Cum se îmbunătățește la battlefield 4

Seria Battlefield nu este una foarte casuală, ceea ce înseamnă că majoritatea oamenilor nu pot doar să iasă și să se joace ca alte jocuri. Acest articol este o compilație de informații care vă pot ajuta să vă faceți mai bine la joc.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 1
1. Alegeți oricare dintre clasa se potrivește stilului dvs. de joc. Dacă vă place să fugiți și să armați, apoi alegeți clasa de asalt. Dacă doriți să utilizați vehicule tot timpul, atunci cu siguranță veți dori să fiți inginer. Ca să provoace haosul total? Apoi, clasa de sprijin este pentru tine, dar poate că îți place să rămâi în spate, luptând de la distanță, atunci clasa Recon este pentru tine! Este important să alegeți o clasă și să vă familiarizați cu el, altfel abilitățile dvs. nu va crește niciodată.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 2
    2. Redați meciul de moarte în echipă. Acest mod de joc este mult mai casual și mai rapid decât oricare dintre celelalte moduri de joc, astfel încât să puteți să vă perfecționați cu adevărat abilitățile de ardere aici și să le duceți la celelalte moduri de joc.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 3
    3. Ajustați sensibilitatea. Unii oameni au o mulțime de necazuri cu câmpul de luptă, sau shooters în general, pentru că se pare că întoarceți prea lent și nu puteți reacționa destul de repede. Acest lucru este mai puțin predominant pe PC. Deci, apăsați Start, Opțiuni sau butonul MENU, în funcție de consola pe care sunteți activați și selectați Opțiuni. De acolo ar trebui să vedeți opțiunea de ajustare a sensibilității. Redați-vă cu ea un pic și găsiți ce setare vă convine cel mai bine.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 4
    4. Nu renunta. Da, Battlefield poate fi un joc foarte infuritar, dar cu atât mai mult joci cu atât veți obține, așa că nu vă descurajați doar pentru că ați avut câteva jocuri rele, veți obține mai bine.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 5
    5. Scopul în jurul colțurilor. Afișarea în jurul colțurilor vă permite să vedeți inamicul înainte de a vă roti cu un colț. În caz contrar, veți baril prin rândul său, doar pentru a se prăbuși într-un soldat inamic care este pregătit pentru confruntare.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 6
    6. Nu fugi prea mult. Rularea în câmpul de luptă 4 vă permite să obțineți de la punctul A la punctul B mult mai rapid, dar fiecare în sus vine cu un dezavantaj. Acest dezavantaj nu este suficient de rapid. Când alergi, puteți vedea un inamic. În momentul în care vă place să vă opriți, să vă îndreptați, să vă foc, dușmanul de mers pe jos ar trebui doar să vizeze și să se aprindă. Această jumătate de secundă că trebuie să vă opriți să rulați ar putea însemna diferența dintre viață și moarte.
  • Imagine intitulată obține mai bine la Battlefield 4 Pasul 7
    7. Utilizați auto-direcționarea dvs. Avantajului dvs. În câmpul Battlefield 4, care vizează un dușman care este deja în crosshairs vă pune în mod automat atracțiile pe inamic. Unele servere au această opțiune dezactivată, dar toate serverele de zaruri vor avea acest lucru activat.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 8
    8. Folosind un LMG, foc atunci scop. În mod normal, acest lucru ar pierde gloanțe atunci când se utilizează un AR sau o armă care vă limitează la cât de precis puteți fi, dar de când mitraliele ușoare au un excedent de muniție gata de utilizare și un .25 al doilea timp mai mult timp, este mult mai benefică să începeți să ardeți cu mult înainte de a vă propune.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 9
    9. Nu îndreptați obiectivele turistice pentru fiecare întâlnire. Uneori, un dușman ar putea fi prea aproape de tine să-l urmărești într-o luptă. Deoarece scopul provoacă arma dvs. să se deplaseze înapoi și mai lent, arderea șoldului este ideală pentru o situație apropiată.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 10
    10. Nu reîncărcați frecvent. În shooters, este un obicei de joc rău de a reîncărca după fiecare întâlnire. Acest lucru este bun atunci când aveți prea puțin muniție pentru a ucide pe oricine, dar dacă ați împușcat doar 2-6 gloanțe, nu este cu adevărat necesar să reîncărcați. Reîncărcați numai dacă aveți mai puțin de 15 gloanțe într-o clipă rotundă și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 11
    11. Nu reîncărcați în timpul unei lupte împotriva incendiilor. În schimb, treceți la secundar sau scoateți unele dintre gadget-urile dvs. pentru a vă ajuta într-o întâlnire. În represalii, dacă vedeți un inamic care se reîncarcă în timpul unei întâlniri, acest lucru ar fi un moment bun pentru a vă scoate brațul lateral și pentru a-l pompa plin de gloanțe.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 12
    12. Scopul deasupra trunchiului. Ca toți fotografii moderne, headshot-urile provoacă de două ori daunele. Deși s-ar putea să aveți un timp dificil de stabilire a atracțiilor dvs. pe această mică țintă, de obicei durează doar 2-3 fotografii pentru a renunța la cineva dacă primiți headshot-uri consecutive.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 13
    13. Folosind Recoil Weapon în avantajul dvs. Armele ca G18 au un recul extrem de ridicat. Acest lucru ar putea fi util în mâinile unui jucător calificat. Recoil-ul își lovește arma și dacă îl îndreptați direct în centrul pieptului, s-ar putea dovedi mortală.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 14
    14. Nu vă limitați ochii în centrul ecranului. Obiceiul ar fi vrut să transformați întregul corp al personajului dvs. dacă aveți nevoie să vă uitați la ceva în linia de vedere, dar folosind ochii vă permite să luați dublu informațiile din împrejurimile dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 15
    15. Știți că atașamentele nu sunt necesare. Uneori, este mai bine să lăsați o armă fără un atașament de botul sau să folosiți atracțiile de fier, mai degrabă decât să utilizați un mâner care să scadă acuratețea sau stabilitatea.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 16
    16. Adu-ți stabilitatea și acuratețea la fel de mare ca tine. Utilizați toate atașamentele pe care le puteți aduce aceste două trăsături cât mai mare posibil.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 17
    17. Utilizați AN-94. Cu atașamente care aduc cele două trăsături, această armă este cea mai stabilă pușcă de asalt în joc, cu practic 0 Recoil.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 18
    18. Utilizați arme cu o rată ridicată de foc în hardcore. Hardcore vă lasă cu doar un timp de răspuns de câteva secunde dacă sunteți împușcat la. Fără nici un regen de sănătate și aproape nici o sănătate, o rată ridicată de arme de foc, cum ar fi Famas, F2000 sau MTAR-21 (DLC), va scurge aspectele dvs. de sănătate cel mai rapid.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 19
    19. Revive pe dulap sau metrou. Ridicând clasa de asalt, dotarea defibsiilor și stabilirea upgrade-ului echipei la Medic (prin ecranul de încărcare), poate pompa cu ușurință punctele dvs. exponențial și vă veți vedea aproape întotdeauna în partea de sus 5 a clasamentelor dacă faceți revigorarea tuturor o prioritate. Acest lucru salvează și bilete. Ca bonus, coechipierii ar putea să vă ia exemplul și să înceapă să revină alături de dvs., salvând echipa dvs. masivă cantități de bilete.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 20
    20. Încetini. Uneori, un dușman ar putea să te sacrifică în cel mai ieftin mod posibil, sau ar putea fi tentant să grăbești un coridor plin de dușmani, căutând că uciderea tentantă, dar această voință vă va fi ucis. Încetinirea în jos înseamnă verificarea colțurilor dvs., văzând ce trasee puteți lua acest lucru ar oferi cea mai mică rezistență, luând câteva secunde în meniul REPAWN pentru a analiza ceea ce spawn ar fi mai sigur și cel mai benefic pentru gameplay-ul dvs. Și ați putea spune singur "Încercăm, totuși mă găsesc încă pe moarte," dar amintiți-vă: ați fi murit de 5 ori mai mult dacă nu ați fi prins acel colț sau ați ales cu grijă traseul dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 21
    21. Nu QuicksPawn. Obiceiul ar fi spam X sau un buton de fiecare dată când ajungeți la ecranul Respawn temut, dar acest lucru vă poate ucide cu ușurință. Luați-vă timpul pentru a verifica camera de spawn, vezi dacă punctul dvs. de spadă este în pericol iminent. Și dacă aveți îndoieli, nu ezitați să vă prezentați într-un punct de control. S-ar putea să vă ducă mult mai mult pentru a vă atinge obiectivul, dar acest lucru poate crește cu ușurință K / D.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 22
    22. Evitați să depășiți vehiculele. Nu fiți unul dintre acei tipi care spam butonul A sau X în numărătoarea inversă finală pentru a încerca să intri în acel rezervor gustos sau chopper. Șansele sunt, un pilot / șofer mult mai experimentat, iar aproximativ o duzină de ingineri așteaptă echipa inamicului pentru șansa lor de a te împușca în jos. Nu ezitați să mergeți de la punct la punct, capping obiective pe jos. Acest lucru vă poate salva de la a fi prioritizat pe lista de ucidere a dușmanilor.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 23
    23. Utilizați numai vehicule cu care aveți experiență. Nu fiți unul dintre acei tipi care se grăbesc să intre în elicopter, doar să fie împușcat sau să se prăbușească într-o clădire. Veți determina cu siguranță moartea inutilă în echipa dvs., permițând în același timp echipei inamice să preia rutele și cerurile rezervoarelor.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 24
    24. Izbucni focul. Primele câteva fotografii fac de obicei cele mai multe daune și sunt cele mai exacte, astfel încât să fie un obicei de a spam apăsat butonul de foc atunci când vizează un inamic, indiferent de pistolul pe care îl utilizați. De aceea mulți jucători investesc în declanșatoarele de păr sau par să te omoare de două ori mai repede decât pe oricare dintre ei: arderea de spargere crește daunele pe care le provoacă și rata la care o implicăm.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 25
    25. Stați în continuare când shotgunning. De obicei, oamenii se mișcă atunci când ard puștii și acest lucru ajută numai la atenuarea daunelor și reducerea acurateței. Încă mai permite că pușca să lucreze la putere maximă.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 26
    26. Prioritiza. Ucideți dușmanul distras și fără griji, sau amicul său care și-a luat deja privirile?
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Battlefield 4 Pasul 27
    27. Dacă doriți să învățați cum să pilotați un rezervor sau un elicopter, să obțineți comenzile de bază în gama de testare. Nu ar fi înțelept să încerci să zbori un elicopter pentru prima dată în mijlocul unui frenezie de 64 de jucători, pe calea ferată din Golmud. Veți fi ucis, de multe ori, sau ați putea să vă prăbușiți elicopterul pentru că nu știți cum să îl pilotați. Du-te la gama de testare, intrați într-unul din elicoptere și aflați cum să-l zboară acolo. Tweak schema de control acolo. De asemenea, aveți o perioadă nelimitată de timp pentru a practica. Făcând-o în mijlocul meciului, vă poate da doar câteva minute, topuri.
  • Image denumită Better la Battlefield 4 Pasul 28
    28. "AVERTISMENT PENTRU NEWBIES GEN NEXT". Fiți conștienți de faptul că oamenii în care concurează au făcut probabil că au jucat ani mai mult decât aveți. Nu vă lăsați păcăliți de rang scăzut, deoarece acest lucru nu înseamnă nimic pe consolele generale ale genului. Există sute de jucători care au dedicat sute de ore mai mult în acest joc decât tine, și vei fi ucis, "mult". Dacă vă prindeți vreodată întrebându-vă de ce ultimii jucători de gen sunt mult mai casual decât jucătorii genului următor: acest lucru se datorează faptului că jucătorii plătesc pentru a juca online. Acest sistem de plată filtrează o mulțime de jucători casual, mai tineri pe care ați putea vedea-o pe ultimul gen. Jucătorii casuali vor rămâne cel mai probabil pe ultimul gen, optând pentru un gameplay gratuit, mai degrabă decât să plătească pentru abonamentul online pe care nu-l pot folosi, din cauza muncii sau a școlii. Și vă permite să o confruntați cu ei, părinții copii probabil nu vor fi prea fericiți să tuse banii necesari pentru un abonament lunar PSN sau Xbox Live, când ar putea să o facă gratuit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Redați ocazional. Joacă muzică. Acest lucru reduce nivelele de stres și este dovedit a spori timpul de răspuns și conștientizarea. De asemenea, veți fi furios să renunțați mai puțin, permițându-vă să jucați mai frecvent și să vă ridicați armele și gadget-urile mai repede.
  • Utilizați un pistol puternic, cum ar fi AKU (care este deblocat la începutul jocului) sau M416 sau MX4. Aceste arme au toate deteriorarea puternică, fie rate ridicate de incendiu, ceea ce le face foarte morți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar