Cum să reproduce un dragon pur în dragon city

În versiunile vechi ale orașului Dragon, dragonii curați au fost cele mai rare ale rare, numai obținute prin reproducerea a două dragoni legendari împreună și sperând pentru rezultatul potrivit. În legislația și actualizarea războiului din 2013, acest sistem a fost transformat cu susul în jos. Dragonii curați sunt acum achiziționați în magazin după ce ajungeți la un anumit nivel, și apoi puteți fi crescuți împreună pentru o mică șansă la unul dintre cele șase dragoni legendari. Dragonii pur pot fi, de asemenea, utilizați pentru a rasa dragonii hibrizi, cum ar fi electric pur, întuneric pur și așa mai departe.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea primilor dragoni curați
  1. Imagine intitulată a rasa un dragon pur în Dragon City Pasul 1
1. Nu încercați să obțineți acest lucru prin reproducere. Încă de la actualizarea luminii și războiului din iulie 2013, Nu este posibil să obțineți un dragon pur de 100% în orașul Dragon prin reproducere. Acestea sunt acum mult mai frecvente, dar trebuie achiziționate de la magazin așa cum este descris mai jos.
  • Dacă căutați o provocare, încercați să reproduceți a legendar Dragon în loc. Încă de la actualizare, acestea sunt cele mai rare dragoni din joc. Creșterea a două dragoni pură împreună oferă o șansă moderată la o legendă, deci luați în considerare această metodă o piatră pasivă pentru dragonul mai rar.
  • Imagine intitulată a rasa un dragon pur în Dragon City Pasul 2
    2. REACH nivelul 34. Acesta este nivelul necesar pentru a vedea Dragonul Pure Show Up ca o opțiune în magazin.
  • Dacă aveți aur de rezervă, continuați să construiți o fermă și să o vindeți pentru XP. Ferma imensă de alimente oferă cel mai mare bang pentru dolarul dvs., dacă vă puteți permite acest lucru. Aveți grijă să nu petreceți prea mult, deoarece veți avea nevoie de multă aur pentru a vă cumpăra dragonul pur.
  • Imagine intitulată a rasa un dragon pur în Dragon City Pasul 3
    3. Obțineți 15 milioane de aur. (Notă, în versiunea curentă a orașului Dragon, costă 2.2 m pentru Habitat și Dragon) Da, acesta este cât de mult va costa un dragon pur. Dacă acest lucru pare a fi o sumă imposibilă, încercați să construiți și să faceți upgrade cât mai multe ferme cum puteți. Acest lucru va plăti pe termen lung.
  • Imagine intitulată a rasa un dragon pur în orașul Dragon Pasul 4
    4. Achiziționați dragonul pur. Vizitați magazinul Dragon al meniului Build și achiziționați-vă primul dragon pur. Mulți jucători numesc acest lucru "Pure Unicorn" Datorită aspectului original cu coarne, dar va fi etichetat ca un dragon pur.
  • Partea 2 din 2:
    Reproducerea dragonilor puri pentru a face noi tipuri de dragon
    1. Imagine intitulată a rasa un dragon pur în Dragon City Pasul 5
    1. Rasă cu alte dragoni cu un singur element pentru a face hibrizi. În aproape toate cazurile, reproducerea unui dragon pur cu altul "Generația 1" Dragonul are doar un singur rezultat, un hibrid al celor două tipuri. De exemplu, o creștere a dragonului pur și întuneric împreună va face întotdeauna un dragon întunecat pur.
    • Doi dintre acești hibrizi au nume speciale. Reproducerea curată cu războiul face a "Kratos Dragon" și reproducerea curată cu un arhanghel (lumină) face a "Zen Dragon."
  • Imagine intitulată a rasa un dragon pur în Dragon City Pasul 6
    2. Rasa dragonilor speciali. Există trei dragoni speciali în joc care pot fi crescuți de la strămoșii pur:
  • Rasă un dragon pur de 15+ cu un dragon de nivel 15+ Terra pentru a obține un dragon de fildeș.
  • Rasă orice dragon cu un element pur, împreună cu orice dragon cu un element ușor într-un sanctuar de nivel 7+ pentru o șansă la un dragon de bază. Unele combinații neobișnuite care implică elemente de mare vor funcționa, de asemenea.
  • Rasă orice dragon cu un element pur, împreună cu orice dragon cu un element de flacără într-un sanctuar de nivel 8 pentru o șansă la un dragon de basilisk.
  • Imagine intitulată a rasa un dragon pur în Dragon City Pasul 7
    3. Rasa doi dragoni puri pentru o sansa la un legendar. În orice moment, doi dragoni cu un element pur sunt crescuți împreună, există o șansă de 6% ca unul dintre dragonii legendari să apară. Dacă încercați să vă maximizați șansele de a obține un dragon legendar, reproducerea a două dragoni simpli împreună este cel mai bun pariu, deoarece fiecare încercare va dura 12 ore de așteptare. Alte combinații vor dura mai mult timp în medie și vor avea doar o șansă de 6%.
  • Dezavantajul acestei strategii este că veți ajunge cu un alt dragon pur 94% din timp. Dacă preferați să obțineți dragoni noi, interesați, continuați să reproduceți combinațiile de dragoni că ambele includ elemente pure, de exemplu, Kratos Dragon + Dragon întuneric pur. Va trebui să așteptați mai mult în medie de fiecare dată, dar când nu reușiți să obțineți un legendar, s-ar putea să ajungeți la un dragon rece cool.
  • Dacă aveți doar un singur dragon pur, continuați să reproduceți o flacără pură și un dragon pur Terra împreună, până când veți obține fie un dragon legendar, fie un al doilea dragon pur pentru a se reproduce.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Există șase dragoni totali legendari, plus mai mulți dragoni care pot fi obținuți numai prin reproducerea dragonilor legendari.
  • Unii dragoni dificil de a face ca să acționeze ca "Cartele sălbatice," Deci, puteți avea o șansă mică de a obține un dragon pur prin oglindă de reproducere + oglindă sau legendare + cristal. Aceste dragoni sunt greu de obținut pe cont propriu, totuși, economisind astfel încât să cumpere una este o metodă mult mai bună.
  • Rasa sirena (367) si nobil (1056) pentru a obtine un dragon pur.
  • Cel mai rar dragonii pe care l-ai ratat, cu mult mai mult timp trebuie sa astepti ca sa fie mult mai pacient ca cele mai complicate rase duc mult mai mult timp decat un dragon obișnuit de incendiu.
  • Avertizări

    Există multe ghiduri on-line on-line, care spun că trebuie să reproduceți doi dragoni legendari împreună pentru a face un dragon pur. Acest lucru nu mai este posibil de la actualizarea legii și războiului din 2013.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar