Cum de a alege piese pentru un pc de jocuri

Pentru utilizatorii obișnuiți, specificațiile și performanța unui computer desktop nu contează. Este destul de bun atâta timp cât face ceea ce ar trebui să facă, cum ar fi crearea, editarea și salvarea fișierelor de birou și a documentelor. Dar pentru un entuziast real de jocuri, alegerea componentelor unui PC este la fel de vitală ca și alegerea armelor înainte de a merge la o bătălie. Numai hardware-ul potrivit cu cea mai optimă performanță va face. Deși cele două, prin esență, este într-adevăr similară, un PC de jocuri este departe de computerul dvs. desktop comun. Hardware-ul său trebuie selectat cu atenție pentru a oferi o fiabilitate absolută în timpul proceselor de jocuri intense.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de jocuri Pasul 1
1. Alegeți procesorul. La fel ca orice dispozitiv electronic, procesorul este creierul unui PC. Prin urmare, este esențial să alegeți cea potrivită.
  • Cele două procesoare comune utilizate în PC-uri sunt Intel și AMD, fiecare având o serie de model de a alege de la.
  • Ca regulă de bază, cu atât mai multe nuclee și fire un procesor are, cu atât mai bine performanța poate da.
  • CPU-urile bune de jocuri variază de la 250 de dolari până la 2000 $ pentru o CPU insuficient de peste.
  • Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de jocuri Pasul 2
    2. Alegeți o placă de bază de jocuri. Dacă procesorul acționează ca creier, placa de bază servește ca sistem nervos, distribuind toate comenzile pe care procesorul le trimite la toate componentele.
  • Pentru a asigura o rată rapidă de răspuns, o placă de bază ar trebui să poată gestiona sarcina jocurilor jucate.
  • Puteți cumpăra o placă de bază bună, începând de aproximativ 100 de dolari pentru chipset-uri AMD (B450, X470, etc-), și aproximativ 200 de dolari pentru chipset-uri Intel (Z370, Z390, etc-).
  • Brandurile comune de bază sunt Asus, MSI, GIGABYTE și Asock.
  • Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de joc 3
    3. Carnea de vită-ți berbecul. Jocurile video necesită o procesare intensă de memorie. De aceea, pentru a ajuta procesorul dvs. să facă lucrarea, aveți nevoie de module RAM bune. Pentru CPU-ul lui AMD Ryzen, este întotdeauna o idee bună să cumpărați RAM care este proiectat pentru Ryzen.
  • Capacitatea tipică RAM pentru Gaming PC este de aproximativ 16 GB. Verificați manualul proprietarului dvs. pentru a afla ce frecvență a modulului RAM / Memorie este compatibilă cu momentele dvs. de bază RAM și viteza de ceas sunt, de asemenea, importante. Este întotdeauna o idee bună să echilibrați vitezele și vitezele de ceas pentru o performanță mai bună.
  • Modulele RAM costă aproximativ 40 de dolari pe bucată, în funcție de dimensiunea, viteza ceasului și calendarul.
  • Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de jocuri Pasul 4
    4. Cumpărați o placă grafică bună. Deoarece totul despre jocuri este vizual, o placă grafică de înaltă performanță este o necesitate. Cu cât este mai mare capacitatea cardului, cu atât este mai bună vizual pe care îl poate produce.
  • Carduri video, la fel ca modulele RAM, variază în dimensiuni. Grafica de jocuri intense necesită cel puțin 2 GB de memorie video sau VRAM, pentru a produce un afiș decent.
  • Puteți cumpăra o placă grafică la nivel mediu, cum ar fi RTX 2060 sau GTX 1660 TI pentru cel puțin 300 $, dar cele de vârf, astfel de RTX 2070 sau RTX 2080, vă vor costa cel puțin 600- $ 1.300.
  • Cardurile video comune folosite pentru PC-urile de jocuri sunt Nvidia și AMD, fiecare are propriile modele diferite pe care le puteți alege.
  • Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de jocuri Pasul 5
    5. Alegeți o sursă de alimentare cu putere mare. Perifericele PC concepute pentru jocuri necesită o mulțime de putere pentru a face toate procesele importante. Alegerea unei surse de alimentare cu putere mare va asigura că platforma dvs. obține cantitatea potrivită de energie electrică pe care trebuie să o rulați.
  • PC-urile de jocuri la mijlocul gamei vor avea nevoie de aproximativ 500 de wați, în timp ce PC-urile de înaltă performanță cu configurații cu placă multi-grafică pot mânca putere de până la 1.000 de wați sau mai mult.
  • Prețurile surselor de alimentare depind de ratingul de putere și de evaluarea 80+ pentru eficiență. Puteți cumpăra un PSU de 500 de wați pentru aproximativ 30 până la 250 USD.
  • Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de jocuri Pasul 6
    6. Selectați cazul corespunzător. Deoarece un PC de joc are nevoie de multă putere de a lucra, va avea tendința de a genera o cantitate mare de căldură. Alegerea turnului drept și a ventilatoarelor de caz va împiedica supraîncălzirea platformei.
  • Cazurile decente încep de la 35 de dolari.
  • Pentru CPU, este întotdeauna necesar un răcitor. CPU-urile AMD vine cu răcitoare de decente de accent, iar cele mai multe CPU-uri Intel de Superior nu vin cu răcitoare. Dacă doriți să o lăsați așa cum este, puteți scăpa cu un răcitor mai ieftin, cum ar fi Master Hyper 212 de răcire EVO pentru 31 $, sau dacă sunteți overclocking, puteți obține o soluție de răcire cu apă all-in-one, sau faceți o buclă personalizată de răcire a apei, care se desfășoară în sute de dolari.
  • Imagine intitulată Alegeți piese pentru un PC de jocuri Pasul 7
    7. Completați PC-ul dvs. de joc cu accesorii. Monitoare mari de afișare, șoareci de jocuri și tastatură și căștile sunt accesoriile comune de care aveți nevoie cu PC-ul dvs. de joc. Cu cât timpul de răspuns este mai mic (măsurat în MS), cu atât mai bine. Rata de reîmprospătare este, de asemenea, importantă, pentru orice peste 60Hz, asigurați-vă că monitorul, cablul și GPU sunt fie HDMI 2.0 sau o formă de afișare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Permiteți tehnicienii mai experimentați asamblați PC-ul dvs. de joc pentru dvs. dacă nu aveți experiență de a construi unul.
  • Citiți întotdeauna manualul de instrucțiuni al pieselor de calculator pe care le cumpărați. Asigurați-vă că ați citit mai întâi toate detaliile importante pentru a evita problemele de compatibilitate.
  • Avertizări

    Deconectați PC-ul de la orice sursă de energie electrică înainte de ao pune împreună. Puteți să riscați să fiți șocați electric dacă lăsați computerul conectat la o priză de alimentare în timp ce lucrați pe părțile sale.
  • Nu puneți piesele PC oriunde în cazul în care ar putea exista o sursă de electricitate statică pentru a evita scurtarea părților.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar