Cum să devii un artist mai bun

Fiind un artist include în mod continuu evoluarea abilităților dvs., îmbunătățind tehnica dvs. și împingându-vă dincolo de următoarea limită. Face parte din creșterea dvs. ca artist și vă poate vedea chiar și vă schimbați complet tehnicile artistice de mai multe ori pe parcursul unei vieți. A deveni un artist mai bun este o călătorie și va aduce mai multă satisfacție pe măsură ce continuați să construiți pe ceea ce știți deja.

Pași

Partea 1 din 4:
A umple stocurile
  1. Imaginea intitulată Țineți un creion Pasul 8
1. Cumpărați toate consumabilele necesare. Desenarea creioanelor, radiatoare, schițe, pasteluri, vopsea, un șevalet... Orice credeți că veți avea nevoie de domeniul dvs. de expertiză. Noi consumabile și medii pot fi încurajatoare. Încercați seturi de consumatori de consumabile de natură artistică, deoarece acestea sunt adesea mai ușor de utilizat decât consumabilele mai ieftine, student.
  • Începeți cu un schiță necostisitoare cu o mulțime de pagini și un set de schiță care include eraser de chit și diferite clase de creioane de grafit. Poate include, de asemenea, creioane de cărbune, bastoane de cărbune, bastoane de grafit și bastoane maro, gri sau roșcate. Toate aceste instrumente sunt utile, iar consumabilele sunt mai ieftine în seturi de pachete decât cumpărate individual.
  • "H" și 2h, 4h, etc sunt "greu" creioane care ascuți într-un punct fin și dau o marcă foarte ușoară, ușor acoperită de vopsea sau de incitare. Sunt pentru design. "F" este A "amenda" creion, puțin mai greu decât un HB, care este un normal nr. 2 creion, și duritate mijlocie. "B" înseamnă negru și fiecare grad succesiv de creionul B este mai moale, blacker și smudgier. 2b este un bun creion de schiță, 4B este unul grozav care oferă umbrirea bună, iar 6b ​​sau mai mare este aproape ca și cum ai folosi cărbune, pentru a ușura smudging-ul și umbrirea.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 11
    2. Achiziționați câteva cărți de tragere. Aceasta include cărți despre anumite subiecte, cum ar fi cum să trageți animalele, Cum să trage cai, Cum de a desena pe uscat, etc. Indiferent ce vă place cel mai mult sau interesați. Încercați să realizați cel puțin un desen pe zi. Poți chiar să le încadreze și le poți pune pe pereții tăi, ca să te inspire să continue trecutul a doua zi. De asemenea, puteți verifica desenarea cărților din biblioteca locală și aflați care vă inspiră cel mai mult înainte de ao cumpăra. Lucrați prin fiecare dintre exerciții, în loc să încercați să faceți totul în carte o dată.
  • Partea 2 din 4:
    Progresând cu abilitățile dvs. de artă
    1. Imagine intitulată depășește plictiseala Pasul 1
    1. Data schițelor zilnice. Ei nu trebuie să fie complexi sau dificili - un minut de cinci minute "schița gesturilor" este la fel de utilă pentru învățarea de a desena ca o jumătate de oră petrecută făcând un desen detaliat. Dacă aveți o jumătate de oră, petreceți-o pe o jumătate de duzină de schițe mai scurte, vor da de fapt o practică mai bună. Încercați să o faceți bine, dar nu vă faceți griji cu privire la perfecțiune. Veți obține desene bune și recunoscute prin practică constantă mai mult decât orice altceva.
  • Imagine intitulată Depășiți plictiseala Pasul 2
    2. Alegeți un subiect preferat. Acest lucru ar putea fi animalul tău preferat, o floare preferată, o stâncă, o sticlă cu lumină care vine prin ea, tot ceea ce ți-ar plăcea să tragi bine și să ai grijă de personal. Desenați același lucru de mai multe ori, în multe moduri diferite. Desenul repetat al aceluiași subiect sau tipul de subiect (fiecare dintre pisicile dvs., pisica dvs. din mai multe fotografii diferite, patul pisicii dvs. într-o zi, nasul pisicii dvs. următoare) vă va oferi o înțelegere mult mai bogată a anatomiei și a proporțiilor acestui subiect. Când ți-ai atras destule ori pisica de companie, devine ușor să schițezi un tigru la prima încercare. Trageți suficient pietricele, iar un munte devine ușor și de înțeles.
  • Imagine intitulată Depășiți plictiseala Pasul 14
    3. Schiță și trageți tot ce vedeți! Ar putea fi tipul lipsit de adăpost cerșind pentru schimbare, sau fetița se rătăcește cu un balon în mână. Indiferent de ce vedeți că arată interesant, trageți sau o schiță!
  • Totuși, viața este una dintre cele mai ușoare subiecte pentru începători să deseneze. Literalmente, obiectele nu se mișcă. Alegeți cele simple la început, o vază fără prea multe coții, câteva pietricele, o floare fără prea multe petale, o sticlă clară cu o formă interesantă etc. Desenați fiecare obiecte separat ca studiu, apoi începeți să le aranjați împreună în moduri diferite pentru a vedea cum merg împreună. Avantajul mare de viață al vieții este că modelele dvs. nu se mișcă și, dacă o faceți în interior, lumina de la lămpile dvs. nu se schimbă nici cu timpul zilei.
  • Desen animalul poate fi pasiunea ta. Începeți cu animalele de companie. Începeți când dorm, chiar dacă acest lucru nu pare ca un pozit interesant - atunci când animalul este mai probabil să dețină încă suficient de lung pentru a fi desenate. Utilizați fotografii ale animalelor de companie. Vizitați grădinile zoologice cu o cameră foto și fotografii pentru fiecare animal pe care îl vedeți și vă place, apoi lucrați din propriile fotografii.
  • Căutați fotografii open source, cum ar fi Wikipedia Commons și alte fotografii în care fotograful oferă permisiunea de a trage de la ei. De asemenea, puteți contacta fotografii care iau fotografii de animale și postați-le pe Flickr sau Facebook, cerând permisiunea de a desena din fotografiile lor. Mulți vor fi bucuroși să dea permisiunea, iar majoritatea vor dori să vă vadă desenele. Când sunteți obișnuiți să trageți animalele rapide de la viață, încercați să desenați la grădina zoologică sau la sălbăticie ca și păsările de la alimentatorul dvs. Desenul de viață al animalelor este o modalitate bună de a învăța să facă gesturi rapide și de a le detalia mai târziu!
  • Clădiri și arhitectură. Perspectiva studiului, deoarece este importantă în clădiri mai mult decât orice altceva pentru a le face să arate real. Găsiți o carte bună în perspectivă și faceți toate exercițiile. Aveți grijă să lucrați din fotografii, deoarece uneori vor distorsiona linii verticale și vor modifica perspectiva. Este posibil să trebuiască să corectați fotografia după ce înțelegeți ce faceți. Acesta este un alt subiect popular de artă frumoasă care nu își pierde niciodată recursul. Ca și viața, puteți ieși și desenați clădiri în persoană, fără ca modelul dvs. să se ridice la plecare.
  • Peisajele sunt un subiect de artă fină. Schițați propria curte din viață, uneori o mică zonă frumoasă, uneori încercând pentru o vedere panoramică mare. Ieșiți pe călătorii de camping sau vizitați parcurile locale cu schița dvs. în mână. Faceți mai multe schițe de gest rapid, cinci minute sau mai puțin, pentru a obține elementele principale ale designului peisajului dvs., doar contururi aspre, apoi alegeți cea mai bună miniatură mică și trageți care vizualizează mai mare. Acest lucru economisește o serie de probleme de a începe cu detaliile unei frunze și doar finalizând o ramură a acelui copac într-o oră. Detaliile sunt de fapt mai ușor decât să faci forme mari de lucruri. Desenul peisajului este despre texturi, forme și lumină care se schimbă rapid, deci învățați să trageți repede! Obțineți formele umbrelor în primul rând, deoarece unghiul luminii se va schimba în jumătate de oră, și așa va forma umbrelor.
  • Oamenii sunt un subiect popular de desen. Începeți cu prietenii și membrii familiei pe care le puteți convinge să stea încă o jumătate de oră sau mai mult pentru a vă lăsa să le desenezi. Vopsea pe cei pe care îi iubești. Sketch oricine vă interesează. Din nou, practicați rapid mic "gest" desene în public, astfel încât să puteți obține gistul unei figuri sau o față în câteva minute înainte ca persoana să se rătăcească sau să facă altceva. Schițarea în public este, de asemenea, o mare înghețată, o modalitate bună de a întâlni oameni, pentru că cineva se rătăcește adesea pentru a vedea ce desenați. Aveți un subiect pentru a vorbi imediat - Art - unul pe care majoritatea oamenilor le place și unul care nu este controversat.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea de lecții și sfaturi de specialitate
    1. Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 1
    1. Uită-te la lecții de artă de un fel. Cele mai multe locuri oferă clase de comunitate, unde vă puteți înscrie pentru a lua niște lecții de artă. Doar știu că va trebui să investești un pic de bani, dar cu siguranță vă va ajuta.
    • Căutați lecții de artă online și videoclipuri de artă sau DVD-uri. Mulți artiști profesioniști creează DVD-uri instructive în diferite medii sau pe desenul în general. Site-uri cu forumuri cum ar fi http: // Wetcanvas.COM vor avea adesea lecții de artă liberă, cu profesori de voluntari care dau sarcini, critică munca ta și ajută la încurajarea modurilor. Site-uri ca http: // how-to-deling-and-vopsea.COM poate avea o mulțime de instrucțiuni libere disponibile și cărți electronice descărcabile, precum și instrucțiuni suplimentare de vânzare. "Încercați înainte de a cumpăra" Cu lecții de artă online, unele sunt la fel de bune sau mai bune decât instrucțiunile de artă în persoană. Ar trebui să vă placă arta profesorului și bucurați-vă, de asemenea, de stilul profesorului de prezentare, pentru a profita la maximum de o clasă online.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă pasul 9
    2. Abonați-vă la revistele de instrucțiuni de artă. Revista artistului, jurnalul pastel, artistul de acuarelă, artistul american și alții au toate articole excelente despre cum să atragă și să picteze. Cu cât citeți mai mult, cu atât mai mult veți înțelege mai mulți termeni tehnici și diferite tehnici de desenare și pictură. Arta de învățare este cumulativă. Poate părea ușor, deoarece oamenii care fac ceva bine pentru o lungă perioadă de timp fac cu ușurință, dar este un domeniu complex de studiu care necesită timp și efort pentru a stăpâni. Răbdarea, practica și studiul sunt ceea ce constituie cu adevărat "talent" - Talentul iubesc procesul atât de mult, că sunteți dispus să vă puneți cu greșelile dvs. pentru a învăța cum să faceți acest lucru atât de bine, alții vă sună talentați. Acest lucru vine de obicei în punctul în care pot recunoaște ceea ce ați desenat pentru ceea ce este.
  • Imaginea intitulată are distracție calculator Pasul 14
    3. Aflați compoziția și designul. Căutați cărți despre design și compoziție, luați cursuri în design, studiați-l la fel de mult ca și cum faceți cum să atrageți lucrurile cu precizie. Aceasta face diferența între ele creați o artă grozavă sau doar copii ale fotografiilor. Aflați cum să recoltați fotografiile de referință, alegeți ce subiecți să trageți sau să schițați într-un peisaj, să ghideze atenția unui spectator în pictura până la cel mai important lucru din el - ochii unui portret, plasturele însorit într-un peisaj pe care l-ați ales ca punct focal , animalul îndoit de băut, oamenii de pe plajă. Unii subiecți sunt de atenție de către ei înșiși, ca un pisoi drăguț, dar vă puteți îmbunătăți imaginea drăguță a pisicilor până la punctul irezistibil, dacă învățați principii de design bune și dați doar echilibrul potrivit al spațiului de fundal din jurul acestuia.
  • Partea 4 din 4:
    Lucrul într-un domeniu legat de artă
    1. Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 15
    1. Obțineți un loc de muncă (dacă sunteți suficient de vechi). Ar putea fi la un magazin de artizanat, cum ar fi Joanne sau Michael, sau ai putea fi un intern la un fel de studio de design. Să cunoască un proprietar al galeriei și voluntar pentru a ajuta la înființarea de spectacole și puteți fi în cele din urmă angajați să lucrați la galerie. Alternativ, Vindem arta ta on-line La eBay sau Etsy, vinde portrete sau portrete de companie sau peisaje în persoană de pe șevalet, adu-ți portofoliul la galerii, vinde la târguri de artă sau de știință sau convenții media.
    • Ce tip de artă faceți va afecta unde se vinde cel mai bine și dacă sunteți gata să vă trăiți încă la artă. Punctul în care se plătesc bunurile de artă bune pentru ele însele foarte rapide, ori de câte ori stăpânești cel puțin un subiect popular pe care non-artiștii le place munca ta. Acest lucru poate fi pisicile de desene animate, dragoni, animale de manga drăguț sau copii drăguți manga la fel de ușor ca un subiect de artă frumoasă. Cineva va oferi să cumpere ceva. Vinde-o, dați-le acea bucurie, chiar dacă știți că ați fi putut face mai bine. Conexiunea pe care o au cu desenul dvs. este reală și emoțională. Critica tehnică are mai mult de-a face cu creșterea dvs. ca artist și mai puțin de a face cu valoarea externă a artei dvs. Deseori sunteți cei mai săraci judecători, nu vă subliniați.
    • Pentru a vă aduce o viață în artă, învățați cum să deveniți independenți. Există multe aspecte pentru angajarea în sine, care nu are nimic de-a face cu cât de bine vă atrageți și vopsiți, totul de a face cu cât de bine vă gestionați banii și timpul. Dacă preferați să vă stabiliți propriul program, faceți toate deciziile dvs. de afaceri și financiare, funcționează bine fără supraveghere, planificare, programare și proiecte majore, fără nici o autoritate externă, viața unui artist de sine cu normă întreagă poate fi potrivit pentru dvs. Dacă nu este, bucurați-vă de un venit lateral și căutați un loc de muncă asociat în care aveți un angajator, o verificare constantă, beneficii și altcineva responsabil pentru toate lucrurile de afaceri. Cât de mult trebuie să câștigi pentru a fi fericit în viață este o alegere stil de viață. Dacă aveți sănătatea dvs., este posibil să nu aveți nevoie de un venit ridicat pentru a fi fericit ca un artist cu normă întreagă. Dacă aveți aspecte dependente sau probleme de sănătate, este posibil să nu fie practic să mergeți cu normă întreagă până când puteți câștiga un venit profesional de nivel, urmăriți-vă cariera cu jumătate de timp până când se potrivește cu venitul dvs. de muncă.

    sfaturi

    Dacă vă aflați frustrat pentru că nu puteți atrage ceva așa cum este, respirați, numărați 10, și faceți doar o pauză mică. Apoi încercați ceva ușor pe care l-ați stăpânit deja. Dacă sunteți un începător total, încercați să desenați un desen foarte rapid, timp de două minute de un obiect simplu non-mutare, cum ar fi radiatorul dvs. sau o cutie cu eticheta dezbrăcată. Doar scoateți-o în două minute și încercați din nou. Desen realist are o mulțime de practici, precum și o mulțime de abilități specifice, cum ar fi perspectiva, desenul conturului, umbrirea, proporția de măsurare și așa mai departe.
  • Practica face perfect. De fapt, scapa de ideea asta "perfect." Înlocuiți-l cu "frumoasa" sau "captivant." Greșelile pot fi serendipity. Chiar și cei mai calificați artiști profesioniști fac greșeli în mod constant și se bucură de ei, pentru că învață întotdeauna de la ei. Accidentele pot deveni ceva mai bun decât ați planificat, iar serendipitatea este comună. Perfecționismul vă poate strangula arta, așa că permiteți-i atitudinilor de perfecționist. Învață să te bucuri de proces și să înveți să vezi ca un artist. Veți găsi că odată ce puteți desena ceva realist, veți vedea lumea diferit, chiar și atunci când nu desenați. Aflați portretul, iar fiecare față umană devine frumoasă, în timp ce toate "oameni frumoși" au deficiențe și nereguli faciale evidente. Acestea sunt ceea ce le dau caracter.
  • Încetini. Este nevoie de timp pentru a deveni pro.
  • Peisajele sunt foarte iernte. Dacă faceți o greșeală, cum ar fi dealul prea mare sau în mișcare un copac peste prea departe, nu vă faceți griji cu privire la asta. Dacă imaginea arată bine, aceasta a fost intuiția dvs. recomplosirea peisajului. Desenul dvs. nu este o fotografie! Nu trebuie să fie așa de precisă decât dacă este un punct de reper, și chiar atunci, cum ar fi nori sau tufișuri se pot schimba. Sau ați fi putut să-l obțineți chiar dacă v-ați așezat sau ați intrat mai aproape de el. Nu vă faceți griji cât mai mult despre acuratețea peisajelor ca fiind o imagine frumoasă.
  • Mergeți la un magazin de reduceri sau la un magazin de dolari și achiziționați jucării pentru copii care sunt forme geometrice simple - blocuri, bile, piramide și cilindri în culori solide fără design. Aceste obiecte sunt excelente pentru desenele practice, deoarece puteți învăța să vedeți mai multe forme complexe, cum ar fi oamenii sau animalele ca cilindri conectați, blocuri, sfere și așa mai departe. Setați-le pe o masă cu lumină strălucitoare pe ele de sus într-o parte, pentru a face umbre bune și de a le desena adesea pentru a practica umbrirea și a înțelege modul în care lumina afectează obiectele solide. Acest exercițiu este în majoritatea cărților de desen, dar, de fapt, făcându-l cu blocuri și bile reale poate fi un impuls incredibil pentru abilități. Fă-o în culoare, cu creioane colorate sau acuarelă din nou, pentru a studia culoarea reflectată și interacțiunea luminii și a culorii. Apoi, mai târziu, când faci o viață fantezie cu argint și dantelă și sticlă, puteți pune mereu câteva dintre aceste obiecte colorate, capricioase în compoziție pentru ao străluci. Sau, setați una dreaptă pentru a pune o reflecție albastră sau portocalie pe vasul de argint atunci când nu se potrivește în tablou.
  • Încercați să trageți o rețea pe hârtie și apoi desenați o rețea pe o imprimare a fotografiei dvs. de referință cu același număr de pătrate. Desenați exact ceea ce este în fiecare pătrat, fără a acorda atenție altceva în imagine, asigurați-vă că ați făcut orice schimbare bruscă a meciului luminos și întuneric cu pătratele din jurul lui. Acest lucru vă va oferi o imagine foarte realistă pe primul drum. Faceți lumina de rețea de rețea, astfel încât să le puteți șterge din zonele luminoase. Pictorii de masterat renascentist au folosit această tehnică, punând o fereastră de sticlă cu o rețea pictată pe ea între ele și subiectul lor portret. Metoda grilă este chiar mai bună decât urmărirea pentru a obține contururi exacte.
  • Tick ​​semnele este o altă metodă pentru acuratețe. Măsurați din partea și partea superioară a fotografiei de referință într-un punct important pe subiectul dvs., cum ar fi colțul interior al ochiului, sau la fața locului la partea superioară a capului, sau partea inferioară a bărbiei. Faceți o marcă foarte mică pe hârtie la exact acel punct. Puteți scădea în sus sau în jos, fie înmulțirea unităților de pe conducătorul dvs. sau folosind un conducător arhitectural cu scale diferite pe el - alegeți unități mai mari pentru desen și unități mai mici pentru fotografie dacă este mic sau invers. Hartă în zonele majore ale feței, astfel încât ochii să fie plasați drept în raport cu nasul, bărbia, laturile feței, în afara părului, vârful capului și umerii. Utilizați cât mai multe semne de bifare, pe măsură ce trebuie să plasați subiectul. Apoi, încercați să schițați liniile de contur între punctele la fel de precis cât puteți. Cele mai multe puncte pe care le folosiți la început, cu atât va fi mai precis desenul. Cu cât aveți mai multă practică, cu atât este mai ușor să scăpați cu doar câteva pentru partea de sus și de jos a feței, laturile, colțurile ochiului, vârful nasului, colțurile gurii. Acest lucru funcționează pe orice subiect, dar portretul a fost un exemplu folosit pentru a arăta care sunt punctele importante pentru a marca pe un portret.
  • Încercați să trageți una dintre fotografiile dvs. de referință pentru a practica umbrirea. Potriviți doar tonul fiecărei zone de pe fotografie cât mai exact posibil, fără să vă faceți griji dacă contururile sunt corecte. Dacă practicați separat fiecare dintre aceste abilități, este mai ușor să le trageți împreună și să trageți realist din viață.
  • Avertizări

    Nu trageți din fotografii pe care nu le-ați luat fără permisiune de la fotograf. Căutați fotografii Fotograful a dat deja permisiunea utilizând o licență Creative Commons sau întrebați fotograful direct dacă îl puteți utiliza. Respectați termenii licenței, atribuiți întotdeauna imaginea sursă dacă întreabă (și este amabilă dacă nu au făcut-o) și dacă vă spun să nu vindeți desenul, atunci nu faceți asta. Ești mai bine să folosești propriile fotografii și să înveți să faci fotografii bune de referință. Acesta este un tip diferit de fotografie, decât să faci fotografii pentru a fi imagini bune în sine. Este o abilitate avansată pentru a putea schimba și combina fotografiile, atât de mult încât nu încalcă drepturile de autor, pentru că nu este recunoscut. Nu utilizați fotografii de reviste cum ar fi National Geographic până când ați stăpânit folosind referințe fără a încălca drepturile de autor.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Materiale de Artă
    • Lecții de artă (opțional)
    • Cărți
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar