Cum să încărcați o cheie bmw

Dacă dețineți un e, 5 sau 7 serii BMW, cheia dvs. are probabil un fel de baterie reîncărcabilă. Este posibil să vedeți un mesaj de serviciu pe tabloul de bord al mașinii, indicând faptul că bateria este scăzută sau puteți observa că butoanele de pe FOB nu funcționează întotdeauna - care este adesea un semn al unei baterii slabe. Cheia este construită pentru a încărca inductiv în timp ce conduceți, dar există câteva hack-uri pe care le puteți face acasă dacă bateria dvs. este complet moartă și nu va funcționa pentru a bloca sau a debloca mașina.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conducerea mașinii pentru a încărca cheia
  1. Imagine intitulată Încărcați o cheie BMW Pasul 1
1. Păstrați acumulatorul cheie BMW încărcat cu conducere regulată. De fiecare dată când cheia dvs. este introdusă în aprindere și se rotește în poziția 1 sau poziția 2, bateria se va încărca automat. Dacă nu conduceți în mod regulat mașina, încercați să o luați cel puțin pe 1 sau 2 unități lungi pe an pentru a vă asigura că bateria rămâne încărcată.
  • Poziția 1 sau "kl r" pornește accesorii.
  • Poziția 2 este atunci când mașina rulează.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei taste BMW Pasul 2
    2. Conduceți mașina timp de 30 de minute pentru a reîmprospăta acumulatorul. Conducerea mașinii pentru aproximativ 30 de minute va încărca bateria cheie suficientă pentru a obține 15 prese cheie pe FOB. Cu cât conduci mai mult, cu atât mai mult se va încărca bateria și mai multe prese cheie pe care le veți putea face.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei taste BMW Pasul 3
    3. Conduceți 30 de ore totale pentru a reîncărca complet o baterie de taste moarte. Timpul de descărcare de pe bateria cheie este de aproximativ 18 luni. Deoarece tarifele cheie a bateriei în timp ce conduceți, este probabil ca cheia dvs. să moară pe deplin până când ajunge la sfârșitul vieții sale. În acest moment, bateria (sau întreaga tastă, în funcție de model) va trebui doar să fie înlocuită.
  • O cheie complet moartă apare cel mai probabil cu o cheie de rezervă care a mers neutilizată timp de cel puțin 18 luni.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind încărcătoare inductive
    1. Imagine intitulată Încărcați o cheie BMW Pasul 4
    1. Investiți într-un încărcător de telefon mobil fără fir pentru a dubla ca încărcător cheie. Încărcătoarele de telefon fără fir Încărcați telefoanele celulare prin încărcare inductivă, care utilizează câmpuri electromagnetice pentru a transfera energie între 2 obiecte. Acest lucru va funcționa pentru a încărca și cheia BMW.
    • Pur și simplu setați cheia în partea de sus a plăcuței de încărcare și păstrați-o acolo pentru câteva ore sau peste noapte.
    • Puteți găsi un încărcător wireless online sau în magazinul local de departament pentru doar 10 $.00.
  • Imagine intitulată Încărcați o cheie BMW Pasul 5
    2. Încărcați cheia pe un încărcător de periuță de dinți electric dacă dețineți unul. Taxele cheie BMW prin inducție și la fel și o periuță de dinți electrică. Luați periuța de dinți electrică din stația de încărcare și plasați în schimb tasta acolo.
  • Lăsați cheia să se odihnească pe stația de încărcare timp de câteva ore sau peste noapte.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei taste BMW Pasul 6
    3. Plasați cheia pe o stație de încărcare inteligentă dacă aveți unul. Pur și simplu setați cheia în suportul stației de încărcare inteligentă. Permiteți-i să stea aproximativ 30 de minute pentru a reîncărca bateria din cheie.
  • Metoda 3 din 3:
    Încărcarea tastei de afișare pe o serie de BMW de 5 sau 7
    1. Imagine intitulată Încărcarea unei taste BMW Pasul 7
    1. Introduceți cheia de afișare în buzunarul de încărcare pentru încărcarea fără fir. Deschideți consola centrală a modelelor BMW echipate și localizați buzunarul de încărcare de-a lungul laterală a consolei, cea mai apropiată de scaunul șoferului. Puneți cheia de afișare în centrul buzunarului.
    • Asigurați-vă că butonul de blocare de pe tasta FOB se confruntă în sus.
  • Imagine intitulată Încărcați o cheie BMW Pasul 8
    2. Asigurați-vă că lumina cu LED-uri albastre este iluminată. Odată ce tasta de afișare este introdusă corect în buzunarul de încărcare, LED-ul albastru se va aprinde pentru a indica faptul că tasta se încarcă.
  • Dacă lumina nu este activată, re-poziționați tasta de afișare până când se aprinde.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei taste BMW Pasul 9
    3. Conectați tasta Afișaj într-un cablu micro USB pentru încărcarea prin cablu. Introduceți capătul de conectare a alimentării cablului USB în portul USB din mașină. Conectați capătul de conectare al dispozitivului, a cablului micro USB în portul de încărcare de pe tasta de afișare.
  • De asemenea, puteți încărca tasta de afișare de pe un cablu Micro USB conectat la computerul dvs. de acasă sau la o altă stație de încărcare din casa dvs.
  • sfaturi

    Dacă bateria moare complet și nu va fi taxată deloc, verificați cu reprezentantul local pentru opțiuni. Unele modele vă permit Pentru a înlocui bateria, Dar multe modele mai noi necesită să înlocuiți întreaga cheie.

    Avertizări

    Puteți găsi informații online care sugerează că puteți înlocui bateria prin tăierea deschiderii și apoi lipirea cheii. Vă rugăm să rețineți că FOB nu a fost făcut să fie deservit, motiv pentru care este atât de dificil să se deschidă și să se reintezească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar