Cum se proiectează un centru modern de tenis de masă

Aveți nevoie de sfaturi cu privire la ceea ce trebuie luat în considerare la proiectarea unui centru? Aceasta este o mare sursă de informații pentru oricine încearcă să înființeze un centru de concurență, coaching și utilizare socială. Acest lucru a vizat proiectarea unui centru modern de tenis de masă. Dacă doriți să știți cum să faceți acest lucru, citiți mai departe pentru a afla!

Pași

Partea 1 din 2:
Necesități mai mari
  1. Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 1
1. Au proiectarea corectă pentru nivelurile de iluminare și înălțimea tavanului. Pentru ca locul de desfășurare să fie potrivit pentru turneele de stat și concurența națională, intensitatea minimă a luminii pe întreaga suprafață de joc (măsurată la înălțimea suprafeței tabelului) și înălțimea limpede de la podea la lumină trebuie să fie după cum urmează:
  • Spațiul de joc al fiecărei instanțe nu trebuie să fie mai mic de 10 metri lungime, la 5 metri lățime și 5 metri înălțime. Înălțimea de 5 m este în partea de jos a corpurilor de iluminat, nu înălțimea tavanului. Nivelurile de iluminare ar trebui să fie consecvente și uniforme în întreaga locație de joc.
  • Intensitatea luminii, măsurată la înălțimea suprafeței de joc, trebuie să fie uniformă de cel puțin 600 de lux pe suprafața de joc și cel puțin 400 de lux în altă parte a zonei de joc a instanței. Pentru concurența internațională, nivelurile de iluminare sunt mult mai mari și trebuie să satisfacă cerințele pentru streamingul live. Se recomandă ca iluminarea cu LED-uri să fie utilizată pentru a reduce semnificativ costurile de funcționare.
  • Controlul iluminării trebuie să permită controlul luminilor deasupra unei mese care să fie controlate individual, deoarece acest lucru va permite reducerea costurilor de funcționare prin a avea doar iluminare la tabelele utilizate.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 2
    2. Au tipul corect de podea. O acoperire de podea și / sau podea este deosebit de importantă. Cele mai importante criterii cele mai importante ale pardoselilor este că este non-alunecare, deoarece jucătorii trebuie să poată să se miște rapid și să-și poziționeze picioarele fără alunecare. Curățarea podelei este foarte importantă pentru a minimiza praful care provoacă alunecări. Jucătorii trebuie să poarte articole de picior potrivite pentru a evita declanșarea sau deteriorarea suprafeței podelei.
  • Asigurați-vă că podeaua este, de asemenea, netedă și nivel și este capabilă să susțină greutatea tenisului de masă. Podelele semi-sprângute din lemn oferă cea mai bună suprafață, în timp ce podelele din beton solid și mochetă sunt nepotrivite pentru concurență.
  • Asigurați-vă că pardoselile oferă un contrast vizual bun între minge, suprafața de masă și zonele înconjurătoare, atât în ​​beneficiul jucătorilor, cât și spectatorii. Alegeți o podea care ar trebui să fie întunecată și non reflexivă.
  • Toate locurile moderne de tenis de masă folosesc acum podele sportive de specialitate pe partea de sus a podelei din lemn. Această acoperire a podelei este texturată PVC cu o susținere a spumei. Absoarbe impactul care are ca rezultat mai puțină stres asupra mușchilor și articulațiilor. Suprafața texturată oferă o aderență mai bună și reduce șansele de căderi și accidente. Specificațiile internaționale necesită o culoare întunecată. Secțiunile de podea sunt sudate împreună pentru a se asigura că nu există pericole de declanșare. Pentru a afla mai multe despre acest tip de suprafață, căutați "Cel mai bun pardoseală pentru tenis de masă" în motorul dvs. de căutare. Alte probleme de podea sunt:
  • Dacă locația are zone suplimentare pentru alte sporturi, atunci suprafețele de podea din toate zonele ar trebui să fie la aceeași înălțime.
  • Ar trebui să existe ușile duble de blocare mari între aceste zone pentru a permite mișcarea echipamentului pe cărucioare atunci când aceste zone pot fi necesare pentru turnee.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 3
    3. Au culori bune de perete. Culoarea zidurilor este importantă deoarece jucătorii au nevoie de un contrast vizual bun între minge, podea, masă și pereți. Alegeți o culoare de perete care nu reflectă și pictată cu o culoare întunecată până la o înălțime de cel puțin 2.5m. Peste 2.5m, pereții trebuie să fie pictați o culoare mai deschisă, astfel încât să obțineți beneficii maxime.
  • Dacă există ferestre sau alte surse de lumină externă, trebuie să existe o anumită metodă pentru a le permite să fie complet înclinate astfel încât lumina, în special lumina soarelui, nu se scurge.
  • Zonele grele sau potențialele obstacole în jurul instanțelor în care ar putea apărea o coliziune trebuie să fie căptușită pentru a reduce șansele de rănire a jucătorilor.
  • Orice ușă exterioară fiind utilizată în timp ce instanțele sunt utilizate trebuie să fie ușor protejate sau ușor prinse, astfel încât să nu interfereze cu jocul.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 4
    4. Asigurați-vă că aveți o bună încălzire și aer condiționat. Temperatura și umiditatea clădirii reprezintă o prioritate importantă. Temperatura ideală a camerei este de 18-20 ○ C cu o umiditate relativă de aproximativ 40%. De asemenea, este important să existe o ventilație adecvată, deoarece orice condensare va face ca podea să fie alunecoasă și periculoasă. Condensarea este, de asemenea, probabil să deterioreze suprafața tabelului și nu poate fi prezentă pe masă în timpul jocului. Confortul spectatorilor ar trebui, de asemenea, luat în considerare, dar, evident, condițiile de joc au prioritate.
  • Dacă există unități de aer condiționat, asigurați-vă că acestea nu determină curenți de aer care vor deflecta zborul mingea. Ventilarea podelei este o metodă adecvată pentru a evita această problemă. Gigsele cu șuruburi ar trebui să fie prevăzute cu necorectări controlate electric pentru a reduce la minimum problemele luminoase și pentru a controla fluxul de aer în momente diferite ale anului.
  • Sistemele pasive precum izolația sunt încurajate să minimizeze costurile continue și problemele de flux de aer. Izolarea ajută, de asemenea, cu eficiența oricăror sisteme de control al temperaturii active.
  • Instalați senzorii de temperatură și umiditate în scopuri de monitorizare în joc și în zonele sociale. Monitorizarea ar trebui să se potrivească cu medicina sportivă Australia și orientările naționale de politică de căldură pentru tenis.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 5
    5. Au toalete și camere de schimbare. Acesta este un alt element foarte important care trebuie să satisfacă nu numai jucătorii, ci și publicul. Camerele de toaletă și schimbarea ar trebui să fie determinate de participarea maximă a participantului pe care locația va răspunde în timpul turneelor. În timp ce concursul de comisie va avea numere consistente în fiecare săptămână, numerele de turnee vor fi mult mai mari, astfel încât facilitățile de toaletă vor trebui să satisfacă aceste numere, deoarece închirierea de toalete portabile nu poate fi fezabilă sau chiar de dorit.
  • Schimbarea camerelor ar trebui să aibă dușuri și o zonă de schimbare cu scaune și cârlige pentru haine disponibile. Acestea ar trebui să fie disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei. O toaletă cu dizabilități cu duș și instalație de schimbare ar trebui să fie disponibilă. Ar trebui să existe și o cameră de schimbare, cu o masă de schimbare și o ședere disponibilă pentru părinții copiilor mici.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 6
    6. Au o sală de întâlniri. La momente diferite, vor trebui să aibă loc întâlniri. Este necesară o sală de ședință sau o zonă care ar putea fi folosită pentru întâlniri. Trebuie luate în considerare pentru a gestiona zgomotul dacă zonele de joc sunt de asemenea utilizate în timpul întâlnirilor. Mese mai mici care pot fi aranjate pentru a face o masă mai mare sunt o soluție practică bună.
  • Această zonă, dacă este un spațiu deschis, ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru evenimente sociale, ceremonii de prezentare și ca un loc de adunare pentru a socializa. Această zonă ar putea fi asociată cu o cantină care ar funcționa în timpul evenimentelor mai mari. Un scaun pentru fiecare spațiu de tabel ar trebui să fie disponibil. Scaune și mese suplimentare necesare pentru turnee ar trebui să fie disponibile în depozitare.
  • Asigurați-vă că această zonă are o mulțime de spațiu de perete pentru a permite plasarea informațiilor și a posterelor promoționale la vedere și să permită montarea plăcilor de onoare.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 7
    7. Au o zonă de cantină. Trebuie furnizată o zonă de cantină. În cele mai multe ocazii, cantina va trebui doar să aibă un frigider, apă caldă, ceai, cafea, lapte, zahăr sau îndulcitor disponibil. Canteenii ar trebui să aibă echipamente astfel de încălzitoare de plăcintă, cuptoare, urne de apă caldă și frigidere disponibile, precum și o chiuvetă de spălare și potențial o mașină de spălat vase. Asigurați-vă că are o mulțime de spațiu de depozitare pentru depozitarea echipamentelor și a altor elemente, cum ar fi prosoape de ceai, tacâmuri și croșetare etc.
  • Deși cantina nu va fi probabil în totalitate utilizată tot timpul, este o sursă importantă de venit pentru locație și ar trebui inclusă. Au o mulțime de spațiu pentru a permite prepararea alimentelor. Asigurați-vă că poate fi asigurat și poate, de asemenea, să satisfacă mai multe grupuri de utilizatori diferite pentru a-și păstra obiectele și pentru a utiliza facilitatea.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 8
    8. Face centrul accesibil. Clădirea trebuie proiectată pentru a fi ușor accesibilă la scaunele cu rotile și la persoanele cu deficiențe de vedere. Accesul corespunzător este necesar pe instanțele de joc nu doar în zonele sociale.
  • Trebuie luată în considerare accesul cardului la clădire. Un card ar putea fi eliberat membrilor financiari care ar putea folosi cardul pentru a accesa clădirea la un moment dat care le convine. Această metodă ar putea fi folosită pentru a satisface jucătorii care lucrează în timpul seriilor, noaptea sau schimbarea muncii. Sistemul de carduri ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru a înregistra lungimile de utilizare a iluminării și pentru a permite sau împiedica accesul la anumite zone ale clădirii.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 9
    9. Amintiți-vă biroul de administrație. Trebuie să existe un birou de administrație între intrare și zona de joc. Ar trebui să fie într-o poziție în care zona de joc este vizibilă în mod clar. Biroul de administrație este centrul în care vor fi colectate comisioane pentru jucători. Este, de asemenea, zona în care scorurile și alte informații pot fi trimise sau colectate și conține sistemul PA. Este zona necesară pentru afișarea tragerilor și a altor informații și poate fi afișată prin afișarea computerului.
  • Adăugați o afișare clară a ferestrei, astfel încât publicul să poată vedea în birou. Ar trebui să fie suficient de mare încât toate lucrările de administrare pot fi finalizate în timpul turneelor. Biroul de administrare ar putea include, de asemenea, o zonă de depozitare blocabilă, așa cum sa menționat ca zonă de depozitare 1 sub titlul de stocare.
  • Oficiul poate fi, de asemenea, utilizat pentru afișarea trofeelor. Vânzările de echipamente de tenis de masă ar putea fi, de asemenea, încorporate în biroul de administrație.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 10
    10. Au zona de parcare corectă. Nevoile de parcare vor fi determinate de cantitatea de zone de parcare și vor fi determinate de numerele de turnee anticipate. Parcare trebuie să poată satisface o utilizare zilnică mai mare decât cea obișnuită, ca în zilele de turneu, acest lucru poate provoca probleme în străzile din jur atât cu preocupări de acces, cât și cu siguranță.
  • În timpul săptămânii, zonele de parcare ale unor municipalități ar putea fi nevoie să fie în timp limitate pentru a preveni lucrătorii, cumpărătorii etc. folosind transportul public de la ocuparea spațiilor de parcare. Deplasați alte metode, dacă este necesar, pentru a se potrivi situației.
  • Au un loc de parcare dedicat pentru vehicule de urgență, cum ar fi ambulanțe. Această zonă ar trebui să fie imediat adiacentă unei zone în care un cărucior de ambulanță se poate deplasa direct din interiorul clădirii direct la ambulanță fără problema scărilor sau a jgheaburilor.
  • De asemenea, ar trebui să existe handicap de acces pentru accesul la scaunul cu rotile în cazul în care oamenii își pot părăsi vehiculul și își pot folosi scaunul cu rotile pentru a intra în zona de joc fără a fi nevoie să depășească pașii sau jgheaburile.
  • Partea 2 din 2:
    Adăugări mai mici / interne
    1. Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 11
    1. Luați în considerare layout-ul tabelului. Aceasta este doar o recomandare. Zonele de joc pentru jocul de turnee sunt mandatate de asociațiile de stat. Acesta este un ghid pentru a ajuta la rezolvarea zonei de joc necesare înainte de designul unui centru de tenis de masă. O dimensiune standard de 10 m x 5m este o dimensiune standard standard de utilizare la nivel de club, fără a include scaunele jucătorului.
    • Numărul de tabele necesare se bazează pe numerele necesare pentru utilizarea zilnică / săptămânală (luând în considerare obiectivele de expansiune prognozate) și, de asemenea, ce capacitate este disponibilă pentru a extinde turneele Run. Tipul și dimensiunea turneelor ​​care pot fi executate sunt direct legate de numărul de tabele care pot fi operaționale în orice moment. Mijloace operaționale cu echipamente adecvate, dimensiuni ale instanței și iluminat.
    • Deși ar putea fi folosită o zonă de joc mai mică, pentru jucătorii de scaun pe roți nu ar fi ideal pentru jucătorii mai avansați decât începătorii și jucătorii sociali. Întrucât standardul concursului crește, zona de joacă în instanță este, de asemenea, crește. La nivel internațional, este necesară o suprafață de cel puțin 14 m lungime, 7m lățime.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 12
    2. Au bariere bune pentru instanțe. Barierele dintre mesele de tenis de masă vor fi foarte utile pentru a opri mingea să se îndepărteze în instanțele adiacente și să minimizeze întreruperile din alte tabele. Barierele nu ar trebui să fie tipuri fixe permanente deoarece nu permit flexibilitatea de a ajusta dimensiunile instanțelor pentru a satisface nevoile diferite ale concurenței sociale sau a jocului de turnee. Barierele portabile îmbunătățesc semnificativ eficiența curățării și întreținerii podelelor. Barierele de tenis de masă trebuie să fie pliabile mai degrabă decât solide, astfel încât acestea nu vor afecta niciun jucător care nu se află în ele.
  • În mod ideal, ar trebui să fie de aproximativ 1.5m lungime și 75 cm înălțime și ar trebui să anexeze complet zona de joc și să fie întunecate în culoare. Culoarea și dimensiunea oricăror logouri pe bariere sunt reglementate.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 13
    3. Reglați scaunele. Scaunele este o considerație importantă atât pentru jucători, cât și pentru spectatori. Alocația trebuie făcută pentru un spațiu suficient pentru scaune (și pungi) de jucători de la instanță.
  • În timpul turneelor, scaunele ar trebui să fie disponibile pentru cel puțin un antrenor și un jucător din fiecare echipă, ar trebui să fie, de asemenea, luate în considerare și scaune pentru jucători. Această ședință este în plus față de cerințele spectatorilor, dar este important să lăsați suficient spațiu practic și spațiu de acces de urgență pentru mișcarea oamenilor în orice aspect de ședere.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 14
    4. Au zone de depozitare. O serie de tipuri diferite de zone de depozitare vor fi necesare. Acestea includ:
  • Depozitare mai mică - Va trebui să existe o zonă de stocare mai mică care poate fi accesată rapid și ușor. Această zonă va fi utilizată pentru a stoca elemente care sunt accesate frecvent. Acestea ar putea fi lucruri cum ar fi liliecii pentru a fi utilizate de către jucători sociali sau de rezervări școlare, un kit de prim ajutor, formulare pentru aplicația de membru, aparate de curățare a tabelului etc. Ele pot conține, de asemenea, pixuri, creioane, hârtie, scoruri, trofee care așteaptă prezentări sau pickup, tablouri, plase de rezervă, posturi, bile etc.
  • Vor fi alte obiecte scumpe, cum ar fi computerele laptopului, afișajele de calculator etc. Acest lucru va fi necesar pentru concurența de turnee, robot de tenis de masă și accesorii pentru sesiuni de practică și echipamente de antrenori, echipament de birou care este utilizat cu regularitate rezonabil, care ar putea include imprimante, scanere, laminatori, capsator electric, tocător și multe altele.
  • Această zonă de depozitare ar trebui să fie atașată la biroul administrativ ca și în cazul în care majoritatea acestor echipamente vor fi utilizate sau distribuite de la.
  • Depozitare mai mare - O altă zonă de depozitare ar include o zonă suficient de mare (de obicei 12m x 5m) pentru a stoca toate tabelele suplimentare, barierele, tablourile de bord, scaunele arbitrului, scaunele etc. care ar fi necesară pentru turnee. Pot fi, de asemenea, alte piese mai mari de echipament de curățare (scruber de podea) care ar putea fi necesar să fie ținute acolo.
  • Această zonă de depozitare ar trebui să fie la nivelul podelei pentru a permite o mișcare ușoară a echipamentului. Toate echipamentele ar trebui să poată fi stocate pe cărucioare mobile pentru a face sarcina de a transporta echipamentul cât mai ușor posibil. Ar trebui să existe puncte de acces la fiecare capăt al zonei de depozitare. Acest lucru va permite livrarea de orice echipament cu ușurință și cu efort minim. Accesul extern va implica o zonă în care un camion ar putea să se întoarcă într-o zonă de depozitare și să renunțe sau să ia elemente.
  • O ușă cu role, mai degrabă decât ușile duble, ar fi mai sigură și permite camionul să se rezerve la ușă. O ușă cu role înseamnă că o zonă care ar putea fi utilizată pentru depozitare nu este preluată din cauza necesității de a avea un spațiu clar pentru a permite ușile atunci când sunt deschise. La celălalt capăt al zonei de depozitare trebuie să fie disponibilă o deschidere mare a cărei nivel de podea este la aceeași înălțime ca și podeaua de joc pentru a permite transportul ușor de echipament. Din nou, o ușă cu role ar fi mai bună din cauza motivelor deja menționate. Această zonă de depozitare ar trebui să aibă puncte de iluminat și de putere.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 15
    5. Includeți dulapul unui cleaner. Acesta este un element foarte important și necesar, adesea trecute cu vederea în designul clădirii. Dulapul unui Cleaner va fi necesar pentru a permite depozitarea echipamentelor de curățare (mături, mopuri, găleți, aspirator, etc. și substanțe chimice).
  • Asigurați-vă că are o chiuvetă cu mașini de curățat cu robinete calde și reci. Chiuveta trebuie montată la o înălțime care va permite ca o găleată de mop să fie plasată sub robinete și umplută. Chiuveta trebuie să fie suficient de mare pentru a permite golirea găleților de mop după curățare.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 16
    6. Au vânzări de echipamente. Adăugați o zonă în care o gamă limitată de echipamente de tenis de masă este disponibilă pentru cumpărare. Acest lucru va permite jucătorilor să facă achiziții pentru a înlocui echipamentele rupte sau pierdute sau jucătorii noi pentru a cumpăra o bâtă sau minge la un cost rezonabil. Din nou o altă sursă de venit.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 17
    7. Au alte echipamente. Alte echipamente care sunt atât necesare, cât și profitabile trebuie să fie incluse în planuri. Acestea pot fi puse în loc în locul de desfășurare, nu costă nimic de a avea acolo, iar furnizorii vor plăti locul de desfășurare pentru a le poziționa acolo. Din nou, aceasta servește drept o altă sursă de venit. Echipamentele necesare sunt după cum urmează:
  • Au cel puțin un dozator de apă răcită care va funcționa ca o fântână de băut și ca o sursă în care sticlele de băut pot fi umplute. Ar trebui să existe loc pentru a plasa atât un distribuitor automat de băuturi și un dozator de hrană pentru gustări.
  • Obțineți un robot de tenis de masă. Acest lucru poate fi angajat pentru utilizare și oferă din nou o altă sursă de venit.
  • Oferiți scaune de arbitri - una pentru fiecare masă sunt necesare. Asigurați-vă că aceste scaune sunt mai mari decât tabelele pentru a permite arbitrului o viziune clară a zonei de joc. Scaunele ar trebui să aibă o platformă pivotă pentru a permite utilizarea eficientă a echipamentelor și a plăcilor de notare pe tot parcursul meciurilor.
  • Adăugați un sistem PA cu un microfon fără fir pentru a permite informații și anunțuri de oriunde în clădire care urmează să fie dată. Acest lucru este esențial pentru a comunica problemele de siguranță și este necesar pentru a rula turnee. Difuzoarele trebuie să fie amplasate strategic în jurul stadionului, astfel încât jucătorii să joace pot auzi în mod clar anunțurile deasupra zgomotului de fundal.
  • Instalați conexiunile telefonului și la Internet. Aceasta este acum o cerință pentru multe imprimante și software de turneu.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 18
    8. Au cabluri bune. Cablarea clădirii ar trebui să ofere puncte de alimentare suficiente în multe domenii pentru a satisface nevoile computerelor, a cateringului și a echipamentelor de curățare sau a utilizării roboților de tenis de masă. Este posibil ca unele prize mai mari de 15 amperi să fie prevăzute pentru echipamente de mare putere.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 19
    9. Utilizați panouri solare dacă este necesar. Clădirea ar trebui să includă utilizarea panourilor solare pentru a reduce costurile de energie, dacă este posibil, în timpul construcției.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 20
    10. Efectuați clar regulile de siguranță. Aceste informații ar trebui să se afle într-o zonă accesibilă tuturor, unde sunt păstrate informații care acoperă toate măsurile esențiale de siguranță și bușteni de întreținere a clădirilor. Acesta trebuie plasat într-un container de stocare marcat și montat pe perete în vizualizarea clară a jucătorilor și a spectatorilor. Procedurile de evacuare de urgență ar trebui, de asemenea, să fie afișate în vizibilitate.
  • Este necesară o ieșire de evacuare de urgență, de preferință mai multe. Un defibrilator ar trebui să fie o instituție esențială. Acestea pot fi achiziționate fie că puteți obține unul printr-o subvenție. Un set de prim ajutor complet stocat trebuie să fie ușor accesibil cu pachete reci disponibile pentru entorse.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 21
    11. Anulați o zonă pentru gunoi și coșuri de reciclare. Această zonă trebuie să fie localizată pentru un acces ușor atât pentru utilizatorii instalației, cât și pentru colectorii de bin. Trebuie să fie prevăzută spațiu suficient pentru containerele din interiorul stadionului. Bins ar trebui să poată fi mutate din interiorul locului în zona de depozitare exterioară fără a fi nevoie să folosească pași sau alte impedimente. Coșurile ar trebui să fie amplasate într-o zonă sigură pentru a preveni furtul de bin sau vandalismul.
  • Imagine intitulată Design Un centru modern de tenis de masă Pasul 22
    12. Au o securitate bună. Au camere de securitate proeminente la intrarea în locația pentru a descuraja și a înregistra orice activitate de către intruși. Fie lumini exterioare ar trebui să fie pe un circuit de întârziere pentru a permite oamenilor să ajungă în siguranță mașinile lor târziu noaptea sau iluminarea care acoperă ieșirea în zona de parcare pornită automat pe timp de noapte. Acest lucru este deosebit de important pentru femele care ies din clădire târziu noaptea.
  • sfaturi

    Dacă locația poate fi utilizată de alte grupuri atunci când nu este utilizat pentru tenis de masă, acesta face două lucruri - permite ca centrul să fie utilizat mai des. Consiliile de genul acesta și vă vor îmbunătăți șansele de a obține un centru aprobat și construit. De asemenea, aduce venituri din afara membrilor asociației.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar