Cum de a construi o groapă de potcoavă

Horseshoes este un fel de joc care este distractiv pentru întreaga familie, dar nu este întotdeauna ușor să găsești un loc de jucat. Din fericire, puteți pune împreună o groapă de reglare în curtea proprie folosind doar câteva materiale ieftine. Tot ce aveți nevoie este de câteva plăci de 2x6 (38mm x 140mm), o pereche de mize metalice și un nisip de joc.

Pași

Partea 1 din 3:
Punând împreună cadrele
1. Strângeți materialele necesare. Pentru a modela cadrele pentru o pereche de gropi de potcoave opuse, veți avea nevoie de 2 6 ft (1.8 m) 2x6 (38mm x 140mm) placi, 2 8 ft (2.4 m) placi de 2x6 (38mm x 140mm) și câteva rezerve de 2x6 la panouri de moda, dacă vă decideți că doriți. De asemenea, veți avea nevoie de 16-24 2.5 în (6.4 cm) șuruburi de punte, 2 3 ft (0.91 m) miză de oțel aproximativ 1 în (2.5 cm) în diametru și 3-4 pungi de nisip pentru a finaliza asamblarea și umplerea cadrului.
  • Ridicați unele vopsea de pulverizare, făină sau var, precum și dacă doriți să marcați linia de fault pe teren de-a lungul groapă.
  • Pentru a construi o singură groapă pentru jocuri casual, utilizați jumătate din materialele enumerate aici.
  • Imagine intitulată Construiți o ferăstrău pentru tăierea lemnului de foc Pasul 1
    2. Tăiați cherestea la dimensiunea corespunzătoare. A văzut cele 2 8 ft (2.4 m) 2x6 (38mm x 140mm) plăci în jumătate de lungime pentru a obține 4 48 de centimetri (120 cm) bucăți de lemn. Faceți același lucru pentru cele 2 6 ft (1.8 m) 2x6s (38mm x 140mm) pentru a crea 4 36 în bucăți (91 cm). Împreună, aceste componente vor forma structura de bază a groapă de potcoavă.
  • Dacă credeți că ați putea dori backboard-uri pentru gropile de potcoavă, mergeți și tăiați 33 ft (0.91 m) 2x6 (38mm x 140mm) și 2 2 ft (0.61 m) 2x2s (38mm x 38mm), de asemenea.
  • Utilizați un ferăstrău circular pentru a vă tăia plăcile rapid și eficient. Dacă nu aveți un ferăstrău circular, puteți vedea și plăcile cu mâna sau puteți să vă taie cherestea la dimensiunile preferate înainte de a le aduce acasă.
  • Întotdeauna purtați mănuși de lucru groase, accidentate și ochelari de protecție ori de câte ori utilizați o putere ferăstrău pentru a vă menține în siguranță.
  • 3. Asamblați cadrul și fixați-l cu șuruburi de punte. Puneți piesele 2 48 în (120 cm) și piesele 2 36 în (91 cm) împreună pentru a crea conturul de bază pentru cadru. Conduceți șuruburile de lemn prin fața exterioară a segmentelor mai scurte în cele mai lungi pentru a fixa cadrul. Repetați procesul dacă construiți oa doua groapă.
  • Asigurați-vă că configurați ambele cadre identic pentru a confirma că au aceleași dimensiuni.
  • Când ați terminat, întoarceți-vă și strângeți fiecare șuruburi din cadru, astfel încât să fie frumos și sigur.
  • Partea 2 din 3:
    Săpând gropile
    1. Așezați o întindere de teren plat, deschis pentru a vă așeza groapa sau gropi. Dacă vă construiți doar o groapă, alegeți un site unde veți avea o mulțime de spațiu pentru a sta înapoi și aruncați confortabil. Dacă construiți 2 gropi pentru joc competitiv, alegeți o locație care oferă cel puțin 48 de picioare (15 m), inclusiv 2 picioare (0.61 m) de clearance-ul în spatele fiecărei groapă. Fiecare groapă va fi de aproximativ 6 picioare (1.8 m) largă.
    • Regulile Asociației Naționale de Horseshoe Pitchers recomandă ca mizele să fie poziționate exact la 40 de picioare (12 m), cu liniile de aruncare trase de 27-37 picioare (8.2-11.3 m) în fața fiecărei mize, dar sunteți liber să utilizați orice distanță funcționează cel mai bine pentru spațiul dvs.
  • 2. Configurați-vă cadrele în care intenționați să sapați gropile. Puneți cadrele în poziția în zona pe care ați desemnat-o pentru gropile de potcoavă. Asigurați-vă că sunt direct opuși unii pe alții și că părțile mai lungi sunt perfect aliniate. Ar trebui să existe o distanță de 36 de metri (11 m) între marginea din față a fiecărui cadru.
  • Dacă doriți să verificați dublu plasarea cadrelor, executați o măsură de bandă sau o bucată de șir de la capătul îndepărtat al unui cadru la capătul îndepărtat al celuilalt. Acest lucru va face mai ușor să vedem dacă unul dintre cadre este în afara centrului.
  • Este important să vă aranjați cadrele doar dreptate, deoarece veți marca poziția lor pentru a utiliza un ghid când începeți săpați.
  • 3. Marcați solul de-a lungul perimetrului exterior al fiecărui cadru. Marcajele vor servi ca un ajutor vizual pentru a vă ajuta să vă poziționați corect gropile. Odată ce ați urmărit în jurul celor două cadre, ridicați-le și le-ați lăsat deoparte. Ar trebui să rămâi cu două schițe dreptunghiulare.
  • Dacă construiți gropile de potcoavă în curte și nu doriți să pulverizați vopsea iarba, puteți presă, de asemenea, o linie subțire de făină sau var în jurul marginilor cadrelor.
  • 4. Săpați o groapă de 7-8 inci (18-20 cm) adânc în interiorul fiecărui contur. Faceți tot posibilul pentru a păstra marginile groapă în marcajul dreptunghiular. Ideea din spatele transformării gropilor puțin mai adânci decât lățimea plăcilor este de a permite ca cadrul să stea sub suprafața de joc.
  • O gaură mai profundă va ajuta la menținerea nisipului închis în groapă.
  • 5. Coborâți cadrele în gropi. Dacă ați urmat cu atenție dimensiunile contururilor în timp ce sapa, cadrele ar trebui să se potrivească perfect. Tot ce a lăsat să facă acum este instalarea mizelor, completați spațiul gol și adăugați orice alte accesorii pe care doriți să le includeți.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea atingerii finisajelor
    1. Conduceți o miză de metal în centrul fiecărei groapă. Poziționați mizele de 36 de centimetri (91 cm) de la marginea frontală a cadrelor și le scufundă la o adâncime de 21-22 inci (53-56 cm) folosind un slegammer. Conform orientărilor NHPA, 14-15 inci (36-38 cm) din miză ar trebui să rămână expuse deasupra solului. Cu toate acestea, acest lucru este important numai dacă intenționați să construiți o groapă de regulament. Dacă veți juca doar recreere, o înălțime de oriunde de la 6-12 inci (15-30 cm) va funcționa foarte bine.
    • După conducerea mizelor, le jostlați pentru a vă asigura că sunt stabiliți ferm în pământ - ultimul lucru pe care îl doriți este ca ei să se desprindă în mijlocul unui joc!
    • Mizele din gropile NHPA sunt, de asemenea, uneori înclinate înainte la un unghi de 12 grade. Dacă doriți ca gropile dvs. să ajungă la reglementare, utilizați un conducător pentru a forma un triunghi între miză și suprafața de joc. Sfârșitul mizei ar trebui să lovească conducătorul la marcajul 12 din (30 cm).
    • Dacă doriți să faceți groapa de potcoavă mai mult sau mai puțin permanentă, luați în considerare turnarea unei baze de beton în jurul fiecărei mize. Procesul va necesita timp suplimentar și muncă, dar va duce la o miză mult mai stabilă.
  • 2. Liniați gropile cu o cârpă de amenajare a teritoriului pentru a preveni schimbarea (opțional). Tăiați o rolă de pânză de amenajare a teritoriului în foi de 26 în (91 cm) în foi (120 cm) și netedă o foaie pe partea de jos a ambelor gropi. În timp ce acest pas nu este absolut necesar, poate fi utilă pentru păstrarea nisipului să se certească în fisurile din murdăria de mai jos pe măsură ce se stabilește.
  • Puteți găsi o cârpă de amenajare a teritoriului la orice magazin de hardware sau la centrul de îmbunătățire a casei sau în secțiunea de gazon și grădină din majoritatea superstorelor.
  • 3. Completați gropile cu nisip. Scrindeți colțul de pe o pungă de nisip și faceți-vă calea în jurul groapei cerând nisipul de la colț la colț într-un model spiralat. Continuați în acest mod până când nisipul este nivelul cu vârfurile cadrelor, folosind cât mai multe saci, după cum este necesar pentru a umple complet gropile. Odată ce sunt înmuiați, bate nisipul cu spatele unei lopate sau călcați în picioare să-l aplatizeze.
  • Dacă preferați, ați putea, de asemenea, să vă umpleți gropile cu sol ambalate sau cu argilă albastră.
  • Nisipul și argila sunt, în general, considerate cele mai bune suprafețe de joc pentru potcoave, deoarece ajută la minimizarea bouncingului, săriți și alunecați.
  • 4. Tablouri de moda pentru gropi pentru a opri horsesho-urile stricate (opțional). Pentru a construi un tablou simplu, linia 3 din 3 ft (0.91 m) 2x6 bucăți pe care le-ați tăiat mai devreme de-a lungul centrului unui 2 ft (0.61 m) 2x2 placă și fixați-le pe partea din spate folosind șuruburi de punte. Apoi, aliniați bordul cu miza de groapă și conduceți sau îngropați piciorul astfel încât piesa de 2x6 să fie în același timp cu solul.
  • Dacă doriți să oferiți backboard-urilor puțin mai mult, pentru a vă asigura că acestea nu se mișcă, folosesc lemn de peisaj în loc de cherestea obișnuită.
  • Backboard-urile nu vor fi necesare pentru majoritatea gropilor de acasă, dar pot veni la îndemână dacă nu doriți să urmăriți după potcoace, sau dacă există obiecte în apropiere care ar putea fi afectate accidental de o aruncare ratată.
  • 5. Spray vopsea linii greșite în jurul fiecărei groapă folosind. Trageți liniile greșite într-un pătrat sau dreptunghi care se extinde de la marginea din față a fiecărei groapă. Amintiți-vă, linia de aruncare ar trebui să fie de 27-37 de picioare (8.2-11.3 m) departe de miză, conform regulilor oficiale ale NHPA. Sidelines vor avea aceeași lățime ca și groapa în sine și sunt acolo pentru a face mai ușor să se prăbușească aruncările care merg în afara limitelor.
  • Dacă nu vă place ideea de a vă picta pe gazonul dvs., veniți cu un alt mod de a marca liniile greșite. De exemplu, puteți plasa o serie de mize colorate la fiecare dintre colțuri sau pur și simplu așezați un baston pentru a servi ca o linie de aruncare improvantă.
  • sfaturi

    Pentru a vă asigura că cadrele pentru gropile dvs. ieșesc dimensiunea potrivită, urmați vechea zicală a Handyman: "Măsurați de două ori, tăiați o dată."
  • Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai puțin costisitoare, uitați cu totul și pur și simplu setați două mize metalice de 40 de picioare (12 m), apoi desființați ușor murdăria din jurul fiecărei mize. Este un design oasele goale, dar vă va lăsa să jucați imediat.
  • Avertizări

    Potcoavele sunt grele și, atunci când sunt aruncate inexpert, sunt capabile să facă daune grave, întotdeauna să stea clare de alți jucători în timp ce aruncau și nu fac niciodată nimic pentru a distrage un jucător sau pentru a-și arunca scopul.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Cadre

    • 2 6 ft (1.8 m) 2x6 (38mm x 140mm) plăci, tăiate în jumătate
    • 2 8 ft (2.4 m) panouri 2x6 (38mm x 140mm), tăiate în jumătate
    • 16-24 2.5 în (6.4 cm) șuruburi de punte
    • 6 3 ft (0.91 m) 2x6s și 4 2 ft (0.61 m) Tablouri 2x2 (38mm x 38mm) (pentru backboard-uri opționale)

    Accesorii de carieră

    • 4-6 pungi de nisip
    • 2 3 ft (0.91 m) mize de oțel (aproximativ 1 din (2.5 cm) în diametru)
    • Vopsea de pulverizare, var, făină sau alte materiale de marcare
    • Lopată
    • Măsurarea benzii sau a șirului
    • Pânză de amenajare a teritoriului (opțional)
    • Setarea rapidă (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar