Cum de a plia un șervețel

Când vine vorba de întâlniri sociale și mese festive, setarea tabelului și detaliile minore sunt la fel de importante ca și mâncarea care merge pe plăci. Oameni de șervețel elegant pot lua o cină veche standard și fac să se simtă luxos și clasic pentru oaspeții dvs. În loc să setați doar șervețele într-o grămadă sau să le pliați în pătrate, alegeți un șervețel unic pentru a face experiența memorabilă. Deși există cu siguranță sute de moduri de a plia un șervețel, câteva dintre aceste pliuri standard se evidențiază ca opțiuni frumoase pentru orice situație sau setare.

Pași

Metoda 1 din 4:
Silverware Pouch
1. Faceți un dreptunghi prin ridicarea sus în jos și căptușind marginile în sus. Răspândiți șervețelele plat în fața dvs. Netezi toate ridurile cu mâna. Luați cele două colțuri pe partea de sus a pătratului și le îndoiți pentru a face un dreptunghi. Apăsați în jos de-a lungul cusăturii din partea de sus a șervețelului pentru a pune o cremă în pliere.

Bacsis: O pungă de argint este o pliere comună de șervețel. Glisați ustensile într-un buzunar pe care îl îndoiți în șervețel pentru a le prezenta într-un mod compact și păstrați-le de pe masă. Aceasta este probabil cea mai frecventă modalitate de a plia un șervețel pentru o petrecere de cină sau un set de tabel de bază.

  • 2. Îndoiți marginile drepte în partea stângă pentru a face un pătrat mic. Apucați colțurile din partea dreaptă a șervețelului. Pliați partea dreaptă peste mijlocul șervețelului și liniați marginile în stânga pentru a face un pătrat. Lipiți țesătura în jos cu mâna.
  • Apăsați pe marginile pătratului pentru a pune o cremă în țesătură.
  • 3. Răsturnați șervețele peste așa că colțul deschis este în partea stângă sus. Apucați colțurile de jos ale șervețelului și ridicați-le. Răsturnați șervețelele deasupra, astfel încât marginile deschise de la pliul dvs. se întâlnesc în partea stângă sus a pătratului.
  • 4. Aduceți stratul superior de țesătură în jos din partea stângă sus în dreapta jos. Apucați stratul superior de țesătură din partea stângă sus. Glisați acest colț până la partea opusă și liniați vârful cu colțul pătratului din partea dreaptă jos. Vă lăsați să vă îndoiți în mijloc pentru a pune o cremă în șervețel.
  • Asigurați-vă că apăsați greu. Cleanerul acest crese este, flatterul dvs. Punga ta va fi.
  • 5. Răsturnați din nou șervețele, astfel încât deschiderea se află în partea dreaptă sus. Apucați partea de jos a șervețelului și flip-o spre dreapta. Setați șervețele cu susul în jos, astfel încât colțul în care capetele deschise ale țesăturii se întâlnesc acum în partea dreaptă sus.
  • Șervetele dvs. ar trebui să arate încă un pătrat aproape perfect.
  • 6. Ori 1/3 din țesătura din partea dreaptă până la mijlocul șervețelului. Apucați marginile pătratului din partea dreaptă sus și inferioară. Ori 1/3 din șervețel spre centru. Rulați palmele peste pliul de pe marginea dreaptă pentru a păstra șervețelele de la dezvăluire.
  • Dacă vă ajută să vă gândiți la acest fel, imaginați-vă că pliați o bucată de hârtie în treimi pentru a se potrivi în interiorul unui plic. Acest lucru este aproape identic cu ceea ce faci aici.
  • 7. Aduceți stânga 1/3 peste centru, astfel încât laturile pliate să se suprapună. Apucați colțul din stânga sus și colțul din stânga jos. Îndoiți stânga 1/3 din șervețel peste mijlocul șervețelului, astfel încât marginea să acopere pliul pe care l-ați făcut în dreapta. Apăsați întregul șervețel în jos pentru ao menține de la desfășurare.
  • Puteți face o pungă mai mare dacă puneți mai mult de 3 ustensile prin pur și simplu plierea marginea țesăturii din partea stângă spre interior, puțin dacă preferați.
  • 8. Îndepărtați șervețele și introduceți argintul în pungă. Apucați întregul șervețel cu ambele mâini și flip-o peste. Acum, ar trebui să vedeți o foldă diagonală care trece peste mijlocul șervețelului. Luați ustensilele și glisați-le cu atenție sub acest fold pentru a le ține în poziție. Setați ustensile lângă placa de pe masă.
  • Metoda 2 din 4:
    Piramida formală
    1. Se potrivesc cu două colțuri împreună pentru a face un triunghi cu șervețele. Așezați șervețele de șervețel și împrăștiați ridurile cu palma mâinii dvs. pentru a ieși chiar la țesătură. Apucați colțul din partea superioară a stângii sau a dreptului și pliați-o peste centrul șervețelului. Liniați colțurile și părțile laterale în sus pentru a face un triunghi cu șervețele.
    • Nu contează ce colț vă pliați în jos.

    Bacsis: Piramida Pyramid este o opțiune tradițională clasică. În mod obișnuit, găsiți falduri piramide la case de friptură și restaurante high-end. Acesta este un mare pliabil dacă doriți un aranjament frumos care nu va ridica prea multe sprâncene de la oaspeții dvs.

  • 2. Îndoiți colțul din dreapta jos pentru a acoperi cele două sfaturi ale țesăturii împreună. Întoarceți șervețele spre tine, astfel încât marginile deschise ale plierelor cu care vă confruntați. Apucați colțul din dreapta al triunghiului pliat și aduceți-l până la punctul de triunghi care vă confruntă cu dvs. Line pe părțile laterale în sus, astfel încât straturile de țesături să fie spălate unul cu altul.
  • Acest lucru ar trebui să arate ca două triunghiuri care se odihnesc unul împotriva celuilalt.
  • 3. Aduceți colțul din stânga în același mod pentru a face un diamant. Luați colțul din stânga și aduceți-l peste mijlocul șervețelului. Se potrivesc vârful cu colțul care vă confruntă astfel încât cele două cusături din centrul triunghiului să se odihnească una lângă cealaltă. Șervetele dvs. ar trebui să arate acum un diamant simetric.
  • Împingeți palmele în jurul marginilor exterioare ale diamantului dvs. pentru ao păstra de la desfășurare.
  • 4. Răsturnați șervețele și pliați diamantul în jos pentru a face un triunghi. Glisați una din mâinile dvs. sub șervețel și strângeți-o de cealaltă parte. Răsturnați cu grijă șervețele cu susul în jos, astfel încât cusătura pe care ați pliat-o să vă îndreptați departe de dvs. Apoi, pliați diamantul în jumătate, luând colțul de sus în jos pentru a face un triunghi mai mic.
  • Ar trebui să vezi acum cusătura pe care ai pliat ședinței în mijlocul triunghiului.
  • 5. Ridicați colțul din dreapta peste cusătura pentru a face un triunghi mai mic. Apucați colțul din dreapta al triunghiului. Pliați colțul triunghiului peste mijlocul șervețelului, folosind cusătura ca balama pentru pliere. Apăsați în jos pe acest triunghi mic pentru a pune cremă în toate pliurile și comprimați șervețelele.
  • Imagine intitulată Piața unui șervețel 11
    6. Stați șervețele ca un cort și puneți-l pe o farfurie. Glisați servetele în sus și răspândiți ușor părțile laterale ale piramidei la un unghi de 20 până la 30 de grade. Șervețelele vor sta pe verticală pe marginile părților laterale. Așezați piramida deasupra plăcii de pe masă.
  • Puteți seta piramida de lângă setarea tabelului, dar de obicei veți vedea că stați pe o placă pentru a economisi spațiu și a indica faptul că placa este curată.
  • Metoda 3 din 4:
    Fanul Gobblet
    1. Împingeți partea superioară a șervețelului în jos pentru a forma un dreptunghi lung. Setați șervețele în jos și neteziți-l în fața dvs. Îndepărtați orice riduri cu palmele împingând din centrul materialului. Apucați colțurile de sus ale șervețelului și le îndoiți pentru a face un dreptunghi. Netezi șervețele în jos pentru a pune o cremă în ea.

    Bacsis: Ventilatorul Gobblet este o alegere populară pentru mese fantezie și casual. Sunt o opțiune excelentă pentru că în mod tradițional se alunecă într-un pahar de vin, care este minunat dacă sunteți scurt pe spațiul de masă sau doriți un aspect mai minimalist.

  • 2. Pleacă șervețele ca un acordeon, care lucrează de la stânga la dreapta. Apucați colțurile din partea stângă a șervețelului în ambele mâini. Ori 1-2 inci (2.5-5.1 cm) de șervețel spre cealaltă parte pentru a adăuga o pliere dreptunghiulară. Apoi, glisați șervețele într-un pic și pliați dreptunghiul înapoi în cealaltă direcție. Continuați să faceți acest lucru pentru a plia servetele ca un acordeon.
  • Păstrați straturile de țesătură impresionate împreună, pe măsură ce le pliați pentru a le păstra de la dezavantajare.
  • Păstrați fiecare ori identic. Utilizați aceeași cantitate de țesătură pentru fiecare foliu individual pe care îl faceți.
  • 3. Glisați șervețele de sus într-un pahar de vin și veniți-l în partea de sus. Păstrați șervețele scrunte împreună și glisați-o în partea de sus a sticlei. Eliberați șervețelele și ventilați ușor pliurile în partea de sus a șervețelului. Păstrați-le în mod egal și faceți ajustări minore cu mâna pentru ao arăta ca un șervețel înflorește partea superioară a sticlei.
  • Nu trebuie să utilizați un pahar de vin dacă nu doriți. Acest stil de șervețel se va potrivi, de asemenea, într-o sticlă de roci sau în partea de sus a unui pahar înalt. De asemenea, puteți plasa aceste servetele în cani de cafea dacă serviți câteva băuturi calde după cină.
  • Metoda 4 din 4:
    Pălăria lui Bishop
    1. Faceți un dreptunghi prin plierea vârfului șervețelului în jos. Răspândiți servetele în fața dvs. și neteziți orice riduri cu mâna. Apoi, apucați ambele colțuri în partea de sus și pliați partea superioară a șervețelului în jos pentru a face un dreptunghi uniform. Neteziți în partea de sus a șervețelului pentru a pune o cremă puternică în șervețel.
    • Se numește pălăria episcopului, deoarece este un mic cerc care se ridică vertical cu două puncte pe laturile opuse, un fel ca un miritor catolic al episcopului.

    Bacsis: Pălăria episcopului este un design popular de șervețel. Este un aspect destul de atractiv găsit frecvent în restaurante extrem de high-end. Acesta este un fold care se evidențiază și oaspeții dvs. sunt sigur că vor lua notă.

  • 2. Aduceți colțul în partea de sus până la mijlocul marginii inferioare. Apucați colțul din dreapta sus și ridicați-l. Glisați-o în jos spre mijlocul șervețelului dvs. în partea de jos. Line marginea în sus pe fundul șervețelului, astfel încât acesta stă la culoare. Apăsați acest triunghi în jos de-a lungul pliului pentru a adăuga o creă.
  • Acest lucru ar trebui să arate ca un pătrat care împărtășește o parte cu triunghiul pe care tocmai l-ai pliat.
  • 3. Ridicați colțul din partea de jos rămasă până la marginea superioară de pe partea opusă.Apucați colțul din stânga jos al șervețelului. Ridicați-l și ridicați colțul în partea de sus a șervețelului în mijloc. Apăsați această îndoită pentru a face o creă. Acest lucru ar trebui să arate ca o paralelogramă apropiată.
  • Încercați să o aliniați astfel încât marginea dreaptă la partea superioară și marginea dreaptă din partea inferioară să fie paralelă una cu cealaltă.
  • 4. Întoarceți servetele peste așa că părțile din dreapta și stânga sunt inversate. Apucați colțul din stânga sus al paralelogramei cu mâna dreaptă. Prinde cusătura în partea de jos unde colțul din dreapta se află pe fundul șervețelului cu mâna stângă. Apoi, ridicați mâna dreaptă în sus și răsturnați șervețelele, astfel încât colțul din stânga sus devine colțul din dreapta jos.
  • Modul în care întoarceți șervețele aici contează foarte mult, așa că nu-l întoarceți în mod accidental.
  • 5. Împingeți partea de jos a șervețelului în sus și spre jumătatea de sus. Apucați colțurile de jos ale șervețelului și ridicați-le spre marginea superioară a țesăturii. Pliați acest strat de țesătură în sus, astfel încât marginea țesăturii să se potrivească marginii superioare a șervețelului. Apăsați cusăturile în jos, astfel încât să puneți o creastă în pliuri.
  • Sunteți doar o jumătate de pliere a țesăturii aici. Încă ar trebui să fie un pic de vârf care lipsește din partea stângă a șerveței de jos a șervețelului după ce faceți acest lucru.
  • 6. Desfaceți stratul de țesătură sub partea dreaptă a formei. Ajungeți în partea dreaptă a țesăturii pe care tocmai ați pliat și luați vârful triunghiului sub ea. Glisați cu grijă acest vârf spre dvs. pentru a vă dezvălui acest mic triunghi. Apăsați servetele în jos pentru a întări creasta.
  • Fii atent în timp ce faci asta. Încercați să nu perturgeți țesătura din partea de sus a șervețelului.
  • 7. Împingeți colțul din stânga sus sub stratul pe care l-ați desfăcut. Ridicați ușor vârful țesăturii pe care tocmai ați avut-o cu mâna dreaptă. Apoi, apucați colțul din stânga sus și pliați această porțiune orizontală sub porțiunea pe care o țineți. Setați vârful colțului din stânga în mijlocul acestei plițe și coborâți partea dreaptă în jos pentru a acoperi acest vârf. Apăsați în jos porțiunea pe care tocmai ați pliat.
  • 8. Răsturnați șervețele și pliați marginea dreaptă în clapeta stângă. Apucați fiecare strat de țesătură pe marginea superioară și răsturnați șervețele cu capul în jos, astfel încât partea plată să fie îndreptată spre tine. Faceți o mică deschidere în pliul din centrul șervețelului. Apoi, apuca jumătatea dreaptă a șervețelului și puneți-l 2-3 inci (5.1-7.6 cm) în interiorul acestei deschideri.
  • Prin împingerea țesăturii aici, completați cercul în pălăria episcopului. Este important să pliați în mod egal acest strat, astfel încât marginile să rămână apartamente și să se spargă unul cu celălalt.
  • 9. Ridicați servetele și întindeți deschiderea pentru a da o formă. Luați șervețele și ridicați-o astfel încât deschiderea rotundă să vă îndreptați. Ține-ți degetele în interiorul acestei deschideri și remorchează ușor pe laturi pentru a crea o formă rotundă, circulară.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel Pasul 23
    10. Setați șervețele pe o placă sau lângă argintărie. Luați pălăria episcopului dvs. și fixați-o pe placă sau lângă argintărie. Setați-o cu punctul triunghiular care lipitează și așteaptă oaspeții dvs. să comenteze servetele excelente!
  • sfaturi

    Există sute de alte opțiuni disponibile. Poti Fold un șervețel pentru un inel de șervețel, sau ambarcațiuni unele flori de fantezie Dacă căutați ceva puțin diferit.
  • Toate aceste metode vor funcționa și cu șervețele de pânză, deși pălăria episcopului poate fi puțin greu de tras.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar