Cum să faceți machiajul dvs. Dacă purtați ochelari

Te-ai întrebat vreodată cum să aplice machiajul, astfel încât să vă completeze ochelarii? Purtarea ochelarilor poate însemna că ochii tăi se pierd în spatele sticlei, așa că atunci când puneți machiajul, doriți să vă concentrați asupra făcându-vă ochii pop. Aplicarea liniei de ochi, rimel și o culoare de ruj care atrage atenția asupra gurii dvs. vă poate îmbunătăți aspectul atunci când purtați ochelari.

Pași

Partea 1 din 4:
Punerea pe machiajul de bază
  1. Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 1
1. Lucrați cu o oglindă de machiaj. Dacă sunteți suficient de frământat, că aveți probleme cu privire la oglindă cu ochelarii, găsiți o oglindă de machiaj cu o parte mărită pentru a vă ajuta. Multe oglinzi de machiaj rotativ au două laturi, o oglindă obișnuită și una a "zoomed-in" obiectiv.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 2
    2. Aplicați un concealer sub ochi cu o perie. Acest lucru va ajuta la ascunderea cercurilor întunecate și luminează ochii. Dabrici ușor în zona sub ochi, folosind o perie sau degetul inelului. Amestecați-l în jos într-o formă V.
  • Du-te pentru un concealer galben sub ochi. Acest lucru va funcționa împotriva culorilor albastru, gri și vă va ajuta să le ascundeți mai departe.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 3
    3. Aplicați fundația lichidă utilizând o perie de fundație sau un burete. Puteți aplica fundația pe toată fața dvs. sau doar pe punctele de probleme, cum ar fi nasul și obrajii. Asigurați-vă că amestecați bine.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 4
    4. Setați fundația și concealerul cu o praf. Concentrați-vă pe zonele de sub ochii voștri și în zona T (nasul, fruntea, bărbia și cheagurile). Acest lucru va ajuta la stabilirea machiajului și o va păstra de la SMUDGing pe tot parcursul zilei. Puneți pulbere suplimentară pe podul nasului în care se odihnesc ochelarii, ca sudoarea tinde să se adune aici.
  • Dacă pulberea suplimentară nu face trucul, reduceți cantitatea de machiaj în acea zonă pentru a face ca smulgerea mai puțin evidentă.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 5
    5. Luați în considerare utilizarea unui bronzator pentru un aspect de soare. Folosind o perie mare, pufoasă, praf pe un bronz pe nas și pe frunte, bărbie și vârfurile obrajilor.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 6
    6. Păstrați blush la un minim. Un praf deschis de blush este bine, dar este ușor să treci peste partea de sus când ochelarii fac deja fața să iasă în evidență. Dacă folosiți Blush, aplicați-o pe mărul obrajilor. Amestecați-l înapoi spre partea de sus a urechii și în jos spre linia de maxilar.
  • Dacă ochelarii sunt făcuți din sârmă sau din plastic colorat, încercați o roșie mată.
  • Dacă ochelarii au un model de coajă de broască țestoasă, încercați o roșie cu o ușoară strălucire. Aplicați în partea de sus a pometului dvs., în loc pentru un aspect mai bine.
  • Sfat de experți

    "Dacă doriți să creați un aspect cu adevărat natural, dewy, săriți pulberea, apoi pe pată de buze pe obraji și amestecați-o înăuntru."

    Cassandra McClure

    Cassandra McClure

    Machiaj ArtistCassandra McClure este un avocat de frumusețe curat, care lucrează pentru a crește utilizarea cosmeticelor durabile și sănătoase, cu sediul în Palo Alto, California. Ea a lucrat în industriile de frumusețe și cosmetice de peste 15 ani, ca model, artist de machiaj și antreprenor. Ea are maeștri în machiaj de înaltă definiție de la Academia de Frumusețe MKC.
    Cassandra McClure
    Cassandra McClure
    Artistul de machiaj
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 7
    7. Alegeți rujul. Regula generală pentru machiaj este că aveți fie că împerecheați ochi îndrăznețe cu buze neutre, sau ruj îndrăzneț cu ochi neutri. Deoarece ochelarii accentuează ochii, alegerea potrivită este de obicei o luciu limpede, un ruj nud sau o altă nuanță subtilă. Dacă ochelarii au cadre subțiri și ați dori să minimalizați atenția asupra ochilor dvs., puteți încerca un ruj mai îndrăzneț, dar acest lucru este mai greu de tras.
  • Dacă vă simțiți mai îndrăzneți, puteți împerechea ochelari de pisici cu o culoare de fructe de pădure sau de vin pentru a "Secretar sexy" uite.
  • Luați în considerare rujul care se potrivește sau completează culoarea ramelor de ochelari.
  • Partea 2 din 4:
    Aplicarea ochilor de ochi
    1. Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 8
    1. Luați în considerare aplicarea unui primer de ochi peste tot pe capacul tău. Primerul de ochi va ajuta pe ochiul de ochi pe mai bine. De asemenea, va ajuta ca culorile să fie mai bune, o necesitate pentru cei care ar fi un aspect mai îndrăzneț.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 9
    2. Alegeți o culoare ușoară pentru a vă face ochii să pară mai mari. Acest lucru contracarează efectul ochelarilor, în special la colțul ochiului. Dacă doriți un aspect neutru, alegeți o culoare cremoasă care este câteva nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. Dacă doriți ca ceva mai îndrăzneț și mai colorat, alegeți o culoare care se potrivește cu cea mai ușoară ton pe față. În general, oamenii cu ochelari ar trebui să evite culorile vibrante de ochi.
  • Majoritatea artiștilor de machiaj sunt de acord că cadrele mai subțiri și mai delicate pe care le aveți, cele mai moi și mai naturale, ar trebui să fie.
  • Folosiți o perie de ochi pufos pentru a aplica acest lucru peste tot pe ochi, de la linia Lash la sprâncene. Păstrați-o la o atingere ușoară, deoarece ochelarii dvs. vor atrage deja atenția asupra ochilor. Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți departe, ca ochelari de lectură să mări ochii.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 10
    3. Îmbunătățiți cu o culoare ușor mai întunecată pentru cadre groase. Dacă aveți cadre groase, ciudate, cum ar fi ramele coajă de broască țestoasă, luați în considerare că merge mai întunecat și mai îndrăzneț. O abordare este utilizarea unei culori ușoare ca bază pe întregul capac, apoi o culoare mai închisă doar pe capacele superioare. Dacă doriți un aspect mai natural, alegeți un maro care este câteva nuanțe mai întunecate decât tonul pielii. Dacă vă gândiți îndrăzneți și colorați, alegeți o culoare care este câteva nuanțe mai întunecate decât culoarea de bază.
  • Aplicați culoarea mai închisă de la linia de la Lash la creastă folosind o perie unghiulară. Amestecați-l în sus, chiar lângă creastă, spre osul frunții dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând ochiul tău
    1. Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 11
    1. Alegeți o culoare mai închisă pentru cadre mai groase și o culoare mai deschisă pentru cadre mai subțiri. Ochii tăi se pot pierde cu ușurință în spatele ochelarilor groși, astfel încât un eyeliner mai întunecat, ideal negru, îi va ajuta să se oprească mai bine. Dacă aveți cadre subțiri, delicate, luați în considerare utilizarea unei culori mai ușoare, cum ar fi maro închis sau espresso.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 12
    2
    Luați în considerare ele pleoapele superioare. Ochelarii atrag deja atenția asupra ochilor și ușurează exagerarea machiajului. "Etanș" Pune ochii într-o bandă subțire, aproape invizibilă a ochilor și este unul dintre puținele aspecte care funcționează cu orice cadre. Dacă sunteți interesat de alte stiluri, continuați să citiți pentru alternative.
  • Este posibil ca acestea să nu fie alegerea potrivită dacă sunteți departe și încercați să contractați "scădere" Efectul ochelarilor de citire au asupra ochilor tăi.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 13
    3. Împingeți Eyeliner dacă aveți cadre de sârmă. Începeți la colțul interior al ochiului și capătul la colțul exterior. Faceți linia mai groasă pe măsură ce ajungeți spre colțul exterior al ochiului. Ia în considerare finalizarea cu o ușoară mișcare.
  • Exagera acest efect cu a ochi de pisica Pentru un aspect îndrăzneț că perechile bine cu ochelari pătrați.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 14
    4. Utilizați ochelari mai groși pentru cadre mai groase. Regula generală este că este mai groasă ochelarii, cu atât este mai groaznic. Începeți pe colțul interior al ochiului și terminați-l pe exterior. Negrul va oferi cel mai mult contrast și vă face cu adevărat ochii pop. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, dacă sunteți aproape de văzut și nefericit cu modul în care ochelarii vă fac ochii să pară mai mici
  • Dacă aveți cadre cu adevărat chunky, luați în considerare aplicarea unor ochi de culoare maro închis / espresso pe genele inferioare. Aplicați-o cu o perie de ochelari, și faceți-o să îndeplinească linia de sus cu o formă ușoară V.
  • Chiar și cu ochiul de ochi groși, evitați un aspect fumător, care poate părea nedorit prin lentilă de ochelari. Păstrați totul curat și bine definit.
  • Partea 4 din 4:
    Manipularea genelor și sprâncenelor
    1. Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 15
    1
    Vă curățați genele. Dacă intenționați să puneți pe Mascara, este mai bine să vă îndrumați mai întâi genele. Fără curling, genele voastre vă pot peria împotriva lentilelor, îmbrățișându-le cu Mascara.
    • Dacă săriți acest pas, utilizați Mic cu Mascara.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 16
    2. Aplicați una la două straturi de rimel. Cea mai groaznică a cadrelor tale sunt, cu atât mai greu ar trebui să fie genele tale. Coborâți capacurile și aduceți bagheta de rimel cât mai aproape de baza cusului. Aduceți încet bagheta în sus. Majoritatea oamenilor găsesc că este mai ușor să începeți în centrul liniei dvs. de la Lash și apoi să faceți laturile.
  • Utilizați curse netede, în sus pentru cadre subțiri. Acest lucru funcționează și pentru ramele coajă de broască țestoasă.
  • Utilizați o mișcare zigzagă sau o mișcare laterală pentru cadre chunky.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 17
    3. Asigurați-vă că sprâncenele dvs. sunt îngrijite cu grijă. Nu trebuie să ieșiți și să le ceară, dar doriți să vă asigurați că arată frumos. Ochelari de vedere atrage atenția asupra ochilor, la urma urmei. Tweeze orice fire de păr, apoi pieptene în sus spre arc folosind o perie de frunze.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 18
    4. Completați toate zonele rare folosind o perie unghiulară și o pulbere cu sprâncene sau un creion sprâncene. Încercați să potriviți culoarea dvs. naturală a sprancenelor cât mai bine puteți. Definiți-vă sprâncenele cu curse scurte ale creionului sprâncenei. Periați în sus pentru a amesteca culoarea în sprâncenele voastre.
  • Dacă aveți sprâncene cu adevărat de culoare deschisă, luați în considerare să mergeți unul sau două nuanțe mai întunecate.
  • Dacă aveți sprâncene negre, utilizați o culoare maro închis sau de cărbune, niciodată negru.
  • Tonați machiajul pentru sprâncene dacă aveți cadre cu adevărat groase sau ciudate.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. dacă purtați ochelari Pasul 19
    5. Așteptați ca machiajul să se usuce înainte de a pune ochelarii. Asigurați-vă că machiajul dvs. este uscat la atingere, astfel încât ochelarii să nu-l spună. Acest lucru este deosebit de important cu mascara.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când alegeți ochelari noi, luați în considerare cadrele suficient de mari pentru a vă arăta întregul ochi. Acestea au tendința de a distorsiona machiajul ochilor mai puțin.
  • Încercați să utilizați culori naturale de ochi, cum ar fi brunuri și creme, în loc de cele îndrăznețe, cum ar fi albastru sau purpuriu. Culorile naturale tind să meargă mai bine cu ochelarii.
  • Luați în considerare utilizarea unui eyeliner alb sau nud pe linia de plutire inferioară. Acest lucru vă va ajuta să vă aduceți ochii mai mari.
  • Avertizări

    Dacă ochelarii dvs. sunt prea strânși, pot crea mici dents pe partea nasului. Majoritatea optometriștilor sunt fericiți să ajusteze ochelarii pentru clienții lor pentru a rezolva această problemă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar