Cum să vă apărați dacă cineva se rupe în casa dvs. În timp ce sunteți singuri

Este o frică primară - un străin neinvit în propria casă. Situația ar putea fi imensă periculoasă și cicatrizare mintală. Prima reacție evidentă de a vedea pe cineva din casa ta care nu ar trebui să fie acolo să pună la telefon poliția. Cu toate acestea, uneori puteți fi pus într-o situație în care trebuie să vă apărați - de exemplu, dacă un atacator începe o luptă cu dvs. înainte de a putea reacționa sau dacă poliția este pe cale, dar trebuie să vă apărați în între timp. În majoritatea locurilor, sunteți protejat de lege pentru a face acest lucru. De exemplu, legea lui Colorado de autoapărare afirmă că proprietarii de case au drepturi legale de a se apăra pe proprietatea lor sau dacă sunteți britanici, atunci sunteți protejat de organismul britanic de autoapărare. Indiferent de lege, totuși, poate fi înspăimântător fiind plasat în această situație.Știind ce să facă înainte de timp poate ajuta.

Pași

Partea 1 din 6:
Prevenirea unei confruntări
  1. Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur pasul 1
1. Contacteaza serviciile de urgență imediat dacă puteți. Dacă sunteți mai în vârstă, mai slabi, fractori sau mai tineri și nu ați putea face față unei confruntări fizice, nu încercați nici măcar. Căutați refugiu instantaneu. Dacă ați numit deja poliția și sunteți atacați în timp ce așteptați, atunci când trebuie să încercați să apărați - nu vă puneți în situații periculoase fără a cere nici măcar ajutor.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur pasul 2
    2. obține "asigurare". Nu luați acest lucru literal - Dacă preferați, situația închisă pașnic fără să vă luptați, există o serie de tehnici pe care ați putea încerca să încercați să încheiați lupta înainte de a începe chiar.
  • Apuca telefonul cel mai apropiat de tine. Cadran pentru poliție, dar nu sunați încă. Plasați telefonul la ureche. Spuneți intruzului că, dacă nu pleacă în pace, veți apela. Faceți acest lucru, indiferent dacă părăsesc sau nu. Dar dând fugarului o șansă de a pleca fără posesiunile dvs. este mai productivă, deoarece nu poate fi garantată că poliția va capta criminalul.
  • Faceți o fotografie a intrusului, dacă nu sunt deghizați. Spuneți că veți scurge poliția, mass-media și Internetul, dacă nu renunță la arme și pleacă la acea clipă.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 3
    3. Armați-vă, doar în caz. Ridicați cel mai greu, ca o vază sau cea mai mare, ca un cuțit de bucătărie, obiect pentru tine. Spuneți că nu vă este frică să vă luptați pentru casa dvs. și pentru viața voastră. Spuneți că nu le veți face rău dacă pleacă calm, fără să vă fure niciunul dintre lucrurile voastre.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 4
    4. Afacere cu ei. Această metodă ar trebui utilizată numai dacă simțiți că nu veți avea o șansă într-o confruntare de orice fel cu intrușii. Spuneți că le veți da ceva ce vor dacă vă părăsesc pe tine și familia voastră nevătămată. Nu face acest lucru decât dacă sunt înarmați, și la telefonul poliției de îndată ce pleacă dacă faci asta.
  • Partea 2 din 6:
    Apărarea într-o confruntare
    1. Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 5
    1. Utilizați manevre fizice numai atunci când trebuie să vă protejați de auto-protecție. Utilizarea cu succes a metodelor de confruntare va depinde de capacitatea dvs. de a le îndeplini și de capacitatea atacatorului de a le contracara. Utilizați-vă bunul simț și faceți doar ceea ce este necesar în situația de urgență.
    • Dacă intrusul are o armă, este probabil ca un atac fizic nereușit să vă pună în pericol - să fiți inteligent și să utilizați numai aceste tehnici ca o ultimă soluție.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 6
    2. Kick Siling. O lovitură de crescent este o lovitură de apărare folosită pentru a vă proteja de un adversar care are o lamă. Utilizați acest lucru cu prudență, ca și cum vă pierdeți echilibrul, este posibil ca ei să vă poată ruina într-o clipă.
  • În primul rând, îndreptați piciorul stâng și aduceți piciorul drept până la înălțimea coapsei stângi.
  • În al doilea rând, pivotul piciorului drept (încă în picioare pe stânga) de la dreapta la stânga. Acest lucru este de a bloca un pumn sau pentru a cârlig în braț.
  • Aduceți piciorul drept mai mare, pregătindu-vă pentru puterea maximă.
  • Propulsați piciorul înainte cu cât mai multă forță pe care o puteți face. Acum ar trebui să loviți cu putere mâna care ținea lama, și cu noroc, dacă este efectuată corect, arma va zbura din mâna lor.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 7
    3. Încercați un "bloc de spălare a mașinii de spălat". Aceasta este o mișcare utilizată pentru a bloca mai multe lovituri de către profesioniștii din Karate. Este dificil de stăpânit, dar ar trebui să vă protejeze fața și stomacul de a fi răniți în luptă.
  • Începeți cu pumnul dvs. drept în apropierea maxilarului și a cotei drepte care se odihnește pe piept. Cotul stâng ar trebui să se odihnească pe șold, pumnul protejând ombilicul.
  • Aduceți brațul din stânga pentru a vă proteja fruntea, iar brațul dvs. drept ar trebui să vă deplasați mai departe spre dreapta și să completați un cerc complet al zonei exterioare.
  • Pe măsură ce terminați cercul cu brațul drept, aduceți-vă stânga jos pentru a vă proteja umărul drept și se suprapuneți brațul drept pentru a crea o formă încrucișată.
  • Aduceți-vă pumnul drept în jos pentru a vă îndrepta spre picioare, relaxându-vă cotul și mutați pumnul din stânga sus pentru a vă proteja linia maxilarului.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 8
    4. Aflați poziția de protecție neutră. Piciorul drept în fața stângului, ambii îndoiți ușor, cu pumnii care vă protejează fața și pieptul. Aceasta va fi poziția pe care o țineți atunci când vă aflați în luptă.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 9
    5. Prindeți adversarul, astfel încât ei își pierd echilibrul. Dacă adversarul tău merge să te lovească, apuca piciorul și îl împinse înapoi cât mai mult posibil, aterizând o lovitură în partea din cap în timp ce faci asta.
  • Partea 3 din 6:
    Luptând într-o confruntare
    1. Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 10
    1. Confruntați-vă intrusul fizic doar ca o ultimă soluție. Dacă nu sunteți instruiți în luptă sau arte marțiale, puneți-vă în calea răului nu este înțeleaptă decât dacă nu aveți altă opțiune. Dacă este posibil, ascundeți, scăpați sau îndepărtați atacatorul dvs. prin alte mijloace.
    • Dacă intrusul are o armă sau altă armă mortală, este probabil ca un atac fizic nereușit să vă pună la un risc mai mare. Fi inteligent și utilizați numai aceste tehnici ca o ultimă soluție.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 11
    2. Puneți partea de jos a bărbiei adversarului. Ar trebui să faceți acest lucru de la poziția neutră, văduiți șoldurile pentru moment în timp ce vă aterizați pumnul cu forță. Această mișcare poate ucide oamenii dacă se face prea puternic, deoarece capul se va întoarce și gâtul se va sparge. Dacă nu ați ucide în apărare, este mai bine să evitați această mișcare.
    Sfat de experți
    Dany Zelig

    Dany Zelig

    Auto-apărare trainerdany zelig este fondatorul și proprietarul TACTICA și Institutul Tactica Krav Maga cu sediul în San Francisco, California. El este un instructor IMI Lichtenfeld IMI Lichtenfeld, certificat direct de către cel mai înalt discipol și șef al Comitetului de rang. El a primit certificarea de instructor militar Krav Maga de la Institutul Wingate din Israel în 1987.
    Dany Zelig
    Dany Zelig
    Auto-apărător de apărare

    Nu loviți zonele corpului lor cu șanse scăzute de succes. Știți unde le veți lovi înainte de a ataca și vizează zonele cu o rată de succes mai mare. Țindeți înghițirea, ochii și gâtul pentru a opri un atacator mai mare și mai puternic.

  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 12
    3. Încercați un cârlig de pește. Curba degetul și cârlig în interiorul gurii adversarului tău, tragând cât poți. Ei pot mușca, așa că nu riscați prea mult timp, dar ar trebui să provoace suficientă întârziere pentru a vă permite să aterizați o lovitură bună la intestinul lor pentru a le vâna grav. Această mișcare ar putea fi completată cu o lovitură feroce a părților.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 13
    4. Cot nasul lor. Un cot ascuțit și rapid la nas poate fi dureros de durere și chiar provoacă o pauză dacă se face bine. Capul lor ar trebui să cadă în partea după desfășurarea acestei mișcări, ceea ce vă va permite să vă loviți zona de picioare pentru un finisaj frumos.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 14
    5. Jgheabul lor. Un job scurt și ascuțit la intestin se va cumpăra și, eventual, să vă câștigă lupta - mai ales că sunteți în imediata apropiere, ei nu ar putea să o vadă. Fii cât mai precis posibil, luând o mare grijă să nu supraviețuiți și să vă păstrați picioarele ferm plantate pentru o putere suplimentară.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 15
    6. Pulverizați ochii lor. Dacă vedeți un aerosol care se află în jur sau dacă dețineți spray de piper, ridicați-l și pulverizați-l în ochii adversarului. Ei ar trebui să se împiedice înapoi, deci un jab la intestin sau lovitura în vițel ar trebui să termine mișcarea și să le rănească foarte mult. Dacă nu doriți în mod deosebit să luptați mai departe, ați putea folosi acest moment ca o modalitate de a scăpa. Căutați întotdeauna o oportunitate de a pune capăt luptei, fugați sau obțineți ajutor.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 16
    7. Sparge capul lor. Dacă sunteți lângă un perete, ar trebui să vă sprijiniți adversarul în ea. Puneți-le în intestin rapid și acest lucru ar trebui să le prindă suficient pentru a vă permite să vă prindeți capul și să-l împingeți cu forța împotriva peretelui. Acest lucru ar putea însemna tot felul de implicații juridice dacă ați rănit adversarul prea mult prin aceasta. Scopul pentru un knock-out, nu o ucidere, și doar face acest lucru dacă sunteți în inci de a-ți pierde viața.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 17
    8. Fixați-le jos. Ei nu vor fi la fel de familiarizați cu mobilierul din gospodăria dvs. ca tine. Sprijinirea lor într-un braț de canapea și împingându-le în jos este o modalitate excelentă de a vă domina partenerul. Amintiți-vă să folosiți ceea ce este în jurul dvs. și dacă sunteți în mare pericol de moarte, utilizați obiectul greu / ascuțit de la mai devreme.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 18
    9. Le amenință cu un braț de foc licențiat dacă aveți unul. Dacă locuiți în Statele Unite, este posibil să aveți o armă înregistrată și licențiată în posesia dvs. Încercați să găsiți acest lucru dacă aveți unul.
  • Nu este recomandabil să trageți dacă cealaltă parte este, de asemenea, înarmată, datorită implicațiilor juridice. Daunele pe care le faci în auto-apărare trebuie să fie considerate adecvate pentru situație - de exemplu, dacă sunteți împotriva unui intrus neînarmat care nu are în mușchi, atunci da legea vă protejează, dar motivul dvs. de auto-apărare ar fi compromis de faptul că o armă nu ar fi fost necesară pentru a vă cuceri adversarul. Orice daune pe care trebuie să o faceți suficient pentru a vă proteja, nu mai mult decât atât, evaluați astfel situația înainte de a sări imediat în și Shoturi de ardere.
  • Partea 4 din 6:
    Rămânând în siguranță dacă au o armă
    1. Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 19
    1. Duck în spatele primului obiect solid pe care îl puteți găsi. O canapea, o masă? Ați putea lua în considerare ascunderea în afara cadrului de ușă al camerei pe care îl înșine sau în spatele unei biblioteci. Nu trebuie să fiți ascunși, trebuie doar să vă asigurați că principalele părți ale corpului dvs. nu sunt expuse la camera ei de arme.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 20
    2. Aruncați lucrurile. Sună puțin simplă, dar aruncarea lucrurilor poate provoca o distragere suficientă pentru a ajunge la o altă cameră. Este absolut nesigur că este într-o cameră cu cineva înarmat când nu sunteți. Încercați ornamente, lămpi - orice va renunța la ei. Nu intenționați întotdeauna capul, deoarece acest lucru va face ca acestea să le scadă. Aruncați câteva lucruri la stomac și la viței.
  • Imagine intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 21
    3. Ascunde și abordați. Știi casa ta mai bine decât oricine. În consecință, dacă puteți părăsi camera într-o manieră sigură și ordonată, ar trebui să găsiți un colț sau un cranny să așteptați. Acest lucru ar trebui să fie în afara drumului, dar undeva cu adevărat credeți că vor trece peste trecut. Pe măsură ce se deplasează, trebuie să faceți o mișcare extrem de îndrăzneață care să nu fie sugerată dacă situația dvs. a fost amenințătoare de viață sau ați fost urmăriți.
  • Așteptați până când vor trece peste locul de ascundere și să le puneți într-un bloc din spate. Utilizați două mâini - acest lucru nu este obișnuit, dar ar putea fi capabili să scape dacă prinderea dvs. nu este sigură. Apoi, luptați cu arma de la ei. Nu trebuie neapărat să trageți trăgaciul dacă acest lucru vă tulbură foarte mult, dar păstrați arma în siguranță din calea adversarului dvs., trebuie să vă simțiți mai siguri.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 22
    4. Încercați un atac "Melee". Dacă nu vă cunosc locația, dar vă urmărind în mod activ, ar putea fi o idee de a le "lupta". Faceți acest lucru, așteptând până când spatele lor este întors pentru dvs. - poate dacă se plimbau prin hol sau peering într-o cameră pentru a vă găsi. Ar trebui să găsiți un obiect ascuțit sau greu. Se strecoară pe ele cât mai mult posibil, ținându-ți respirația și și-a lovit capul din spate. Acest lucru ar trebui să le alarmeze și să cumpere timp pentru a lupta cu arma de la ei și a alerga.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 23
    5. Scopul pentru cele mai eficiente părți ale corpului. Toată lumea ar trebui să cunoască cele mai bune părți ale corpului pentru a lovi în ce situație.
  • Ochii. Gouging, ping sau zgârierea ochilor adversarului tău este foarte eficient ca nu numai că îi rănește, dar îi afectează viziunea, oferindu-ți o oportunitate de evadare. Faceți acest lucru dacă sunteți extrem de aproape de partenerul dvs. - nu este o mișcare în valoare de performanță dacă există un decalaj între voi doi.
  • Nasul. Contrar credinței populare, cel mai bun moment pentru a viza nasul este atunci când sunteți direct în fața sau diagonalul față de partenerul dvs., fără decalaj între dvs. Du-te pentru un smack destinat în sus, aruncându-ți întregul corp în mișcare. Acest lucru va forța un adversar să-și slăbească prinderea și să provoace disconfort imens. Dacă sunteți urmărit de un adversar (așa că sunt în spatele tău), coatele nasul lor sau lovește un pumn lateral.
  • Gâtul. Partea gâtului este o țintă perfectă dacă doriți să răniți opoziția, dar nu provocați prea multe daune. Uimitor atacatorul cu o grevă de mână (prin care mâna ta este plată ca și cum ar fi înlăturat, dar orizontală) la gât sau chiar cot gâtul atacatorului pentru deteriorarea maximă.
  • Genunchiul. Genunchiul este o țintă ușoară, deoarece nu poate fi apărată cu pumnii și este vulnerabilă din orice unghi. Loviți partea genunchiului cu vigoarea la rău și pentru a vă face partenerul să se rătăcească. O lovitură în fața genunchiului ar face și trucul, dar este mai puțin probabil să provoace un dezechilibru.
  • Sub ureche. O grevă în zonă chiar sub ureche va provoca daune grave atunci când este efectuată corect. Acest lucru poate provoca moarte partenerului dacă este executat prea puternic, deci fiți foarte atenți.
  • Gatul. Luați palma în sus spre nas, ceea ce îi va împinge capul înapoi. Acest lucru lasă gâtul expus. Puteți folosi această ocazie pentru a-și pune merele lui Adam sau bash în gâtul lor.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 24
    6. Reacționează dacă intrusul ți-a prins încheietura mâinii. Nu trageți înapoi sau încercați să vă luptați - în schimb, intrați într-o poziție puternică de ghemuire și îndoiți-vă spre adversarul dvs. până când nu vă mai pot ține încheietura mâinii.
  • Partea 5 din 6:
    Manipularea mai multor atacator
    1. Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 25
    1. Incearca Lovitură înapoi. O lovitură ascuțită înapoi la un atacator ar trebui să-și slăbească genunchii și să vă ofere ocazia de a scăpa de un bloc din spate, în timp ce încă atacă un adversar în față. Acest lucru se realizează foarte ușor - îndoiți-vă genunchiul drept și job-l înapoi cât mai puternic posibil.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 26
    2. Du-te la mânere cu dvs Lovitură laterală. Dacă există mai mulți oameni care atacă, doriți să le scuturați, repede, înainte de a vă domina. O lovitură laterală la stomacul cuiva care vă dăunează că ați putea fi ultima voastră speranță. Pentru ao executa drept, pur și simplu aduceți piciorul pe partea părții pe care o planificați să vă loviți, să vă glisați ușor piciorul opus și să vă îndreptați cât mai mare posibil. Acest lucru ar trebui să provoace o poticnire definitivă, care poate lăsa un decalaj în atacul lor.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 27
    3. Utilizați coatele. S-ar putea să fiți un vârtej de brațe și picioare atunci când sunteți atacat de mai mult de o persoană, dar asta e în regulă, atâta timp cât sunteți eficient. Cot nasul unei persoane de lângă tine dacă sunteți înconjurat, în timp ce loviți vițelul lor. Acest lucru ar trebui să-și diminueze apărarea și le puteți domina.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 28
    4. Nu vă fie frică să mutați. Ca fiind animale și deranjante, așa cum ar putea fi, ar putea să le șocă complet. Și uneori elementul de surpriză este ceea ce vă va cumpăra timp, sau în cele din urmă, câștigați lupta. Dacă faceți recurgeri la mușcături, cele mai bune locuri de a vizează sunt gâtul și claviculabona. Amintiți-vă să continuați să loviți pe alții în timp ce efectuați acest lucru.
  • Partea 6 din 6:
    Manipularea după aceea
    1. Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 29
    1. Telefonați poliția dacă nu ați făcut-o deja. Fii cinstit cu privire la rezultatul luptei. Spune-le în termeni nesiguri cum te-ai apărat și ce sa întâmplat cu intrusul acum. Descrie apariția lor și timpul pe care au ajuns. Încercați să vă amintiți obiectele care pot avea amprentele digitale. Oferă înregistrări de securitate de pretutindeni în zona care ar putea să le ajute să identifice criminalul. Dacă ați mers prea departe în luptă și ați luat viața adversarului dvs., fiți cinstiți cu acest lucru și obțineți un avocat instantaneu.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 30
    2. Strângeți securitatea gospodăriei dvs. Obțineți camere de securitate, lumini de securitate, alarme de efracție. Lucrările. Reparați orice deteriorare a ușilor sau a ferestrelor cât mai curând posibil. Asigurați-vă în fiecare zi că ușa dvs. este blocată și înșurubată în orice moment.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 31
    3. Obțineți ajutor medical dacă este necesar. Chiar și cei mai buni luptători pot fi afectați sever în luptă, așa că nu vă fie frică să intrați într-o ambulanță și să tratați orice oase răsturnate sau rupte sau cheaguri de sânge. În timp ce așteptați ambulanța, comprimați orice sânge cu un swatch de material și încercați să vă simțiți confortabil dacă oasele dvs. sunt rănite. Nu încercați să vă ridicați.
  • Imaginea intitulată apăra dacă cineva se rupe în casa ta în timp ce ești singur Pasul 32
    4. Obțineți ajutor pentru a vă deplasa. Va fi greu să uiți o experiență ca asta.Căutați consiliere dacă vă temeți de sănătatea și sănătatea dvs. mintală. Luați plăcere din lucrurile din viață. Este posibil ca tu să fii foarte paranoic pentru o vreme după incident. Asta e bine și doar pentru a fi așteptat.
  • Nu lăsați această paranoia să vă ruineze, totuși. Din punct de vedere psihologic, poate fi greu să se simtă în siguranță pentru o lungă perioadă de timp după eveniment. Discutați cu cât mai mulți oameni posibil - vă va liniști.
  • Consultanță de specialitate

    • Căutați modalități de a vă asigura împrejurimile, chiar dacă locuiți într-un apartament sau un apartament.Dacă locuiți într-o locuință cu mai multe unități, asigurați-vă că ușile de acces ale clădirii se blochează și funcționează corect. Deveniți cel puțin oarecum familiar cu vecinii voștri imediați, astfel încât să puteți recunoaște cine ar putea să vină și să meargă de la unitatea lor și să nu bară niciodată la persoanele pe care nu le cunoașteți prin intermediul casetei de apel clădirii. Hoții caută o cale ușoară, deci dacă e mai greu să intri în clădirea ta, va fi o țintă mai puțin atrăgătoare.
    • Cunoștințele de autoapărare pot fi vitale într-un scenariu cel mai rău. Luând decizia de a avea sau nu o armă de foc este o decizie personală. Cu toate acestea, rețineți că orice armă poate fi luată de la dvs. în timpul unei lupte. Ultima dvs. linie de apărare ar trebui să fie într-adevăr o pregătire de autoapărare.
    • Utilizați tot ce puteți găsi în mediul dvs. Dacă un atacator are un cuțit și există ceva în apropiere, puteți apuca, utilizați-l. Ar putea fi un gunoi, o sticlă, o stâncă, un scaun sau un baston, dar dacă există ceva în jurul valorii de care vă oferă adăugați ajunge la un cuțit, utilizați-l în avantajul dvs. și continuați să luptați până la succes.
    Din Ross Cascio
    Auto-apărător de apărare

    sfaturi

    Utilizați înălțimea dvs. Dacă sunteți scurt, este ușor să intrați pentru jabii de stomac dureroasă. Dacă sunteți înalt, puteți lăsa garda pe fața dvs. și să vă concentrați asupra atacului.
  • Adaptați la partenerul dvs. Dacă acestea sunt rapide și swift, atunci nu faceți încărcături de răsturnare sau lovituri umplute cu impuls. În schimb, concentrați-vă pe prindeți-le de gardă.
  • Dacă obțineți o lovitură, faceți o fotografie ca dovadă. Sunați la poliție la locația dvs. și lăsați rapid, învârtând toate ușile, astfel încât intrusul nu poate scăpa.
  • Mișcările lor pot fi avantajul dvs. Dacă intră într-un pumn, un bloc bine temporizat vă poate câștiga lupta, pentru că de acolo ai putea face niște daune cap sau du-te pentru maxilar.
  • Încercați să aterizați un "combo". Acest lucru se poate realiza dacă mișcările dintre blocuri și propriile pumni reciproce sunt rapide. Încercați să le puneți cât mai multe ori posibil într-o singură mișcare, să le uimiți.
  • Dacă vă aduc într-un bloc, Nu luptați. Rămâi liniștiți și prindeți brațul în jurul gâtului, împingeți-l înainte, și trageți-vă liber de la cot.
  • Avertizări

    Indiferent de cât de speriat ești, nu opriți lupta, ar trebui să vă gândiți la tot ceea ce trebuie să trăiți și să continuați cu o sută la sută din eforturile dvs.
  • Nu ucideți intrusul dacă poate fi ajutat. Deși din punct de vedere tehnic, legea este de partea dvs., va fi greu de argumentat de autoapărare în acest caz. În schimb, întotdeauna urmărește o lovitură.
  • Valorizați întotdeauna siguranța asupra proprietății dvs. Dacă intrusul este cu adevărat periculos, nu riscă să lupte. Cei mai mulți infractori nu doresc să lupte, doresc doar bani, așa că merită să le lăsați să plece dacă viața voastră ar fi pusă în pericol.
  • Nu lăsați niciodată să vă atingă capul dacă poate fi ajutat. S-ar putea să deveniți somnolență și să pierdeți lupta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar