Cum să faci o răsucire

O răsucire este o coafură naturală mare care se poate face folosind o varietate de tehnici. Puteți crea inele strâmte, bucle mari sau chiar valuri haotice. Cheia este de a începe cu părul proaspăt spălat și pentru a aplica în mod regulat un produs sau menținând produsul la răsuciri. După ce ați creat răsturnările, lăsați-i să stea și să se așeze pentru o vreme înainte de a le lua jos. Când le descurgeți, mergeți încet. Practicați diferite moduri de a vă răsuci părul și veți fi un expert în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea și detalierea părului
  1. Imaginea intitulată Faceți o răsucire a pasului 1
1. Șampon și condiționați părul dvs. ca de obicei. Treceți prin rutina dvs. standard de duș și spălați-vă bine părul cu șampon și balsam. Asigurați-vă că ați clătit complet aceste produse cu apă. Părul curat răspunde mai bine produselor de styling și este mai probabil să dețină o răsucire.
  • Alegeți produsele care sunt fără sulfat la șampon și condiționează părul.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas răsucit 2
    2. Blot-ți părul cu un prosop microfibră sau tricou. Răsturbările nu vor rămâne puse cu părul umed înmuiere, dar părul tău ar trebui să fie umed pentru a face o răsucire. Blot ușor părul cu un prosop microfibră sau tricou pentru a accelera procesul de uscare. De asemenea, puteți utiliza cu atenție un uscător de suflare pe o setare scăzută. Dacă vă uscați în mod accidental părul, dați-i câteva sprite rapide cu o sticlă de pulverizare înainte de a continua la styling.
  • Încălzirea părului dvs. poate duce, de asemenea, la frizzie, care poate slăbi curbul.
  • Păstrați o sticlă de apă de apă în apropiere, astfel încât să puteți să vă răsturnați părul dacă începe să se usuce în timp ce vă curliți.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire a pasului 3
    3. Frecați o crème curtă sau ulei natural pe părul dvs. Plasați câteva picături de crème sau ulei pe vârful degetelor. Începeți aplicarea uleiului până la capetele părului. Apoi, lucrați în sus spre scalpul dvs. Încercați să o aplicați în mod egal, astfel încât fiecare catenă să fie atinsă.
  • Un balsam de frunze este un alt produs pe care îl puteți utiliza pentru această etapă. Dacă preferați un ulei natural, mulți oameni găsesc folosind un produs de nucă de cocos își păstrează părul ușor de gestionat și mirosind frumos.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire a pasului 4
    4. Detați-vă părul umed folosind un pieptene cu undă largă. Începeți la sfaturile de jos ale părului dvs. și lucrați în sus spre scalpul dvs. Utilizați pieptenele și vârful degetelor pentru a împărți orice noduri. Până la sfârșitul procesului, părul dvs. ar trebui să se simtă neted la atingere și să se împartă ușor.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea răsturnării părului
    1. Imaginea intitulată Faceți un pas răsucit 5
    1. Separați părul în secțiuni cu un pieptene dințate. Plasați pieptele împotriva scalpului și deplasați în jos pentru a crea o secțiune separată. Repetați acest proces până când aveți cât mai multe secțiuni pe care le doriți, de obicei 4-6 este standard. Dacă faceți secțiuni mai mari, atunci valurile vor fi pierdute. Dacă aveți secțiuni mai mici, atunci valurile vor fi strânse. Pentru a vă menține secțiunile, puteți să vă asigurați fiecare cu un clip sau o cravată liberă.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire a pasului 6
    2. Utilizați o tehnică montrată dacă aveți mai mult timp. Prindeți o secțiune a părului la rădăcină și răsuciți ușor într-o singură direcție fie spre exterior, fie spre interior. Continuați până când ați creat o bobină strânsă. Repetați cu restul secțiunilor părului. Pentru a le ține strâns, este posibil să aveți nevoie să masați un gel sau ulei pe suprafața bobinelor.
  • Această metodă funcționează, în general, atunci când v-ați împărțit părul în multe secțiuni mici.
  • O răsucire montrală este, de asemenea, numită o bobină degetului.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas răsucit 7
    3. Du-te cu o tehnică de răsucire cu 2 strans dacă sunteți un începător. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța metoda de răsucire de bază. Luați o secțiune a părului dvs. și împărțiți-o în două fire. Trageți părul strâns și răsuciți cele două fire în jurul celeilalte. Continuați să mergeți până când ajungeți la capătul părului pentru acea secțiune. Apoi, repetați procesul cu o nouă secțiune.
  • Veți dori, de asemenea, să aplicați gel sau ulei cu vârful degetelor atunci când răsuciți, în special la capetele părului. Acest lucru vă va ajuta să vă hidratezi părul și să vă asigurați capetele.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de răsucire 8
    4. Faceți o răsucire plată dacă doriți mai mult definiție curl. Du-te la partea de sus a unei secțiuni de păr. Împărțiți secțiunea în 2 fire separate. Apoi, răsuciți aceste fire peste și sub. Păstrați plasa de răsucire împotriva scalpului și ridicați părul suplimentar din secțiune în timp ce mergeți împreună. Rezultatul final pentru fiecare secțiune ar trebui să arate ca un răsucire plat, cu 2 strans. Repetați cu celelalte secțiuni.
  • Partea 3 din 3:
    Eliberarea și stivarea răsturnării
    1. Imaginea intitulată Faceți un pas de răsucire 9
    1. Lăsați părul să se usuce complet. Răsturnările dvs. vor trebui să fie complet uscate de la rădăcină la vârf înainte de a încerca să le dezvăluie. De fapt, puteți lăsa răsturnările dvs. setate de 2-3 zile dacă vă place. Ei se dublează ca o coafură separată atâta timp cât sunt îngrijite, dar le puteți acoperi cu o eșarfă dacă arată murdară. Doar asigurați-vă că ați răsturnat ușor cu apă în fiecare zi pentru a le păstra de la Frizzing.
    • Dacă vă decideți să vă bucurați de părul în aceeași zi, utilizați un uscător de păr pe ele pentru a vă asigura că acestea sunt complet uscate.
    • De asemenea, puteți lăsa răsturnările să se usuce peste noapte și apoi să le ia în ziua următoare.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire a pasului 10
    2. Frecați o loțiune naturală de ulei sau condiționată pe mâini. Re-aplicați după cum este necesar în timpul procesului de răsucire. Dacă părul dvs. pare uscat sau se încurcă, masați-l cu ulei de nucă de cocos pentru a lucra întins.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas răsucit 11
    3. Separați răsturnările unice cu un singur strand încet. Prindeți fiecare bobină singură până la capătul său. Apoi, răsuciți în direcția opusă. Când este complet nemulțumit, împărțiți bobina în 2 secțiuni. Apoi, răsuciți fiecare dintre aceste noi secțiuni înapoi în direcția bobinei de pornire. Repetați cu toate bobinele. Aceasta va crea o serie de bobine mici de degete.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas răsucit 12
    4. Separă și Fluff 2-Strand răsucește cu vârful degetelor. Apucați o singură bobină în partea de jos cu vârful degetelor uleioase. Mișcați degetele prin bobină și rupeți-o ușor. Dacă doriți ca o curl flutfiat pentru un volum suplimentar, rupeți mai mult bobinele. Pentru un aspect mai strict, doar ușor dezvăluie fiecare bobină. De asemenea, puteți utiliza un pieptene pentru a alege la rădăcini și ridicați-le un pic pentru un volum suplimentar.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas răsucit 13
    5. Dezlănțuiți o răsucire plată prin pur și simplu să o eliminați. Puteți urmări în mod esențial aceeași metodă ca și dumneavoastră cu o răsucire cu 2 strans. Începeți în partea de jos a fiecărei bobine și lucrați vârful degetelor în sus. Priviți bobina în același timp în care îl bateți ușor. Puteți, de asemenea, să trageți un strat plat un pic departe de scalpul dvs. pentru ao da un volum.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    A dormi pe o pernă de satin sau purtând o noapte de noapte de satin poate face ca răsucirea dvs. să fie mai lungă. De asemenea, poate reduce frizziness.

    Avertizări

    Încercați să găsiți un echilibru între aplicarea prea multor produs sau prea puțin. Dacă aplicați supra-aplicați, atunci părul dvs. ar putea deveni uleios. Cu toate acestea, dacă aplicați, atunci bobinele dvs. nu vor ține de-a lungul timpului.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Balsam
    • Şampon
    • Prosop sau uscător de păr
    • Uleiul natural, cum ar fi nuca de cocos
    • Pieptel cu o lățime mare
    • Capacul de dormit sau perna de satin
    • Agrafe de par
    • Gel de styling
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar