Cum de a desena un dragon

Dragonii sunt unele dintre cele mai cunoscute creaturi mitice, făcute celebru din basme și legende antice. Dacă doriți să proiectați un dragon pe cont propriu, prima alegeți ce tip doriți să desenezi. Dragonii occidentali arată similar cu alte șopârle sau dinozauri cu aripi și sunt unele dintre cele mai frecvent văzute tipuri de artă. Dragonii estici (chinezi sau japonezi) nu au aripi și seamănă cu un șarpe mai mult decât o șopârlă. Cu un pic de practică și răbdare, veți putea desena orice tip de dragon!

Pași

Metoda 1 din 2:
Schițând un dragon de vest
  1. Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 1
1. Faceți un cerc mare și mic lângă altul pentru partea din față și din spate a corpului. Începeți prin a face un cerc mare lângă mijlocul hârtiei, folosind o busolă dacă doriți să o obțineți perfect. Apoi trageți un alt cerc care este aproximativ două treimi din dimensiunea primului la stânga a acesteia, așa că există un mic decalaj între ele. Cercul mai mare va deveni pieptul și umerii dragonului tău și cel mai mic va fi pentru șolduri.
  • Nu suprapune cercurile sau altfel corpul dragonului tău va arăta prea scurt.
  • Dragonul dvs. va arăta mai mult dacă ați pus al doilea cerc mai departe de primul.
  • Aveți grijă să nu trageți cercurile prea mari sau altfel restul dragonului dvs. nu se va potrivi pe pagină.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 2
    2. Desenați un cerc mai mic cu un trapez rotund pentru a face capul dragonului. Faceți un cerc care este aproximativ o treime din dimensiunea din față a corpului și puneți-o peste cel mai mare cerc, astfel încât există un decalaj mare între ele. Unde desenezi cercul va determina cât timp va fi gâtul dragonului tău. Adăugați un mic trapez rotund în partea dreaptă a cercului pentru a vă da dragonul un boot.
  • Utilizați o busolă pentru a desena cercul dacă doriți să arate perfect rotund. În caz contrar, este bine să-l desenezi liber.
  • Trageți cu linii de creion ușor, astfel încât să puteți șterge și să repoziționați capul dacă nu vă place unde ați desenat-o prima dată.
  • Imagine intitulată trage un dragon pas 3
    3. Liniile curbate de schiță care leagă capul și cercurile corpului. Începeți din partea inferioară a capului și trageți o linie curbată care se conectează la partea dreaptă a cercului mare. Apoi faceți o altă linie în formă de S din partea superioară a capului, astfel încât intersectează partea superioară a cercului mare pentru a finaliza gâtul. Adăugați o linie curbată din partea de sus a cercului mare în partea de sus a cercului din stânga. Faceți stomacul dragonului cu o altă linie curbată care leagă partea inferioară a cercului mare în partea de jos a cercului din stânga.
  • Evitați utilizarea liniilor drepte atunci când conectați cercurile, deoarece va face ca dragonul să arate nenatural.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 4
    4. Puneți în linii pentru picioare, astfel încât știți ce formă să le facă. Începeți în apropierea centrului celui mai mare cerc și trageți o linie dreaptă înclinată înapoi, astfel încât se extinde în partea de jos a cercului. Apoi adăugați un punct mic până la capătul liniei pentru îmbinarea gleznei înainte de a trage o altă linie dreaptă înclinată înainte, care este aproximativ un sfert din lungimea primului. Atașați o linie orizontală dreaptă pentru piciorul dragonului. Continuați să adăugați linii pentru picioarele de pe cercurile din față și din spate până când dragonul dvs. are 4 picioare.
  • Unii dragoni pot avea doar aripi în loc de picioarele din față. (Acei dragoni sunt numiți Lindwyrms sau Wyverns.) Dacă nu doriți ca dragonul dvs. să aibă picioarele din față, lăsați-le.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 5
    5. Schița forme tub rotunjite în jurul liniilor pe care le-ai tras pentru picioare să le înmulțească. Începeți prin trasarea unei linii curbate pe ambele părți ale liniilor piciorului pe care le-ați făcut mai devreme. Faceți picioarele astfel încât acestea să fie la aceeași grosime ca diametrul capului. Păstrați liniile de ghidare dreaptă pe care le-ați tras în mijlocul liniilor curbate pentru a adăuga mușchii la picioarele dragonului. Extindeți picioarele până la articulațiile gleznei pe care le-ați tras în partea de jos. Desenați 3-4 degetele de la fiecare picior care se termină în puncte pentru a da dragonului unele gheare.
  • De asemenea, puteți desena cercuri și ovalele peste liniile dvs. în loc de forme de tuburi pentru a face ca musculatura să fie mai realistă.
  • Uită-te la imaginile altor șopârle și reptile pentru a le folosi ca referințe pentru picioarele dragonului dvs., deoarece pot avea caracteristici similare.
  • Imagine intitulată Desenați un pas de dragon 6
    6. Adăugați o coadă curbată care iese din spatele corpului. Porniți din partea de sus a cercului de dimensiuni medii în cazul în care și trageți o linie curbată care merge spre partea stângă a paginii. Faceți linia aproximativ aceeași lungime ca și corpul dragonului înainte de ao încheia. Apoi trageți o a doua linie curbată din partea de jos a cercului care urmează curbele primei linii. Terminați a doua linie, astfel încât acesta să formeze un punct cu primul.
  • Puteți desena coada dragonului dvs. atâta timp cât doriți.
  • Faceți coada mai îngustă, deoarece se apropie de vârf, așa că arată natural.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de dragon 7
    7. Schițează liniile curbate pentru forma aripilor dragonului. Începeți baza aripii în partea de sus a celui mai mare cerc chiar în spatele gâtului dragonului. Extindeți o linie curbată înapoi de la gâtul dragonului și terminați linia când este peste mijlocul corpului dragonului. Apoi faceți o altă linie curbată care se îndreaptă spre cap și se termină înainte de a intersecta gâtul. Faceți o linie orizontală curbată lungă, care se termină deasupra coada pentru a face partea superioară a aripii.
  • Puteți adăuga spikes în colțul de sus al aripilor dragonului dvs. dacă doriți.
  • Puteți face aripile mai mari sau mai mici dacă doriți.
  • Bacsis: A doua aripa va fi ascunsă în spatele celui care este în față, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la desemnarea acestuia dacă nu doriți.

  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 8
    8. Adăugați Webbing la aripi pentru a le conecta la corp. Începeți de la vârful aripii care este peste coadă și face o linie ondulată înapoi spre centrul corpului dragonului. Odată ce linia intersectează spatele dragonului, trageți linii curbate din colțul de sus al aripii, astfel încât acestea să se extindă la linia ondulată pe care tocmai ați tras-o pentru a face Webbing.
  • Dragon Wings arata în mod tradițional similar cu cele ale unei lilieci, astfel încât să puteți folosi imagini ale acestora ca referințe pentru desenul dvs.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 9
    9. Dă-ți caracteristicile dragonului și coarnele pe cap. Începeți prin atragerea cercurilor mici pentru ochii de lângă vârful capului. Adăugați o creastă de frunte bombă deasupra ochiului pentru a vă face dragonul să arate supărat sau amenințător. Trageți o linie de la capătul botului spre centrul cercului pentru a adăuga gura și a pune câțiva dinți ascuțiți ieșiți din gură. Apoi dați dragonului dvs. 2 coarne curbate care ies din spatele capului pentru a da mai mult caracter.
  • Unii dragoni au urechi care seamănă cu aripile lor. Dacă doriți să adăugați urechi, desenează-le direct sub coarne.
  • Elevul din ochii dragonului tău poate fi rotund sau arata ca o fantă.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 10
    10. Ștergeți toate liniile pe care le-ați făcut, care nu fac parte din dragonul dvs. Folosiți-vă radierul pentru a elimina marcajele pe care le-ați făcut, care nu fac parte din corpul dragonului dvs., cum ar fi cercurile sau liniile din mijlocul picioarelor. Lucrați cu atenție, astfel încât să nu ștergeți niciunul din conturul dragonului sau altfel va trebui să redrămați secțiunile. Ștergeți sau suflați orice rasă de ștergere pentru a curăța hârtia.
  • Utilizați ERASER pe creion sau utilizați o ștergere subțire clicabilă pentru a curăța linii în zone strânse.
  • Puteți trece peste conturul dragonului cu un stilou sau un marcator subțire înainte de a șterge liniile de ghidare pentru a vă asigura că nu eliminați niciun semnal accidental. Lăsați stiloul sau marcajul să se usuce complet înainte de a șterge, deoarece ar putea froma.
  • Imagine intitulată Desenează un dragon Pasul 11
    11. Adăugați scale dacă doriți să faceți dragonul dvs. arată realist. Odată ce vă curățați desenul, adăugați mici linii curbate sau ondulate în interiorul corpului dragonului pentru a face o textură la scară pe piele. Nu trageți fiecare scală, deoarece ar putea face ca desenul să pară murdar. Lucrați ușor în creion, astfel încât să puteți șterge scalele dacă fac desenul dvs. vizual confuz sau dacă doriți să ajustați dimensiunea cântarelor.
  • Nu aveți nevoie să vă dați scalele Dragon dacă nu doriți.
  • De asemenea, puteți adăuga spikes de-a lungul dragonilor dvs. înapoi pentru a adăuga mai multă textură și detalii.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de dragon 12
    12. Terminat.
  • Metoda 2 din 2:
    Desenarea unui dragon estic
    1. Imagine intitulată Desenează un pas de dragon 12
    1. Desenați un cerc cu o maxilară curbă pentru capul dragonului. Puneți un cerc în apropierea părții din stânga sus a hârtiei, asigurându-vă că nu este prea mare sau altfel restul dragonului nu se va potrivi pe pagină. Conectați o mică formă trapezoidă curbată în partea stângă a cercului pentru a crea o schiță dură pentru botul lui Dragon.
    • Utilizați o busolă sau urmăriți în jurul unui obiect circular dacă doriți să trageți perfect cercul.
  • Imagine intitulată Desenați un pas de dragon 13
    2. Faceți încă 2 cercuri de aceeași dimensiune mai jos și spre dreapta capului. Poziționați primul cerc sub cap, astfel încât există un mic decalaj între ele. Acest prim cerc va fi locul în care plasați perechea din față a picioarelor. Așezați cel de-al doilea cerc din dreapta cercului pe care tocmai l-ați tras, așa că este la aceeași distanță ca diametrul capului. Asigurați-vă că centrul cercului drept se ridică cu partea superioară a primului cerc pe care l-ați tras acest pas.
  • Nu trebuie să desenezi cercuri perfecte pentru corp, dar puteți folosi o busolă sau un obiect circular dacă doriți.
  • Așezați al doilea cerc mai departe de primul dacă doriți ca dragonul dvs. să aibă un corp lung.
  • Imagine intitulată Desenați un pas de dragon 14
    3. Schițați un tub curbat pentru a conecta capul cu celelalte cercuri. Porniți o linie în partea superioară a capului și faceți o curbă în formă de S în jos spre partea superioară a primului cerc. Continuați să curbați linia până când se intersectează cu marginea superioară a celui de-al doilea cerc. Repetați procesul începând din partea inferioară a capului și făcând linia curbată în partea stângă a primului cerc. Continuați să extindeți linia până când ajungeți la partea inferioară a celui de-al doilea cerc.
  • Dragonii de Est au corpuri similare cu șerpi, așa că uitați-vă la fotografiile despre modul în care un șarpe își curbează corpul pentru referințe.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 15
    4. Puneți un tub curbat care se termină într-un punct care iese din cercul drept de departe pentru coadă. Începeți din partea de sus a cercului drept și faceți o altă curbă în formă de S îndreptată spre partea dreaptă a paginii, deci este aceeași lungime ca și capul în primul cerc. Apoi faceți oa doua linie din partea de jos a cercului și urmați aceeași formă ca prima linie. Condusă capătul coada până când vine vorba de un punct la sfârșit. Dragonul tău va arăta acum ca un șarpe lungă.
  • Puteți face coada atâta timp cât doriți.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 16
    5. Adăugați picioarele la fundul curbelor de pe corp. Desenați un tub drept ieșind din centrul cercului din fața corpului dragonului, atâta timp cât diametrul cercului și aproximativ un sfert de gros. Extindeți tubul în jos pe partea inferioară a cercului înainte de a trage o cutie pentru piciorul dragonilor. Adăugați 3-4 tuburi SkinNier care sunt aproximativ o treime lungimea piciorului pe părțile laterale ale cutiei pentru a face ghearele dragonului. Desenați celălalt picior frontal și picioarele din spate în același mod.
  • Nu trebuie să trageți picioarele din spate pe dragonul dvs. dacă nu doriți.
  • Picioarele dragonului dvs. nu trebuie să fie plat pe teren, deoarece dragonii estici sunt desenați în mod obișnuit.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 17
    6. Desenați părul lung în jurul capului și picioarelor dragonului. Dragonii estici au păr în jurul fețelor lor și bazele picioarelor lor. Desenați aglomerări de păr care se termină într-un punct care iese de unde capul dragonului se conectează la gât. Apoi trageți părul în același mod în jurul valorii de unde picioarele dragonului se conectează la corp pentru detalii suplimentare.
  • Puteți face părul cât mai lung sau cât doriți.
  • De asemenea, puteți schița părul care rulează în mijlocul backonului backonului, dacă doriți.
  • Bacsis: Dragonii de est pot avea, de asemenea, barbe, deci includeți părul pe fundul botului dacă doriți.

  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 18
    7. Dă-ți caracteristicile faciale Dragon. Începeți prin atragerea sprâncenelor pe partea din față a capului dragonului în același mod în care ați adăugat părul. Desenați cercuri sub sprâncenele pentru ochii dragonului dvs. și puneți-vă în elevi circulari. Adăugați o linie curbată care rulează de-a lungul laterală a botului pentru a adăuga gura dragonului și a desena câțiva dinți ascuțiți de la el. Apoi adăugați tuburi subțiri ondulate deasupra gurii care ies lângă partea din față a botului dragonului pentru a le da whiskers.
  • De asemenea, puteți alege să adăugați coarne de la Knobby ieșind din partea de sus a capului dragonului.
  • Dacă doriți să vă dați urechile Dragonului, adăugați forme oblong ovale la părțile laterale ale capului său.
  • Imagine intitulată Desenează un dragon Pasul 19
    8. Ștergeți cercurile și alte orientări pe care le-ați tras pentru a vă curăța desenul. Du-te prin desenul tău cu o radieră și scapi de orice linii care nu fac parte din corpul dragonului tău, cum ar fi cercurile de pe corp sau cap. Aveți grijă să nu ștergeți nici unul dintre detaliile pe care le-ați adăugat, astfel încât să nu trebuiască să le reproduceți. Indicați hârtia în poziție verticală pentru a scăpa de orice rasă de radieră când ați terminat.
  • Imagine intitulată Desenați un dragon Pasul 20
    9. Adăugați linii curbate pentru scară în jos lungimea corpului dragonului. Faceți forme C repetate care urmează curbele corpului dragonului dvs. pentru a adăuga scalele. Desenați cântarele, astfel încât acestea sunt similare cu grosimea picioarelor Dragonului, astfel încât să nu fie dezordonate vizual. Continuați să lucrați pe toată lungimea corpului dragonului până când ați adăugat toate scalele.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de dragon 22
    10. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Culoarea dragonului dvs. poate determina ce mediu trăiește sau ce puteri are. De exemplu, un dragon albastru poate respira gheața în timp ce un dragon roșu ar respira focul.
  • Uită-te la imagini ale animalelor reale și le folosiți pentru influențe și referințe atunci când adăugați funcții la dragonul dvs.
  • Lucrați ușor în creion, astfel încât să puteți șterge mărcile dacă faceți o greșeală.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Radieră
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar