Cum se adaptează culoarea turnată a unei fotografii utilizând aplicația de fotografii iphone

Toți te-a făcut cum să editați culorile unei imagini pentru a adăuga o nuanță galben-și-roz sau albastră și albastră, folosind aplicația fotografiilor iPhone.

Pași

  1. Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 1
1. Deschideți aplicația fotografiilor iPhone-ului. Aplicația Fotografii arată ca o pictogramă colorată pe ecranul dvs. de pornire. Aici puteți naviga toate imaginile, inclusiv momentele, amintirile, imaginile Icloud, ruloul camerei și alte albume.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 2
    2. Atingeți fotografia pe care doriți să o editați. Acest lucru va deschide fotografia în ecran complet. Puteți deschide și edita orice imagine din momentele dvs., ruloul camerei sau un album diferit.
  • Dacă aplicația fotografiilor se deschide într-o singură fotografie pe ecran complet, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a răsfoi toate fotografiile.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 3
    3. Atingeți butonul de editare. Acest buton arată ca trei linii de glisare orizontală de lângă pictograma coșului de gunoi din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta vă va deschide fotografia în modul de editare.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 4
    4. Atingeți pictograma butonului de apelare. Acest buton este situat lângă galben Terminat butonul din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta vă va arăta un meniu de trei opțiuni de editare: Ușoară, Culoare, B & W.
  • Dacă ați făcut anterior modificări pe această imagine, veți vedea un roșu Reveni în loc de a face. Puteți apăsa acest buton pentru a elimina toate editările anterioare și pentru a reveni la original.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 5
    5. Atingeți pictograma săgeată de lângă Culoare. Acesta va extinde un submeniu al opțiunilor de editare.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 6
    6. Atingeți Cast. Sliderul de reglare a culorilor va apărea sub imaginea din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 7
    7. Glisați spre stânga pentru a adăuga culoarea galbenă și magenta. Puteți să faceți clic pe imagine, pe cursor sau oriunde pe ecran. Partea dreaptă a glisorului Culor Dus va adăuga un filtru galben verde pe imagine. Pe măsură ce mergeți mai departe pe cursor, va adăuga, de asemenea, o nuanță roz, magenta.
  • Imagine intitulată Reglați culoarea turnată a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 8
    8. Glisați spre dreapta pentru a adăuga culoarea albastră și cyan. Puteți glis oriunde pe ecran. Partea stângă a cursorului de culori va reduce cantitatea de nuanțe galbene din imaginea dvs. și înlocuiți-le cu albastru. Pe măsură ce mergeți mai departe pe cursor, va adăuga, de asemenea, o nuanță verzui, cyan.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar