Cum de a construi un computer ieftin de jocuri

Obosit de lag și întârzieri pe vechiul computer în timp ce jucați jocuri? Încercați acești pași pentru a construi un PC ieftin de jocuri.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 1
1. Alegeți un procesor rapid și ieftin (CPU). Dacă bugetul dvs. este sub $ 1000, un procesor AMD Ryzen, în special 1600 sau 2700, va fi cea mai bună valoare. Opțiunile sunt de asemenea disponibile de către Intel care de obicei transportă mai multă performanță brută, dar vin cu un preț mai mare, cum ar fi i7 8700k. Dacă doriți să construiți un PC pentru mai ieftin (sub $ 350), doriți să căutați un procesor cu un GPU integrat puternic (APU). Cel mai bun APU disponibil în prezent este AMD Ryzen 3 2400g.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 2
    2. Alegeți o placă video / grafică bună. Veți dori o placă video bună. Este recomandat ca jocurile mai noi să funcționeze bine. Regula Thumb este că placa grafică ocupă o treime din buget. Merită să aruncați o privire la cardurile grafice utilizate într-un buget foarte strâns, în special modelele GTX 960, GTX 970 și GTX 1050. Pentru orice buget mai mare, orice nouă placă grafică de către AMD sau NVIDIA va fi suficientă. Cea mai bună valoare este transportată de seria AMD RX 5xx și GTX 1660TI.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 3
    3. Alegeți un caz pe care îl puteți permite. Veți dori să salvați cât mai mult spațiu posibil în cazul în care puteți. Asigurați-vă că cazul are suficient spațiu pentru aer-ventilație pentru a preveni supraîncălzirea. Recenzorii hardware oferă liste lungi care compară cazurile PC-urilor în temperatura componentelor și fac comentarii în profunzime.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 4
    4. Alegeți o unitate de stocare mare și rapidă. Depozitarea vine în două tipuri: hard disk (HDD) și stocare de stare solidă (SSD). HDD-urile folosesc componente mecanice care le face mai ieftin, dar și mai lent. SSDS sunt o tehnologie mai nouă, care este foarte rapidă din cauza lipsei de piese în mișcare. SSDS poate fi de 2 ori la 50x la fel de scump ca un HDD. Asigurați-vă că placa de bază este compatibilă cu unitatea: multe SSDS și aproape toate HDD-urile vin cu conectorul comună SATA, în timp ce unele SSD-uri de ultimă generație utilizează M.2 conector. De obicei, un hard disk de 1 TB 7200RPM este suficient pentru a stoca multe jocuri, dar dacă bugetul permite acest lucru, trebuie să includeți un SSD mic, de 120 GB-256GB pentru sistemul dvs. de operare și jocurile dvs. preferate pentru a încărca mai repede.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 5
    5. Alegeți o placă de bază compatibilă. Asus, Gigabyte, Evga și multe mai multe sunt acolo. Doar asigurați-vă că este Compatibil complet Cu CPU și placa video. Preferabil, alegeți o placă de bază cu 4 sloturi RAM, Factor ATX și multe porturi USB. Publici mai scumpe pot crește performanța măsurabilă, vă oferă caracteristici avansate.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 6
    6. Alegeți suficient ram. În prezent, 8GB ar trebui văzută ca un minim pentru orice joc modern, cu puține jocuri care necesită 16 GB de memorie RAM. Dacă cumpărați un APU, viteza și latența RAM este deosebit de importantă. 3000MHz CL16 (inferior CL / mai mult MHz este mai bun) este o opțiune de valoare bună. "Rangul dual" Kituri care împărtășesc memoria pe două module cresc performanța în detrimentul costului.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 7
    7. Alegeți un vorbitor. Dacă nu aveți nevoie de un 7.1 sistem de sunet surround, du-te pentru un difuzor bugetar. 2.1, 2 difuzoare prin satelit cu un sub-woofer vă va da sunete bune. Mulți jucători folosesc căști pentru microfonul integrat.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 8
    8. Alegeți un monitor. Dacă nu aveți nevoie de un cinematograf, mergeți la 24" Monitor de 1080p. Jocuri extrem de competitive precum CS: Go ar putea profita de la un monitor de înaltă răsturnare 144Hz, ceea ce înseamnă că monitorul poate reproduce detalii mai mari în obiectele în mișcare. Ar trebui să verificați recenzii pentru a afla dacă placa grafică este suficient de rapidă pentru ca aceasta să facă o diferență.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 9
    9. Cumpărați o tastatură și un șoarece. Dacă nu aveți nevoie de intrări super-high-end, mergeți la un mouse și tastatură bugetară.
  • Imagine intitulată Construiți un computer de joc ieftin Pasul 10
    10. Asigurați-vă că obțineți o sursă de alimentare care corespunde nevoilor dvs. Verifica Cum să cumpărați o sursă de alimentare pentru o explicație.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți solicita sfaturi de la forumurile de pe Internet.
  • Având un prieten care își cunoaște modul în jurul computerelor va fi foarte util.
  • Puteți întreba sfaturi de la magazinele de calculatoare locale.
  • Mergeți la un monitor, difuzoare, mouse și tastatură care se află în bugetul dvs.
  • Dacă sunteți într-un buget foarte scăzut ca 200 de dolari, obțineți un PC folosit ca un Dell sau HP pentru aproximativ 50 de dolari. După aceea, utilizați următorul 50 pentru un nou PSU și asigurați-vă că computerul are suficientă memorie RAM, apoi utilizați ultimele 100 $ pentru o placă grafică.
  • Avertizări

    Când vă puneți sistemul împreună, împământați întotdeauna pentru a preveni acuzațiile electrostatice să ajungă la componente sau va deteriora părțile (sau dvs.).
    • Puteți utiliza o bandă electrostatică.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar