Cum se creează un computer de jocuri

Sigur, poate că ești bine cu un caz simplu, un procesor modest și în general a "bun" PC. Dar construirea unui computer de jocuri este despre mult mai mult decât arata rece. Este vorba despre putere - pur și simplu. Vă poate oferi o margine și vă poate ajuta să câștigați!

"Dar ce părți sunt într-adevăr cele mai vitale pentru jucător?", S-ar putea să vă întrebați. Citiți articolul de mai jos pentru un sfat util pentru construirea unui PC de jocuri - indiferent de bugetul dvs!

Pași

Partea 1 din 2:
Selectarea componentelor
  1. Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 1
1. Determinați ce procesor (CPU) doriți să utilizați pentru sistemul dvs. Ar putea fi mai benefică să găsim criterii de referință și să le comparați cu prețurile curente. La cumpărare, unii oameni recomandă o regulă generală de degetul mare încât al doilea Cel mai bun CPU (sau placa de baza, placa video, etc.) este adesea cea mai bună în cost / performanță, deși aceasta nu este o regulă tare și rapidă. Pentru o comparație mai obiectivă, căutați criterii de referință pentru procesor, cum ar fi Nota de trecereLista procesoarelor high-end și sortați după "preț-performanță".
  • Intel este, în general, mai bun la aplicații cu o singură fire (în principal jocuri), dar AMD este mai bine cu aplicațiile multithreadate (cum ar fi lucrul și au mai multe sarcini).
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri 2
    2. Găsiți o placă de bază care acceptă procesorul dvs. Luați notă de priza procesorului (Ex: LGA 1150, LGA 1151 sau AM3 +), tipul modulului de memorie (Ex: 240-PIN) și frecvența RAM (Ex: 1066 MHz) în alegerea unei plăci de bază.Prizele CPU sunt compatibile numai cu anumite CPU-uri. Unele plăci de bază vin cu caracteristici precum HDMI, deci căutați o placă de bază cu aceste caracteristici, dacă doriți. Există diferite tipuri de plăci de bază: Mini ITX, Micro ATX, ATX.
  • Feriți-vă de RAM de înaltă frecvență. În timp ce poate, la început, pare că orice parte a computerului care funcționează mai mult sau mai rapidă trebuie să fie cu siguranță mai bună, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Beneficiile RAM de înaltă frecvență sunt inconsistente și se știe că are o rată ridicată a eșecului.
  • Ar trebui să notați numărul de pini pentru modulul dvs. de memorie numai datorită modului în care se va conecta la placa de bază. Mai multe pini nu echivalează cu o performanță mai bună. Același lucru se poate spune despre priza procesorului: diferite tipuri nu indică neapărat performanța.
  • Utilizați un site ca PCPartPicker pentru a verifica erorile de compatibilitate.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri 3
    3. Obțineți suficientă memorie RAM pentru a vă satisface nevoile. Având mai multe berbeci sau memorie desktop, va oferi performanțe mai uimitoare și timpuri de încărcare mai scurte. Alegeți memoria care se află în bugetul dvs. de la un producător cunoscut ca Corsair, Kingston, etc. Există mulți producători de memorie diferiți, dar o selecție câteva fac memorie de calitate.
  • Veți dori să alegeți cea mai mare viteză de ceas (ratingul în MHz) și cele mai scăzute calendare posibil (afișate în # - # - # - #) - performanța memoriei dvs. se bazează foarte mult pe ele.
  • Veți dori să cumpărați suficientă memorie pentru a vă conduce aplicațiile. Înțelegeți că, în timp ce jocurile dvs. pot spune că 2GB este suficient, ceea ce înseamnă cu adevărat este că este suficient să conduceți jocul rău. Dacă doriți ca jocurile să funcționeze neted, în general, ar trebui să depășiți cerința. În același timp, mai multe RAM nu vor însemna întotdeauna o performanță mai bună. Depinde într-adevăr de ce tipuri de programe pe care doriți să le executați, cum ar fi programele de redare și câte programe pe care le desfășurați imediat. De exemplu, dacă executați doar câteva lumini la programe, cum ar fi Roblox, nu veți avea nevoie de mai mult de 4GB pentru a funcționa fără probleme. Dar dacă jucați cele mai noi titluri triple-A, încercați să obțineți cel puțin 16 GB de memorie RAM pentru a rula decent.
  • CPU-urile de 32 de biți și sistemele de operare pot suporta doar până la 3.5-4 GB de CPU-uri RAM-64-Bit și sistemele de operare pot suporta mult mai mult, până la multe terabite în teorie. Limita practică a cât de multă RAM puteți instala este o funcție a numărului de sloturi DRAM pe placa de bază (majoritatea au fie 2 sau 4), iar capacitatea maximă a modulelor DRAM disponibile pentru dvs. Specificațiile chipsetului de pe placa de bază pot, de asemenea, să precizeze o limită, de exemplu, 32 GB sau 64 GB.
  • Deoarece modulele mari DRAM sunt scumpe, cea mai importantă întrebare de întrebat este, "Cât de mult pot folosi programele mele?" Foarte puține programe de aplicații pentru consumatori pot folosi de fapt mai mult de 1 sau 2 GB de DRAM, chiar dacă aveți mai mult decât instalat.
  • O bună strategie pentru determinarea utilizării RAM este să începeți cu o cantitate mai mică, cum ar fi 8 GB de upgrade de ramand, după cum este necesar. Puteți utiliza întotdeauna managerul de activități pentru a vedea cât de mult este BAM utilizat de fiecare program. Amintiți-vă că RAM suplimentar creează o cantitate substanțială de căldură suplimentară și va cauza mai multă utilizare a energiei electrice.
  • Dacă construiți un sistem pe 64 de biți, verificați prețul modulelor DRAM pe care placa de bază o necesită, în dimensiuni de 4 GB, 8GB și 16 GB. Dacă modulele de 8 GB sunt cele mai puțin costisitoare pe GBB, cumpărați unul pentru a începe cu. Pentru un sistem de jocuri, doriți să cercetați specificațiile de pe jocurile pe care le veți instala și să vedeți cât de mult pot folosi aceste jocuri, apoi cumpărați următoarea dimensiune mai mare. De exemplu, dacă un joc spune că vrea 4 GB de DRAM, cumpărați o singură dramă de 8 GB. Pe o placă de bază cu 2 sloturi, care vă oferă mai mult decât suficientă memorie pentru aplicațiile pe care le conduceți astăzi, cu unele camere pentru jocuri viitoare cu performanțe mai mari. Și vă lasă un al doilea slot pentru o expansiune viitoare dacă aveți vreodată nevoie de mai mult - pe o placă de 4 sloturi, care sunt 3 sloturi încă deschise pentru expansiunea viitoare.Începând cu sfârșitul anului 2015, modulele RAM DDR3 DDR3 au fost doar câțiva dolari mai mult de 10 GB, deci nu a existat absolut nici un motiv să cumpere orice DRAM mai mic decât un 8GB.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 4
    4. Alegeți o placă video. Aceasta poate fi una dintre cele mai importante, dar cele mai dureroase decizii de a face, deoarece există atât de multe carduri video diferite pe piață. Pentru că există atât de multe, cel mai bun mod de a găsi cardul dvs. este de a căuta recenzii pe carduri din bugetul dvs.Utilizați site-urile de revizuire, cum ar fi Hardware-ul lui Tom Pentru a compara performanța dintre cardurile video.
  • Au existat o anumită confuzie pe cardurile NVIDIA, care sunt recomandate de jucători. Un număr mai mare în numele cardului nu înseamnă că este mai bine. Primul număr este seria de carduri, în timp ce a doua și uneori a treia indică nivelul de performanță.
  • Dacă într-adevăr doriți să pompezi jocul și aveți o placă de bază care o poate suporta, obțineți 2 cărți identice de la același producător și executați-le în modul SLI (NVIDIA) sau în modul Crossfire (AMD). Aceasta este, în general, o idee proastă, cu excepția cazului în care aveți deja un top al cardului de linie, deoarece este mai ieftin și mai eficient pentru a obține o singură placă grafică mai bună. Cu toate acestea, în unele cazuri, poate fi mai ieftin să obțineți 2 GTX 660 și să le executați în SLI.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 5
    5. Alegeți spațiul de stocare pe hard disk. Jocurile, Audio și videoclipuri necesită o mulțime de spațiu pentru a stoca fișierele mari asociate cu mass-media, cum ar fi acestea. Citiți recenzii pe hard disk-uri și alegeți cele mai bune pentru prețul.
  • Unitățile de hard disk mai rapide vor afecta timpul de încărcare a jocului, și chiar și atunci nu prea mult. Concentrați-vă în principal pe asigurarea că aveți suficient spațiu de stocare și nu prioritizați viteza unității de hard disk.
  • Cardurile SATA sunt în prezent cea mai bună alegere, deoarece cablurile mici permit un flux de aer mai bun și viteze de transfer decât cablurile PATTA mai vechi. Uită-te la SATA 3, SATA 6...mai mare este mai rapid.
  • Având o performanță de joc SSD (unitate solidă). Ei au mult mai rapid citite și scrierii, permițând o perioadă mai rapidă de lansare și performanță. Cu toate acestea, deoarece aceste dispozitive de stocare sunt scumpe, este logic să obțineți atât un hard disk, cât și un SSD. Păstrați toate jocurile și dacă aveți suficient spațiu, sistemul de operare pe SSD și orice altceva de pe hard disk.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 6
    6. Alegeți o sursă de alimentare. Verificați puterea sursei de alimentare. Sursele de alimentare vin cu conectori cu 20 de pini sau cu 24 de pini.Obțineți același număr de pini pe măsură ce placa de bază are astfel încât să se conecteze. Asigurați-vă că îndeplinește toate cerințele de putere recomandate pentru părțile dvs., cum ar fi placa grafică.
  • Este important să ne amintim că majoritatea surselor de alimentare care vin cu cazuri sunt de calitate scăzută. Luați în considerare înlocuirea acestuia cu una care este mai puternică și mai eficientă cât mai curând posibil.
  • 450 de wați este minimul pe care ar trebui să-l așteptați pentru computerele moderne. Componentele mai puternice, cum ar fi cardurile video high-end, pot necesita 500 de wați sau mai mult.
  • Există standarde diferite. 80+ bronz, 80+ argint, 80+ aur, 80+ platină. Diferența este eficiența și stabilitatea energiei, platina este mai eficientă decât bronzul.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 7
    7. Achiziționați un caz. Nu uitați niciodată importanța cazului dvs. La urma urmei, ea găzduiește toate părțile scumpe care rulează computerul. Aici veți dori să vă concentrați asupra răcirii.
  • Unele cazuri utilizează 80 mm, altele utilizează ventilatoare de 120 mm, iar unele sunt construite pentru ambele. Fanii vin în toate dimensiunile. În general, fanii mai mari produc mai puțin zgomot și împing mai mult aer prin carcasă. Componentele mai puternice vor necesita mai multă răcire, deci aveți grijă de faptul că ați cumpărat.
  • Dacă este posibil, veți dori să aveți o presiune egală în cazul dvs. De obicei, veți dori să aveți înapoi ventilatoare care suflă, ventilatoarele frontale suge, ventilatoarele de top care suflă, fanii de jos suge în, fanii laterali suge in.
  • Un caz intermediar este standard, dar poate fi necesar un caz cu turnul complet dacă aveți un număr mare de periferice, cum ar fi unitățile CD-ROM și hard disk-urile.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 8
    8. Alegeți un sistem de operare. Cu toate componentele de mai sus achiziționate, veți dori un sistem de operare care să facă uz de sistemul pe care l-ați pus împreună. Când a fost instalat, verificați online pentru actualizările driverului.
  • Windows tinde să fie cel mai bun sistem de operare pentru jocuri, deși puteți dori inițial să alegeți o versiune mai nouă de ferestre ca 10 sau 8.1 Deoarece acestea au îmbunătățit performanța.
  • Sistemele de operare bazate pe Linux sunt în creștere și pot avea suport limitat de jocuri. Cele mai multe distribuții sunt libere și ușoare și sunt o opțiune excelentă dacă aveți un computer inferior sau jocurile pe care doriți să le jucați au o versiune Linux disponibilă. Multe jocuri Windows sunt chiar perfect jucabile Vin (Unele jocuri pot avea performanțe reduse sau bug-uri atunci când se desfășoară sub vin).
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri de joc 9
    9. Luați în considerare obținerea unui răcitor autonom. În general, cu computere high-end, fanii de caz nu o taie. În general, răcirea lichidă este cea mai bună.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea și utilizarea sistemului dvs
    1. Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 10
    1
    Scoateți staticul din mâini. Este foarte important. Nu doriți să vă distrugeți CPU-ul. Puteți elimina staticul pur și simplu atingând partea exterioară a carcasei computerului sau prin obținerea de lucruri cum ar fi tampoanele anti-statice sau anti-statice "priveste" Pentru o liniște suplimentară a minții.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri de joc 11
    2
    Asigurați-vă că puneți toate părțile împreună corect în acest caz. Punerea împreună a unui computer este mai complexă decât sună. Asigurați-vă că o faceți corect sau nu va fi difuzată.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri de joc 12
    3
    Conectați computerul la un monitor cu o rată de reîmprospătare ridicată. Un PC de joc de înaltă calitate va fi, de obicei, mai puternic decât o consolă de jocuri. Vă puteți bucura de conectarea PC-ului dvs. la televizorul dvs. de înaltă definiție pentru a obține experiența pe ecran mare. Cu toate acestea, mulți jucători de PC veterani preferă un monitor pe ecranul televizorului. Obținerea unui monitor care poate suporta numărul mare de cadre pe care noul dvs. PC-ul dvs. le poate pompa este esențial pentru anumite tipuri de jocuri, cum ar fi jocurile multiplayer de masă online în care un singur avantaj cadru este critic. Folosind televizoare sau monitoare cu rate de reîmprospătare mai mici, provoacă ghosting și face PC-ul să pară mai puțin receptiv decât este de fapt.
  • Există multe companii minunate care oferă monitoare precum seria Predator a Acer sau ASUS. O rezoluție standard bună este de 1920x1080 cu o rată de reîmprospătare de 144Hz. Nu uitați să utilizați un cablu de afișare (DP), deoarece cablurile standard HDMI sau VGA nu acceptă rate ridicate de cadre.
  • Imagine intitulată Creați un computer de jocuri Pasul 13
    4
    Conectați controlerul de joc de consolă la computer dacă preferați acele controale. Controalele de jocuri de noroc pot fi greu de învățat și de a folosi pentru persoanele care sunt mai familiarizate cu jocurile de consolă. Cu toate acestea, puteți conecta cu ușurință un controler de consolă la un PC și puteți juca jocul ca normal.
  • sfaturi

    Înainte de a atinge orice hardware este cel mai bine să atingeți carcasa metalică a computerului sau orice altceva pentru a descărca orice electricitate, astfel încât să nu deteriorați computerul cu tensiune. De asemenea, puteți cumpăra o bandă anti-statică.
  • Cumpărarea fiecărei părți individual poate fi mai ieftină decât cumpărarea unui computer fabricat de Dell, Gateway sau companii similare. Termenul de capăt superior este, cu atât mai bine este să-l construim decât să-l cumpărați (cost-înțelept)
  • Aveți grijă când lucrați în interiorul dvs. Cazurile de capăt superior pot fi generoase și în jurul marginilor, în timp ce cazurile mai ieftine le pot lăsa pe razor ascuțit.
  • Dacă în orice moment nu știți care parte să cumpere, citiți recenzii!
  • Asigurați-vă că verificați mai întâi toate detaliile înainte de a comite achiziția.
  • Nu uitați să urmăriți garanțiile. Unele companii cum ar fi EVGA și OCZ oferă garanții de timp de viață. Alții pot oferi doar garanția distribuitorului. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani în evenimentul nefericit al unui eșec hardware.
  • Nu vă mulțumiți niciodată cu o singură recenzie. Fiecare recenzent are opiniile sale proprii și ar putea să nu dea cele mai exacte informații.
  • Dacă știți pe cineva care este obișnuit să lucreze cu computerele, să le ceară gândurile pe părți sau chiar să le cereți să vă ajute să o construiți.
  • Există panouri online și forumuri de discuții care vă permit să postați întrebări și să obțineți răspunsuri de la experți de calitate diferită.Multe dintre întrebările dvs. pot fi comune și puteți găsi răspunsurile pe care le doriți deja postate online.Pur și simplu introduceți întrebarea dvs. într-un motor de căutare, cum ar fi Google și căutați prin răspunsuri.
  • Luați-vă timpul și faceți unele cercetări atunci când cumpărați produse - cele mai recente pot să nu fie cele mai bune, și să plătiți mai mult nu înseamnă întotdeauna obținerea mai mult.
  • Avertizări

    Nu forțați niciodată nicio componentă. Unele componente, cum ar fi cablurile de alimentare, pot necesita o presiune. Dar CPU-urile nu ar trebui să fie niciodată forțate.
  • Când lucrați cu orice hardware legate de calculator, păstrați-vă întotdeauna întemeiat! O descărcare electro-statică poate deteriora permanent componentele. Utilizați o curea de mână cu descărcare electrostatică și conectați-o la o parte metalică a carcasei sau a altui obiect metalic mare. Într-o pinch, puteți doar să atingeți cazul periodic, dar acest lucru nu este la fel de fiabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar