Cum de a construi dragoste cu dragonul tău barbă

Când dețineți un dragon barbă, este natural să doriți să vă iubiți animalul de companie. Dragonul tău poate avea și afecțiune dacă ai grijă de el. Aflați cum să-l țineți în mod corespunzător, să vă scăldați și să-l adăpostiți. Oferind o casă bună și sigură pentru animalul dvs., vă arătați dragostea voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Oferind o casă bună
  1. Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 1
1. Achiziționați un Vivarium de înaltă calitate. Un vivarium este un rezervor de lemn cu o față de sticlă. Ar trebui să aibă un capac strâns și laturi netede pentru a împiedica dragonul să-i rănească nasul. Căutați un vivarium care va fi ușor de curățat. Vivariums ar trebui să aibă o etanșare poliuretanică sau impermeabilă. Ar trebui să vă asigurați că articulațiile sunt de asemenea.
  • Dacă impermeabilizează singur un vivarium, asigurați-vă că vă permiteți Vivarium să se usuce timp de o săptămână înainte de a vă pune dragonul în casa lui.
  • Asigurați-vă că dragonul dvs. are suficient spațiu pentru a alerga, urca și stai pe ramuri.
  • Curățați-vă cu atenție habitatul animalului dvs. cu un amestec de apă de 10: 1 la înălbitor. Îndepărtați toate legumele pe care nu le mănâncă în decurs de patru ore. Îndepărtați insectele nesfârșite la capătul zilei.
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 2
    2. Utilizați un acvariu. De asemenea, puteți achiziționa un acvariu pentru dragonul dvs. Dragonii pentru copii pot trăi într-un galon de 10-15 (37.9-56.8 l) Aquarium, în timp ce adulții au nevoie de un spațiu mai mare de 55-60 galoane. Acvariile sunt o soluție mai bună pe termen scurt, deoarece este dificil să se reglementeze temperatura în ele.
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 3
    3. Furnizați un vivarium și un încălzitor. Vivarii din lemn încapsulează căldura mai bună decât sticla sau metalul. Scopul de a oferi o zonă mai puțin caldă (30 grade Celsius / 86 grade Fahrenheit) și o secțiune mai caldă (45 grade Celsius / 113 grade Fahrenheit). Vivariumul nu trebuie să fie mai mic de 48 x 24 x 24 inci (61 cm). Asigurați-vă că vivariul dvs. are orificii de aerisire, minim pe picior pătrat. Ventura ar trebui să fie pe partea superioară a peretelui din spate, mai degrabă decât pe secțiunea inferioară. Vedea Îngrijirea dragonilor barbă Pentru instrucțiuni suplimentare despre modul de configurare a habitatului și Vivariului PET.
  • Puteți achiziționa un vivarium sau puteți face propriile dvs. folosind kituri DIY, cum ar fi Vivexotic.
  • Imagine intitulată Construiți dragostea cu dragonul dvs. barbă pasul 4
    4. Instalați un substrat bun. Un substrat este materialul care umple partea de jos a vivariului. PET dvs. va săpat în substrat. Scopul pentru un substrat care arată natural și face ca dragonul dvs. să vă simțiți acasă. Substratul ar trebui să fie, de asemenea, absorbant. Deoarece dragonul dvs. ar putea mânca părți din ea neintenționat, încercați să găsiți substrat care este netoxic și digerabil în siguranță. Puteți utiliza ziare netede, covor de interior sau în aer liber, hârtie maro, astroturf..
  • Nu utilizați așchii de lemn sau șlefuri, pietriș, așternut de pisici, nisip sau sol cu ​​pesticide, vermiculite, îngrășăminte sau surfactanți pentru substratul dvs
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 5
    5. Oferiți mobilier adecvat. Includeți ramuri pentru alpinism. Un hamac de reptil este, de asemenea, distractiv pentru animalul dvs. de companie și disponibil la magazinele de animale de companie. Echipați spațiul dragonului cu a "reptile ascunde," care este o zonă închisă în care dragonul dvs. se poate ascunde de dvs. Dragonul dvs. va folosi, de asemenea, acest spațiu pentru perioade lungi de somn. Plaseaza o "Platforma de basking" În habitat, de asemenea. Aceasta poate fi o stâncă sau o altă suprafață în termen de șase până la opt centimetri de sursa de lumină basking. Aici un dragon se poate încălzi.
  • Asigurați-vă că ați scos toată coaja din ramuri naturale din lemn, astfel încât dragonul dvs. să nu mănânce lemnul. Curățați toate ramurile înainte de utilizare.
  • Partea 2 din 3:
    Ținând dragonul barbă
    1. Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 6
    1. Cunoașteți bunele practici. Dragonii de fapt, îmi place să fiu ținut. Așteptați la trei până la patru zile după sosirea dragonului pentru a începe să-l țin. Spălați-vă mâinile înainte și după ce manipulați animalul de companie. Începeți prin a-l țineți pentru perioade scurte de mai multe ori pe zi. Acest lucru ajută la construirea încrederii încet.
    • Când vă țineți dragonul, încercați să aveți un cadru liniștit.
    • Bebelușii, copiii mici, femeile care sunt sau ar putea fi însărcinate, vârstnicii sau persoanele cu sisteme imunitare slăbite ar trebui să fie atenți la atingerea dragonului sau în apropierea casei sale. Infecțiile cu salmonella pot apărea. Consultați un medic dacă dvs. sau copilul dvs. aparține uneia dintre aceste populații înainte de a permite contactul cu reptilele.
    • Vedea Țineți un dragon barbă pentru sfaturi detaliate.
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 7
    2. Ridica dragonul. Adunați dragonul dvs. de sub corpul său într-o mișcare lentă, dar auto-asigurată, scooping. Susține întregul corp plus picioarele și coada. Nu țineți sau trageți dragonul prin coada lui. Poate ieși!
  • Imagine intitulată Construiți dragostea cu dragonul dvs. barbă pasul 8
    3. Calmează-ți dragonul. Este important să-ți îmbraci dragonul de la început. Dacă dragonul dvs. apare agresiv ("barba" se va întuneca), țineți-l strâns (nu prea strâns) cu ambele mâini și de companie. Dacă animalul dvs. de companie pare agitat deosebit, eliberați-l pentru un moment scurt și apoi încercați să îl țineți din nou până când se calmează. Formarea dragonului dvs. pentru a fi ținut și calm poate dura mai multe luni, dar este vital să creați o relație bună cu dragonul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Legarea cu dragonul dvs. prin îngrijire
    1. Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 9
    1. Hrăniți dragonul cu mâna. O modalitate de a lega cu dragonul tău este să-i dai mâncarea direct. Ar trebui să faceți acest lucru ocazional, dar nu atât de des că dragonul dvs. devine desenat asupra voastră. Instinctual, dragoni vânează pentru mâncarea lor, astfel încât să ar trebui să-i dai dragonului mâncarea într-un castron de cele mai multe ori. Plasați mâncarea pe vârful degetelor. Dragonul tău va folosi limba pentru a lua mâncarea de la tine.
    • Dragonii barbă mănâncă legume, insecte vii, cum ar fi greieri, vierme sau viermi de masă, sau alimente cu dragon barbă disponibile pentru cumpărare la magazinele de animale de companie. Legumele sigure includ Squash, Endive, Greens de Turnip sau Greens colat. Dragonii pot mânca, de asemenea, mere, căpșuni și pepeni.
    • Nu vă alimentați spanacul de animale de companie, avocado, salată sau insecte sălbatice.
    • Implementați un plan obișnuit de hrănire. Dacă hrăniți cu mâna sau punerea alimentelor în casa dragonului dvs., dragonul dvs. va anticipa timpul de hrănire. Apoi va asocia o experiență pozitivă cu dvs!
    • Ar trebui să vă hrăniți tânărul Dragon o dată pe zi și pe adulții dvs. o dată pe zi sau în fiecare a doua zi. Dragonii juvenili necesită o dietă alimentară în principal. Bărbații sunt capabili să tranzifică pe o dietă vegetariană pe măsură ce se maturizează.
    • Este posibil ca dragonul dvs. să credeți că degetele sunt alimente. Fiți atenți când îl hrăniți!
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă Pasul 10
    2. Să-ți scoți dragonul barbă. Oferindu-ți șopârlă o baie, îl vei ajuta să rămână hidratat. Dragonii absorb apă prin porii lor. Acest lucru este deosebit de important deoarece dragonii nu iubesc să bea formează un castron de apă. Pentru a vă scălda dragonul, umpleți o chiuvetă, cadă sau alt recipient curat cu apă caldă (încercați să ajungeți la 34.5-35.5 grade Celsius / 94-96 grade Fahrenheit). Dragonul dvs. ar putea să vă bucurați de această activitate și să vă asociați din nou cu dvs!
  • Asigurați-vă că curățați bine recipientul de baie după utilizare.
  • Ceață animalul dvs. cu apă în fiecare a doua zi. Acest lucru vă va ajuta și la șopârla dvs. să rămână hidratate.
  • Încercați să vă scăldați animalul la fiecare patru până la opt zile, deși îl puteți scălda în fiecare zi.
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă pasul 11
    3. Scopul unui mediu fără stres. Pentru ca dragonul dvs. să fie fericit, ar trebui să încercați să reduceți nivelurile sale de stres. Stresul mare poate duce la agresiune. Când dragonul dvs. doarme, păstrați nivelele de zgomot în casa dvs. în jos. Când dragonul tău decide să se ascundă sub ceva, acest lucru ar putea semnala că vrea să fie singur. Încercați să răspundeți în mod corespunzător la comportamentul Dragonului dvs. și să evitați perturbațiile, cu excepția cazului în care există o nevoie de presare.
  • E în regulă să-ți lași dragonul să-ți pui un pic în afara habitatului său. Doar asigurați-vă că îl păstrați din bucătărie sau alte camere în care mâncați sau pregătiți alimente.
  • Imagine intitulată construi dragoste cu dragonul tău barbă Pasul 12
    4. Luați-vă dragonul la medicul veterinar. Ca orice animal de companie, dragonii barbă ar trebui să aibă verificări anuale. De asemenea, dacă simțiți că dragonul dvs. barbă acționează diferit decât în ​​mod normal, programați o întâlnire cu VET. Acarienii sunt o problemă comună pe care Dragons se confruntă - ei suge sângele reptilei. Doar un veterinar poate determina, totuși, prin testarea dacă animalul dvs. de companie este cu adevărat bolnav.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar