Cum să animați în firealpaca

FirealPaca este un instrument foarte ușor de utilizat și util, dar îl puteți folosi și pentru a anima. Fie că unul este un animator sau un artist de novice, oricine poate crea o animație simplă sau complexă în FirealPaca. Începeți la pasul unu pentru a vă face animația proprie în Firealpaca!

Pași

Partea 1 din 3:
Configurare
Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 1.jpg
Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 1.jpg
1. Creați un fișier nou făcând clic pe "Fişier" pe partea de sus a ecranului sau a ferestrei și faceți clic pe "Nou...". Alternativ, utilizați comanda rapidă de tastatură Ctrl / Command + N.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 2.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 2.jpg
    2. Examinați caseta de dialog "Creați o imagine nouă". Reglați lățimea, înălțimea, dimensiunea hârtiei, culoarea de fundal și rezoluția după preferințele dvs. Odată făcut, faceți clic pe "O.K".
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 3.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 3.jpg
    3. Clic "Vedere" În partea de sus a ecranului sau a ferestrei și faceți clic pe "Modul pielii de ceapă". Acest lucru face posibilă exportul straturilor ca cadre și le-a pus împreună într-o animație și, de asemenea, vă permite să vedeți mai multe cadre imediat în timpul animației.
  • 4
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 4.jpg
    Creați un nou dosar pentru cadre. Când vine vorba de exportul straturilor, fiecare strat va fi propriul fișier PNG. Este util să aveți toate aceste imagini într-un singur dosar pentru a evita aglomerarea fișierelor.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea cadrelor
    1. Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 5.jpg
    1. Selectați o perie și culoare și trageți primul cadru.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 6.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 6.jpg
    2. Creați un cadru nou adăugând un nou strat. Clic "Straturile" În partea de sus a ecranului sau a ferestrei și faceți clic pe "Adăuga".
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 7.jpg
    3. Desenați următorul cadru, folosind ultimul cadru ca referință. Acesta este motivul pentru care pielea de ceapă vine la îndemână - este mult mai ușor să desenezi un cadru când puteți vedea ultimul cadru chiar sub ea.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 8.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 8.jpg
    4. Continuați să adăugați și să desenați cadre și reveniți la cadre pentru a le edita după cum este necesar, până când sunteți mulțumit de progresul dvs.
  • Puteți duplica cu ușurință cadrele făcând clic pe "Straturile" și făcând clic pe "Duplicat" în timp ce în cadrul pe care doriți să-l duplicați.
  • Adăugați mai multe cadre între cadre prin adăugarea unui strat și trageți-o între cele două straturi pe care le doriți în.
  • Dacă vă schițați cadrele, reveniți pentru a desena liniile și culoarea cadrelor (dacă nu doriți o animație simplistă).
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 9.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 9.jpg
    5. Clic "Vedere" și faceți clic pe "Redare automata" Pentru a vedea animația.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 9.5.jpg
    Veți vedea o casetă de dialog și veți putea regla FPS (cadre pe secundă, care determină viteza). Puteți să vă întoarceți pentru a edita cadrele dacă animația nu se dovedește așa cum era de așteptat sau nu ați terminat cu ea. Continuați să editați animația și să fiți-o până când sunteți mulțumit.
  • Partea 3 din 3:
    Punerea cadrelor împreună
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 10.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 10.jpg
    1. Clic "Fişier" și faceți clic pe "Straturi de export (modul de piele de ceapă)...". Selectați folderul pe care l-ați făcut în timpul înființării și fiecare strat se va salva ca PNG în acel folder.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 11.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 11.jpg
    2. Examinați caseta de dialog, întrebându-vă dacă doriți să deschideți Alpacadouga. Clic "da" (cu excepția cazului în care alegeți să puneți cadrele împreună într-un program separat). Această parte a articolului arată cum să punem împreună animația din Alpacadouga.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 12.jpg
    3. Așteptați ca Alpacadouga să se deschidă în browserul dvs. web. Apoi faceți clic pe butonul care spune "Selectați toate fișierele (.jpg /.JPG /.jpg)". Dacă site-ul se deschide în japoneză, butonul va arăta similar.
  • Selectați toate cadrele din dosar ați exportat cadrele și derulați în jos pagina pentru a vedea animația.
  • Puteți schimba limba site-ului în engleză sau japoneză în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 13.jpg
    4. Alegeți dimensiunea FPS și completarea dorită utilizând dropdown-urile și faceți clic pe butonul mare care spune "Creați o animație GIF".
  • Asigura-te ca "Introduceți sigla FirealPaca" este necontrolată, cu excepția cazului în care doriți logo-ul FirealPaca în animația dvs.
  • Este posibil să nu doriți să plecați "Reluarea buclă" Verificat dacă aveți o animație lungă.
  • Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 14.jpg
    Imagine intitulată Cum să animați în FirealPaca Pasul 14.jpg
    5. Așteptați ca butonul mare să devină galben și să spună "O.K!! Descarca." Faceți clic pe acesta pentru a descărca animația. Vă va duce la o pagină de descărcare pentru GIF.
  • Imagine intitulată Simple Walk Cycle.jpg
    6. Terminat. Bucurați-vă de animația!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți utiliza un program cum ar fi Windows Movie Maker sau Imovie pentru a pune cadrele împreună. Acest lucru poate fi mai bun decât utilizarea Alpacadouga, deoarece puteți accelera sau încetini anumite părți ale animației
  • Dacă animația poate fi vizualizată pe ecran complet, cum ar fi pe YouTube, o dimensiune bună a panzei de utilizat este de 1920px * 1080px.
    • Pentru a evita mai multă muncă, creați un cadru de fundal și duplicați-l, apoi trageți cadrele în fața acestuia.
    • Deși capturile de ecran din acest articol arată FirealPaca în Windows, utilizatorii Mac pot folosi, de asemenea, programul în același mod.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar