Cum să alegeți cadrele de ochelari

Alegerea unei perechi de cadre este o parte importantă a potrivirii ochilor dvs. pentru personalitatea și stilul de viață. În cel de-al douăzeci de ani, există o varietate de surse pe care le puteți alege. Optometristul dvs. va fi capabil să ofere cea mai potrivită potrivire, dar pot să nu aibă cadre pe care le iubiți. Alți vânzători pot fi, de asemenea, capabili să sublinieze în mod semnificativ prețul optometristului dvs. Înainte de a merge la cumpărături, totuși, trebuie să determinați forma, dimensiunea, culoarea și materialul cadrelor dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Determinarea practice
  1. Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 1
1. Gândiți-vă cât de des purtați ochelari. Acest lucru are un efect asupra mai multor aspecte ale noilor cadre. Oamenii care poartă ochelari mai puțin probabil doresc să cheltuiască mai puțini bani. Ele pot fi, de asemenea, bine cu cadre mai grele. Cei care poartă ochelari în mod regulat pot dori să cheltuiască mai mulți bani pe o pereche mai durabilă. Ei ar putea dori, de asemenea, cadre mai ușoare, mai practice.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 2
    2. Gândiți-vă la stilul dvs. de viață zilnic. Unele dintre activitățile dvs. zilnice pot solicita caracteristici speciale. Apropierea de apă, activitate și mașini va afecta care cadre pe care le selectați. Dacă purtați ochelarii în timpul muncii manuale, uitați-vă la ochelarii celor din jurul vostru. Numitorul comun între cadrele colegilor dvs. vă poate oferi o idee cu privire la ceea ce funcționează cel mai bine în slujba dvs.
  • Cei care sunt activi pe tot parcursul zilei ar trebui să privească cadrele rezistente la spargere și zgârieturi. Acest lucru va minimiza cât de des trebuie să obțineți cadrele reparate. De asemenea, este recomandabil să alegeți cadre cu o garanție. Reparațiile gratuite sau reduse sunt o necesitate pentru ochelarii activi.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 3
    3. Determinați cât de frumos doriți să se uite. Gândiți-vă cum veți folosi ochelarii. Unii accentuează practicitatea și prețul peste stil. Alții își vor folosi ochelarii în situații profesionale sau sociale care apelează la cadre mai elegante sau elegante. Perechile minimaliste vă vor costa mai puțin, dar cu cât mai mult la modă este mai probabil să vă accentueze fața și costumul.
  • Metoda 2 din 4:
    Accentuarea caracteristicilor dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 4
    1. Determinați forma feței. Alegerea celui mai ideal cadru pentru fața ta nu este în întregime până la tine. Mult este dictat de caracteristicile naturale ale feței tale. Cel mai important aspect al acestei forme ale feței tale este. Puteți să vă dați cu ușurință acest lucru prin căutarea în oglindă sau prin luarea unei imagini și comparând-o cu o diagramă.
    • Fata rotunda. Cu această formă, uitați-vă mai mult spre cadre pătrate și dreptunghiulare care vă vor face fața să arate mai subțire și mai lungă. Evitați cadrele fără cadru, ovale și circulare.
    • Oval. Alegeți cadre cu o punte puternică și evitați cadrele mari care vă vor face ca fața să arate mici.
    • Pătrat. Pentru a compensa unghiulitatea feței dvs., tind spre rame rotunjite sau rotunde.
    • Diamant. Este posibil să nu doriți să accentuați fruntea dvs. îngustă, așa că nu alegeți cadre largi care atrag atenția asupra acestui lucru. Optați în loc de cadre mici, rotunjite.
    • Inima. Pentru a minimiza cât de mare apare fruntea dvs. în comparație cu bărbia, alegeți cadre care stau jos pe nas. Acest lucru face ca centrul feței să pară mai mic.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 5
    2. Aflați alergiile cutanate. Dacă aceasta nu este prima dvs. pereche de cadre, probabil că aveți o idee despre alergiile dvs. de piele. În caz contrar, dermatologul dvs. vă poate oferi un test pentru a determina acest lucru. Dacă nu sunteți sigur și nu doriți un test, există materiale care sunt mai susceptibile de a vă rupe pielea decât altele.
  • Plastic sau sintetic. Aceste cadre sunt adesea concepute pentru a fi hipoalergene, adică sunt mai puțin susceptibile de a vă descurca pielea. Ei au, de asemenea, o gamă largă de prețuri. Câteva exemple sunt acetat de celuloză / zilonit, propionat de celuloză și nailon.
  • Metal. Ramele metalice variază, în ceea ce privește alergiile cutanate - unele sunt hipo-alergene, dar altele vă pot rupe. Exemple sunt titan, oțel inoxidabil, beriliu și aluminiu.
  • Alte / materiale naturale. Lemn, os și corn nu provoacă de obicei alergii cutanate.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 6
    3. Uită-te la tonul pielii. Majoritatea oamenilor se încadrează în două categorii de bază pentru tonul pielii. Pentru a da seama daca ai ton cald sau rece, țineți o bucată de hârtie albă lângă fața ta. Dacă pielea pare gălbuie, maroniu sau bronz, aveți un ton cald al pielii. Dacă pielea pare roz sau albastră, aveți un ton răcoros.
  • Pentru tonurile de piele mai calde, lipiți cu broască țestoasă, maro și verde închis peste culorile albe, negre sau pastelate care contrastează foarte mult.
  • Pentru tonurile de piele răcitoare, căutați mai multe culori STARK cum ar fi culorile negre, albe și luminoase. Nuanțele mai maronice vor contras cu tonul pielii.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 7
    4. Luați în considerare culoarea părului. Acest lucru este similar cu pielea dvs. - există două categorii principale de tonuri de păr. Unele culori de păr rece sunt căpșuni-blonde, albastru-negru și alb. Exemple de culori de păr mai calde sunt maronii-negru, blondă de aur și gri. Aplicați aceleași reguli pentru culoarea cadrului ca și în cazul tonului pielii. Dacă culoarea părului și ramele ochelarilor nu arată bine împreună în optic, atunci veți urî ochelarii acasă!
  • Metoda 3 din 4:
    Cumpărați cadre într-un magazin
    1. Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 8
    1. Aflați ratele optometristului pentru montarea lentilelor. Unii optometrists prezintă cadre în biroul lor. Ele vă pot potrivi lentilele în acestea gratuit sau la o rată redusă. Înainte de cumpărături, ar trebui să știți dacă rata lor de a aduce într-o pereche exterioară de cadre va scoate ochelarii din gama dvs. de prețuri.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 9
    2. Uită-te la prețurile optometriste pentru cadre. Se pare că cele mai bune prețuri vor fi la magazine de specialitate sau de discount. Cu toate acestea, puteți constata că diferența dintre aceste magazine și optometristul dvs. este neglijabilă. După taxa pentru montarea lentilelor, a garanțiilor și a altor considerente, este posibil să fiți mai bine cadre de la optometristul dvs.
  • Dacă folosiți numai ochelarii minim și acasă, este posibil să nu simțiți nevoia de a avea un plan de asigurare mare. Determinați dacă trebuie să vă puteți repara cadrele gratuite la compararea costurilor.
  • Imaginea intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 10
    3. Uită-te la alte centre de îngrijire a ochilor din zona pentru cadre. Pot exista magazine de specialitate care vând produse mult mai diferite decât cele oferite de optometristul dvs. Acestea pot fi, de asemenea, suficient de reduse încât depășește cu mare beneficiile alegerii unei perechi în biroul optometristului. Nu vă limitați la prețurile și stocul unui magazin atunci când luați cadre noi.
  • Metoda 4 din 4:
    Comandarea cadrelor online
    1. Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 11
    1. Uita-te la materiale, dimensiune, greutate și caracteristici. Fără un observator de optometrist sau imparțial în jurul valorii de, trebuie să acordați o atenție deosebită specificațiilor cadrelor. În plus față de privirea la caracteristicile sale speciale, materialele și dimensiunea, uitați-vă la greutatea. Fără capacitatea de a încerca ochelarii pe care îi găsiți online, va trebui să comparați specificațiile lor cu ochelari care se află în jurul casei. Cântărește ochelarii vechi folosind o scară mini și o folosească pentru a măsura greutatea relativă a cadrelor pe care le găsiți online.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 12
    2. Cunoașteți măsurătorile. Este important să obțineți cadre care să se potrivească cu caracteristicile anatomice ale feței dvs. Chiar și o pereche de ochelari care este lățimea și înălțimea potrivită potrivită, nu vă pot potrivi cu fața. Asigurați-vă că toate măsurătorile sunt potrivite pentru fața dvs., luând o pereche de ochelari pe care aveți la dispoziție și utilizați măsurătorile sale pentru a determina dimensiunea relativă a unei perechi online. Aceste măsurători sunt, în general, în milimetri.
  • Ochiul ochiului. Aceasta este lățimea fiecărui obiectiv, din punctele sale exterioare.
  • Pod. Acesta este cât de departe este fiecare obiectiv.
  • Templu. Aceasta este lungimea piesei care se încadrează în spatele urechii.
  • B Măsurarea. Aceasta este înălțimea fiecărei obiective, măsurată din punctele sale cele mai înalte și cele mai mici.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 13
    3. Măsurați distanța pupilară (PD). Aceasta este distanța dintre elevii dvs. Deoarece este dificil să se măsoare pe cont propriu, modul de a obține cel mai precis Pd este de a-ți măsura optometristul dvs. pentru dvs. Cu toate acestea, există modalități pe care le puteți "face" la domiciliu. Acest lucru ar putea salva timpul și obțineți o idee generală despre gama de dimensiuni PD în care vădeți. Acest număr este, în general, măsurat în milimetri.
  • Cea mai ușoară cale de a măsura PD la domiciliu este cu o imagine. Țineți un element pe care îl cunoașteți dimensiunile (ca un stilou) direct sub bărbie. Faceți o fotografie în oglindă și ieșiți la un conducător. De exemplu, dacă stiloul a fost de 5 "(sau 127 mm) lung și apare 1" (25.4 mm) Long în fotografie, știi că raportul dintre măsurătorile foto la măsurătorile reale este de 1: 5. Deci, dacă distanța de elev a fost o jumătate de centimetru în fotografie, înmulțim că cu 5. Acest număr ne oferă distanța pupilară - 2.5 "sau 60mm.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 14
    4. Uită-te la politicile magazinului. Doriți să puteți încerca ochelarii și să le întoarceți sau să le schimbați gratuit. De asemenea, luați în considerare modul în care acest lucru va afecta prețul liniei de jos, în special cu taxele de expediere. Ar trebui să căutați un vânzător care oferă un fel de garanție, asigurare și garanție de întreținere.
  • Imagine intitulată Alegeți ramele ochelarilor Pasul 15
    5. Încercați-le și luați în considerare întoarcerea lor. Acesta este cel mai important aspect al achiziționării ochelarilor online. Este imposibil să fii la fel de precis cu propriile măsurători alegând o pereche online ca o pereche adaptată pentru dvs. de către optometristul dvs. Vânzătorul online poate avea, de asemenea, imagini sau specificații înșelătoare înșelătoare sau inexacte. Purtați-le pentru o zi sau cam asa ceva și gândiți-vă la nivelurile de confort și viziune.
  • sfaturi

    Când alegeți un material, încercați să aflați de unde a venit. Practicile pentru atingerea unor materiale naturale cum ar fi Horn sunt discutabile (deși există modalități de recoltare a cornului animal care nu sunt dăunătoare). Asigurați-vă că ochelarii provin dintr-o sursă ecologică, prietenoasă cu animale.

    Dacă nu sunteți îndrăgostiți de ochelarii la optic, atunci nu le veți dori acasă. Vrei ochelari că te vei simți confortabil și frumos în public și acasă!

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar