Cum de ziduri de caulk

Căderea este utilă pentru umplerea lacunelor între suprafețele din casa dvs. Operațiunea corectă va îmbunătăți aspectul și izolația casei dvs., precum și păstrați dăunătorii și prevenirea creșterii mucegaiului și a bacteriilor. Cu consumabilele potrivite, puteți vedea pereții din casa dvs. fără ajutorul unui profesionist.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea suprafeței și a uneltelor
  1. Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 1
1. Curățați peretele. Caulk nu ar trebui să meargă niciodată pe o suprafață murdară. Ștergeți peretele cu o cârpă uscată pentru a îndepărta praful. Spălați cu un dispozitiv de curățare universal pentru a îndepărta grăsimea și murdăria. Frecvența alcoolului și o perie de sârmă va elimina petele încăpățânate.
  • Testați mai întâi curățătorul de toate scopurile pe o parte mică, nevăzută a peretelui, pentru a vă asigura că nu afectează vopseaua.
  • Imagine intitulată Pereții de caulk Pasul 2
    2. Primează suprafața. Suprafețele și pereții din lemn pe care doriți să-l pictați trebuie să fie acoperite cu grund. Caulkul aderă mai bine la suprafețele pregătite. Ridicați grundul dintr-un magazin de îmbunătățire a casei și o periați peste suprafața pe care o veți trata.
  • Imagine intitulată Ziduri de caulk Pasul 3
    3. Bandă în jurul crack-ului. Utilizați banda de pictură sau mascare din plastic. Puneți o bandă de bandă deasupra fisurii pe care doriți să o caulk. Plasați oa doua bandă sub crack. Acest lucru împiedică caulkul să se scurgă pe pereți.
  • Banda este excelentă la protecția zonelor în care două suprafețe, cum ar fi peretele și plafonul, se întâlnesc.
  • Puteți cădea fără bandă, dar capătul este adesea un proces murdar dacă nu aveți o mulțime de practici.
  • Imagine intitulată Pereții caulk Pasul 4
    4. Tăiați vârful tubului de caulk. A tăia tubul la un unghi, astfel încât caulca curge în mod egal. Puteți face acest lucru cu o pereche puternică de foarfece sau cu un cuțit ascuțit sau puteți folosi tăietorul de pe pistolul de caulk dacă are unul. Țineți tubul drept în aer. Țineți nivelul foarfecelor cu solul, dar nu tăiați. În schimb, mutați mânerul în jos, astfel încât foarfecele sunt la jumătatea drumului între sol și poziția lor originală. Această tăietură de 45 ° este utilizată în mod obișnuit în toate proiectele de cazare.
  • Păstrați gaura mică, aproximativ un al patrulea dintr-un inch (.6 cm) lățime. Amintiți-vă, este mai bine să tăiați puțin și să vă lărgiți gaura decât este să tăiați prea mult deodată.
  • Puteți face tăierea la un alt unghi. Faceți ceea ce vă simți confortabil pentru dvs. și faceți mai ușor proiectul dvs.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 5
    5. Pierce sigiliul tubului cu un obiect lung. Un cui lung, bucată de sârmă, tija de sudură sau alte obiecte funcționează bine. Pistolul dvs. de caulk poate avea, de asemenea, o bucată de sârmă atașată la ea pe care o puteți utiliza. Împingeți obiectul în gaura pe care ați făcut-o. Există o etanșare a foliei în tub și o veți simți Pierce. Păstrați gaura mică, astfel încât o mulțime de caulk nu iese în același timp cu tine.
  • Imagine intitulată Pereții de caulk Pasul 6
    6. Încărcați tubul tăiat în caulk pistol. Apăsați declanșatorul de eliberare de pe partea din spate a pistolului. Trageți înapoi pistonul și puneți tubul în camera pistolului. Asigurați-vă că duza se confruntă spre exterior. Împingeți pistonul înapoi în poziție. Când trageți trăgaciul, caulkul ar trebui să curgă din tub.
  • Metoda 2 din 4:
    Culking pereții
    1. Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 7
    1. Începeți ca un capăt al fisurii. Începeți la un capăt al fisurii. Îndreptați tubul la el, lăsând partea mai lungă a traseului vârfului. Stoarceți declanșatorul ferm și cu o cantitate medie de presiune. Aveți nevoie de suficientă caulk pentru a acoperi fisura fără curățare excesivă. Dacă caulkul pare gros sau pe cale să ruleze pe perete, încetiniți și utilizați mai puțină presiune.
    • Nu călcați peste vechea caulk. Vechiul caulk ar trebui să fie îndepărtat mai întâi sau altfel noua caulk nu se va lipi.
    • Crackul pe care l-ai ar trebui să fie mai mare de trei optzeci de un centimetru (aproximativ un centimetru). Locurile mai mari trebuie să fie îngustate cu altceva, cum ar fi izolația spumei de pulverizare.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 8
    2. Umpleți crack-ul încet. Trageți arma de caulk de-a lungul crackului. Lucrați într-o singură mișcare, nu ridicați niciodată arma. Lucrați încet, asigurându-vă că caulkul merge în mod egal. Când vă apropiați de sfârșit, eliberați treptat declanșatorul pentru a încetini fluxul. În acest fel, nu veți lăsa un gob mare de caulk la sfârșit.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 9
    3. Netezi caulcanul cu un deget. Îndepărtați degetul în apă. Începeți la capătul crackului și rulați degetul prin el. Acest lucru îl împinge mai adânc în crack. Ștergeți degetul pe o cârpă umedă pentru a scăpa de excesul de caulk.
  • Imagine intitulată Pereții de caulk Pasul 10
    4. Lăsați setul de caulk și întăriți. Așteptați până când cancanul se întărește înainte de a încerca să lucrați în apropierea ei. Caulk se fixează după o oră, dar are nevoie de o zi întreagă de a întări. Nu încercați niciodată să pictați peste caulkul umed.
  • Metoda 3 din 4:
    Îndepărtarea vechii caulk
    1. Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 11
    1. Felie prin vechea caulk. Un cuțit de chit sau un cuțit de utilitate funcționează bine pentru îndepărtarea vechii caulk. Uneori îl puteți lega sub caulk vechi și slăbiți bucăți mari. În caz contrar, utilizați cuțitul pentru a face o tăietură în caulk.
    • Un instrument oscilant poate face și tăierea. Aceste instrumente pot fi, de asemenea, cu o răzuitoare.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 12
    2. Utilizați removerul de caulk pentru a slăbi caulk. Găsiți o remover de caulk la un magazin de hardware. Dacă aveți o calugăriță încăpățânată, nu credeți că puteți să vă răzuiți, aplicați mai întâi acest prim. Citiți instrucțiunile de pe etichetă înainte de a le aplica. Produsul poate veni într-un recipient ca o sticlă de lipici pe care o îndreptați și stoarceți la caulk.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 13
    3. Răsturnați vechea caulk. Utilizați cuțitul sau răzuitorul pentru a șterge crack-ul. Țineți lama laterală împotriva caulkului. Lucrați lama sub caulk și scufundați-l ca pe care ar trebui să-l cruțați pe fructe. Odată ce obțineți lama, puteți îndepărta adesea o mulțime de caulk prin împingerea lamei de-a lungul liniei. Coborâți cât de mult ca puteți.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 14
    4. Ucide orice mucegai. Când eliminați caulk, puteți vedea semne de matriță. Acest lucru se întâmplă uneori în zonele expuse la apă, cum ar fi baia. Obțineți un produs de ucidere a mucegaiului dintr-un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Pulverizați produsul peste orice zone mucegăite pe care le găsiți și folosiți o perie sau un burete pentru ao curăța.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 15
    5. Curățați zona de cadă. Clătiți fisurile cu apă. Puteți folosi o perie, un burete sau o cârpă veche pentru a elimina mucegaiul și orice resturi. Lăsați zona să se usuce. Puteți să urmați acest lucru cu spiritele minerale pentru a vă asigura că fisura este cât mai curată posibil. Odată ce se usucă, sunteți gata să începeți capătul.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea consumabilelor
    1. Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 16
    1. Obțineți caulk siliconic dacă doriți ceva care este durabil. 100% silicon caulk este tipul de caulk care durează cel mai mult. Cu toate acestea, nu puteți picta peste el, deci nu este o alegere bună pentru pereți și turnare. Alegeți acest cank în zonele în care aveți nevoie de protecție împotriva apei, cum ar fi în jurul dușurilor sau în afara casei dvs.
    • Silicon Caulk este mai greu de lucrat cu alte capele și necesită mai multă curățare când ați terminat.
    • Dacă mergeți cu un caulk siliconic, asigurați-vă că lucrați într-o zonă bine ventilată.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 17
    2. Alegeți caulk latex dacă aveți nevoie să pictați peste el. Acrilul latex și amestecuri de silicon sunt alegerea ideală pentru majoritatea zonelor interioare, inclusiv pe pereți și plăci de bază. Aceste tipuri sunt mult mai ușor de utilizat și îndepărtate, chiar dacă pot să se micșoreze în timp. Cel mai mare beneficiu este că puteți picta peste această caulk.
  • Verificați eticheta de pe produs. Vă va spune dacă sau nu puteți picta peste caulk.
  • Imagine intitulată Pereții Caulk Pasul 18
    3. Obțineți Caulk care se potrivește cu casa dvs. Deoarece siliconul caulk nu poate fi vopsit, alegeți unul care arată cel mai aproape de culorile de pe perete. Cleanarea clară este întotdeauna o alegere bună. Cele mai multe magazine vor purta, de asemenea, alb și migdale. Magazinele de vopsire, magazinele de hardware și magazinele de țiglă pot avea mai multe opțiuni sau vă permit să comandați o culoare personalizată.
  • Dacă intenționați să pictați, obțineți latexul alb sau amestecul de silicon. Acest caulk poate fi vopsit peste.
  • Imagine intitulată Zidurile lui Caulk Pasul 19
    4. Plătiți mai mult pentru o pistol de calitate. Gunurile bune de caulk costă un pic mai mult decât cele mai ieftine modele. Aceste arme nu au o tijă cu clichet. În schimb, căutați arme cu o tijă netedă în camera lor și o primăvară pe spate. Ei vor aplica mai mult caulk și vor avea un control de presiune pentru a opri imediat fluxul.
  • sfaturi

    Întotdeauna clarificați zona înainte de a se elibera. Eliminați vechea caulk și spălați resturile.
  • Caulk se micșorează după ce se usucă. Este posibil să fie necesar să aplicați mai mult caulk pentru a completa lacunele.
  • Avertizări

    100% silicon caulk nu poate fi vopsit peste. Nu utilizați pe suprafețele pe care doriți să le pictați.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Călăfătui
    • Caulk pistol
    • Foarfece
    • Cuțit de chit
    • Apă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar