Cum de a face față turnarea coroanei

Adăugarea de turnare a coroanei pe perete este sigur că veți da orice cameră în care aspectul de upscale. Dacă instalați turnarea dvs., coping este o modalitate excelentă de a crea colțuri netede, strânse în interiorul unor goluri. Copierea dvs. de turnare a coroanei nu este dificilă și ar trebui să vă ducă doar 5 până la 10 minute pe bord. Prindeți ferăstrăul dvs. de coping și creionul pentru a începe!

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce se face coping?
  1. Imagine intitulată Cope Coroană de turnare Pasul 1
1. Tăiați profilul de turnare pentru a se potrivi piesele strânse împreună. Cu excepția cazului în care pereții dvs. sunt exact unghiuri de 90 de grade în fiecare colț, tăieturile miterului ar putea să nu fie suficient de strânse pentru a se potrivi perfect perfect. O tăietură de coping îndepărtează excesul de lemn din spatele marginii tăierii miterului pentru a pune piesele împreună.
  • O tăietură de miter este o tăietură înclinată pe care ați folosi în mod normal bucăți de turnare. În timp ce o tăietură de miter este, de obicei, bine pentru colțuri care sunt unghiuri perfecte de 90 de grade, adesea nu sunt suficiente pentru a se potrivi cu piesele de turnare împreună.
Întrebarea 2 din 7:
Este mai bine să facă față turnării coroanei?
  1. Imagine intitulată de formare a coroanei Pasul 2
1. Da, copingul ajută la netezirea colțurilor de turnare. De multe ori, pur și simplu folosind o tăietură pătrată sau o tăietură de miriță va provoca turnarea să se înfurie unul împotriva celuilalt, ceea ce nu arată foarte bine. Pe piesele de colț, este mai bine să facă față turnării coroanei înainte de a instala.
  • Dacă folosiți doar tăieturi de mirite, este posibil să trebuiască să vă umpleți turnarea, ceea ce nu arată ca neted.
Întrebarea 3 din 7:
Aveți nevoie pentru a face o tăietură de miriță înainte de a face față?
  1. Imagine intitulată Coaptă de turnare a coroanei Pasul 3
1. Da, trebuie să vă tăiați mai întâi sfârșitul turnului de coroană. Aduceți-vă turnarea la dvs miter și îl răsturnați cu susul în jos, cu partea care atinge tavanul cu care vă îndreptați. Reglați turnarea, astfel încât să se așeze la același unghi pe care se află pe perete (acest lucru este de obicei aproape de 45 de grade de gardul de ferăstrău). Utilizați ferăstrăul MITER pentru a tăia un unghi de 45 de grade în sfârșitul turnului.
Întrebarea 4 din 7:
Care este cel mai bun mod de a face față turnarea coroanei?
  1. Imagine intitulată Coaptă Coroană de turnare Pasul 4
1. Întunecați marginea miterului tăiat cu un creion. Țineți piesa de turnare cu fața îndreptată spre tine și apucați un creion. Fubi ușor creionul de pe marginea superioară a tăierii miterului pentru a crea o orientare.
  • 2. Subcotați marginea turnării cu un ferăstrău de coping. Așezați turnarea pe o masă sau un blat și lăsați marginea tăiată de miter să stea de la capătul. Țineți turnarea într-o mână și luați-vă ferăstrăul de coping în cealaltă. Tăiați cu grijă marginea întunecată la un unghi de 45 de grade până la turnare, scoopând lemnul din spatele marginii pe care l-ați tras, dar lăsând partea din față a formării intacte. Mergeți încet și cu atenție și încercați să urmați curbele de turnare pe măsură ce mergeți. Turnarea care a fost coped arată complet normală din față, dar are 1 în (2.5 cm) Secțiunea largă a lemnului lipsesc din spate.
  • 3. Nisip marginile tăierii înainte de instalare. Utilizați șmirghel de 100 de gresie pentru a netezi ușor marginile tăieturii pe care tocmai ați făcut-o. Acesta este un pas important pentru aspectul general al turnării dvs., așa că nu-l săriți!
  • Când lucrați cu 2 bucăți de turnare, trebuie doar să faceți față 1 dintre ele.
  • Întrebarea 5 din 7:
    Puteți face față turnării coroanei cu un polizor de unghi?
    1. Imagine intitulată Cope Coroană de turnare Pasul 7
    1. Da, puteți, deși este nevoie de o precizie. Dacă nu aveți un ferăstrău coping, plasați turnarea coroanei pe marginea unei mese sau a unui banc de lucru. Țineți șlefuitorul unghiul într-o mână și păstrați turnarea constantă cu cealaltă. Cu unghiul de unghi la un unghi de 45 de grade până la marginea turnării, apăsați ușor și tăiați marginea, dar nu atingeți partea frontală a turnului. Scoateți aproximativ 1 din (2.5 cm) de lemn din profilul formării, lăsând marginea din față intactă.
    • Pe măsură ce întâlniți îndoiți și curbe în turnare, înclinați mașina de șlefuitor de unghi pentru a găzdui lemnul.
    Întrebarea 6 din 7:
    Cum instalați turnarea coroanei copiate?
    1. Imagine intitulată de formare a coroanei Pasul 8
    1. Montați mai întâi tăierea tăiată pătrată sau mitter. Indiferent de piesa de turnare pe care nu ați făcut-o este cea pe care doriți să o puneți mai întâi. Utilizați un pistol de unghii pentru a atașa turnarea pe perete, spațierea cuielor în jurul lui 6 în (15 cm). Apoi, verificați dublu că piesa de cupru se potrivește perfect cu piesa pe care tocmai ați instalat.
  • 2. Fundul de formare a copedului față de turnarea tăiată pătrată. Împingeți cu ușurință turnarea copedului în sus față de tăierea pătrată sau tăierea mixului deja instalat. Utilizați din nou pistolul de unghii pentru a atașa la perete, distanțându-le aproximativ 6 în (15 cm).
  • Întrebarea 7 din 7:
    Ce folosiți pentru a umple golurile în turnarea coroanei?
    1. Imagine intitulată pentru formarea coroanei Pasul 10
    1. Utilizați un caulk latex. Dacă marginile dvs. nu sunt perfecte, luați o sticlă de caulk latex și o strângeți ușor în orice lacune din turnare. Lăsați-l cu degetele, apoi așteptați să se usuce. Dacă există bulgări sau umflături, utilizați șmirghel pentru a le strânge și a face totul.
    • În timp ce utilizați caulk este complet fin, turnarea coroanei arată, de obicei, mai bine dacă lemnul este în același timp fără goluri. Încercați să utilizați caulk ca o ultimă soluție.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    CUT PRACTICĂ CUPĂ PE O PIEȚĂ DE FOLOSIRE PRIMUL PENTRU ALIMENTAREA ELIMINĂRII ȘI VERIFICAREA DUMNEAVOASTRĂRII.
  • Utilizați o lamă fină în ferăstrăul dvs. de coping pentru a reduce nevoia de depunere sau șlefuire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar