Cum să călcați un duș

Culking un duș este un proiect simplu pe care majoritatea proprietarilor de case se pot face ei înșiși. Dacă dușul dvs. are peelingul de peeling sau nici un cank, luați timp pentru a obține cusăturile sigilate în mod corespunzător. Pentru a obține lucrarea corectă, trebuie să utilizați un caulk și unelte care sunt potrivite pentru suprafața dvs. Apoi, cu un pic de timp și tehnica potrivită veți avea un duș bine călugăr, care va păstra apă și mucegai din pereți și va arăta grozav.

Pași

Metoda 1 din 4:
Îndepărtarea vechii caulk și curățarea suprafeței
  1. Imagine intitulată caulk un duș de duș 1
1. Slicați orice caulk vechi. Există o varietate de instrumente pe care le puteți utiliza Scoateți caulkul, Dar este cel mai eficient să-l tăiați cu un răzuitor de ras, cuțit utilitar sau un instrument de pictor de cinci in-unu. Folosind lovituri rapide, ascuțite, felie sub lungimea tuturor margelelor vechi de caulk. Du-te de-a lungul fiecărei margini a cancanului cu lama dvs. pentru ao scoate.
  • Dacă vă înlăturați un duș nou, nu va fi nici un fel de caulk pentru a vă elimina.
  • Rețineți că lamele metalice și lablele chimice pot deteriora cavele din plastic. Utilizați o lamă de plastic dacă cada sau dușul este fabricat din plastic.
  • Imagine intitulată caulk Un duș 2
    2. Scoateți piesele vechi vechi caulk. Odată ce ați slăbit caulkul cu un cuțit, trageți-l folosind degetele. În cele mai multe cazuri, dacă ați tăiat cu ambele margini ale caulkului, veți fi capabili să luați un capăt și să trageți o bandă lungă dintr-o singură bucată.
  • Dacă nu puteți obține o secțiune ușoară, tăiați din nou de-a lungul marginilor și încercați să o eliminați cu cuțitul.
  • Imagine intitulată caulk un duș 3
    3. Curățați orice resturi și reziduuri în cusături. După ce tăiați majoritatea cazanului, probabil că vor fi niște bucăți mici rămase pe pereți. Curățați părțile laterale ale dușului cu un tampon uscat, neabraziv sau un burete pentru a îndepărta cât mai multă din vechea caulk așa cum puteți. Urmați-vă că ștergând suprafața cu alcool de frecare sau curățarea acestuia cu un cleanser multi-suprafață pentru a îndepărta orice caulk rămas, gunoi de duș sau unsoare.
  • Dacă vechea dvs. caulk a fost făcută din silicon, folosiți un tampon sau o cârpă înmuiată în spirite minerale pentru a descompune orice biți rămași de caulk.
  • Utilizați o cârpă moale și nu una abrazivă, astfel încât suprafața de duș nu este zgâriată.
  • Bacsis: Diferite soluții de curățare funcționează mai bine pentru diferite tipuri de caulk. Un tampon non-abraziv și de curățare multi-suprafață va funcționa probabil bine pentru a obține bucăți mici de caulk non-silicon de pe duș. Cu toate acestea, frecarea alcoolului sau spiritele minerale funcționează cel mai bine pentru silicon caulk.

  • Imagine intitulată caulk un duș de duș 4
    4. Ștergeți zona în jos și lăsați-o să se usuce. Utilizați o cârpă umedă și curată pentru a șterge toate cusăturile. Acest lucru va elimina orice praf de curățare, caulk și alte murdărie din zonă. Apoi uscați în jos zona cu o cârpă uscată, uscător de păr sau prosoape de hârtie. De asemenea, puteți lăsa zona să stea până când sunteți sigur că cusăturile sunt complet uscate.
  • Dacă lăsați resturile sau murdăria la suprafață, noul caulk nu se va lipi și nu va dura cât timp.
  • Imagine intitulată caulk un duș pas 5
    5. Line articulațiile cu banda pictorului. Plasați o bandă de bandă pe fiecare parte a fiecărei articulații care au fost scoase. Liniile de bandă trebuie să ruleze paralele unul cu celălalt și să fie distanțate aproximativ 3/8 inch (9.5 mm) în afară unul de celălalt.
  • Banda este utilizată pentru a ajuta la menținerea margelei de caulk drept și uniformă.
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea și pregătirea caulkului
    1. Imaginea intitulată caulk un duș de duș 6
    1. Alegeți o cank care este făcută pentru a fi folosită în dușuri. Când selectați un caulk pentru dușul dvs., utilizați unul etichetat "Cadă și țiglă" sau "Bucătărie și baie," deoarece acestea sunt formulate chimic pentru a rezista mucegaiului și pentru a rămâne la suprafețe netede ca dușul tău. În special, există 2 tipuri de caulk utilizate de obicei pentru dușuri:
    • Silicon: Acesta este un caulk foarte flexibil, dur și impermeabil. În dezavantaj, poate fi dificil de netezit și poate necesita utilizarea spiritelor minerale pentru curățarea. Gama de culori poate fi, de asemenea, destul de limitată.
    • Acrilic latex: Acest caulk este mai ușor de aplicat, curățați și neteziți. De asemenea, vine într-o gamă mai largă de culori. Cu toate acestea, se usucă mai mult și se micșorează mai mult decât caulkul siliconic, deci caulkul acrilic latex va avea probabil o durată de viață mai scurtă.
  • Imagine intitulată caulk un duș de duș 7
    2. Alegeți o armă de caulk de calitate profesională. Armele mai ieftine tind să fie mai puțin previzibile și pot duce la aplicații sloppierate. Un pistol profesional aplică o presiune mai consistentă.
  • Un pistol de caulk de leagăn va produce cea mai bună, cea mai mare presiune și este o investiție mai bună pe termen lung decât un pistol de cadru caulk. Dacă utilizați din urmă, totuși, obțineți unul care este etichetat ca fiind "Dripless."
  • Un pistol de nivel profesional Caulk nu costă foarte mult. Power caulk Guns poate fi foarte scump, dar tot ce ai nevoie este un pistol profesionist de capătare manuală, care se poate încadra în bugetul dvs. mai bine.
  • Imagine intitulată caulk Un duș de duș 8
    3. Îndepărtați duza containerului de caulk. Îndepărtați-l în apropierea vârfului, tăind-l la un unghi de 45 de grade. Gaura ar trebui să fie mai mică decât articulațiile pe care le etanșați. Ca regulă generală, gaura tubului ar trebui să fie de fapt de 2/3 dimensiunea articulației pe care o umpleți. Măsurarea pentru majoritatea dușurilor ar trebui să fie de aproximativ /16 inch (0.48 cm).
  • Utilizați un cuțit utilitar cu o lamă proaspătă sau un 1 inch (2.5-cm) Daltă lățime de ras, pentru a tăia vârful duzei.
  • Unele tuburi de caulk vor avea chiar o linie pe duză pentru a indica punctul la care ar trebui să tăiați.
  • Netezi marginile vârfului după tăiere, dacă este necesar. Dacă o bucată de plastic rămâne agățată pe duza după ce a fost tăiată, pare să fie în jos cu cuțitul de utilitate sau cu o bucată de hârtie de nisip. În caz contrar, acest mic burr poate împiedica răsturnarea margelei.
  • Bacsis: Dacă descoperiți că tăierea inițială produce o marcă prea mică, puteți tăia întotdeauna un pic mai mult de pe vârful în acel moment. Cu toate acestea, nu puteți face o tăietură prea mare.

  • Imagine intitulată caulk Un duș de duș 9
    4. Puncția de etanșare interioară în tubul de caulk. Împingeți un cui sau un mic diblu în interiorul vârfului caulkului pentru a perfora sigiliul. Sigiliul se află la capătul din spate al vârfului în care întâlnește tubul. Aceasta eliberează caulk-ul în vârf și vă permite să îl aplicați.
  • Dacă un cui nu dovedește suficient timp, utilizați un fir subțire, rigid, cum ar fi firul electric sau cuier de acoperire.
  • Imagine intitulată caulk un duș pas 10
    5. Încărcați tubul în pistolul de caulk. Cum introduceți tubul depinde de ce tip de pistol aveți. În cele mai multe cazuri, veți începe prin tragerea pistonului armei la poziția sa complet extinsă. Apoi puneți tubul în camera armei și împingeți pistonul în miezul tubului până când se oprește.
  • În unele cazuri, odată ce pistonul este în vigoare, acesta va pune o presiune suficientă asupra tubului pe care caul va începe să iasă din vârful imediat. Doar fiți pregătiți pentru acest lucru și prindeți orice caulk care iese cu o cârpă umedă.
  • Imagine intitulată caulk un duș de duș 11
    6. Dați mânerului o mică stoarcere. După plasarea tubului de caulk în pistolul de caulk, dați mânerului o ușoară stoarcere pentru a începe fluxul de caulk. Eliberați presiunea de pe mâner odată ce vedeți caulk-ul la vârf și curățați orice exces cu o cârpă umedă.
  • Acest lucru aduce caulk-ul până la vârful tubului de caulk, deci va fi gata atunci când îl aduceți până la articulația de duș.
  • Metoda 3 din 4:
    Aplicarea caulkului la îmbinările de duș
    1. Imagine intitulată caulk Un pas de duș 12
    1. Poziționați vârful pistolului din partea de sus a cusăturii pe care o porniți. Gaura din vârf trebuie arătată în centrul articulației și ar trebui să fie în contact cu articulația. De asemenea, poziționați vârful la un unghi de 45 de grade în jos linia articulației, astfel încât vârful să indice ușor în direcția opusă modul în care veți trece în jos în articulație.
  • Imagine intitulată caulk Un duș de duș 13
    2. Aplicați chiar o presiune în timp ce mutați pistolul de pe articulație. Apăsați ușor declanșatorul pentru a elibera margele de caulk în îmbinare. Pe măsură ce mutați arma de caulk de-a lungul lungimii articulației, continuați să aplicați chiar o presiune pentru a crea o linie uniformă.
  • Puteți împinge sau trage arma. Este în întregime o chestiune de preferință, așa că oricare dintre opțiunile se simte cel mai confortabil pentru dvs.
  • Dacă aveți dreptate, încercați să strângeți duza cu mâna stângă și stoarceți mânerul cu dreapta. Pentru persoanele stângaci, încercați opusul.
  • Bacsis: După ce stoarceți duza dvs. prima dată, nu o strângeți din nou până când nu există o scădere de dimensiuni bune care iese din duză. Stoarcerea prea mult ar putea face o grămadă de caulk ieși din vârful înainte de a fi gata.

  • Imagine intitulată caulk Un duș de duș 14
    3. Se potrivește viteza pe care o mutați pistolul la viteza curgerea caulkului. Pe măsură ce caulkul începe să iasă, să continuați să mutați arma de-a lungul cusăturii pe care o umpleți. Dacă rata la care curge curgerea diferă prea mult de la viteza la care mutați pistolul de caulk, ați putea ajunge cu prea puțin sau prea mult caulk de-a lungul cusăturii.
  • Dacă mutați pistolul de caulk prea repede, margele va deveni prea subțire și va intra în bucăți de-a lungul cusăturii.
  • Dacă mutați pistolul de caulk prea lent, veți ajunge cu excesul de caulk în cusătura, pierzând caulk și făcând netezirea cusăturii curat mai dificilă.
  • Imagine intitulată caulk un duș pas 15
    4. Netezi caulkul în timp ce este încă umed. Utilizați un deget umed sau o cârpă umedă, fără scame, pentru a netezi boabele de caulk imediat după aplicarea acesteia. Dacă utilizați o cârpă, apăsați-o în și de-a lungul canapei cu degetul pentru a aplica suficientă presiune pentru a face boabele netede. Dacă utilizați vârful degetului, curățați-vă periodic degetul cu o sală de umezeală pentru a împiedica apariția caulkului dincolo de cusătura.
  • De asemenea, puteți apăsa margele în jos cu bandă de mascare pentru a crea o linie uniformă. Doar asigurați-vă că trageți banda înainte ca călcâiul să înceapă să-l facă pe Tacky.
  • Lucrați într-o mișcare continuă pentru a evita inconsecvențele și pentru a crea o linie netedă și concavă.
  • Dacă puteți face capătul și netezirea simultan, veți economisi timp. Așezați vârful degetului arătător peste articulație pe măsură ce vă caulk. Aplicând o cantitate mică de presiune descendentă și consecventă, veți putea să aplicați și să vă lăsați o dată.
  • Netezirea este esențială atât pentru scopuri estetice, cât și pentru scopuri practice. În timpul procesului de netezire, caulkul este forțat să adere mai sigur la suprafața pe care o umple și produsul finit pare mai îngrijorat și profesional.
  • Purtați o mănușă de nitril, latex sau vinil de unică folosință pentru a vă proteja degetele de la uzură și pentru a le menține curat. Purtarea mănușilor face ca procesul să fie mult mai ușor de curățat după aceea, deoarece mănușa poate fi pur și simplu îndepărtată și aruncată.
  • Metoda 4 din 4:
    Curățarea după cazare
    1. Imagine intitulată caulk Un duș de duș 16
    1. Curățați cu o cârpă umedă sau spirite minerale, dacă este necesar. Curățați toate zonele în care CAULK a intrat accidental pe surroundul de duș înainte de a se usucă. Pentru caulciurile acrilice, utilizați o cârpă umedă pentru a curăța greșelile. Pentru caulciurile din silicon, ștergeți orice cank în exces cu o cârpă de cârpă moale înmuiată în spirite minerale.
  • Imagine intitulată caulk Un duș de duș 17
    2. Scoateți banda înainte ca călcâiul să fie uscat. Îndepărtați încet banda și nu lăsați-o să atingă niciunul din calea proaspătă. În cazul în care benzile au lăsat crestături de caulk în spatele marginii, curățați-le prin netezirea zonei din nou cu o cârpă umedă sau un deget umed.
  • Trageți banda la un unghi în jos, spre exterior. Acest lucru va păstra banda îndepărtată de la margelă, minimizând șansa de ao împiedica.
  • Imagine intitulată caulk un duș pas 18
    3. Lăsați CAULKUL ÎNAINTE ÎNAINTE DE UTILIZARE. Uită-te la eticheta de pe tubul de caulk pentru timpii de întărire. În majoritatea cazurilor, este o idee bună să așteptați cel puțin 24 de ore înainte de a rula apa sau folosind dușul.
  • Dacă rulați apa peste caulk înainte de a termina vindecarea, ați putea clăti o parte din ea sau ați determinat să frământați și să rulați, creând o mizerie mare și slăbirea sigiliului său pe cusătură.
  • Unele cazuri de întărire rapidă trebuie doar să se vindece timp de aproximativ 30 de minute înainte de a le putea umezi.
  • Bacsis: Acesta este motivul pentru care este o idee bună să planificați când veți aplica un nou cabină de duș. Dacă o faceți imediat după ce ați luat un duș, nu veți avea un timp greu de așteptat o zi de duș din nou.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Călăfătui
    • Caulk pistol
    • Banda pictorului
    • Cârpe
    • Cuțit utilitar sau altă lamă ascuțită
    • Spălătorie fină
    • Unghii, mici diblu sau sârmă
    • Spiritele minerale, dacă este necesar
    • Mănuși de unică folosință (opțional)

    sfaturi

    Rețineți că CAULK nu vă va face dușul impermeabil, așa că dacă aveți o scurgere oriunde, trebuie să vă abordați acest lucru înainte de a vă caul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar