Cum să curăți clemele de fotbal

Cleats de fotbal arată complet perfect atunci când sunt mai întâi cumpărați, dar nu durează mult timp să se acopere cu murdărie, noroi și iarbă. Curățarea clemelor de fotbal ar putea părea ca o încercare intimidantă, cu toate acestea, cu o soluție ușoară de curățare și un grăsime de cot, curățați de murdărie și curățați pot arăta brand nou în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 2:
Curățarea tălpilor cleilor
1. Bateți excesul de murdărie. După ce ați jucat în clemele de fotbal, scoateți-le. Loviți clemele unul împotriva celuilalt, talpa orientată spre talpă, pentru a îndepărta cât mai mult murdărie, iarbă și noroi.
  • 2. Uscat curat exces de murdărie de pe tălpi. Utilizați o perie moale sau un instrument de curățare specific cu clemat pentru a curăța fundul clemelor. Acest lucru va slăbi orice aglomerări uscate de iarbă și noroi construit pe talpa și între spikes.
  • Când curățați părțile laterale ale tălpii care sunt aproape de partea superioară a pantofului, luați în considerare comutarea perii și utilizarea unei periuțe de dinți. O periuță de dinți va avea în continuare părul abraziv pentru a slăbi murdăria, dar va fi mai controlabilă și ușor de a focaliza în zona pe care o curățiți.
  • Aveți grijă să nu utilizați un baston pentru a elimina iarba și murdăria din tălpile clemelor voastre. Un baston ar putea zgâria tălpile și să deterioreze pantofii.
  • 3. Se amestecă soluția de curățare. Soluția de curățare trebuie să fie compusă din apă caldă și o cantitate mică de soluție de curățare. Soluții de curățare cum ar fi săpun de mâncare sau săpun de mână funcționează foarte bine. Umpleți un recipient cu aproximativ două cești de apă caldă și adăugați aproximativ o lingură de săpun. Se amestecă apa și săpun în jurul cu periuța de dinți până când amestecul începe să devină Sudsy.
  • Nu doriți să adăugați o mulțime de săpun la soluția de curățare, mai ales dacă intenționați să curățați clemele din piele. O cantitate mică de săpun va fi suficientă.
  • Imagine intitulată Cleat curat de fotbal Pasul 4
    4. Curățați tălpile cu soluția de săpun. Acum că ați amestecat soluția dvs. de săpun, dați peria moale pe care ați folosit-o mai devreme pentru a curăța tălpile în soluția de săpun și curățați tălpile pantofilor. Când peria se umple cu murdărie și iarbă, o rulați sub un curent de apă curată dintr-o chiuvetă, dați-o din nou în soluția de săpun și continuați să curățați.
  • Din nou, puteți folosi o periuță de dinți mai mică pentru a curăța clemele când vă deplasați la partea superioară a pantofului, în apropierea porțiunii superioare a pantofului. Periuța de dinți vă va permite să continuați să curățați părțile laterale ale tălpilor, cu precizia unei perii de frecare mai mici.
  • 5. Ștergeți tălpile curate. Îndepărtați un prosop de hârtie în soluția de săpun și ștergeți tălpile pantofilor pentru a îndepărta ultimii biți de murdărie și iarbă. Prosopul de hârtie va aduna orice resturi rămase și vă va permite să utilizați degetele cu prosopul de hârtie și să ajungeți la zonele între spikes.
  • Partea 2 din 2:
    Curățarea porțiunii superioare a cleștilor
    1. Eliminați și curățați curelele. Desfaceți curelele de la clești și înmugați-le în soluția de săpun. Lăsați dungile să stea aproximativ 10 minute, apoi să vă folosiți degetele și periuța de dinți pentru a curăța ușor lacesul și scoateți murdăria.
    • După spălarea cu lacesului, executați-le sub apă curată și le puneți pe un prosop, pe o suprafață plană, să se usuce.
    • Ați putea chiar să puneți curelele în lumina soarelui, dar țineți cont de faptul că lumina soarelui ar putea să se estompeze colorarea lacesului.
  • 2. Curățați vârfurile cleștilor cu o periuță de dinți. Îndepărtați peria de scrumieră moale sau periuța de dinți în apa de săpun și curățați vârfurile cleilor. Începeți să curățați în zona mijlocie a cleștilor, în apropierea șireturilor și lucrați în jos pe părțile laterale ale pantofului. Acest lucru va permite murdăriei apoase să cadă în mod natural în jos pe laturile cleilor.
  • Nu uitați să curățați și limba cleiului. Cu lacesul îndepărtat, puteți curăța toate zonele limbii clemei.
  • Poate fi util să introduceți o mână în clește, în timp ce cealaltă mână scrusc părțile laterale ale cleiului.
  • O metodă alternativă și la fel de eficientă de curățare pentru curățarea porțiunilor superioare de clei, utilizează un burete de curățare a razei de curățare.
  • 3. Curățați vârfurile clemelor cu un burete de curățare a razei de curățare. Îndepărtați un burete de curățare a razei de curățare în soluția de săpun. Scârțâind-o cu mâinile până când majoritatea apei a dispărut de la radieră. Țineți pe pantof și utilizați radiatorul pentru a frecați zone ale porțiunii superioare a clemei.
  • Asigurați-vă că frecați și zona limbii pantofului, acum că este mai accesibilă cu șițelele îndepărtate.
  • 4. Uscați clemele. Utilizați un prosop de hârtie sau curat, o cârpă uscată, pentru a usca clemele și pentru a colecta orice apă murdară, cu săpun care poate rămâne. Uscați toate părțile Cleats: limba, laturile și tălpile.
  • Luați în considerare umplerea interiorului cleștilor cu ziarul pentru a absorbi orice apă care ar fi putut face ca în interiorul cleștei.
  • Imagine intitulată Clei de fotbal curat Pasul 10
    5. Reluați clemele. Odată ce șireturile și cleștile dvs. sunt complet uscate, relasați clemele în mod liber, puneți pe clei, și apoi efectuați ajustări de dans pentru a face legătura mai strânsă sau mai slabă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar