Cum de baseback-uri de caulk

Caulk este un material de etanșare etanșă folosit pentru a proteja articulațiile și cusăturile într-o casă de la deteriorare și uzură. Deși adesea folosit pentru a sigila golurile din jurul ușilor, ferestrelor și altor corpuri de acasă, CAULK poate fi de asemenea utilizat de-a lungul marginilor podelei pentru a sigila decalajul dintre perete și tabloul de bază. În plus față de oferirea camerei dvs. un aspect profesionist, finalizat, acest lucru protejează și împotriva deteriorării apei și uzurii zilnice. Alegerea instrumentelor potrivite, efectuarea unei lucrări adecvate prepară și a atenuării cu atenție, este ușor să oferiți bordului dvs. o etanșare durabilă, profesională.

Pași

Partea 1 din 6:
Alegerea pistolului de cank și a pistolului
  1. Imagine intitulată 3479958 1
1. Utilizați caulk latex pentru locuri de muncă delicate de interior. Un aspect al caderii care poate fi confuz la primele cronometre este faptul că există mai multe tipuri de caulk (aparent) același loc de muncă. Cu toate acestea, diferite tipuri de caulk au puncte forte și deficiențe diferite, care pot face unele soiuri mai potrivite pentru anumite locuri de muncă decât altele. De exemplu, Latex Caulk este un tip de caulk care este minunat pentru proiectele de interior. Are un miros slab, care este important atunci când ventilația este limitată. De asemenea, are mari proprietăți de expansiune, poate fi ușor curățată cu apă și chiar vine într-o varietate de culori. În cele din urmă, caulkul latex poate fi vopsit atunci când este uscat, permițându-vă să o faceți practic invizibilă.
  • Cu toate acestea, latexul caulk nu are destul de durabilitatea altor soiuri, care poate fi o problemă dacă este expusă la temperaturi foarte variate, vremea severă și uzură puternică.
  • Imagine intitulată 3479958 2
    2. Utilizați caulk acrilic latex pentru proiecte pe termen lung. După cum vă puteți aștepta de la numele său, caulkul de latex acrilic este un tip de caulk care este făcut din latex combinat cu rășini acrilice. Acest soi are toate punctele forte ale caulkului latex enumerate mai sus. Cu toate acestea, datorită proprietăților sale acrilice, această caulk este mai flexibilă și durabilă decât caulkul de latex obișnuit, făcându-l o alegere excelentă pentru situațiile interioare în care va fi expusă unui grad ridicat de uzură și lacrimă.
  • Imagine intitulată 3479958 3
    3. Utilizați caulk siliconic pentru locuri de muncă dure și temperaturi extreme. Cea mai vastă varietate de caulk, care utilizează o bază de silicon, poate fi o durere care trebuie aplicată, dar este potrivită pentru cele mai dure condiții. Duritatea lui Silicon Caulk o face excelent pentru situațiile în care este expusă la temperaturi largi, condiții meteorologice dure și uzură puternică. Pentru protecția durabilă pentru intemperii, Silicon Chalk nu are nici un înlocuitor.
  • Cu toate acestea, siliconul caulk are mai multe dezavantaje. Nu poate fi vopsit, ceea ce înseamnă că puteți fi blocat de aspectul clar clar. De asemenea, este dificil de curățat cu apă, de a face scurgeri și se scurge în timpul procesului de aplicare în dureri de cap grave. În cele din urmă, are un miros puternic înainte de uscare, ceea ce face o bună ventilație o necesitate atunci când se aplică caulk-ul.
  • Imagine intitulată 3479958 4
    4. Nu amestecați diferite tipuri de caulk. Deși poate părea că combinarea diferitelor varietăți de caulk, cum ar fi latexul acrilic și siliconul, de exemplu, vă pot da punctele forte ale fiecăruia, de fapt, să vă dau pur și simplu un cank care nu își va face treaba. Fiecare varietate de caulk este special formulată pentru a lucra pe cont propriu. Amestecarea unui tip de caulk cu altul vă poate lăsa cu o substanță care nu se leagă la suprafețele dvs., setați sau să furnizați o protecție adecvată. Pentru capelul de beabină, unde protecția împotriva deteriorării apei este o preocupare serioasă, veți dori întotdeauna să utilizați un singur tip de caulk la un moment dat.
  • Imagine intitulată 3479958 5
    5. Utilizați un pistol de caducere pentru proiecte și tuburi mari pentru cele mici. Dacă abordezi un proiect relativ mic, simplu, cum ar fi, de exemplu, să-ți elibereze panourile de bază la punctul în care se întâlnesc cu o cadă, de obicei, puteți să vă cumpărați și să utilizați mici "Tuburi" de caulk care vă permit să stoarceți caulk ca pastă de dinți pentru o aplicare ușoară. Pentru proiecte mai mari, veți dori să utilizați o pistol de capătare și cartușe compatibile de caducere, care sunt mult mai rapide. Deși poate dura ceva timp pentru a vă obișnui, sunt, în cele din urmă, opțiunea mai eficientă pentru locuri de muncă mari.
  • Cele mai multe arme de capătare sunt destul de ieftine, costând în jur de 10- $ 20 sau mai puțin.
  • Partea 2 din 6:
    Pregătirea zonei de lucru
    1. Imagine intitulată 3479958 6
    1. Curățați podeaua și panourile de bază. Caulk este o chestiune extraordinar de lipicios - este obligată să se lege "liber" obiect pe care îl atinge. Din acest motiv, este foarte important să vă asigurați că atât zidul, cât și tabloul dvs. de bază sunt curate înainte de capăt. Murdăria, praful, grăsimea și murdăria se pot amesteca cu sau lipiți de caulk-ul dvs. și faceți-l să pară nepăsători. Mai important, totuși, ei pot interfera cu capacitatea caulkului de a se lega de suprafețe do doriți să rămână. Deoarece una dintre utilizările capăkingului de bază este de a preveni deteriorarea apei, o etanșare strânsă este o necesitate.
    • Utilizați apă sau un aparat de curățare a gospodăriei ca Formula 409 pentru a vă oferi podeaua, tabloul de bază și peretele o curățare temeinică. Încercați să nu utilizați săpunul cu apă, deoarece această combinație poate lăsa un film slick pe suprafețele dvs., ceea ce face dificil pentru caulk-ul dvs. să rămână.
    • Pentru podelele care au acumulat o mulțime de praf, aspirarea este o opțiune suplimentară de curățare rapidă și eficientă. Dacă aveți opțiunea, încercați să utilizați vidul lung, slab "hard-to-loc" Atașare pentru a elimina praful din colțuri.
  • Imagine intitulată 3479958 7
    2. Păstrați zona fără obstacole. În timp ce capătul este în nici un caz un proces periculos, este unul care poate fi frustrant dacă sunteți forțat să re-faceți munca pe care ați făcut-o deja. Pentru a minimiza riscul de a evita greșeli, asigurați-vă că zona dvs. de lucru este complet clară a mobilierului, a covoarelor și a altor obstacole potențiale înainte de a începe. Dacă aveți copii sau animale de companie, veți dori, de asemenea, să vă asigurați că sunt păstrați din zona dvs. de lucru prin înființarea de bariere sau de a obține o altă persoană pentru a le monitoriza. Nimic nu este mai rău decât oprirea proiectului dvs. pentru a curăța caulk dintr-un păr al copilului țipând.
  • Imagine intitulată 3479958 8
    3. Au apă sau un curățător de uz casnic și mai multe cârpe la îndemână. Când vă bateți panourile de bază, greșelile sunt inevitabile. Dacă este prima dată când vor fi comune. Din fericire, când vine vorba de capăt, este greu de făcut serios greșeli. Pentru marea majoritate a erorilor pe care o veți face, combinația de apă veche de apă și de cârpe va fi suficientă, deși mulți detergenți de uz casnic vor funcționa bine.
  • În plus, deoarece veți fi pe mâini și genunchi pentru cea mai mare parte a procesului de evacuare, cârpele pot fi folosite ca tampoane pentru genunchi pentru a oferi confort.
  • Rețineți că, după cum se va explica mai jos, numai apa este ineficientă pentru curățarea cazărilor pe bază de silicon.
  • Imagine intitulată 3479958 9
    4. Așezați banda de mascare înainte de a începe să coborâți. Poate că cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă asigura un proces ușor și eficient de cazare este să lăsați banda cu mare grijă. Absing-ul înainte de a vă proteja împotriva deversării și vă asigură că munca dvs. de cazare este netedă, curată și uniformă. Nu sunt necesare casete speciale. Pur și simplu utilizați banda obișnuită de mascare (numită și banda pictorului), o varietate subțire, de hârtie, care este de obicei bronzată sau albastră.
  • Veți dori să așezați două benzi de bandă de-a lungul fiecărei zone pentru a fi scoase. Unul ar trebui să fie pe podea, urmând de-a lungul lungimii tabloului de bază și aproape atingând-o. Celălalt ar trebui să fie pe perete aproximativ 1/16 de la un centimetru deasupra ei, care rulează paralel cu ea.
  • O singură lungime lungă, lungă de bandă este, de obicei, cea mai ușoară opțiune pe termen lung, dar folosind mai multe lungimi gestionabile este perfect amenință atât timp cât sunt toate paralele cu placa de bază și aliniate unul cu celălalt.
  • Partea 3 din 6:
    Culking panourile de bază
    1. Imagine intitulată 3479958 10
    1. Tăiați o gaură în punctul de cartuș din calea. Pistoalele de înlăturare utilizează cartușe special concepute pentru a distribui caulk-ul. Acestea arata ca tuburi cilindrice lungi cu un conul slab ascutit sau "nas" la un capăt. Înainte de a încărca cartușul, luați un cuțit sau o pereche ascuțită de foarfece și tăiați chiar la sfârșitul acestui lucru "nas" La aproximativ un unghi de 45 de grade pentru a crea o gaură mică, înclinată. Această gaură ar trebui să fie doar aproximativ 1/8-a de un centimetru în diametru - despre lățimea unui meci.
    • Încercați să tăiați vârful cartușului cât mai conservator posibil. Este ușor să faci o gaură mică mai mare, dar imposibil să faci o gaură mare mai mică.
  • Imagine intitulată 3479958 11
    2. Pierce membrana interioară a cartușului. Apoi, utilizați tija de piercing a pistolului (care este, de obicei, o bucată rigidă de sârmă atașată la pistol) pentru a da câteva găuri în membrana cartușului prin gaura pe care tocmai ați tăiat-o în vârful vârfului. Acest lucru permite ca caulk să curgă ușor din cartuș. Cu cât găuriți mai multe găuri, cu atât mai ușor va curge caulkul. Aproximativ 4-5 găuri este de obicei suficientă.
  • Rețineți că unele cartușe din plastic nu au o membrană internă. Dacă nu simțiți nici o rezistență atunci când utilizați tija de piercing, veți ști că este cazul.
  • Imagine intitulată 3479958 12
    3. Încărcați un cartuș în arma de cală. Cele mai multe arme de etanșare pot fi încărcate prin următorii pași:
  • Împingeți maneta încărcată cu arc pe pistol și țineți-o în jos.
  • Trageți tija din spate a pistolului ( "tijă de împingere") tot drumul înapoi în timp ce țineți maneta în jos.
  • Introduceți cartușul în fundul slotului, apoi plasați punctul cartușului în jos în spațiul din partea din față a pistolului.
  • Asigurați-vă că unghiul tăierii în punctul este îndreptat în jos. Este posibil să aveți nevoie să transformați cartușul pentru a face acest lucru.
  • În cele din urmă, răsuciți un pushrod astfel încât crestăturile se confruntă în jos. Trageți declanșatorul de câteva ori până când vă simțiți rezistență. Acum sunteți gata să călcați!
  • Imagine intitulată 3479958 13
    4. Dacă neexperimentat cu un pistol de caulk, practică mai întâi. Pentru a practica, răspândiți o bucată mare de ziar pe podea și țineți punctul de pistol de capătare împotriva ei. Trageți ușor pe declanșator până când caulk începe să curgă din duză. Când caulk începe să curgă din pistol, mutați-l încet înapoi în timp ce păstrați o presiune constantă asupra declanșatorului. Încercați să faceți o linie lungă, subțire, consistentă de caulk fără goluri sau pete groase. Când ați terminat, ridicați duza de pe suprafața de lucru, apoi răsuciți pushrod astfel încât crestăturile sunt în "sus" Poziționați și apăsați maneta încărcată cu arc. Aceasta eliberează presiunea pe cartuș și oprește fluxul de caulk.
  • Nu strângeți prea tare când aplicați CAULK - acest lucru poate rupe cartușul, provocând o mizerie și forțându-vă să începeți.
  • Imagine intitulată 3479958 14
    5. Caulk vârfurile tablourilor de bază. Când sunteți gata să călcați pentru realitate, țineți vârful armei de capătare împotriva spațiului în care se întâlnesc peretele și partea de sus a tabloului de bază. Păstrați gaura în vârful platului împotriva peretelui (aceasta înseamnă că ar trebui să țineți pistolul în diagonală. Rotiți crestăturile în puțuri în jos. Strângeți declanșatorul cu o presiune constantă și începeți să mutați pistolul de caulk de-a lungul lungimii tabloului de bază, pe măsură ce curge caulca. Mișcați-vă la un ritm lent, chiar. Continuați de-a lungul întregii lungimi a tabloului de bază. Tratați orice deversare cu o cârpă umedă.
  • Nu uitați să repetați procesul descris în pasul de practică pentru oprirea fluxului de caulk atunci când ați terminat cu execuția dvs.
  • Imagine intitulată 3479958 15
    6. Netezi caulk cu degetul. Când ați coborât o margine a tabloului de bază, veți dori să vă lăsați cu degetul cu degetul pentru a vă asigura că cancanul se află în decalajul său cât mai sigur și, de asemenea, pentru a vă asigura că caulkul are un aspect uniform și neted. Trageți vârful unui deget de-a lungul căruței ușor la câțiva metri la un moment dat. De îndată ce o cantitate semnificativă de caulk se acumulează pe deget, ștergeți-o cu o cârpă curată și umedă. Tratați orice deversare cu o cârpă separată umedă.
  • Nu netezi cu prea multă forță. Aplicați numai o presiune ușoară cu degetul. Apăsând prea tare, poate răsturna în întregime calea de pe perete.
  • Imagine intitulată 3479958 16
    7. Caulk fundul panourilor de bază. Apoi, repetați procesul de înlăturare pentru lungimea inferioară a tabloului de bază. Păstrați o presiune fermă, dar constantă asupra declanșatorului pistolului de iluminare pentru a distribui caulk-ul de-a lungul marginii de jos a tabloului de bază. Îndepărtați fundul panourilor de bază după ce ați terminat netezirea, calea de pe partea superioară a panoului de bază, se asigură că rămase din partea de sus nu se va vărsa pe munca dvs. de mai jos.
  • Când ați terminat, netezi peste caulk cu degetul așa cum este descris mai sus.
  • Imagine intitulată 3479958 17
    8. Trageți banda de mascare înainte de calea să se usuce. Când ați coborât și netezi ambele marginile unei lungimi de tablă de bază la satisfacția dvs., este timpul să vă trageți bandă în sus. Asigurați-vă că faceți acest lucru în timp ce caulkul este încă proaspăt. Dacă cancanul se usucă înainte de a trage pe bandă, veți ajunge să trageți coborârea de la placa de bază împreună cu banda și va trebui să vă repetați munca. Luați un capăt al lungimii benzii și trageți-l ușor de la suprafață la un unghi de patruzeci de grade. Continuați încet și delicat de-a lungul întregii lungimi de bandă. Repetați pentru a doua lungime a benzii.
  • Dacă ați folosit mai multe lungimi de bandă pentru o singură suprafață, trageți banda de pe perete în aceeași direcție pe care ați pus-o. De exemplu, dacă ați așezat trei bucăți suprapuse de bandă de la stânga la dreapta, trageți și banda de la stânga la dreapta.
  • Manipulați banda cu grijă - caulkul rămase se poate lipi de îmbrăcăminte (și pată) cu ușurință.
  • Partea 4 din 6:
    Capătul în condiții de siguranță
    1. Imagine intitulată 3479958 18
    1. Asigurați o ventilație adecvată. În cea mai mare parte, căderea nu este o activitate teribil de periculoasă. Este puțin probabil să vă puneți în pericol pe dvs. sau pe alții în timp ce vă aflați. Acest lucru fiind spus, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele (deja foarte bune) de a-ți termina locul de muncă neclintit. Primul este să vă asigurați că zona dvs. de lucru este bine ventilată. Configurarea unui ferestre a ventilatorului și / sau a deschiderii îmbunătățește curgerea aerului prin zona de lucru, care poate dispersa mirosul și fumul pe care îl poate da caulkul umed. Acest lucru este deosebit de important pentru caulk-ul bazat pe silicon, care are cel mai puternic miros.
    • Dacă lucrați în afara, nu trebuie, de obicei, să vă faceți griji cu privire la acest lucru.
  • Imagine intitulată 3479958 19
    2. Purtați mănuși dacă doriți. Caulkul nu este periculos sau caustic ca anumite substanțe utilizate pentru alte proiecte de îmbunătățire a casei - scopul său este, în esență, să fie cât mai inert posibil. Cu toate acestea, este foarte lipicios și greu de îndepărtat de la piele și îmbrăcăminte (mai ales odată ce se usucă), astfel încât să doriți să purtați mănuși atunci când lucrați cu caulk pentru ao menține de pe degete și mâneci. Acest lucru oferă, de asemenea, beneficiul de a face curățenie foarte rapidă și ușoară.
  • Ați putea dori, de asemenea, să purtați ochelari de protecție sau ochelari de protecție, deoarece caulkul poate fi dureros dacă este stropit în ochi (deși acest lucru este puțin probabil).
  • Imagine intitulată 3479958 20
    3. Manipulați cuțitele cu grijă. O singură dată că sunteți cel mai probabil să vă rănești în timp ce este în mod ironic, înainte de a utiliza caulk. Pe măsură ce tăiați vârful cartușului de caulk, aveți grijă să vă asigurați că nu vă tăiați. Dacă utilizați un cuțit, asigurați-vă că țineți cartușul cu cealaltă mână departe de vârful. Întotdeauna tăiați de corpul dvs. - niciodată spre el. Când nu folosiți cuțitul sau foarfecele, păstrați-l în siguranță de zona de lucru.
  • Imagine intitulată 3479958 21
    4. Nu mâncați sau inspirați caulk. În cele din urmă, se menționează că, deși Caulk este destul de inofensivă, nu este menită să fie consumată sau inhalată și poate provoca probleme grave de sănătate dacă este. Dacă tu sau cineva pe care îl cunoști în mod accidental consumă caulk, apelați imediat un centru de control al otrăvurilor.
  • Asigurați-vă că vă spălați-vă mâinile după ce vă puteți asigura că nu consumați accidental caulk în timp ce mănânci, bea, tuse și așa mai departe.
  • Partea 5 din 6:
    Terminând slujba
    1. Imagine intitulată 3479958 22
    1. Proteja caulcanul în timp ce "Seturi". Când ți-ai tăiat placa de bază și ți-ai tras banda, tot ce-a lăsat să faci este să-l lași să se usuce. Diferitele tipuri de caulk vor avea vremuri diferite de uscare, deci verificați ambalajul caulkului pentru mai multe informații. Indiferent de perioada de timp, vă duce la uscat, veți dori să vă asigurați că nici o murdărie sau praf nu o deranjează așa cum se stabilește. De asemenea, veți dori să vă asigurați că copiii mici și animalele de companie sunt păstrate și de la caulk.
  • Imagine intitulată 3479958 23
    2. Fixați orice erori minore cu mâna. Când vine vorba de capăt, erorile minore sunt prea comune. De obicei, fixarea acestor erori cu mâna inainte de Seturile de caulk prin utilizarea degetelor sunt mai simple și mai ușoare decât fixarea erorilor după uscarea caulkului. Pentru a face acest lucru, repetați procesul de netezire cu degetul, folosind o caulk suplimentar după cum este necesar. Dacă observați o eroare după CAULK-ul dvs. a fost uscat, re-aplicați banda în zona ofensatoare, aplicați-l pe caulk la deget și lucrați în crack sau decalaj până când este bine amestecat cu caulkul uscat din jur. Când se usucă caulkul, reparația ar trebui să fie abia vizibilă.
  • Dacă ați folosit un pistol de gunoi pentru slujba dvs. principală, dar aveți o mică tub de caulk la îndemână, puteți găsi că este mult mai ușor să utilizați tubul pentru lucrul la atingere decât să trebuiască să asamblați din nou o pistol de caulk, să distribuiți caulk și să vă curățați deversare. Doar asigurați-vă că utilizați același tip de caulk pe măsură ce utilizați pentru lucrarea principală!
  • Ca întotdeauna, amintiți-vă să scoateți banda în timp ce caulkul este încă proaspăt.
  • Imagine intitulată 3479958 24
    3. A curăța. Felicitări! Ai terminat. Tot ce a făcut pentru a face este să vă întoarceți zona de lucru la felul în care ați început să începeți. Eliberați presiunea pe pistolul de caducere și scoateți cartușul. Cele mai multe cartușe vin cu un capac pentru a păstra caulkul rămas. Dacă dvs. nu, încercați să utilizați folie de plastic și o bandă de cauciuc sau o bandă. Spălați-vă mâinile și echipamentul cu săpun, apă și un prosop. Îndepărtați orice gunoi sau resturi și înlocuiți orice mobilier, covoare etc. te-ai miscat.
  • Atunci când utilizați caulkul rămas la o dată ulterioară, rețineți că este posibil să aveți nevoie să utilizați un cui sau o legătură pentru a îndepărta caulcanul uscat din duza cartușului.
  • Partea 6 din 6:
    Decizia dacă cazarea este potrivită pentru dvs
    1. Imagine intitulată 3479958 25
    1. Să înțeleagă unde este adecvată calea. În general, căderea este un proiect destul de ieftin și ușor de îmbunătățire a casei. Cu toate acestea, are limitările sale. Caulk este util pentru etanșarea lacunelor mici, subțiri între panouri de bază și podea sau perete. este nu, Cu toate acestea, adecvate pentru protejarea tabloului de bază, care trebuie să fie vopsită pentru a asigura protecția împotriva deteriorării apei și a uzurii. În plus, în timp ce capelul de bază este excelent pentru a face marginile inferioare ale unei încăperi de apă, aceasta oferă puțină protecție împotriva surselor mari de deteriorare a apei, cum ar fi țevi de spargere, tavane sau pereți scurgeri și așa mai departe. Astfel, capelul de bază este cel mai bine folosit ca o parte a unui plan mai amplu de izolare a apei, care ar trebui să includă, de asemenea, pictura, finisarea, tigla și multe altele.
    • De asemenea, merită remarcat faptul că panourile de bază nu trebuie să fie scoase când podeaua sau peretele este lemnul neterminat. În această situație, CAULK oferă puțină protecție împotriva apei și nu poate forma o etanșare strânsă împotriva suprafeței pe care o aplică.
  • Imagine intitulată 3479958 26
    2. Să înțeleagă angajamentul de timp al e-ului. Timpul în care va dura la CAULK variază pe baza dimensiunii proiectului dvs., precum și cât timp vă duce să vă familiarizați cu instrumentele dvs. Cele mai multe lucrări cu o cameră pot fi finalizate într-o oră sau două, în timp ce locurile de muncă mai lungi pot dura zile. Indiferent de dimensiunea slujbei dvs., nu veți dori să vă grăbiți, așa că lăsați-vă mai mult timp decât credeți că veți avea nevoie. Un loc de muncă aprofundat poate lua o mulțime de timp pe termen scurt, dar greșelile în caleaking-ul dvs. care poate rezulta din grăbirea vă pot costa mai mult timp pe termen lung.
  • Imagine intitulată 3479958 27
    3. Să înțeleagă costurile asociate cu caderul. În general, căderea este destul de ieftină. Culking Guns Retail de la aproximativ 5 dolari $ 10 pentru opțiuni ieftine până la aproximativ 20 de dolari pentru opțiunile de cea mai bună calitate. Cartușe de caulk costă de obicei nu mai mult de 5 dolari. În plus față de aceste lucruri, este posibil să fie nevoie să cumpărați o bandă de mascare, un cuțit sau foarfece și mănuși. În general, de obicei, nu va trebui să cheltuiți mai mult de $ 30- $ 40. Dacă dețineți deja câteva dintre aceste materiale, costurile dvs. vor fi mai mici.
  • Costurile dvs. vor varia în funcție de câte cartușe de caulk trebuie să cumperi. Ca punct de referință, pentru o baie de 10 x 10 picioare, veți avea nevoie de aproximativ 1 sau 2 cartușe. Este de obicei inteligent să cumperi un pic mai mult decât credeți că veți avea nevoie - puteți salva întotdeauna acest caulk de stânga pentru mai târziu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Permiteți capătul să se usuce peste noapte, dacă este posibil, înainte de a picta. Dacă intenționați să pictați după ce a fost aplicată caulkul, puteți acoperi tabloul de bază cu o vopsea lucioasă superioară (semi-lucios sau satin) pentru a facilita curățarea. Paint de perete poate fi plat, satin sau semi-lucios, în funcție de utilizarea camerei. (Dacă utilizați diferite nivele de luciu pe pereți și panouri de bază, utilizați o bandă de pictor pe perete, cu excepția cazului în care aveți o pictură de mână foarte constantă. Aveți grijă să utilizați banda pictorului pe pereți proaspăt vopsite - majoritatea vor indica faptul că vopseaua trebuie să fie "vindeca" timp de 30 de zile, altfel banda pictorului ar putea elimina vopseaua proaspătă. Puteți obține special "suprafață delicată" Banda pictorului care este proiectată să fie utilizată pe zone proaspăt vopsite.)
  • Dacă aveți nevoie doar de atingeri mici pentru a acoperi orice cank, utilizați o perie de cană - este o perie specială cu părul tăiat la un unghi de 45 de grade, mai degrabă decât drept ca o perie normală. Îndepărtați peria ușor în vopsea și cu cel mai lung capăt al periei, porniți pictura la îmbinare, trăgând vopseaua înapoi de la placa de bază - puteți completa partea mai departe de la beable cu curse normale. Terminați cu lovituri în sus și în jos, astfel încât să nu terminați cu o vopsea evidentă "frontieră".
  • Dacă vărsați capătul pe perete, podea sau oricine altfel, nu este dorit, ștergeți-l imediat cu o cârpă umedă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Caulk (cartușe sau tuburi)
    • Pistol de ștemuire
    • Banda camuflanta
    • Cuțit sau foarfece
    • Mănuși
    • Ochelari de protecţie
    • Ventilator (pentru ventilație)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar