Cum se schimbă dimensiunea tablării în adobe illustrator

Toți te-ai schimbat cum să schimbi dimensiunea tabelării dvs. în Adobe Illustrator.

Pași

Metoda 1 din 3:
Redimensionarea unei singure tablă de suport
  1. Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 1
1. Deschideți documentul în Illustrator. Faceți dublu clic pe proiectul Illustrator pentru ao deschide. Va trebui să aveți proiectul deschis în Illustrator pentru a schimba dimensiunea tabla.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 2
    2. Găsiți tabla de artă pe care doriți să o redimensionați. În panoul de artă din partea dreaptă a paginii, găsiți numele tablării dvs. de suport.
  • Dacă nu vedeți acest panou, faceți clic pe Fereastră Elementul de meniu din partea de sus a ferestrei (sau ecranul dacă utilizați un Mac), apoi faceți clic pe Articole de artă În meniul derulant rezultat.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 3
    3. Faceți dublu clic pe "Taboard" pictograma. Este caseta cu un semn plus (+) în partea dreaptă a numelui tablării. A face acest lucru deschide o fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului în Adobe Illustrator Pasul 4
    4. Schimbați lățimea tablării. Ajustați numărul în "Lăţime" caseta de text pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului în Adobe Illustrator Pasul 5
    5. Schimbați înălțimea tablării. Ridicați sau reduceți numărul în "Înălţime" caseta de text pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 6
    6. Clic O.K. Este în partea de jos a ferestrei. Acest lucru vă va salva modificările și vă va redimensiona tara de depozitare.
  • Dacă aveți nevoie să schimbați poziția de artă pe panoul dvs. de artă, selectați arta în cauză, apoi faceți clic pe și glisați linia punctată care apare.
  • Metoda 2 din 3:
    Redimensionând mai multe plăci de artă
    1. Imagine intitulată Schimbarea dimensiunii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 7
    1. Deschideți documentul în Illustrator. Faceți dublu clic pe proiectul Illustrator pentru ao deschide. Va trebui să aveți proiectul deschis în Illustrator pentru a schimba dimensiunea tabla.
  • Imagine intitulată Schimbarea dimensiunii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 8
    2. Selectați articolele de artă pentru a redimensiona. În "Articole de artă" Panou din partea dreaptă a paginii, veți vedea o listă a pachetelor de arte - Țineți apăsată Ctrl (Windows) sau ⌘ comandă (Mac) în timp ce faceți clic pe fiecare tablă de artă pe care doriți să o redimensionați.
  • Dacă nu vedeți panoul de artă, faceți clic pe Fereastră Elementul de meniu din partea de sus a ferestrei (sau ecranul dacă utilizați un Mac), apoi faceți clic pe Articole de artă În meniul derulant rezultat.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului în Adobe Illustrator Pasul 9
    3. presa ⇧ Shift+O. Acest lucru va selecta pachetele dvs. evidențiate și vă va deschide valorile de dimensiune în partea de sus a ferestrei Illustrator.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 10
    4. Editați dimensiunile articolelor de artă. Puteți introduce dimensiunea pe care doriți să o utilizați în "W" (lățime) sau "H" (înălțime) casete de text din partea de sus a paginii pentru a redimensiona pachetele.
  • Dacă trebuie să schimbați poziția de artă pe fiecare tablă de artă, selectați arta în cauză, apoi faceți clic pe și glisați linia punctată care apare.
  • Metoda 3 din 3:
    Montarea unui tablă de artă la artă
    1. Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 11
    1. Deschideți documentul în Illustrator. Faceți dublu clic pe proiectul Illustrator pentru ao deschide. Va trebui să aveți proiectul deschis în Illustrator pentru a schimba dimensiunea tabla.
  • Imagine intitulată Schimbarea dimensiunii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 12
    2. Clic Obiect. Este un element de meniu care este fie în partea de sus a ferestrei Illustrator (Windows), fie în partea de sus a ecranului (MAC). Dacă faceți clic pe acesta solicită un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Schimbarea mărimii tabloului în Adobe Illustrator Pasul 13
    3. Selectați Articole de artă. Această opțiune se află în partea de jos a meniului derulant. Va apărea un meniu pop-out.
  • Imagine intitulată Schimbarea dimensiunii tabloului din Adobe Illustrator Pasul 14
    4. Clic Fit la limitele de artă. Este în meniul pop-out. Acest lucru va redimensiona tara de arta pentru a se potrivi artei sale.
  • Dacă aveți mai multe plăci de artă, fiecare tablă de artă va fi redimensionată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    "Taboard" este diferită de dvs "Spațiu de lucru". Spațiul de lucru, sau "Canvas" După cum se face uneori la care se face referire, este spațiul care vă conține toate plățile dvs.

    Avertizări

    Spre deosebire de tablourile de artă, spațiul de lucru din Illustrator este stabilit la 227"X227" și nu pot fi schimbate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar