Cum să cumpărați un dragon barbă

Dragonii barbă, sau "Beardiile" sunt reptile liniștite, blânde care sunt ușor de îngrijit. Aceste animale fac animale de companie excelente pentru copii peste cinci și necesită o îngrijire minimă. Pentru a cumpăra un dragon barbă, ar trebui să începeți selectând un dragon sănătos care să se potrivească bugetului dvs. și nevoilor dvs. ca proprietar de animale de companie. Puteți cumpăra animalul de pe un crescător licențiat, la un magazin de animale de companie sau la un spectacol de reptile.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea dragonului barbă
  1. Imagine intitulată Cumpărați un dragon barbă pas cu pas 1
1. Du-te pentru un dragon complet crescut. Deși bebelușii barei buni bărbați sunt drăguți să se uite, ele sunt fragile și au un risc mai mare de boală. Unii copii își pot pierde și apetitul și trebuie să fie forțați să rămână în viață. Obținerea unui dragon complet sau apropiat de un animal de companie se va asigura că rămâne sănătos și ușor de îngrijit.
  • Căutați un dragon care are cel puțin șase până la 10 săptămâni și șase la 10 centimetri în lungime. Acest lucru va asigura ca dragonul nu este prea tânăr și a lovit o epocă matură. De asemenea, puteți întreba crescătorul pe care îl cumpărați de la vârsta dragonului barbă înainte de ao cumpăra.
  • Dacă aveți deja un dragon barbă și căutați un al doilea, ar trebui să mergeți la un dragon de același sex. Două dragoni de sex feminin se înțeleg de obicei bine. Un dragon de sex masculin și de sex feminin poate ajunge la lupte sau împerechere, care ar putea duce la bebeluși Dragon nedorit în vivarium.
  • Poate doriți să evitați să cumpărați mai mult de un dragon barbă la un moment dat, deoarece cei doi dragoni pot ajunge să nu se înțeleagă. Apoi ați cumpăra un dragon sau ați configurat un vivarium separat pentru fiecare dragon.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Dragon Bearded Pasul 2
    2. Verificați dacă dragonul barbă este alertă și plumb. Notă dacă balaurul își mișcă ochii spre tine când vă apropiați de cușcă, apărând alertă și treaz. Dragonul nu ar trebui să arate letargic sau să aibă ochi care sunt scufundați, deoarece acesta poate fi un semn de deshidratare sau boală. De asemenea, trebuie să verificați dacă fața dragonului este curată și nu este acoperită cu puroi sau fluid.
  • Ar trebui să observați dacă balaurul pare Plump și mare. Uită-te la membrele și coada ei. Asigurați-vă că aceste zone apar pline și grăsime și că nu puteți vedea coada sau oasele șoldului. Șopârlează grăsimea în cozile lor și o șopârlă sănătoasă ar trebui să aibă o cantitate bună de grăsimi.
  • Imagine intitulată Cumpărați un dragon barbă pasul 3
    3. Asigurați-vă că dragonul nu are membre sau pielea sparte. Ar trebui să verificați pielea Dragonului pentru a vă asigura că nu există leziuni, răni sau umflături iritate. Apoi, uita-te la membrele, coada și degetele de la picioare pentru a vă asigura că pielea nu pare spartă sau umflată. Asigurați-vă că balaurul nu are oase rupte, deoarece oasele sparte pot fi un semn al bolii osoase metabolice.
  • De asemenea, ar trebui să examinați membrele și degetele de la picioare pentru a vă asigura că nu se răsucesc sau tremură, deoarece acestea pot fi, de asemenea, un semn al bolii osoase metabolice.
  • Puteți observa dragonul care rulează în incintă pentru a vă asigura că poate folosi toate membrele ei în mod corespunzător. Dragonul nu trebuie sărit sau să se împiedice când se mișcă. Un deget sau vârful lipsei coada sunt în regulă, deoarece acestea se vindecă adesea pe cont propriu, deși nu vor crește înapoi. Dar oasele sparte și picioarele sau brațele deteriorate nu sunt un semn bun.
  • Imagine intitulată Cumpărați un dragon barbă Pasul 4
    4. Verificați carcasa pentru curățenie. Ar trebui să inspectați incintei Dragonul este păstrat și asigurați-vă că apare bine păstrat, cu alimente proaspete și apă. Ar trebui să verificați dacă dragonul a primit suficientă lumină UVB de la o lampă de căldură din incintă și că dragonul a fost dat suplimente de calciu.
  • Partea 2 din 3:
    Cumpărarea dragonului barbă
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Dragon Bearded Pasul 5
    1. Cumpărați un dragon de la un crescător. Mulți iubiți de șopârlă își cumpără "Beardiile" de la crescătorii replicați de reputație. Cumpărarea unui dragon de la un crescător este adesea cea mai sigură opțiune, deoarece mulți crescători ridică aceeași rasă de dragon barbă, ducând la mai puțină boală, rănire și boală. Puteți găsi breeders Dragon Bearded online și prin societatea herpetică locală.
    • Dragonii barbă costă de obicei aproximativ 100 de dolari fiecare, deși acest lucru poate varia de către ameliorator. Când vizitați crescătorul, ar trebui să verificați curățenia incintei în care sunt păstrate dragonii. Asigurați-vă că, de asemenea, faceți o inspecție bună a corpului și manierului Dragonului pentru a vă asigura că va fi un animal de companie sănătos.
  • Imagine intitulată Cumpărați un dragon barbă Pasul 6
    2. Ia dragonul dintr-un magazin de animale de companie. De asemenea, puteți cumpăra un dragon de la magazinul local de animale de companie, deși poate fi mai dificil să vă asigurați că dragonul este sănătos. Cea mai bună opțiune este să cumpărați un dragon de la un crescător, dar dacă nu sunteți în stare să intrați în contact cu un crescător, magazinul de animale de companie poate fi singura dvs. opțiune. Încercați să găsiți un magazin de animale de companie care păstrează aceeași rasă de dragon barbă în aceeași incintă.
  • De asemenea, trebuie să inspectați carcasa pentru curățenie și să examinați dragonul bine înainte de a-l cumpăra la magazinul de animale de companie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Dragon Bearded Pasul 7
    3. Căutați dragoni barbă la spectacole de reptile. De asemenea, puteți cumpăra dragoni barbă din spectacole de reptile sau evenimente, unde colectorii și crescătorii se întâlnesc pentru a vinde reptile. Asigurați-vă că verificați dacă carcasa care ține dragonii este foarte curată și bine păstrată.
  • De asemenea, trebuie să discutați cu crescătorul la spectacol pentru a verifica dacă dragonii au fost expuși la lumină UVB și au primit suplimentele necesare. Un crescător de reputație va păstra doar dragonii aceleași specii împreună și se poate concentra pe reproducerea unei rase particulare de dragon barbă.
  • Partea 3 din 3:
    Aducerea Dragonului acasă
    1. Imagine intitulată Cumpărați un dragon barbă pasul 8
    1. Au carcasa setată și gata. Înainte de a vă aduce noua locuință de companie, ar trebui să aveți incinte pregătită și configurare. Ar trebui să aveți un vivarium care este de cel puțin 47 de centimetri (120 cm) lungime x 23 inci (60 cm) înălțime x 23 inci (60 cm) lățime pentru un dragon barbă. Puteți deține mai mult de un dragon în același vivarium sau incintă, dar ar trebui să fie suficient de mare pentru mai mult de un dragon.
    • Carcasa trebuie să fie bine ventilată, cu un ecran de sus și laturi de sticlă. Ar trebui să includeți substrat de reptile în partea de jos a incintei. Includeți roci și sucursale de la noul dvs. animal de companie pentru a urca pe, precum și a zonelor de ascundere în incintă.
    • Există unele controverse despre ceea ce este un substrat sigur pentru o incintă reptile. Nisipul sigur de reptil poate provoca o impacție a intestinului. Cel mai bine este să cântărim argumentele pro și să nu de diferite substraturi pentru a vedea care se potrivește cel mai bine. Alegeți dintre nisipul de siguranță, aspen sau covor repti.
    • Asigurați-vă că Vivarium are un capăt mai fierbinte, la 38 până la 42 de grade Celsius (100 până la 107 grade Fahrenheit), cu ajutorul unei lămpi UVB care este un tub UV fluorescent de 10 până la 12%. Ar trebui să aveți un alt capăt al vivariului care este mai rece și umbros, la 22 până la 26 de grade Celsius (72 până la 79 grade Fahrenheit).
    • Umiditatea ar trebui să fie scăzută în rezervor. Utilizați un higrometru pentru a vă asigura că carcasa nu este prea umedă - ar trebui să fie între 30 și 40%.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Dragon Bearded Pasul 9
    2. Fi pregătit pentru ca dragonul să fie nervos sau timid. Noul dvs. dragon barbă poate să apară nervos sau timid în primele câteva zile în spațiul său nou. Ea poate să nu mănânce în mod corespunzător pentru primele două până la trei zile în timp ce se adaptează la noul său mediu. După ce vă încălziți la tine și la noua ei incintă, ar trebui să înceapă să mănânce în mod normal și să fie mai puțin timidă.
  • Ar trebui să aveți obiceiul de a vă ocupa dragonul ca o modalitate de a lega. Încercați să o ocupați de ea pe o bază consistentă, așa că se obișnuiește să fie ținută și atinsă. Fiți întotdeauna blând și folosiți ambele mâini pentru a scoate dragonul, susținându-i cele patru picioare. Manevrați doar dragonul timp de 10 până la 15 minute la un moment dat, deoarece nu doriți ca temperatura ei de bază să scadă prea mică.
  • Imagine intitulată Cumpărați un dragon barbă Pasul 10
    3. Puneți dragonul într-un program de hrănire. Încercați să puneți dragonul într-un program de hrănire imediat, astfel încât ea se obișnuiește pentru a seta timpurile de masă. Dragonii barbă sunt omnivori, așa că mănâncă nevertebrate vii, precum și plante și animale. Ar trebui să vă hrăniți dragonul o dată pe zi, de preferință dimineața, astfel încât ea să-și poată digera mâncarea în timpul zilei.
  • Hrăniți-vă Greens Dragon, cum ar fi rețelele de apă, rachetă, cicoare, șuruburi și squash butternut ras, precum și plante sălbatice, cum ar fi frunze de păpădie, trifoi și plantain. Evitați să dați spanacul Dragon, precum și o varză prea mare sau kale. Îndepărtați toate elementele neobișnuite în cușcă și înlocuiți-le cu alimente proaspete la ora de alimentare.
  • Dați-vă dragonului dvs. Invertebratele vii vii cu un supliment de calciu. Acest lucru poate include greieri, lăcuste și viermi calci. Asigurați-vă că mâncarea vii nu este mai mare decât gura dragonului tău. Ar trebui să hrăniți mâncarea vii aceleași verzi în timp ce vă hrăniți dragonul și păstrați-le într-un recipient bine ventilat.
  • Ar trebui să oferiți apă proaspătă într-o farfurie de apă puțin adâncă pe o bază zilnică. Asigurați-vă că nu există fecale în vasul de apă și dacă există, înlocuiți apa.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar