Cum să închideți lacunele în pardoselile laminate

Cu suficient timp și uzură, golurile inestetice pot începe să se deschidă în pardoseli laminate interconectate. Din fericire, acest lucru tinde să fie o problemă minoră și corectarea acestuia nu va cere să mergeți la necazul de a înlocui pardoselile cu totul. Pentru cele mai multe locuri de muncă, tot ce aveți nevoie este un tub simplu de adeziv din lemn sau un motor și un obiect plat suficient de mare pentru a oferi o tracțiune suficientă pentru a vă permite să atingeți scândurile înapoi în poziție.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un fixator de gap de pardoseală
  1. Imagine intitulată Închiderea golurilor în pardoseli laminate Pasul 1
1. Achiziționați un instrument de fixare a podelei. În aceste zile, multe companii vând dispozitive speciale concepute pentru a facilita închiderea lacunelor mici în podele din lemn de esență tare și laminate. Acestea iau cel mai adesea forma unor blocuri mici, grele dreptunghiulare. Blocurile au o față de cauciuc adeziv care asigură o tracțiune pentru a manevra scufundarea scufundată înapoi cu câteva robinete ale unui ciocan.
  • Puteți găsi fixe de gap de pardoseală la cele mai importante centre de îmbunătățire a casei sau online pentru aproximativ 40-60 $.
  • Dacă încercați să păstrați cheltuieli la un minim pentru proiectul de reparații, încercați să faceți propriul instrument de fixare a pardoselii prin acoperirea unei părți a unui 4x4 cu bandă dublă.
  • Imagine intitulată Închiderea lacunelor în pardoselile laminate Pasul 2
    2. Scoateți suportul de protecție de pe fața adezivă a blocului. Îndepărtați plasticul care acoperă pentru a expune padul de cauciuc lipicios dedesubt. Această suprafață va fi utilizată pentru a prinde sclama laminată în timp ce o forțezi în poziție manuală.
  • Placa adezivă a fixatorului de protecție a podelei este reutilizabilă, atâta timp cât este curățată în mod corespunzător între proiecte.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor în podele laminate Pasul 3
    3. Poziționați blocul 1 inch (2.5 cm) de la capătul uneia dintre scândurile strămutate. Așezați instrumentul din centrul fiecărui scork, apoi apăsați ferm pe partea superioară cu ambele mâini pentru a ancora. Ar trebui să rămână suficient de sigur pentru a preveni alunecarea sau scoțarea în timp ce lucrați.
  • Odată ce ați început, veți schimba scândura în direcția decalajului pentru ao închide.
  • Evitați eliminarea blocului odată ce este pusă în vigoare, cu excepția cazului în care este absolut necesar, deoarece acest lucru poate slăbi țara adezivă.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor în podelele laminate Pasul 4
    4. Lucrați drumul spre centrul etajului și departe de perete. Atunci când utilizați fixatorul de decalaj al podelei, este, în general, cel mai bine pentru a inchide problema plank-ului spre centrul podelei, mai degrabă decât spre exterior spre perete. Acest lucru va asigura că capătul îndepărtat rămâne ascuns de tabloul de bază. Dacă vă îndreptați spre perete, puteți ajunge să vă ocupați de lacunele din scânduri adiacente ca rezultat.
  • Când corectați mai mult de o scândură în același rând, ar putea fi necesar să se deplaseze și scadurile învecinate în interior pentru a menține spațiul consistent și pentru a evita mai rău decalajul.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor în pardoselile laminate Pasul 5
    5. Atingeți capătul blocului cu un ciocan pentru a închide spațiul. Stabilă scula cu o singură mână și dați partea cea mai îndepărtată de decalaj pe care un cuplu whacks pentru a muta scoabă mai aproape de cea pe care a fost plecată departe de. Ar trebui să alunece de-a lungul câtorva milimetri la un moment dat. Continuați să atingeți blocul până când plăcuța se sprijină cu vecinul său.
  • Aveți grijă să nu loviți blocul prea forțat. Acest lucru ar putea să-l desființeze sau chiar să deterioreze partea inferioară a pardoselii.
  • După închiderea cu succes a spațiului, trageți pur și simplu fixatorul decalajului de pardoseală pentru al scoate.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor în podelele laminate Pasul 6
    6. Repetați cu orice lacune rămase. Utilizați blocul și ciocanul pentru a repara orice alte scânduri alunecate care au apărut în pardoselile dvs. laminate. Lucrați cu atenție pentru a vă menține podeaua. În ansamblu, proiectul ar trebui să ia doar o chestiune de minute.
  • Dacă este necesar, ștergeți orice praf sau resturi acumulate pe tamponul adeziv cu o cârpă umedă înainte de data viitoare când o utilizați.
  • Metoda 2 din 3:
    Deplasarea lacunelor cu adeziv din lemn
    1. Imagine intitulată Închiderea golurilor În podele laminate Pasul 7
    1. Scoateți un glob de adeziv din lemn folosind un ustensil mic. O scobitoare, tampon de bumbac sau un element similar va face mai ușor să ajungă în spațiul îngust. Unele bătăi de îmbunătățire la domiciliu utilizează chiar și seringi de unică folosință pentru aplicații de precizie. Lucrul important este că adezivul se termină doar pe canelurile unde se intersectează planurile.
    • Orice adeziv de lemn clar sau galben va funcționa foarte bine. Investiți într-un adeziv de înaltă rezistență pentru a vă urmări reparațiile ulterioare în viitor.
    • Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, chituri de caulk sau lemn pentru a completa lacunele în podele laminate. Cu toate acestea, aceste substanțe pot solicita aplicatori speciale sau echipamente suplimentare.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor în podele laminate Pasul 8
    2. Tamponați adezivul pe limba expusă a scândurilor deplasate. În interiorul decalajului, ar trebui să puteți vedea marginea pătratului în cazul în care partea de jos a plăcii este proiectată să se potrivească împreună cu partea superioară a următoarei în rând. Aplicați o acoperire groasă de adeziv la această suprafață, urmărind o acoperire chiar de la un capăt la altul. Dacă nu aplicați suficientă lipici, secțiunea reparată a pardoselii nu poate fi ținută îndelungată sub traficul de picior constant.
  • Nu vă fie frică să folosiți mai mult lipici decât credeți că aveți nevoie - nu doriți ca planurile să separe din nou după câteva zile scurte.
  • Faceți tot posibilul pentru a lucra cu ușurință și eficient, dar nu luați prea mult timp. Adezivul de lemn se usucă repede, iar odată ce o face, va fi greu să obțineți oa doua lovitură.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor în podele laminate Pasul 9
    3. Împingeți scândurile separate împreună pentru a închide decalajul. Pentru a face acest lucru, lovește scorul la un unghi în mod repetat cu palma mâinii tale. Pentru o abordare mai puțin forțată, ați putea încerca, de asemenea, să plasați ambele mâini plate pe scânduri și ghidându-l încet spre vecinul său folosind greutatea corporală completă.
  • Dacă dețineți a Instrumentul de fixare a podelei, Luați în considerare utilizarea acestuia împreună cu o atingere a lipiciului de lemn pentru a vă asigura că decalajul rămâne închis pentru bine.
  • Imagine intitulată închidere Închidere în parchetul laminat Pasul 10
    4. Ștergeți nivelul excesiv. Utilizați o cârpă umedă pentru a blot la clei stoarcerea prin fisuri în spațiul nou reparat, apoi treceți peste cusătura până când nu rămâne reziduul. Orice adeziv lăsat în urmă din greșeală s-ar putea usca la o textură brută subțire sau să producă o decolorare ușoară în laminat.
  • Dacă ați folosit caulk sau chit de lemn pentru a umple decalajul, este posibil să aveți nevoie să nisip în exces materialul odată ce a avut timp să se usuce. Pentru finisajul cel mai neted, utilizați șmirghel de 180 de gresie sau mai mare.
  • Cele mai multe cleiuri uscate sunt uscate, ceea ce înseamnă că nu vor fi vizibile în cusătura dintre cele două scânduri.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea lacunelor în pardoselile laminate
    1. Imagine intitulată Închiderea golurilor în podele laminate Pasul 11
    1. Permiteți pardoselii laminate să se aclimatizeze timp de 48-72 de ore. Aduceți scândurile din interior și lăsați-le să stea neperturbate înainte de instalare. Acest lucru va da materialului o șansă de a se obișnui cu condițiile unice din casa dvs., care vă poate ajuta să evitați multe complicații legate de mediu mai târziu.
    • Fluctuațiile de temperatură și umiditate pot provoca anumite tipuri de podele laminate să se umfle și să se micșoreze ușor. De-a lungul timpului, acest lucru poate duce la decalaje vizibile și alte neconcordanțe.
    • Stocarea materialelor de podea laminate în garaj, subsol sau foaier îi împiedică să fie expuși elementelor.
  • Imagine intitulată Închiderea lacunelor în podele laminate Pasul 12
    2. Asigurați-vă că subflorarea este perfectă. Utilizați un nivel pentru a verifica unghiul subsolului la fiecare 2-3 picioare (0.61-0.91 m). Dacă există creșteri sau depresiuni prezente, scândurile dvs. laminate nu vor sta corect, indiferent de câte ori vă repoziționați.
  • Subfloor care sunt în afara alinierii vor trebui să fie netezite folosind compusul de nivelare.
  • Dacă intenționați să adăugați un subracțiune separată pentru izolație, va fi important să vă asigurați că este tăiat corect pentru a elimina încrederea, plierea sau răsturnarea, toate acestea ar putea contribui la un subfloor de nivel offly.
  • Imagine intitulată Închiderea golurilor În podele laminate Pasul 13
    3. Aveți parchetul laminat instalat profesional. Încercarea de a măsura, tăiați și instalarea pardoselii laminate lasă o mulțime de spațiu pentru eroare, chiar dacă aveți experiență cu acest tip de proiect. În majoritatea cazurilor, va fi mai bine să o lași la profesioniști. Vor avea echipamentul, expertiza și forța de muncă necesare pentru a face treaba mai rapidă și cu rezultate mai dure.
  • Angajarea unui specialist de pardoseală pentru a lucra la casa dvs. implică o anumită încredere. Du-te online pentru a citi recenzii ale contractorilor din zona dvs. sau pentru a cere un prieten sau iubit unul pentru o recomandare personală pentru a găsi unul care îndeplinește standardele dvs.
  • sfaturi

    La repararea lacunelor aproape de un perete, poate fi necesar opriți bordul de bază acoperind capătul plăcii și înlocuiți-l după repoziționarea plăcii.
  • Dacă căutați o alternativă la un instrument de fixare a pardoselii comerciale, o boot greu, cu tăbăcire din cauciuc poate face truc. Asigurați-vă că este curat înainte de ao folosi pe podea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind un fixator de gap de pardoseală

    • Instrumentul de fixare a podelei
    • Ciocan de cauciuc
    • Placă de 4x4 (opțional)
    • Bandă dublă (opțional)

    Folosind un material de umplere

    • Adeziv de lemn de înaltă rezistență
    • Caulk sau chit de lemn (opțional)
    • Scobitor de dinți, tampon de bumbac sau aplicator similar
    • Seringa (opțional)
    • Cârlig curat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar