Cum să dezarmați un criminal cu o pistol

VIDEO

Să spunem că se întâmplă cel mai rău și cineva arată o armă la tine. Există multe tehnici pe care le puteți folosi pentru a dezarma un criminal, dar toate acestea sunt foarte periculoase. Ar trebui să evaluați mai întâi situația pentru a vedea dacă puteți reduce amenințarea în alte moduri. Este, de asemenea, o idee bună de a obține o pregătire profesională de autoapărare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând arma de la criminal
  1. Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 1
1. Fiți conștienți de faptul că obiectivul dvs. într-o situație ca acesta este de a vă salva viața. Lupta înapoi mărește foarte mult șansele de a-ți pierde viața.
  • Dacă nu ați fost instruiți de militari, poliția sau nu ați suferit o pregătire extinsă de arte marțiale, în special în zona de dezarmare a unui adversar, cea mai sigură opțiune atunci când se confruntă cu o pistol este de a face ceea ce spune persoana, cu excepția introducerii unui vehicul cu atacatorul. Sunteți jocuri de noroc cu viața voastră în această situație, nu este filmele, iar în aproape toate cazurile, atacatorul dvs. va avea mai multă experiență în acest tip de situație decât dumneavoastră.
  • Fiți conștienți de faptul că cea mai frecventă greșeală făcută de potențialele victime în cazuri ca acestea este de încredere. Peste încredere duce la marea majoritate a deceselor. Cea de-a doua greșeală cea mai frecventă se luptă înapoi. Cu toate acestea, există momente când puteți calcula că trebuie să faceți acest lucru. De exemplu, să spunem că sunteți prinși într-o școală care este evidentă că obiectivul atacatorului este pur și simplu de a ucide cât mai mulți oameni posibil.
  • Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 2
    2. Luați brațul la încheietura mâinii. Dacă ați decis că trebuie să dezarmați criminalul, deoarece probabil că veți fi împușcat altfel, rotiți arma departe de dvs. Această tehnică este foarte periculoasă. Nu încercați dacă nu sunteți instruiți corespunzător, cu excepția cazului în care este absolut necesar.
  • Scopul este de a vă asigura că arma este îndreptată departe de corpul vostru, pe măsură ce îl apucați și îl rotiți.
  • Continuați energia pe care ați creat-o prin răsucirea brațului cu arma din jurul vostru în dreapta pe care vă confruntați departe de locul în care a fost inițial poziționat criminalul. Acum, întoarceți pistolul de pe pământ pe măsură ce vă rotiți în dreapta în timp ce țineți brațul pistolului.
  • Păstrați mâna pe brațul atacă și luați arma. De asemenea, puteți trece peste pistolar și țineți brațul cu piciorul.
  • Imagine intitulată dezarmarea unui criminal cu o pas cu pas 3
    3. Apuca Gun direct din mână. Răsuciți arma jos, rupeți degetul criminalului așa cum o faceți. Amintiți-vă, degetul criminalului va fi în declanșator.
  • Răsuciți arma spre dreapta. Toate aceste manevre sunt periculoase dacă criminalul este mai puternic decât tine și, de asemenea, să riscați arderea armei și loviți alte persoane din zonă.
  • Luați arma de la mâna rănită a criminalului. Utilizați mâna dreaptă pentru a opri încheietura mâinii pe măsură ce utilizați mâna stângă pentru a-și îndoi încheietura mâinii, apucați arma și împingeți pistolul în jos. Este foarte important. Dacă nu-ți apucați încheietura mâinii înainte de a răsuci arma în jos, le veți risca să mențină controlul armei.
  • Oamenii apucau doar într-un fel, cu degetul mare și cu prevederile lor. Când aderența se bazează în primul rând pe degetul mare, atacând degetul mare cu o grevă a cotilor, grevă de pumn sau o mișcare de răsucire care mergeau împotriva degetului mare cu pârghie poate rupe aderența.
  • Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 4
    4. Dezarmați o armă îndreptată spre spate. Întoarceți-vă și intrați în și sub brațul lor și rupeți arma din mâna criminalului.
  • Puteți face oricare dintre primii doi pași, fie, veți dori să răsuciți arma în mâna criminalului, rupeți degetul. Sau doar să-i distrugi pistolul din mâna lor. Deplasați mâna stângă pe partea laterală a armei atacatorului și, în același timp, mutați corpul în partea dreaptă a atacatorului.
  • Înainte de a face acest lucru, valul de mâini ca și cum ar fi renunțat și spune că nu trage. După mutarea mâinii stângi spre partea laterală a armei atacatorului, luați un pas circular în sens invers acelor de ceasornic între picioarele atacatorului în timp ce întoarceți arma spre atacator.
  • Încheietura mâinii trebuie să blocheze mâna dreaptă a atacatorului și să transforme arma la gâtul atacatorului, aducând atacatorul la pământ. În fiecare dintre aceste mișcări, scopul este de a repoziționa arma înainte de a-l răsuci de mâna lui Gunman.
  • Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 5
    5. Controlează arma. Trebuie să luați controlul asupra armei, astfel încât pistolul să nu o redirecționeze la tine. Acest lucru se va desfășura rapid, iar pistolul va încerca să-și recâștige controlul.
  • Izbucni în față. Puneți greutatea spre interior și în jos pe pistol. Încercați să obțineți arma în jos și în interior pentru a limita abilitatea atacatorului de ao muta. Mișcați-vă picioarele pentru a continua să puneți greutatea pe armă, indiferent de modul în care reacționează criminal.
  • Veți dori să utilizați mușchii șoldului și greutatea corporală pentru a cupla încheietura unui adversar pentru a le lua în jos. Într-o mișcare, puneți o presiune enormă asupra încheieturii atacatorului, forțându-le la pământ în timp ce plasați un control puternic asupra armei. Puteți lovi criminalul la cap, mijlocie sau la înghiți pentru a elimina arma.
  • Sau ajungeți peste umărul atacatorului și strângeți stocul de cap de pușcă. Introduceți mâna dreaptă cu degetul mare îndreptat spre pământ pentru a înțelege stocul armei. Yank arma spre tine de a slăbi pârghiul atacatorului și ia în curând. Scoateți arma departe.
  • Metoda 2 din 3:
    Prevenirea unei fotografii
    1. Imagine intitulată dezarmarea unui criminal cu o pistol Pasul 6
    1. Dați atacatorul ce vor. Este, probabil, cel mai puțin periculos dacă respectați cerințele lui Gunman dacă cererile sale, cum ar fi jaful, nu vă amenință viața.
    • De exemplu, dacă un Mugger vrea mașina, portofelul sau punga dvs., lăsați-i să o aibă. Nu merită să vă riscați viața. Încercați să aruncați obiectul (pungă, chei de mașini) în spatele lor - vor merge pentru obiect și puteți scăpa.
    • Au existat situații în care persoana dă atacatorului ceea ce doresc și persoana este împușcată oricum. Nu există o tehnică Surefire pentru o situație care curge rapid și periculoasă ca aceasta.
  • Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 7
    2. Redirecționați linia de foc. Cea mai bună abordare a apărării dvs. este să eliminați mai întâi cea mai imediată amenințare pentru dvs. Dacă o armă este îndreptată spre dvs., acesta este clar un pericol imediat pentru dvs.
  • Trebuie să vă îndepărtați de linia de foc. Puteți face acest lucru redirecționând linia de foc sau în mișcare. Faceți prima mișcare mică și nedetectabilă. Dacă faceți o mișcare majoră pentru a răsuci sau ieși din linia de foc, ați putea declanșa de fapt atacatorul să tragă arma.
  • Redirecționați cu mâna. Utilizați mâna pentru a redirecționa linia de foc, astfel încât să călătorească în mai puține zone vitale. Deplasați arma laterală în cea mai scurtă linie posibilă. Dacă pistolul este arătat la piept, mutați-l la stânga sau la dreapta. De asemenea, puteți împinge arma în sus.
  • Imagine intitulată dezarmarea unui criminal cu o pas cu pas 8
    3. Fugi. Aceasta este o posibilitate, deși poate fi una foarte periculoasă, deoarece pistolul te-ar putea împușca.
  • Dacă încercați această tehnică, aruncați ceva - portofelul dvs., de exemplu - într-o direcție în timp ce alergi într-o altă direcție pentru a distrage atenția atacatorului. Rulați într-un zigzag sau alt model imprevizibil.
  • Din nou, aceasta este o mișcare foarte periculoasă. Apoi din nou, totul despre situație este periculos. Pur și simplu respectarea cerințelor ar putea fi cel mai bun pariu. Dacă persoana nu te-a văzut încă, cum ar fi într-o situație de shooter activ, prima alerga, apoi ascunde (prin baricadându-te în spatele unei uși), apoi lupta dacă sunteți găsit.
  • Imaginea intitulată dezarmarea unui criminal cu o pas cu pas 9
    4. Telegraph intențiile tale. Până la sau dacă nu sunteți gata să vă faceți mișcarea, faceți-o clar la pistolar ceea ce sunteți pe punctul de a face înainte de a face acest lucru.
  • De exemplu, spuneți ceva de genul: "Voi ajunge în buzunar, așa că pot să-mi iau portofelul să vă dau acum" înainte de ao face.
  • Studiați pistolul ca și asta. Găsiți ceva despre el sau despre el, care este unic și va ajuta poliția să identifice pistolul mai târziu.
  • Imagine intitulată dezarmarea unui criminal cu o pas cu pasul 10
    5. Distrage-ți criminalul. Să presupunem că vă confruntați cu un atacator hotărât pe care îl cunoașteți că este acolo să vă omorâți. Aceasta înseamnă că motivul atacatorului nu este jaf - este de a ucide, cum ar fi ceea ce a fost văzut la împușcăturile școlare.
  • Dacă este posibil, fugiți. Ieșiți din clădire sau zonă.
  • Dacă alerga devine imposibilă, ascundeți. Barricade-te în spatele unei uși cu telefonul tău în tăcere. Asigurați-vă că ușa este bine baricadă înainte de a apela servicii de urgență.
  • Dacă atacatorul te găsește, lupta. Improvizați armele: scaune, laptop-uri, manuale, et cetera să le arunce sau să le lovească. Acest lucru este cel mai bine făcut într-un grup, dar și funcționează singur. Scopul este de a lua pe shooter indiferent de ce.
  • Bandă împreună cu ceilalți înainte de a face acest lucru. Luați arma lui Gunman și răsuciți-l repede departe de corpul vostru. Continuați să strângeți arma, deoarece pistolul îl trage înapoi de la dvs. și împingeți greutatea înainte, apoi loviți-l în față sau gât foarte greu. Utilizați mâna pentru a apuca capătul non-împușcat al armei. Genunchi ucigașul în îngheață. Sau răsuciți-vă mâinile ca și cum ați revigora un motor de motocicletă, rupeți degetul lui Gunman în interiorul gardei de declanșare.
  • Metoda 3 din 3:
    Aruncând criminalul
    1. Imagine intitulată dezarmare un criminal cu un pas de mână 11
    1. Ridicați-vă mâinile și acționați speriat și pasiv. Poate că atacatorul nu vă va face rău dacă nu le provocați. Dacă intenționați să dezarmați atacatorul, veți dori, de asemenea, să acționați pasiv și deferență la început pentru a le arunca de asemenea.
    • În mod ideal, tot ce trebuie să faceți este să respectați și nu va trebui să încercați ceva riscant.
    • Acționează cooperativ și cât mai pasiv posibil. Spune ceva de genul: "Hei, nu-ți face griji, nu vreau nici o problemă. Ce vrei?"Dați atacatorului impresia că nu sunteți o amenințare
    • Ridicați brațele mai mari decât pistolul și nu le păstrați încă. Leveți-le pe partea laterală într-o modalitate repetitivă de a înălța vederea periferică a atacatorului și de a ascunde mișcarea defensivă pe care sunteți pe cale să o faceți prin mișcarea mâinilor înainte.
  • Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 12
    2. A lua lungimea brațului de la pistol. Într-o mișcare rapidă, mișcați-vă mai întâi capul și apucați-vă o armă.
  • Întoarce arma departe de corpul tău. Întoarceți încheietura mâinii pistolului. Distrageți gunmanul cu o lovitură, lovitură sau ambele.
  • Ajungeți sub arma, plasându-vă mâna liberă pe ciocan și că știind unde este indicat butonul în orice moment. Țineți ambele mâini pe arma pe măsură ce loviți, stomp sau genunchi. Cu ambele mâini ferm pe pistol, și încheietura mâinii pistolului răsucite, rupe arma departe. Acum ai arma.
  • Imagine intitulată dezarmare un criminal cu o pas cu pas 13
    3. Ia pași înapoi odată ce ai arma. Cel mai bun scenariu de caz odată ce ai arma este pentru tine să scape fără a fi nevoie să-l tragi.
  • Fugi cu arma. Dacă pistolul continuă să vină la tine, nu aveți de ales, dar inspectați arma cu mâinile prin atingerea fundului revistei pentru a fi sigur că este în.
  • Țipați, faceți zgomot și încercați să atrageți atenția. Sperăm că pistolul va fugi. Din nou, scopul nu trebuie să tragă arma. Aflați legile de autoapărare. Aveți dreptul să vă apărați în multe cazuri dacă sunteți în pericol imediat de moarte sau de rău corporală mare.
  • Imaginea intitulată dezarmarea unui criminal cu o pistol de pistol 14
    4. Rămân calm. Nu vreți să arătați panică, deoarece acest lucru ar putea face ca persoana cu panica armei și că este foarte periculoasă.
  • Doriți să păstrați avantajul psihologic. Face contact vizual cu gunmanul. Acest lucru îl va forța să vă vadă ca o ființă umană și să o facă mai greu să vă împușcați. Nu face totuși o privire intimidantă sau provocatoare.
  • Calculați contextul. De ce este persoana care trage o armă pe tine? Dacă motivul este jaf, atunci motivul pistolului nu poate fi să te omoare. Dacă sunteți vizați într-o filmare în masă, unde motivul pistolului este de a ucide cât mai mulți oameni posibil, acesta este un scenariu foarte diferit. Dacă nu sunteți sigur dacă motivul este să vă omorâți, puteți spera că pistolul vă va piesa viața fără a fi nevoie să obțineți arma.
  • Imagine intitulată dezarmarea unui criminal cu o pas cu pasul 15
    5. Evitați să intrați în situații periculoase. Există modalități prin care puteți reduce șansele pe care trebuie să le utilizați auto-aparare in primul loc.
  • Evitați să mergeți singuri pe jos, mai ales dacă este noaptea, dacă sunteți femeie și dacă sunteți afectat.Criminalii caută momente de vulnerabilitate. Dacă sunteți beți și mergeți pe stradă, s-ar putea să vă vadă ca o țintă. Nu clipezi bani sau bijuterii scumpe în jur.
  • Fiți conștienți de împrejurimile dvs. Nu umblați cu capul în jos sau distrage atenția vorbind pe un telefon mobil. Fiți conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul dvs. în orice moment. Purtați pantofi care vă vor permite să rulați.
  • Ați putea lua în considerare obținerea unui permis de purtare ascuns dacă acest lucru este legal în statul dvs. și sunteți instruiți corespunzător. Solicitați o escortă de securitate la clădirea sau lucrul la colegiu sau de apartament, dacă este disponibil. Transporta mace sau spray cu piper Dacă aceasta este legală în cazul în care locuiți.
  • În ceea ce privește apărarea armelor, cea mai bună modalitate de a apăra împotriva unei arme este de a învăța cum să o folosim. Dacă tu nu înțelegi intrările și ieșirile despre cum să tragi, să foc și să dezmembrați o armă, este mai greu să se ocupe efectiv atunci când este amenințat.
  • Video: Cum să dezarmați un criminal cu o pistol

    Ceas

    sfaturi

    Dacă sunteți chiar puțin nesiguri, jucați-l în siguranță și dați-le ceea ce doresc. Nimic pe care îl dețineți merită viața voastră.
  • O armă este cea mai bună folosită la o mică distanță. Această distanță este un avantaj pentru shooter.Închideți această distanță pentru a transforma avantajul într-un dezavantaj.
  • Păstrați-vă ochii pe armă, dar nu vă concentrați atenția dvs. acolo. Atacatorul are alte părți ale corpului și eventual arme pe care le poate folosi.
  • Obțineți cât mai multe practici posibil. Chiar și cei cu pregătire de luptă nu pot avea abilități reale de dezarmare a lumii. Luați un curs în dezarmarea unui adversar armat și practicați până când mișcările sunt instinctive înainte de a gândi chiar la mișcări ca acestea.
  • Avertizări

    Poate că nu ai altă alegere decât să-ți omori atacatorul. Atât de mult ar fi dezagreabil, uneori aceasta este cea mai sigură opțiune. Dar dacă o puteți evita, evitați-o.
  • Dacă poliția este acolo, permiteți-i să-și facă treaba. Ele sunt instruite pentru acest lucru. Mutarea sau încercarea de a dezarma atacatorul poate duce la intrarea în linia de foc a poliției sau a fi împușcat de atacator.
  • Fiți conștienți de faptul că Mugger poate avea multe alte arme decât cea folosită împotriva dvs.
  • Uciderea sau rănirea severă a cuiva, chiar și în cazurile de auto-apărare extremă, vă poate face probleme cu legea și chiar încarcerat. Asigurați-vă că ați raportat orice vătămări pe care le puteți provoca atacatorului astfel încât să poată obține un tratament medical adecvat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar