleachul ucide bacteriile și placa care au construit. Aruncați soluția după ce ați folosit-o o dată.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 8
    3. Clătiți după ce ați luat-o din soluția de înălbire. Asigurați-vă că toată soluția a dispărut. Nici o înălbitor nu ar trebui să rămână pentru a vă deteriora țesuturile moi ale gurii, cum ar fi gingiile dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind proteza de curățare
    1. Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 9
    1. Achiziționați comprimate de curățare a protezelor sau a curentului. Umpleți un castron sau un recipient de curățare a proteinei cu apă la robinet rece. Picătură în tabletă.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 10
    2. Plasați gura gura în soluție. Scoateți-l după 5 până la 10 minute. Nu lăsați gura gurii în apă toată ziua sau peste noapte, deoarece soluțiile puternice de curățare ar putea face rău.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de gura 11
    3. Clatiti bine. Păstrați gura gurii în recipientul său. S-ar putea, de asemenea, doriți să o clătiți după ce ați ieșit din container.
  • Metoda 4 din 4:
    Îngrijirea gurii tale
    1. Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 12
    1. Curățați gura gurii o dată pe zi. Acest lucru împiedică acumularea de murdărie și placă pe gura. De asemenea, se asigură că dispozitivul dvs. durează cât mai mult posibil. Puteți face o clătire rapidă cu apă de gură zilnică și o săptămână mai detaliată.
    • Este o idee bună să vă curățați gura în fiecare dimineață când vă treziți, după ce vă scoateți din gură. Puteți face acest lucru foarte rapid și ușor, prindeți-l sub apă rece și periați-l, ceea ce va ajuta la prevenirea acumulării bacteriilor.
    • Este, de asemenea, foarte important să adoptați o rutină completă de igienă orală pentru a reduce cantitatea de acumulare a plăcii, așa că nu uitați să periați de două ori pe zi.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de gura 13
    2. Păstrați-l într-un caz. Gărzile de noapte și gardienii pot fi deteriorate de căldură și de animale de companie. Ele pot fi, de asemenea, pasate și mangaled. Cea mai bună modalitate de a le menține curat și în formă bună folosește în mod constant un caz.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 14
    3. Fii atent folosind pastă de dinți pe gura. Unii stomatologi spun că este bine, în timp ce alții susțin că pasta de dinți este abrazivă și poate deteriora gardianul. Chiar dacă nu o puteți vedea, abraziunile se pot acumula în timp și compromite gura gurii.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 15
    4. Curățați-vă în mod regulat cazul. La fel cum gura gurii se murdărește, la fel și cazul. Utilizați o soluție de săpun blândă. De asemenea, puteți să-l curățați cu o soluție de înălbire de 1 parte înălbitoare la 10 părți apă. Păstrați numai soluția de înălbire în 5 până la 10 minute.
  • Imagine intitulată Curățați o gura de gura Pasul 16
    5. Nu folosiți niciodată apă fierbinte pe o gura sau un dispozitiv de reținere. Poate compromite plasticul și poate începe să se topească. Utilizați apă caldă sau rece (dar nu fierbinte).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar