Cum se creează un registru de lucru global în xl și vba pentru articolele dvs.

Cei dintre voi care vă place să autorizați articole WikiHow ar putea dori să aibă un sistem în vigoare pentru urmărirea vizualizărilor articolului și a proiectării când veți ajunge la obiective. Puteți face acest lucru prin crearea unui registru de lucru cu o foaie de lucru care vă va permite să sortați după categorie sau să vizualizați cantitatea (găsiți cele mai vizualizate sau zero-urile). Designul din acest tutorial include o foaie de lucru care urmărește wikiHow-urile dvs. legate în cazul în care aveți un obicei de a include unii dintre dvs. aproape de fiecare dată când scrieți un articol nou, populând, de asemenea, articole vechi cu noul articol ca o proaspătă legată. În cele din urmă, există o analiză de categorie care vă permite să știți cum face clasificarea dvs. sau cum îl puteți îmbunătăți, fie prin generalizarea, fie prin specificarea.

Pași

Partea 1 din 5:
WS: Vizualizări la articol și altele

Pregătirea

1. Deschideți Excel din pictograma desktop verde X de pe docul sau din interiorul dosarului Aplicații din dosarul Microsoft Office.
  • 2. Deschideți un nou registru de lucru și salvați-l ca statut general.XLSM, cu majuscule. .XLSM înseamnă că conține macrocomenzi.
  • 3. Denumiți patru foi de lucru (WS) de la stânga la dreapta, cu citate w / o, ca "Vizualizări la articol și altele", "Sortare zilnică", "Related" și "Analiza CAT".
  • 4. Setați preferințele meniului Excel la panglică - dezvoltator verificat sau pornit, astfel încât să puteți lucra cu macrocomenzi și să faceți lucrurile mult mai repede.
  • 5. Utilizați datele de pe pagina de utilizator a acestui autor ca model, apoi modificați-vă pentru a vă potrivi propriilor date. De exemplu, acest autor are două ID-uri, deoarece un ID permite doar până la 100 de articole și vizionări care să fie afișate utilizând aspectul standard încorporat. Deoarece mai multe au fost de dorit folosind acest aspect, a început un al doilea ID. Alăturați-vă WikiHow dacă nu ați făcut deja, posibil ca un ID anonim, atâta timp cât puteți accesa paginile utilizatorilor altora. Accesul în browserul dvs https: // rum.maniqui-es.com / Utilizator: Chris-Garthwaite și du-te la articole început - Vizualizați mai multe și faceți clic pe el.
  • Cu mouse-ul, selectați cu atenție următorul grup de articole și vizualizări fără a le activa făcând clic doar în partea stângă a acestui articol, apoi trageți destul de încet sub control până când puteți completa selecția cu cel mai jos numărul din dreapta jos pentru ultimul articol pentru ultimul articol pentru ultimul articol. Face comanda v copie.
  • 6. Lipiți articolele și vederile pe care tocmai le-ați copiat în "Vizualizări la articol și alte" celule de lucru C17. Poate dura câteva secunde pentru a se actualiza.
  • 7. Accesați din nou în browserul dvs. datele celei de-al doilea ID al autorului (de exemplu, https: // rum.maniqui-es.com / Utilizator: XHOHX) Și urmați din nou cei doi pași anteriori, selectarea de la articole începute - vizualizați mai multe 100 articole, copierea acestora, și prinderea acestora chiar sub primul grup de articole și vizualizări pe care le-ați introdus pentru prima oară. Poate dura câteva secunde pentru a se actualiza.
  • Puteți vedea din datele care se apropie de 150 de articole și 500.000 de vizualizări de articole, înclinate de un singur articol. În analiza datelor, ar trebui acordată atenție pentru a elimina astfel de înclinare, în timp ce este încă foarte conștient de ea. Dar, în sensul prezentului articol, acesta va fi menținut simplu.
  • 8. Felicitări - tocmai ați terminat cea mai grea parte! Veți observa că acestea sunt convenabil și mereu atât de frumos toate legăturile live acum. Făcând clic pe una, vă duce la articol.
  • Poate doriți să luați o secundă pentru a testa această caracteristică. Veți observa că unul folosit se transformă într-o culoare diferită, poate maro sau roșu-roșu. Asta se va dovedi util. Ceea ce nu este la fel de util este faptul că nu deschide o nouă filă în browserul dvs., dar utilizează ultima folosită, astfel încât să doriți să apăsați butonul din spate pentru a reveni la locul în care ați fost, pagini-înțelept sau utilizați istoricul.
  • Regiunea antetului

    1. 1. Selectați celula A1 și puneți o imagine mică în el dintr-un font special sau o cheie unică va face, cum ar fi ALT sau opțiunea de întrebare. Acest autor utilizează "☞", care apare ca o mână cu un deget îndreptat pe calculatorul meu. Tu alegi. Selectați celula A1 și introduceți numele îl definesc ca _topleft Puteți copia degetul și mâna de pe această pagină pentru a fi utilizate pe pagina dvs. dacă doriți. Este doar o notă pentru a salva registrul de lucru prin rularea unuia dintre cele 2 macrocomenzi. Există două în cazul în care se întâmplă ceva cu celălalt.
    2. Oamenii care au suferit pierderea multă muncă devin un pic de fanatică atunci când vine vorba de utilizarea autosave și de a-și salva frecvent munca.
    3. 2. Utilizați găleata de vopsea sau a celulelor de format umple celula A2 canar galben. Faceți același lucru pentru celula B2. Pentru celula B1, utilizați o lavandă sau roz fierbinte. În celula B1, intrarea macro 09 u și intrarea la celula b2 macro 10 g. Aceste macrocomenzi vor salva registrul de lucru la diverse dosare, pe imacul acestui autor, deci trebuie să schimbați paturile și așa mai departe pentru a vă potrivi. Macrocomenzile se vor face împreună la sfârșit.
    4. 3. Intrarea la celula C1 deschide fereastră nouă: și introduceți la celula C2, https: // rum.maniqui-es.com / Utilizator: XHOHX, și introduceți la celula C3, https: // rum.maniqui-es.com / Utilizator: Chris-Garthwaite -- Cei pe care îi veți schimba pe propriul dvs. ID (i) mai târziu. Formatul celulelor umple celulele C1: C3 galben. Puteți obține aceste linkuri de pe propria pagină de utilizator, copierea acestora din fereastra browserului în timp ce în Firefox sau Explorer sau orice altceva și prinderea acestora în cartea de lucru globală din Excel.
    5. 4. Formatul celulelor umple celulele B4: B5 galben. Introducerea manuală a numărului total de vizionări de articole pe fiecare ID din dreapta (aceste totaluri de intrare nu vor fi de acord cu foaia de lucru cu valoarea punctelor de vedere care pot fi atribuite oricăror articole noi din acest articol, cu toate acestea, liniile totale și Referințele reduse în acest articol ar trebui să fie corecte, deoarece articolele noi nu vor fi introduse în mod eficient peste acest articol.
    6. Puteți copia toate articolele pentru Chris Garthwaite într-un nou registru de lucru separat și găsiți o reconciliere dacă doriți așa că doriți. Sau puteți introduce punctele de vedere ale oricăror articole, deoarece acest articol ca o sumă care urmează să fie scăzută la stânga în celula A3 de la Chris Garthwaite - intrare și xhohx - intrare, pentru a ajunge la un total în A6 egal cu cea de mai jos, o dată pe cealaltă Subtotalurile de intrare sunt, de asemenea, aduse la A4 și A5. Introduceți eticheta articolelor noi la celula B3 în acel caz și alinierea format stânga.
    7. 5. În celula C4 la dreapta, intrarea Chris Garthwaite - intrare și în celula C5 de mai jos intrarea IT XHOHX - intrare. Formatul celulelor B4: C9 Bold. Introducerea la celula C6, Total_per_wikiHow și în celula B6 Introduceți formula, = B5 + B4 și formatul fontului B6 și C6 roșu.
    8. 6. Selectați domeniul celular B6: C6. Formatați-l pe Font Bold Red Dimensiune 14 și să inserați numele Creați în coloana din dreapta, OK. Chiar dacă acest total nu este de acord cu totală a foii de lucru prin suma de vizionări de articole noi după acest articol pentru ID-ul Chris Garthwaite, veți folosi cifra corectă a wikihow-ului pentru a face proiecțiile lunare de la dreapta. Restul foii de lucru Grand total de opinii ar trebui să fie de acord intern.
    9. 7. Introducerea la celula A7 Formula, = suma (A17: A58), dar fiți atenți și faceți-o până la începutul lui ID Chris Garthwaite, care începe la articolul "Multiplicați și împărțiți geometric ca Mama Natura", vă rog!
    10. 8. Intrarea la celula A8 Formula, = suma (A59: A158), dar fiți atenți, vă rugăm să începeți chiar sub acel articol și să includeți ultimul articol de xhohx în coloana A. Acest autor realizează că nu există numere în coloana A încă și astfel veți avea zerouri returnate temporar.
    11. 9. Introduceți la celula A9 Formula, = A7 + A8
    12. 10. Copiați intervalul de celule A7: A9 și lipiți-l la celula B7: B9. apoi editați-o astfel încât toate b sunt f, iar suma se apropie de 500.000 sau mai mult.
    13. 11. Introduceți Chris Garthwaite la celula C7, apoi xhohx la celula C8 și the_total la celula C9.
    14. 12. Selectați celulele B9: C9 și introduceți numele creați în coloana din dreapta, OK, astfel încât celula B9 are acum numele variabilei definit al The_Total.
    15. 13. Intrați la celula C10 Salvați și formatați celulele albastru deschis și font îndrăzneț. Selectați celula C20 și introduceți numele îl definesc ca fișier_save__s (care sunt 4 subliniază la final-5 total).
    16. 14. Introduceți la celula C11 eticheta în prezent și intrați în celula C12, pastelyly
    17. 15. Selectați intervalul celular B11: C12 și introduceți numele creați în coloana din dreapta, OK.
    18. 16. Introduceți formula, = text (acum (),"MM / DD") la celula B11
    19. 17. Copiați B11 și editați valori speciale de pastă la celula B12
    20. 18. Introduceți astăzi la celula A11
    21. 19. Copiați celula B12 și lipiți-o la celula A12. Formatul celulelor pentru A12 Font roșu, umple galben, frontieră roșu.
    22. 20. Introduceți numele Definiți astăzi la vizualizările la articole și altele "!$ A $ 12, OK.
    23. 21. Intrați la celula A14 Formula, = the_total - Aici vizualizările zilnice vor fi urmărite și vor fi transferate în foaia de lucru "Zilnic Sorter". De acolo va fi posibil să reconstruiți _clear_total_views_to_date dacă este necesar. Aceste totaluri de vizualizare a articolului zilnic pot fi copiate și transpuse, apoi sortate de la cea mai mare la cea mai mică valoare și care ar trebui să corespundă valorilor lor în _clear_total_views_to_date.
    24. 22. Introduceți numele definească întregul la "Vizualizări la articol și altele"!$ A $ 12: $ 163
    25. 23. Introduceți formula, = acum (acum () la celula A13 și formatul numărului de celule DDD. Este destul de vizibil cât de des arată foarte des arată în mod similar în aceleași zile ale săptămânii, de asemenea luni ale anului etc. Din cauza programului școlar și a examenului și a altor factori.
    26. 24. Introduceți la celula B13, TFR în acest sens, apoi intrați la celula B14, în primul rând!, și apoi intrați la celula B15, ieri. Înconjurați celula cu o margine roșie îndrăzneață, umpleți-o galben și faceți fontul roșu strălucitor.
    27. 25. Pentru intervalul de celule C13 la E13 care înconjoară, înconjoară celulele cu o margine roșie îndrăzneață și umple-le galben.
    28. 26. Introduceți la celula F13, transferați de la, apoi intrați în celula F14, prima coloană!, și apoi intrați la celula F15, astăzi. Veți începe în fiecare zi transferul datelor care au fost astăzi la ieri prin Macro 01, utilizând comanda + opțiunea + j.
    29. 27. Introduceți numele Definiți _today la intervalul celular = "Vizualizări la articol și altele"!$ F $ 16: $ F $ 161
    30. 28. Introduceți numele definească _Yesterday la intervalul celular = "Vizualizări la articol și altele"!$ B $ 16: $ B $ 161
    31. 29. Introduceți la celula A17 Formula, = F17-B17
    32. 30. Copiați celula A17 și lipiți-o la A18 și până la stânga în coloana A din ultimul articol din partea de jos. În prezent, acesta este A18: A158 când acest articol este finalizat, dar dacă acesta nu este cel mai înalt articol, atunci A158 nu va fi celula de jos, deoarece un nou rând va fi introdus pentru fiecare articol nou din partea de sus, prin Macro.
    33. 31. Treci peste două rânduri (deci în prezent la A161) și introduceți o formulă totală pentru coloane A, B, F și I în rândul 161.
    34. 32. Pentru acele rânduri de fund, din coloana A până la coloană, înconjoară cu o margine roșie îndrăzneață, evidențiază în galben umple fiecare total și folosesc font albastru închis pentru fiecare. În celulă din ultimul articol, introduceți altele. În circumstanțele obișnuite, atuncimumsorii nu vor suma la intrarea în totalitate totală de către suma de vederi ale oricăror viziuni de articole noi scrise după acest articol. Alte bug-uri pot apărea, rareori. Încercați să răcoriți mai întâi pagina (paginile) mai întâi, de mai multe ori, și să-i dați ceva timp - numerele ieșesc în jurul valorii de 5:15 Pacific Time, iar veverițele de la Wikihaus încă mai mănâncă somnul din ochii lor!?! Nu se întâmplă foarte des. Mai tipic, pagina nu se actualizează deloc din cauza unei întrețineri de servere - o zi ar putea fi omisă - vă rugăm să vă actualizați în orice caz, chiar și cu zerouri pentru această zi, deoarece macroul trebuie să fie Ziua dreaptă.
    35. 33. În celula H15 Introduceți articolul #, și formatați-o subliniată.
    36. 34. În celula H17 Introduceți 142 și formatați-vă de frontieră roșie. Selectați intervalul de celule H17: 158 și modificați seria de umplere -1 pentru valoarea pasului, OK. Veți relua numărul proprii de articole când ați făcut toate cu acest lucru și să o modificați pentru utilizarea dvs.
    37. 35. În celula i14 introduceți în creștere, iar în celula i15 introduceți stele. Ar lua prea mult timp pentru a intra în fiecare stea corect, deci doar introduceți un 1 din coloana I în partea dreaptă a articolului Pregătirea unui capital larg de lucru sau a fluxurilor de numerar, și editați completarea a 59 de celule, care este în prezent corectă numărați dacă nu la articolul. Vă oferă o idee oricum și veți fi doar să editați în propria dvs., Hooray!
    38. 36. Introduceți în celula J15 Formula, ="* [["& C15 &"| Cum să "& C15 &"]]"
    39. 37. Copiați celula J15 și lipiți-o pe coloana J it Extinderea completă a tuturor articolelor, apoi selectați toate ceea ce tocmai ați lipit și modificați valori speciale de pe spate pe toate acestea. Observați că celulele J1: J14 sunt goale și utile pentru colectarea acestor relații gata de a fi legate atunci când încercați să aflați care dintre ele să se adune în sprijinul unui nou articol (sau vechi).
    40. 38. Intrați la celula D6 eticheta, astăzi și intrați la celula E6, până în prezent
    41. 39. Introduceți formula = A7 / A9 la celula D7, introduceți formula = A8 / A9 la celula D8 și introduceți formula = A9 / A9 la D9
    42. 40. Domeniul de copiere D7: D9 la E7: E9 și formatul celulelor numărul procentuală 0%
    43. 41. Intrați la celula E5 Eticheta de la etichetă și faceți-o fontul albastru închis, îndrăzneț. Se aplică ca o memorie la celula F5 - despre obiectivul macro care caută utilizarea în formularea foilor de calcul.
    44. Intrați la celula F1, 01. TFR astăzi la ieri
    45. Intrați la celula F2, AB. Pastă în wh date
    46. Intrați la celula F3, 02. Actualizați astăzi
    47. Intrați la celula F4, 03. Lipiți View Val
    48. Intrați la celula F5, 04. TFR zilnic All
    49. Intrați la celula F6, 05. Introduceți un nou articol
    50. Intrați la celula F7, 06. Update săptămânal
    51. Intrați la celula F8, 07., 08. Actualizați audiții
    52. Intrați la celula F9, 09. Salvați starea generală
    53. Intrați la celula F10, 10. Salvați starea generală
    54. Intrați la celula F11, V. Găsiți un șir de articole
    55. Ascundeți coloana G (setați la lățimea coloanei 0)
    56. Intrați la celula H1, Macro J și intrați în celula I1 Mod 1
    57. Intrați la celula H2, Macro E și intrați în celula I1 Mod 6
    58. Intrați la celula H3, Macro T și intrați în celula I1 Mod 1
    59. Intrați la celula H4, Macro B și intrați la celula I1 Mod 1
    60. Intrați la celula H5, Macro P și intrați la celula I1 Mod 1
    61. Intrați la celula H6, Macro Y și intrați în celula I1 Mod 2
    62. Intrați la celula H7, Macro S și intrați la celula I1 Mod 2
    63. Intrați la celula H8, Macro N și intrați în celula I1 Mod 2
    64. Intrați la celula H9, Macro U și intrați la celula I1 Mod 3
    65. Intrați la celula H10, Macro G și intrați în celula I1 Mod 3
    66. Intrați la celula H11, Macro V și intrați la celula I1 Mod 8
    67. Selectați intervalul celular H1: I11 și formatul celulelor (individual, folosind bara centrală) cea mai îndrăzneață roșie, dimensiunea fontului 16, albastru închis, îndrăzneț.
    68. Selectați intervalul celular H3: H11 și celule de format umple galben. Copiați celula H3 și modificați formatul special în celulă H1. Acest lucru lasă macro E în celula H2 separat, care se datorează faptului că nu este utilizat în prezent. Este mai lent decât să faceți doar actualizarea Thedata manual. Selectați celula H2 și formați celulele Font StrikeThrough. Codul va fi inclus însă, în cazul în care unul dintre dvs. găsește o modalitate de a îmbunătăți acest lucru și de a edita acest articol.

    Secțiunea de mijloc

    1. 1. Intrați la celula K14, autorizat și la celula K15, data
    2. 2. Formatul celulelor pentru coloana K, numărul, data, mm / dd / yy
    3. 3. Intrați la celula K16 Formula, = acum ()
    4. 4. Intrați la celula K17 3/31/15
    5. 5. Introduceți din istoricul articolului dvs., data de creare (prima postare) pentru fiecare articol. Deocamdată, du-te la articolul cel mai de jos al autorului și introduceți 3/5/13 și apoi selectați de la 3/31/15 la de sus în jos până la partea de jos și să editați seria de umplere și să acceptați orice increment este propus, în loc să trebuiască să trebuiască să Introduceți datele efective ale autorului.
    6. 6. Introduceți la L13, astăzi, introduceți la L14, mai puțin și intrați la L15, începeți
    7. 7. Intrați la celula L17 și copiați în partea de jos (a rândului de articole de articol) Formula, = $ K $ 16-K17
    8. 8. Intrați la celula M14, vizualizări per și intrați la celula M15, zile remarcabile
    9. 9. Introduceți la celula M17 și copiați în partea inferioară Formula, = F17 / L17
    10. 10. Intrați la celula N14, Zilele scurse și la celula N15, între începuturi
    11. 11. Introduceți la celula N17 și copiați în partea inferioară Formula = K17-K18
    12. 12. În partea de jos a intrărilor la coloanele M și N, săriți un rând sau două sau trei, introduceți formula care va fi ceva de genul acesta: = Medie (M17: M158) și = medie (N17: N158) - 158 poate fi mai mare în funcție de numărul de articole noi pe care acest autor le-a scris. Contur în frontiera roșie îndrăzneață.
    13. 13. Sub media M, introduceți în cele două celule de sub ea, Vizualizări / articole medii. și sub media coloanei n, introduceți în cele două celule de sub ea, zile medii pentru a scrie în continuare. Un autor a scris peste 200 de articole pe an.

    Partea stângă a secțiunii Macro B

    Aceste secțiuni viitoare au legătură cu proiectarea viitorului și îndeplinirea unui obiectiv, cum ar fi 500.000 de vizualizări la articol (știind atunci când un astfel de scop este probabil să fie îndeplinit), deci dacă nu vă pasă de asta, să le răniți și să mergeți la următoarea parte, și nu rulați macro b sau macro s.

    1. 1. Introduceți astăzi ca o zi de începere, ca o zi a lunii MM / DD / YY în celula M11, prin formula, = acum (). De exemplu, acest autor începe în fiecare săptămână în ziua lentă de sâmbătă, în celula M10, deoarece sâmbătă ceea ce este de fapt raportat este destul de probabil să fie întoarceri de vineri seara atunci când o mulțime de oameni sunt în afara datelor. Dacă, pe de altă parte, subiectul dvs. este vorba despre întâlniri (în timp ce a mea este despre matematică), sâmbătă ar putea fi doar cea mai grea zi de trafic! Acest autor îi place să știe care este probabil punctul scăzut probabil pentru săptămâna, pentru că aceasta poate indica imediat o săptămână globală puternică sau slabă. Deci, de exemplu, cea mai apropiată sâmbătă la 3/31 a fost 3/28, așa că am intrat 3/27/15 la celula M11. Formatul celulei M11 și N11 Umpleți galbenul canar.
    2. 2. Intrați la celula L11 Eticheta, _today_
    3. 3. Selectați intervalul celular L11: M11 și introduceți nume Creați în coloana din stânga, OK. Aceasta va atribui variabila de nume definită _today_ la celula M11.
    4. 4. Introduceți la celula N11 Formula, = Ziua (M11) și formatul celulelor Număr Număr nu zecimale.
    5. 5. Introduceți la celula N10 Formula, = Ziua (M10), apoi copiați-o în intervalul de celule N9: N4 și formatați numărul celulelor Număr nu zecimale..
    6. 6. Introduceți la celula M10 Formula, = _Today_ + 1
    7. 7. Introduceți la celula M9 Formula, = M10 + 1 și copiați-o în intervalul de celule M8: M4. Formatați aceste celule numărul de celule MM / DD / YY.
    8. 8. Introduceți la celula L10 Formula, = M10 și formatul celulelor DDD DDD și copiați și lipiți acest lucru la intervalul celular L9: L4
    9. 9. Intrați la L3, Day, introduceți la M3, Data, introduceți la N3, Datenoc, Introduceți la O3, vizualizări totale până în prezent, introduceți la P3, vizualizări zilnice.
    10. 10. Intrați la O1, Passoid.
    11. 11. Introduceți la O2 Formula, = total_per_wikihow și intrați la P2 eticheta (ghilimele W / O și spațiul de conducere), "= Total_per_wikihow" și formatul de celule roșu, îndrăzneț. Selectați intervalul de celule O1: O2 și introduceți numele creați în partea TOPROW, OK, care va crea numele Passoid pentru TheTotal.
    12. 12. Selectați intervalul celular O4: O10 și introduceți numele îl definesc ca _clear_total_views_to_date.
    13. 13. Introduceți la M11 Formula, = Acum () și editați copiați-l și editați Paste Special-o înapoi.
    14. 14. Introduceți la O11 Formula, = MAX (S47: S58)
    15. 15. Intrați la M12, proiectat și aliniați drept.
    16. 16. Intrați la N12, Scopul și faceți-o Font Bold.
    17. 17. Introduceți la O12 formula, = 500000-max (O4: O11) ... Aceasta afirmă că obiectivul ca diferența dintre obiectivul de 500.000 și ceea ce sa realizat până în prezent.
    18. 18. Introduceți la O10, 434508 și intrați la O9, 435117 și intrați în O8, 436036 - Macro B face de obicei acest lucru pentru dvs., luând the_total de la passoi de mai sus în fiecare zi și găsirea următoarei celule în sus pentru ao lipi în.
    19. AVERTISMENT: Macro nu este dependent de date, ci în schimb, dependența de celule neagră. Acest autor este fastitiv cu privire la rularea macrocomenzilor în fiecare zi, deci nu este o problemă, dar este posibil să fie. Problema este că = acum () nu corespunde niciuneia dintre datele din stânga, deoarece = acum (acum include timpul până la fracțiunea unei secunde. Există o cale în jurul valorii, dacă autorul poate face timp pentru el.
    20. 19. Introduceți la celula O13 Formula, = O12 / P16
    21. 20. Introduceți la P13 eticheta, necesitatea / ziua și formatul celulelor O13: P13 Schiță de frontieră Cea mai îndrăzneață, umple albastru deschis, font roșu.
    22. 21. Introduceți la celula O15, Goalseeking_to_zerro_per_red__below și intrați la celula P15 Formula, = P29-P28. Formatul celulelor pentru intervalul celular O15: Q15 Purple și umple albastru deschis. Apoi formatați celula P15 umple albul.
    23. 22. Intrați la celula O16, _Days_to_goal. Selectați intervalul celular O15: P16 și introduceți numele Creați în coloana din stânga, OK.
    24. 23. Introduceți 88.6876756537355 la celula P16. Acestea sunt zilele zecimale rămase până la 500.000 sunt atinse, pe metoda de căutare a obiectivului, care utilizează valoarea viitoare.
    25. 24. Intrați la Q15, căutați zilnic.

    Secțiunea inferioară Macro B

    1. 1. Introduceți la O28, Macro B și formatul celulelor umple galbenul, fontul albastru închis, frontieră roșu.
    2. 2. Introduceți la O29, 04. Lipiți View Val. Formatul celulelor umple maro deschis. De asemenea, formatați celulele F1: F11 Umpleți maro deschis.
    3. Introduceți la celula Q28, FV a unei formule de anuitate...(Valoarea FV = viitoare)
    4. Intrați la numărul celular Q29 la stânga pentru a lovi 500.000
    5. Introduceți la P28 Formula, = P32 * ((1 + P30) ^ (P16 / 7) -1) / P30)
    6. Introduceți la P29 Formula, = 500000-max (O4: O11)
    7. Introduceți la P30 Formula, = medie (_AVGreturnratul)
    8. Introduceți la P31 Formula, = _Days_to_goal / 7
    9. Introduceți la O30 Eticheta, I RATE = Media ratei de returnare
    10. Introduceți la eticheta O31, săptămâni pentru a merge
    11. Introduceți la eticheta O32, AVG WKLY "Fluxul de numerar" Articolul VWS
    12. Introduceți la O33 eticheta, data țintă pentru 500.000
    13. Introduceți la eticheta O34, acum
    14. Introduceți la P32 Formula, = media (_AVGWKLYCASHFLOW)
    15. Introduceți la P33 Formula, = P34 + P16 și formatul celulelor Numărul personalizat MM / DD / YY HH: MM AM / PM
    16. Introduceți la P34 Formula, = Acum () și formatul celulelor Numărul personalizat MM / DD / YY HH: MM AM / PM
    17. Domeniu de celule surround O28: R34 cu formatul celulelor de graniță frontieră.
    18. Intrați la celula Q30 și Q32 eticheta, schimbați săptămânal
    19. Intrați la celula Q33 eticheta, căutați zilnic
    20. Copiați celula O28 la celula R30 și editați-o pentru a citi, Macro S
    21. Intrați la celula R31, (rulați doar o dată)
    22. Intrați la celula R32, Modulul 2
    23. Formatul celulei N4 umple galben.

    Datele pentru macrocomenzile

    1. 1. Rulați macrocomenzii în mod regulat. În fiecare săptămână, trebuie să rulați Macro S, care copiază intervalul de celule M4: 04 și editați valori de pastă deasupra celei de-a lungul celei de-a lungul c47: S47. De exemplu, vinerea trecută a fost cea de-a 27-a și sfârșitul acelei săptămâni, așa că în Q47 este 03/27/15, în R47 este valoarea 27 și în S47 este valoarea 433726. De asemenea, macro schimbă toate aceste date pe care le adaugă în partea de sus la, un rând în jos. Macro-urile se schimbă, de asemenea, intervalele _avgreturnare și _avgwklycashflow în sus cu o singură celulă.
    2. 2. Selectați vizualizările articolului de celule și altele "!$ 4: $ 4 $ 4 și introduceți numele definească ca _mno_update.
    3. 3. Selectați vizualizările articolului de celule și altele "!$ Q $ 46: $ S $ 46 și introduceți numele definească ca _qrs_update.
    4. 4. Creați unele date parțial exacte, parțial false. Introduceți la Q48 formula, = Q47-7 și copiați-o și lipiți-o la intervalul de celule Q49: Q147
    5. 5. Introduceți la celula R47 Formula, = Q47 și formatul celulelor Număr personalizat, DD. Copiați R47 la intervalul celular R48: R147.
    6. 6. Intrați la celula S147 Valoarea, 4612.
    7. 7. Selectați intervalul celular S47: S74 și editați seria de umplere și efectuați valoarea de scădere -4686, OK.
    8. 8. Selectați intervalul celular S147: S74 și editați seria de umplere și efectuați valoarea de scădere -4145.1, OK. Formatul celulelor S46: T147 Număr personalizat "#, ## 0" (Citate W / O) sau numărul 0 zecimale și utilizarea virgulă.
    9. 9. Introduceți la celula de jos din T lângă datele din S, probabil T147, formula, = S147. Introduceți la T146 formula, = S146-S147 și copiați-o și lipiți-o la intervalul celular T145: T47.
    10. 10. Introduceți la U146 Formula, = T146 / S146 și copiați-o și lipiți-o la intervalul de celule U145: U47. Formatul celulelor numărul celulelor (2 zecimale).
    11. 11. Selectați intervalul T47: U73 și introduceți numele Definiți _AVGWKLYRTURNS, Adăugați. Selectați intervalul T47: T73 și introduceți numele definească _AVGWKLYCASHFLOW, Adăugați (deoarece formula de anuitate FV înțelege aceste "Plăți"). Selectați intervalul U47: U73 și introduceți numele Definiți _AVGreturnrate, OK. Formatul celulelor T47: U73 umple galben.
    12. 12. Verificați dacă celula P31 = 1.27% și celula P33 = 4,686.
    13. 13. Estimați propriile dvs. Vizualizări de articole săptămânale Totaluri pentru introducerea în coloana T și faceți-o să adauge la vizualizările actuale ale articolului în coloana S sau să iau diferențele, dacă nu ați urmărit deja totul. De preferință, 27 de săptămâni de date pot fi create. Dacă nu, începeți cu realitățile dvs. acum și acest autor vă va ajuta să modificați macro-urile pentru a se potrivi mai bine situației dvs., având în vedere că vă veți trimite prin e-mail, vă rog. Situația este de a crea medii pentru opiniile săptămânale reale și în ceea ce privește valoarea lor totală, până la 6 luni, adăugând în mod constant la partea de sus a intervalului de celule, până la 6 luni sunt atinse și apoi deplasarea intervalului de 6 luni într-o celulă (1 săptămână în fiecare săptămână). Sau, vă puteți referi la articol Cum să selectați celule și intervale în Excel Visual Basic și modificați macrocomenzi în consecință.

    Proiecții lunare Macro B secțiunea

    1. 1. Introduceți informațiile antetului:
    2. Selectați intervalul de celule Q1: Centrul de aliniere a celulelor Y14 și format
    3. Introduceți la Q2, zilnic și la Q3, vizualizări
    4. Intrați la R3, vizualizări medii
    5. Intrați la S1, înghețată YTD mai mică
    6. Intrați la S2, (în mișcare YTD-MVG,
    7. Introduceți la S3, MTD) = FROZEN MTD (unde YTD înseamnă anul până în prezent sau vreodată și MTD înseamnă luna până în prezent).
    8. Selectați intervalul de celule S1: S11 și celule de format umple galben. Selectați intervalul de celule S1: S3 și formatul de frontieră al celulelor formate. Motivul pentru formatarea specială galben este că formula de sub antetul are nevoie de ajustare atunci când începe o nouă lună.
    9. Intrați la T2, Adevărat AVG / zi. și intrați la T3, luna până în prezent
    10. Introduceți la U3, proiectat
    11. Introduceți la V2, peste (sub) și intrați la obiectivul proiectat U3
    12. Introduceți la W2, 500.000 și intrați la W3, data țintă
    13. Introduceți la X1 Formula, = Acum () și formatul celulelor Numărul, MMMM
    14. Introduceți la X2, proiectat și intrați la X3, Luna
    15. Intrați la Y1, până în prezent, apoi intrați la Y2, proiectat și intrați la Y3 cu formula, = P34 și formatul celulelor pentru P34, MM / DD / YY
    16. 2. Introduceți formulele pentru proiecțiile lunare superioare Secțiunea:
    17. Intrați la P4 Formula, = O4-O5 și înconjoară celula într-o margine neagră groasă.
    18. Introduceți la Q4 Formula, = dacă (și (O4<>"",P4>-360000), P4,"")
    19. Introduceți la R4 formula, = dacă (ISERR (mediu (Q4 Q4: q $ 10)), 0, media (Q4: Q $ 10))
    20. Selectați Gama celulară P4: R4 și Editați Copierea IT ND Editați-l la intervalul celular P5: R10
    21. Introduceți la Q11 formula, = suma (Q4: Q10) și editați copia și pasteit la R11.
    22. Introduceți la Q12 Formula, = Q11 * 7 / Count (Q4: Q10) și introduceți la R12 eticheta, săptămâna proiectată. Formatul celulelor Q12: R12 Font roșu.
    23. Introduceți la Q13 Formula, = O12 / Q14 și ENTER la R13 Formula, = 7 * R11 / (număr (Q4: Q10))
    24. Introduceți la Q14 formula, = P16 / (365/12) și introduceți la eticheta R14, luni pentru a merge și a forma alinierea la stânga.
    25. Intrați la S12 Valoarea, 0 și numărul celulelor formate personalizat, "Pleacă la zero"
    26. Introduceți la celula T12 eticheta, AVG / zi Acest wk și intrați la celula T13 Formula, = dacă (ISERR (medie ($ Q $ 4: $ 10)), 0, medie ($ Q $ 4: $ 10))
    27. Introduceți la celula S14 Formula, = dacă (T14<0,"Mic de statura ","Peste ") și formatați dreptul de aliniere
    28. Introduceți la celula T14 Formula, = dacă (U14 = 0,0, U14-O12)
    29. Introduceți la celula U14 Formula, = T13 * Q14 * (365/12)
    30. Selectați cu intervalele de celule de comandă: S12, T12: T13, T14, S14, U14 și celulele Format Umpleți granița albastră ușoară Purple cea mai bună
    31. Introduceți la celula V14 Formula, = U14-gol și selectați celula O12 și introduceți numele Definiți obiectivul, OK.
    32. Introduceți la celula W14 Formula, = dacă (U14 = 0,"",(Obiectiv / u14 * $ p $ 16) + $ p $ 35), și formatul celulelor Număr Data mm / dd / yy hh: mm / pm
    33. Introduceți la celula X14 Formula, = T13 * _Lastday, care nume nu a fost încă definită.
    34. Introduceți la celula Y14 Formula, = medie (AE4: AE11), care intrări încă nu trebuie făcute. Format Cell Y14 umple lumina albastru deschis contur negru blustest. Acest număr și data ei sunt destul de puternice candidați.
    35. Introduceți la celula Z14 Formula, = INT (medie (Z4: Z11))
    36. Introduceți la celula AA14 Formula, = Vlookup (Z14, _eom, 2)
    37. Formatul celulelor Z4: AA14 Dimensiune font 14, albastru închis
    38. Introduceți la celula AB1 Eticheta Tabelului Vlookup, _eom și introduceți numele definească _eom la intervalul celular $ AB $ 2: $ $ 13, apoi formatați conturul de frontieră al celulelor în Blow Black Ab1: AD13
    39. Introduceți la celula AE11 Formula, = dacă (Y11 = 0,"",Y11) și copiați-l și lipiți-l la intervalul celular AE10: AE4
    40. Intrați la intervalul celular AB2: AB13 Numerele 1 până la 12 (pentru lunile anului).
    41. Intrați la intervalul celular AC2: AC13 Ultima zi a fiecărei luni, de ex. Luna 1 este luna ianuarie, astfel PUTE 31, luna 2 este februarie, care este specială, astfel încât PUT = 28 + AD3, apoi 31, 30, 31, 30, 31, 31, 30, 31, 30 și 31.
    42. Intrați la celula Z1 Formula, = an (x1) și formatul celulelor Număr Data Yyyy
    43. Intrați la celula AD3 Formula anului LEAP (pentru o vreme oricum), = dacă (sau (Z1 = 2016, Z1 = 2020, Z1 = 2024, Z1 = 2028, Z1 = 2032), 1,0)
    44. Intrați la celula Z3 Eticheta, luna
    45. Introduceți la celula Z4 Formula, = luna (M4) și formatul numărului de celule, zecimale 0. Copiați celula Z4 și editați-o în intervalul celular Z5: Z11.
    46. Selectați Coloana AA și Introduceți numele Definiți _Lastday, OK.
    47. Intrați la celula AA3 antetul, _Lastday
    48. Introduceți la celula AA4 Formula, = VLOOKUP (Z4, _EOM, 2) și editați copiați-l și editați-l în gama de celule AA5: AA11
    49. Introduceți la celula T4 Formula, = dacă (S4<>S5, S4 / N4,0) și faceți-o îndrăzneți
    50. Introduceți la celula U4 Formula, = T4 * $ Q $ 14 * (365/12)
    51. Introduceți la celula V4 Formula, = dacă (U4 = 0,0, U4-gol)
    52. Introduceți la celula W4 cu formula, = dacă (U4 = 0,"",(Obiectiv / U4 * $ p $ 16) + $ P $ 35) și formatul celulelor Număr Data MM / DD / YY HH: MM AM / PM
    53. Introduceți la celula X1 Formula, = Acum () și formatați numărul de numărare mmmmm
    54. Intrați la celula X4 Formula, = T4 * _Lastday
    55. Intrați la celula Y4 Formula, = U4 + O4
    56. Selectați intervalul de celule T4: Y4, editați copiați-l și editați-l pe intervalul celular T5: Y11
    57. 3. Intrați la celula S4 Formula, = dacă (O4 - ("Sortul zilnic"!$ Nz $ 150-`DAILY Sortare `!$ Nq $ 150)<0, S5, O4 - ("zilnic"!$ Nz $ 150-`DAILY Sortare `!$ Nq $ 150)) și editați copiați-l și editați Paste-l la intervalul celular S5: S6. Acum, aici intrăm în următoarea foaie de lucru, "zilnic", veți observa. $ NQ $ 150 deține informații sumare pentru aprilie 2015. În $ 150 $ pe "sortul zilnic" sunt vizualizări totale ale articolului până în prezent, peste toate perioadele. Prin urmare, dacă, din orice motiv, opiniile totale ale articolului, deținute de O4 de astăzi, mai puțin (viziunile totale ale articolului până în prezent) ar trebui să fie mai mici de 0, returnați valoarea direct mai jos în celulele S5, în caz contrar returnați totalul până în prezent în O4, mai puțin Total până în prezent în $ 150 $, mai puțin (= plus) viziunile din aprilie până în prezent, $ nq $ 150. System ne oferă vizualizări totale până în prezent - depinde de noi să adunăm vederile săptămânii și viziunile fiecărei luni. Până când O4 devine vederi totale ale intrării curente de către Macro B, este goală! Atunci când scade (vizualizări totale până în prezent, mai puțin aprilie, chiar dacă aprilie sunt 0), devine un mare negativ, deci este nevoie de numărul în S5 sub ea până când celula din coloana o la stânga este actualizată. Asta e bine dacă se întâmplă să fie aprilie, dar dacă este în martie?
    58. 4. Introduceți la celula S7 Formula, = dacă (O7 - "(" Sortul zilnic "!$ Nz $ 150-`DAILY Sortare `!$ NP $ 150)<0, S8, O7 - ("zilnic"!$ Nz $ 150-`DAILY Sortare `!$ Np $ 150)) și editați copiați-l și editați Paste-l la intervalul celular S8: S11. În foaia de lucru "Daily Sortare" din următoarea celulă spre stânga, NP $ 150 $, sunt vizualizările totale ale lunii martie. Pe "Vizualizările la articole de vedere și alte" n M7 este 03/31/15 și în M6 este 04/01/15. Deci, vedeți de ce acest lucru a fost salvat pentru ultima dată: trebuie să actualizați manual această formulă la sfârșitul lunii cu celula corectă următoare spre dreapta de la următoarea foaie ".
    Partea 2 din 5:
    WS: Sortare zilnică
    1. Nume 4 foi de lucru (ws) de la stânga la dreapta, cu citate w / o, ca "Vizualizări la articol și altele", "Sortare zilnică", "Related" și "Analiza CAT".
  • 2. Introduceți numele definească __1 la intervalul celular = "Vizualizări la articol și altele"!$ 16: $ 161 - Ajută la abordarea legăturilor vii de la 1 celulă de mai sus sau partea cu tastele săgeată sau returnarea și nu direct cu mouse-ul, deoarece acesta stabilește link-ul și pur și simplu pentru a defini variabila intervalele din jurul lor. (Sunt 2 subliniate și A 1, deci sortează în partea de sus a listei de nume de variabile.)
  • 3. Introduceți numele definească __2 la intervalul celular = "Sortul zilnic"!$ 5: $ F $ 150
  • 4. Introduceți numele definească __3 la intervalul celular = legat!$ B $ 9: $ G $ 154
  • 5. Introduceți numele definească __4 la intervalul celular = "Analiza CAT"!$ H $ 5: $ 150 $ 150
  • 6. Introduceți numele Definiți __5 la intervalul celular = legat!$ I $ 1: $ Ex $ 6
  • 7. Setați dezvoltatorul să verificați sau să puteți lucra cu macrocomenzi. Dacă nu ați făcut deja, faceți acest lucru acum.
  • 8. Următorul cod macro ar trebui copiat de la "# ** sub macro04, etc." la "# ** capătul sub" În editarea avansată în WikiHow și lipiți într-un editor de text sau un procesor de text, cum ar fi cuvântul care are o funcție înlocuită. Doriți să înlocuiți toate "# ** " (fără citate) fără nimic. Atunci doriți să înregistrați un macro dummy în Excel în starea generală.XLSM de lucru și lipiți înapoi (D) toate textele peste macroul dummy. Există și alte modalități de a merge, dar asta e rapid și murdar și se face treaba. Salvați registrul de lucru. Rulați macro-ul fie din pictograma Macros Tool sau apăsând opțiunea Command + (ALT) + P.
  • Subacro04_tfr_views_thruout_p ()
  • "Macro04_tfr_views_thruout_p Macro
  • "Vizualizări de transfer Daily Thruout WorkBook
  • "Comenzi rapide de la tastatură: Opțiune + cmd + P
  • Aplicație.Goto Reference: ="__1"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="__2"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Goto Reference: ="__3"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Goto Reference: ="__4"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Goto Reference: ="__5"
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = adevărat
  • "Macro04a_cat_analysis_fix
  • "Aplicație.Goto Reference: ="_Stânga sus"
  • "Macro09_pinksave_u
  • ActiveWork.Salvați
  • "Aplicație.Goto Reference: ="File_save__ss"
  • Sfârșitul Sub-
  • 9. O parte din codul de la final a fost dezactivată cu apostrofe la începutul liniilor. De asemenea, pe secțiunea transpusă în legătură, formatarea nu va fi copiată și care va trebui să fie fixată la un moment dat copierea peste formatare și apoi resetarea manuală a acestuia. Nu există timp pentru asta acum. Ar trebui să citească cu capul întors la 90 de grade la stânga, îndreptățit vertical în jos, cu Word Wrap.
  • 10. Ar trebui să aveți acum articolele, vizionările și articolul # "pe foaia de lucru" zilnică ". Dacă există vreodată un nume nou de articol în A4, ștergeți-l sau fixați codul macro pentru a face acest lucru.
  • Introduceți anteturile

    1. 1. Introduceți în celula A1, articolul
    2. 2. Setați lățimea coloanei pentru B: C la .08 inci
    3. 3. Introduceți în D1, vizualizări
    4. 4. Setați lățimea coloanei pentru E la .38 de centimetri
    5. 5. Introduceți în celula F1, Art #
    6. 6. Introduceți în celula G1, rang
    7. 7. Introduceți în celula H1, văzută
    8. 8. Introduceți în celula I1, două
    9. 9. Când sunteți gata să rulați zilnic aceste macrocomenzi pe propriile date, Macro T va lua informațiile în "articole și vizualizări"!Întreg, I.E. = "Vizualizări la articol și altele"!$ A $ 12: $ 163, și transferați-l exact la Nexter și sub ea. Acesta va numi apoi următoarea celulă superioară la Nexterul potrivit, astfel încât să poată continua să facă același lucru a doua zi și în fiecare zi. Adică viziunile zilei, nu opiniile totale de la acea dată vor fi transferate. Cu toate acestea, tocmai ați transferat cu Macro03 la numele de celule definit __02 Viziunile totale de astăzi. Dacă ați avut opiniile totale de ieri, plus opiniile zilei de astăzi, ați fi separate viziunile totale de astăzi. Deci, ceea ce aveți nevoie este un punct de plecare al vederilor totale. Veți adăuga apoi viziunile în fiecare zi pentru a deveni luna la vizualizările datelor. Ei vor deveni opiniile lunii respective. Apoi, veți adăuga punctul de plecare la toate lunile și sunteți de acord cu viziunile totale ale lui de astăzi. Astfel, veți fi câștigat o perspectivă asupra modului în care faceți pe acest articol pe zi și pe lună, în timp ce la vizualizările la articole și altele pe care le urmăriți pentru săptămâna curentă, luna medie și proiectată.
    10. 10. Păstrați-l simplu și doar dați datele de pe partea de sus. Astfel încât în ​​J1, introduceți 01/01/15 (dacă 2015 este anul curent) și formatul celulelor Număr Date MM / DD. Selectați intervalul de celule pentru toate cele 365 de zile ale anului (sau 366 de zile în 2016), i.E. Despre Dreptul de la J1: NJ1 și modificați seria de umplere Seria 1, OK.
    11. 11. Să presupunem, de exemplu, că începeți procesul pe 04/01. Pentru CV-ul celular, inserați numele definească Nexter, OK. Doar oricare dintre rândul 1 data începeți procesul, asigurați-vă că introduceți numele definească ca Nexter.
    12. Când Nexter are actualizat CV-ul, nu uitați să faceți următoarele: ENTER la CV3 Eticheta, nu contează DBL și introduceți la CV4 eticheta, această coloană. Formatul celulelor Font roșu Bold.

    Formule de introducere și date

    1. 1. Presupunând, de exemplu, că actualizarea dvs. la coloana CV a început 04/01. Următorul lucru de făcut este să puneți formulele de fund. Introduceți la celula CV154 Formula, = zi (CV151) și introduceți la CV155 Formula, = suma ($ 150 $: CV150) și intrați în celula CV156 Formula, = CV155 * 30 / CV154. Pune o margine roșie îndrăzneață în partea de sus a celulei CV154, o margine stânga cea mai îndrăzneață CV154 :: CV156 și o margine roșie roșie de fund pentru celula CV156.
    2. 2. Editați intervalul de celule de copiere CV154: CV156 și editați formule speciale pentru celule CW154: NJ156. Apoi puneți o margine roșie îndrăzneață în fiecare lună, deoarece va trebui să schimbați formula medie pentru fiecare lună. Puteți împărți și îngheța ecranul la J5, astfel încât să puteți vedea datele superioare pentru a face acest lucru mai ușor sau copiați-le temporar în apropiere de mai jos.
    3. 3. Rețineți că formula medie din celula CV155, = sumă ($ 150 $: CV150), creează suma de luni până în prezent a punctelor de vedere prin însumarea de la punctul de plecare $ absolut $ 150 și apoi relativ pentru fiecare nouă celulă la Corect, astfel încât formula din celula CW155 este = suma ($ 150 $ 150: CW150). Vrem ca asta să continue în întregul aprilie și apoi să oprească și să înceapă din nou pentru luna mai.
    4. Introduceți la DZ155 Formula, = suma ($ dz $ 150: DZ150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii mai. Înconjurați luna aprilie și mai și fiecare nouă lună cu format celule de frontieră roșie roșu contur
    5. Introduceți la FE155 Formula, = suma ($ FE $ 150: FE150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii iunie. Frontieră roșie îndrăzneață pentru luna iunie.
    6. Introduceți la GI155 Formula, = suma ($ GI $ 150: GI150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii iulie. Frontieră roșie îndrăzneață pentru luna iulie.
    7. Introduceți la HN155 formula, = suma ($ HN 150 $: HN150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii august. Faceți granița roșie cea mai îndrăzneață pentru luna august.
    8. ENTER la IS155 Formula, = Suma ($ 150: IS150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii septembrie. Faceți granița roșie cea mai îndrăzneață pentru luna septembrie.
    9. Introduceți la JW155 Formula, = suma ($ JW $ 150: JW150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii octombrie. Faceți granița roșie cea mai îndrăzneață pentru luna octombrie.
    10. Introduceți la LB155 Formula, = suma ($ lb 150: LB150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii noiembrie. Faceți granița roșie îndrăzneață pentru luna noiembrie.
    11. Introduceți la MF155 Formula, = suma ($ MF 150 $: MF150) și editați formule speciale de pe tot parcursul lunii decembrie. Faceți granița roșie îndrăzneață pentru luna decembrie.
    12. Du-te înapoi și face ianuarie, februarie și marș, precum, chiar dacă veți obține erori - această foaie se va dovedi utilă în anii viitori. Nu uitați să faceți granița roșie îndrăzneață pentru fiecare lună. Puteți ascunde coloanele de care ați terminat studiile sau care nu conțin date. Ar putea fi cel mai bine să lăsați 01/01 care să-ți amintească că totul este acolo, dar ascuns. Rețineți că Macro T nu caută o întâlnire, dar în schimb pentru oricare dintre celulele este numit Nexter - asta va fi actualizat următorul.
    13. 4. Acest autor are în celula NL1, 01/17 și în celula NL2, până în prezent. Viziunile la articol de la 01/17/15, punctul de plecare, sunt incluse mai jos în celulele NL37: NL147.
    14. 5. Apoi, rezumate, acest autor are în celula NM1, 1/18-1 / 31 și în NM2, perioadă. Această coloană adaugă toată activitatea de la 1/18/15 la 1/31/15. Pornind în celula NM33 este formula, = suma (AA33: A33) și a fost copiată și lipită până la NM147.
    15. 6. Apoi, în celula NN1, acest autor are până la data de 1/31/15 și în celula NN2, 1/31/15 formatată a YYYY. În celula NN6 este formula, = NL6 + Nm6 și care a fost copiată și lipită până la celula NN147.
    16. 7. Apoi, în celula NR1, este valoarea, 2/28/2015, formatată MMM, iar în celula NO2, este aceeași dată, formatată a YYYY. În celula NO6 este formula, = suma (AO6: BR6) și care a fost copiată și lipită până la NO147.
    17. 8. Continuați acest proces pentru fiecare lună, rezumând toate zilele lunii în întreaga sumă orizontală într-o sumă lunară, pe articol, și apoi până la un total lunar.
    18. 9. Introduceți la celula NL150 Formula, = suma (NL6: NL149). Editați copia NL150 și editați Paste-l la intervalul celular NM150: NZ150
    19. 10. Introduceți lunile din partea de sus și în anul, pentru celulele NO1 la NY2
    20. 11. Intrați la celula NZ1 eticheta, până în prezent și la NZ2 formula, = acum (acum (), formated yyyy.
    21. 12. Introduceți la celula NZ6 Formula, = Suma (NN6: NY6) și formatul celulelor Numărul personalizat 0-0-0
    22. 13. Introduceți la celula NZ151 Formula, = NZ150-D150. Care ar trebui să fie egal cu 0 și dovedește că răspândirea este egală cu numărul de la WikiHow!
    23. 14. În partea dreaptă, acest autor a analizat zero-urile din februarie 2015 prin formularea unei declarații IF, astfel încât, dacă ar exista o sumă <> 0 În fiecare zi din februarie, returnați un 0, altfel returnați un 1. Numărarea tuturor celor 1 dintre aceia care însemna numărarea tuturor articolelor pe articol pe care au existat 0 vizualizări de articole. Acestea au fost însumate și coloana totală a fost sortată de la cel mai mult la cel mai mic pentru a afla care articole au avut cele mai multe zile de vizionare zero. Formulele au fost editați valori speciale de lipire înapoi pe ele însele pentru a conserva memoria și sortarea a fost anulată prin sortarea la numărul de articol de la cel puțin cel puțin. Multe tipuri diferite sunt posibile în această foaie de lucru, unele dependente de categorii care urmează să fie introduse. Este o treabă destul de mare și a fost lăsată la tine în ceea ce privește dacă vrei cu adevărat să o faci sau nu.
    24. 15. Iată o imagine a celor văzute și două categorii Acest autor utilizează- "VĂZUT" înseamnă că este categoria văzută de utilizator în colțul din dreapta sus al paginii articolului și "DOUĂ" înseamnă că este a doua categorie, care este listată în colțul din stânga jos al paginii de articole. Aproape fiecare articol are două categorii pe care îl folosește, care este maximul curent disponibil. Ca exemplu de modul în care funcționează în foaia de calcul, rangul ar lista ceva de genul 1.02, ceea ce ar însemna văzut = matematică și două = calculul volumului și a zonei. Deoarece multe articole sunt clasificate în același rang (ă), sortarea acestora prin ordinul rang este semnificativă.
    25. Imagine intitulată primele 70 de categorii
      Imagine intitulată primele 70 de categorii
      16. Și aici sunt primele 70 de categorii pentru actualele 142 articole (făcând clic direct pe imagine sau făcând dublu clic, puteți obține o vizualizare zoomată):
    26. Imagine intitulată a 2-a 70 de categorii
      Imagine intitulată a 2-a 70 de categorii
      17. Iată cele două 72 de categorii pentru actuale 142 articole:
    27. 18. Introduceți rândurile, apoi categoriile de 142 * 2, văzute și două, la intervalul celular G6: I147 pe imaginile de mai sus.
    28. 19. Concatenarea cu cratimea dintre se face pentru foaia de lucru de analiză a pisicilor. Formula este, = H6 &"-"& I6, copiat și lipit în jos, apoi a copiat din nou în întregime și lipiți valori speciale pe sine însuși, pentru a păstra memoria.
    29. 20. Dacă nu vă pasă să introduceți toate categoriile, Dummy în 1 sau câteva și lipiți-le mai jos pe măsură ce vedeți potriviți. Dacă de obicei, utilizați doar o categorie, ați putea dori să părăsiți spațiul de coloană pentru două, așa cum ați putea schimba într-o zi mintea. Dacă WikiHow se schimbă și permite 3 categorii, apoi un sistem de rang care arată ca 01.12.02 va sorta mai bine ca un șir, atâta timp cât există de fapt un zero de lider. Este posibil să trebuiască să utilizați o formulă pentru a adăuga unul, ca acesta: ="0"& _Rank pentru doar cablurile unice, unde coloana de rang a fost definită ca nume variabil definit, _rank. Sau, ="0"& Text (rang,"0.00"), altceva 10 ar putea apărea imediat după 1.
    Partea 3 din 5:
    WS: Related
    1. Ați executat deja Macro P pentru a popula această foaie de lucru (WS) cu articole, vizualizări și articole # s. Nu există nici o modalitate simplă pentru ca acest autor să transmită distribuirea de relații de legătură / articol în întreaga foaie de lucru pentru dvs. 142 * 142 = 20164. Fiecare celulă în intervalul celular J10: EV152 se gangă sau are un 1 în el, 1 care indică faptul că intersecția articolului orizontal are articolul vertical ca un wikihow asociat. Vertical, ceea ce înseamnă că articolul vertical este deținut de mai multe articole orizontale în prezent. Dacă vă gândiți la aceasta din perspectiva unui utilizator, ar putea fi frumos să aveți o cale înapoi la articolul pe care tocmai ați venit ... Dar acest lucru nu este esențial atunci când spațiul de alocare este doar la zece articole, max. Este mult mai important ca articolul să fie efectiv legat, în primul rând, și în al doilea rând, este de preferat ca articolele recente să sprijine articolele actuale, în general, presupunând că cititorul este deja familiarizat cu articole mai vechi. Sa observat că cititorul de articole populare rămâne în mod constant ridicat, dar că tot cititorii articolelor mai vechi scade cu vârsta - este important nu numai să scrieți articole noi de înaltă calitate, care câștigă în creștere Star sau statut articol, este, de asemenea, important din timp la timp la "improspata" articolele mai vechi, acolo unde este posibil. O modalitate de a face acest lucru este de a-și schimba relațiile. Deși cele mai recente 42 de articole reprezintă doar 3% din totalul viziunilor până în prezent, ele reprezintă adesea aproximativ 25% din opiniile de astăzi!! Acesta este un fapt foarte important de știut și de utilizat. Aceasta înseamnă că o bună parte a următorului este păstrată foarte curentă cu autoritatea cuiva. Acest articol are deja 24 de vizualizări și este etichetat cu un șablon inUSE, precum și nu este încă revizuit pentru calitate, astfel încât cititorul este destul de foame pentru cel mai nou lucru, se crede. Articolul are modificări făcute în mijlocul acesteia! -- Deci, trebuie să fie re-citit pentru a face sens complet! -- și totuși ei persistă!! Acest autor admiră tenacitatea lor și se simte extrem de dedicată lor pe propria lor devotament. Acest autor își face cel mai bine nivelul cel mai bine pentru a obține dreptul la primul proiect. Acest autor nu urmărește WikiHow-urile legate de alte autor. Motivul este că este greu să urmăriți ce face restul lumii, să nu mai vorbim de sine. Cu toate acestea, posibilitatea de a urmări legarea altor autorizații postate în articolele sale este fezabilă în acest sistem și nu tot ceea ce este greu.
  • 2. Introduceți în celula A9 Formula, ="* [["& B9 &"| Cum să "& B9 &"]]", și editați copiați-l și editați-l pe gama de celule A10: A151, apoi copiați A10: A151 și modificați valori speciale pentru intervalul celular A10: A151 pentru a conserva memoria.
  • 3. Intrați la celula A1 următorul text: Obiectivul este, de obicei, de a actualiza ultimul articol scris cu WikiChow-uri conexe de articole scrise anterior enumerate aici pe "Related" tablo. Un alt obiectiv ar putea fi de a șterge acturi scăzute ca un grup care depășea cele 10 legate de limită de articol - în acest caz, veți șterge 1 în loc să le adăugați.
  • 4. Intrați la celula B1 următorul text: Cum funcționează: 1) Construiți această foaie de calcul cu numele variabilelor Căutator pentru rândul 1 și TOPROW pentru rândul 166-2) Accesați fila Foaia de lucru Vizualizări articol și altele și pentru a decide pe o listă de bracketed în legătură cu un articol din fila de lucru - 3) Copiați-le - 4) Faceți clic pe numele de fișier al următorului în continuare a secvenței comandate care se adresează pentru a deschide acea pagină - 5) Faceți clic pe Editare și mergeți la corespondențe după ce ați verificat partea superioară a articolului pentru a vedea ce au deja legături - 6) Editați în câmpul WikiHows asociat și lipiți lista pe care ați adus-o - aveți grijă de duplicate și articolul pe care îl lucrați în 7) Copiați lista finală a relațiilor și apoi publicați edi- 8) Mergeți la această foaie de lucru legată și lipiți lista de relații în celula A166. Lista finală din B166 ar trebui să aibă formule care furnizează numele articolului fără paranteze - 9) Utilizați macro 07.08. ... n și apoi comanda v pentru a găsi articolul în rândul 1 căutător și când caseta de intrare vine, comanda v Paste - faceți clic pe OK pentru caseta de intrare după aceea - 10) Utilizați săgeata în jos și înălțimea rândului = 0 pentru a posta 1 rapid La articol, referitoare la articole, o macro rulează de următorul (sau manual este mai rapid dacă sunt toate într-un rând) L-11) Faceți clic pe următorul rând numele articolului din această foaie de lucru și color-l pe grup de aproximativ 6-15 articole și repetați până când ați terminat.
  • 5. Introduceți un nou comentariu pentru celula B1 și introduceți textul de mai sus în comentariu. Actualizați modificările.
  • 6. Setați înălțimea rândului pentru rândul 1 până la 5.31", Ascundeți rândurile 2: 3 și 5. Fontul Calibri (corp) este utilizat în cea mai mare parte, dimensiunea 12 sau 14. Fontul dvs. preferat este o chestiune de preferință personală, așa cum este dimensiunea sa, motiv pentru care a fost lăsată până acum, în cea mai mare parte pentru a preciza o preferință. Celulele de intrare sau celulele care sunt importante sau pot fi modificate, altele decât cele lipite de la WikiHow, pot fi galbene canare cu culori, chiar dacă macrocomenzile fac schimbarea. Poate doriți să vă deplasați propriul sistem de stil așa cum vă este preferabil. Cu cât este mai important o celulă, cu atât este mai probabil să primească o frontieră mai îndrăzneață, adesea în roșu. A fost lăsată la dispoziție pentru a vă ajusta înălțimile și lățimea coloanei pentru a se potrivi automat datele de-a lungul timpului. Cu toate acestea, pentru coloana A, în cazul în care formulele pregătite-tobe legate de formulele și valorile lipite sunt destul de lungi, acest autor are o lățime a coloanei de numai 5.36" -- Mai mult decât suficient, și o fereastră înghețată la celula J7. Celula H7 conține xxxxxxxxxxxxxxxxxx și coloana I este ascunsă, așa cum este coloana F. Coloanele C: D sunt minime, pentru a vedea dacă orice obiecte de stea în creștere au făcut cumva prin subprocedura de ștergere a Macro P.
  • Introduceți subtotalurile asociate

    1. 1. Realizați că aceasta este o lucrare în curs și acest autor nu a decide încă un model ideal pentru analiza aferente. Există loc de îmbunătățire. Trebuie să-i acorde o atenție deosebită. În prezent, pentru că nu s-au făcut mai multe informații pentru acest articol, există 1416 de domenii atribuite din 1420 (142 articole * 10 legate de articole / articol) permise = 4 (sub). Cu toate acestea, există 271 sub 10 (19.41%), 520 la 10 (36.72%), pentru un subtotal de 55 de ani.86% la 10 sau sub, și 625 peste 10 (44.14% - soldul) (uneori există 11 sau 12 wikihow-uri conexe, uneori până la 15). În general, este sub totalul total permis. Care ar putea fi un pic de fudgery și alte relațiuni nu sunt numărate în sistem, dar se simte că este corect, toate lucrurile luate în considerare, cu articole mai grele, care primesc mai multă atenție și articole mai puțin folosite care primesc o atenție mai mică, deci este proporțională cu ceea ce Utilizatorii doresc, de fapt. Este menit să-i placă utilizatorii, la urma urmei. Uneori, a fost la fel de mult ca 6% peste permis, dar a fost întotdeauna tăiat înapoi pentru a fi în limită. De asemenea, sistemul nu numără legături într-un articol care nu sunt în jos în secțiunea aferente, dar acesta este un tratament rar, nu standardul. Cineva care numără legături reale va ajunge astfel la un număr oarecum mai mare. Acest articol, de asemenea, intră în acea categorie, dar numai temporar ca model pentru ca utilizatorul să-și construiască propria listă de articole așa cum a fost recuperată de pe propria pagină de utilizator.
    2. Intrați la celula H153, Chris G., și la celula H154, XHOHX. Copiați celulele H153: H154 și lipiți-le în intervalul celular H155: H156. Introduceți în celula H157, ambele. Introduceți în celula B157, vizualizări totale de articole despre coneri și aliniați-l corect. Introduceți formula, = E154, la celula B158.
    3. Selectați celulele B157: B158 și introduceți numele creați în rândul de sus, OK.
    4. Intrați la celula H158,% Vizualizările articolului până în prezent . Intrați la celula H159, Chris G. & Xhohx% vârstă de h_sum .
    5. Intrați la celula J153 Formula, = suma (J10: J51)
    6. Intrați la celula J154 Formula, = suma (J52: J152)
    7. Introduceți la celula J155 Formula, = J153 / H_SUM și formatul Procentajului IT, 2 zecimale.
    8. Introduceți la celula J156 Formula, = J154 / H_SUM și formatul Procentajului IT, 2 zecimale.
    9. Intrați la celula J157 Formula, = J153 + J154
    10. Introduceți la celula J158 Formula, = J4 / Total_Article_Views_on_relates și să formatați procentajul IT. 2 locuri zecimale.
    11. Introduceți la celula J159 Formula, = J155 + J156 și formatul Procentajului IT. 2 locuri zecimale.
    12. Domeniul de copiere J153: J159 și Editați-l în gama de celule K153: EV159
    13. Introduceți la celula EW153 Formula, = suma (EW10: EW51)
    14. Introduceți la celula EW154 Formula, = suma (EW52: EW152)
    15. Introduceți la celula EW157 Formula, = EW153 + EW154
    16. Intrați la celula EW158 Formula, = suma (J157: EV157)
    17. Intrați la celula ex157 Eticheta, V_SUM
    18. Intrați la celula ex158 Eticheta, H_SUM
    19. Selectați intervalul celular EW157: EX158 și introduceți numele creați în coloana din dreapta, OK.
    20. Introduceți la celula EY157 Formula, = EW157
    21. Introduceți la celula EY158 Formula, = max (G10: G151) * 10
    22. Intrați la celula EZ158 Eticheta, permisă @ 10
    23. Intrați la celula EY159 Formula, = EY157-EY158 și format Celulele umple galben, contur roșu de margine cel mai îndrăzneț roșu
    24. Introduceți la celula EZ159 Formula, = dacă (EY159>0,"PESTE","SUB")
    25. Introduceți la celula EW10 Formula, = suma (H10: EV10) și celulele formatare se umple verde
    26. Copiați celulele EW10 și editați Paste-l în intervalul celular EW11: EW152
    27. 2. Intrați la celula Ex8 Eticheta, sub 10 ani
    28. 3. Intrați la celula EY8 Eticheta, peste 10 ani
    29. 4. Intrați la celula EZ8 Eticheta, la 10
    30. 5. Intrați la celula Ex9 Eticheta, disponibilă și formatul celulelor umple galben și frontieră străin roșu mai îndrăzneț, font roșu îndrăzneț
    31. 6. Introduceți la celula ex10 formula, = dacă (10-EW10>0,10-EW10,"") și formatați celulele de umplere
    32. 7. Introduceți la celula EY10 Formula, = dacă (EW10>10, EW10-10,"")
    33. 8. Introduceți la celula EZ10 Formula, = dacă (EW10 = 10,1,"")
    34. 9. Editați intervalul de celule de copiere ex10: EZ10 și editați pastă la intervalul celular EX11: EZ151
    35. 10. S-ar putea să încercați introducerea unor rânduri de articol cu ​​1 mai puțin de 10 în total, în totalitate, apoi alții egali cu 10 și încă mai mult de 10 peste 10 ani, doar pentru a vedea că aceste formule funcționează și următorul grup de formule. Articolele cu număr mare de vizualizare sunt mai susceptibili de a avea numere de înaltă conectori, iar contele de vedere scăzută au numărare redusă, de obicei, deși unele articole cu vedere scăzută sunt promovate prin intermediul spread-urilor mai mari. Toate în toate acestea, se realizează un echilibru. Promovarea vizibilității unui articol pentru o vreme poate fi doar creșterea nevoilor IT și o umplere unică de colorare poate alerta cu ochii la care articolele au fost ajustate și istoria lor poate fi verificată pe foaia de lucru zilnică pentru a vedea dacă progresul a fost făcut sau nu. Există un macro, n, pentru introducerea unui articol din această foaie de lucru - actualizarea efectivă a articolului cu privire la WikiHow trebuie făcută în mod obișnuit, deși formatul și pre-gruparea care poate fi realizată fie în coloana A pe conectori, fie (de obicei) coloana J a punctelor de vedere și altele ajută foarte puțin.
    36. 11. Copiați intervalul de celule ex8: EZ8 și lipiți-l la FB8: FD8.
    37. 12. Introduceți la celula FB10 formula, = dacă (EW10<10, EW10,"")
    38. 13. Introduceți la celula FC10 Formula, = dacă (EW10>10, EW10,"")
    39. 14. Introduceți la celula FD10 Formula, = dacă (EW10 = 10,10,"")
    40. 15. Copiați intervalul de celule FB10: FD10 și lipiți-l la FB11: FD151

    Introduceți toate totalurile

    1. 1. Intrați la celula ex153 formula, = suma (ex10: ex152) și lipiți-o la celule EY153: EZ153.
    2. 2. Formatul celulelor pentru celula ex153 Umpleți marginea galbenă Red Clot Schiță, Font Red Bold. Faceți același lucru pentru celulele EY153: EZ153, cu excepția umplerii albă și nu faceți fontul roșu, dar faceți-l negru îndrăzneț.
    3. 3. Copiați intervalul de celule ex153: EZ153 și lipiți-l la FB153: FD153.
    4. 4. Copiați celula FB153 și lipiți-o la celula Fe153. Editați formula din celula Fe153 pentru a fi, = FD153 + FC153 + FB153. Totalurile în cadrul celulei Fe153 ar trebui să accepte acum cu V_SUM și H_SUM.
    5. Intrați la celula FF153 Eticheta, RW_TOTAL (pentru WikiHow Legate)
    6. Selectați FE153: FF153 și introduceți numele Creați în coloana din dreapta, OK
    7. Introduceți la celula FD156 Formula, = FB154 + FD154
    8. Introduceți la celula FB154 Formula, = Procentajul FB153 / RW_Total și format, 2 zecimale.
    9. Copiați celula FB154 la celulă FC154: FD154
    10. Copiați intervalul de celule ex8: FD8 și lipiți-l la intervalul de celule ex155: FD155
    11. Intrați la celula ex156 Eticheta, disponibilă și formatul celulelor Font roșu Bold, umple galben, și copiați celula ex15 = 6 și lipiți formate speciale la EY156: EZ156
    12. 5. Domeniu de celule surround EX153: EZ156 cu formatul celulelor de frontieră Front Red Cherest Schiță.
    13. 6. Intrați la EY160 Formula, = EY159 / EY158 și formatul Procentajului IT, 2 zecimale.
    14. 7. Introduceți la FD157 eticheta, 10 sau sub

    Secțiunea Macro N a aferente

    1. 1. Introduceți la A166 șirul, [xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
    2. Există 19 x în șirul de mai sus. Mai ușor doar pentru ao copia de aici.
    3. 2. Introduceți la D166 formula, = dacă (ISERR (Găsiți ("[",A166)),"",GĂSI("[",A166))
    4. 3. Introduceți la E166 formula, = dacă (ISERR (găsiți ("|",A166)),"",GĂSI("|",A166))
    5. 4. Introduceți la B166 formula, = dacă (ISERR (A166, D166 + 2, (E166-D166) -2))),"",MID (A166, D166 + 2, (E166-D166) -2))
    6. 5. Editați intervalul de celule de copiere A166: E166 și editați să-l lipiți în intervalul celular A167: E683 (sau în jos destul de departe, deoarece întotdeauna se elimină de la)
    7. 6. Veți urma instrucțiunile din celulele A1 și B1, modul în care funcționează, care sunt, în principiu, concepute pentru a urmări wikiHow-urile asociate efectiv postate sau editate într-un articol nou (sau unul vechi):
    8. Copiați gata preparate de la pagina "Vizualizări de articole și altele" Coloana J sau Foaia de lucru "Gama de celule" A10: A151 și lipiți-le în celulă A167 în jos.
    9. Le veți folosi, de asemenea, pentru a actualiza alte articole reale WikiHow din secțiunile lor legate de wikihow, prin editarea acestor secțiuni, de obicei pentru că doriți "improspata" imaginea lor pentru utilizator într-un fel, eu.E. Ați scris articole noi de când ați scris cele vechi, iar noile articole sunt legate! Într-un astfel de caz, în cazul în care vechiul articol este în jos pe listă, veți dori probabil să ascundeți rândurile între vechiul articol și rândul 9, astfel încât să puteți ajunge mai repede odată ce Macro și găsiți articolul vertical potrivit în rândul 1 pentru a actualiza.
    10. 7. Actualizarea verticală: Probabil că veți dori, de asemenea, să luați o versiune a unui nou articol a articolului pregătită și o versiune în jos în coloana IT la stânga a rândului 1 din coloana J, și actualizați / populați WikiChow-urile vechi cu noul Articol ca nou aferente. Macro N nu face acest lucru pentru dvs., ci pentru că este într-o coloană convenabilă, iar legăturile sunt live, este o chestiune simplă pentru a face clic pe un link, editați în coloana Noua articol a articolului nou legat de un format copiat din celula A10, apoi a pus un 1 în coloana J la dreapta vechiului articol al cărui rând pe care îl actualizați mai jos și al cărui link este acum convenabil o nouă culoare distinctă.
    11. 8. AVERTISMENT - Din când în când, macro-ul ar putea să nu umple A166: E166 cu x și formule, așa că trebuie să le copiați și să le lipiți de jos. De asemenea, fiți avertizat că despre primul lucru pe care Macro N face este să ștergeți prima intrare, deci asigurați-vă că plasați intrările în A167 și nu A166. Dacă macro-ul nu funcționează corect la prima încercare, uitați-vă la intervalul celular A166: E166 și vedeți ce este în el - dacă este un articol, este pe cale să se elimine! Dacă este gol, are nevoie de x și formule - apoi încercați din nou macro și ar trebui să funcționeze bine. Uneori, probabil că ați uitat că trebuie să apăsați Command + V pentru a insera în caseta de introducere a Macro Numele articolului Macro copiat la celula B166. S-ar putea să credeți că ar trebui să introduceți numele articolului, dar asta ar fi fost prea mult timp consumator!
    12. 9. Selectați rândul ROW166 și introduceți definirea numelui TOPWROW la = Reference!$ 166: 166 USD
    13. 10. Selectați ROW1 și introduceți definirea numelui căutător la = conexe!$ 1: $ 1
    Partea 4 din 5:
    WS: Analiza CAT

    Secțiunea de analiză superioară

    1. Introduceți la celula F1 și F2 Formula, = Acum () și formatul celulelor Numărul personalizat MM / DD / YY HH: mm A / P
  • 2. Intrați la celula E1 Data și ora că a fost scris articolul de demarcare între cele două ID-uri, 10/17/201212: 00: 00 AM
  • 3. Intrați la celula E2 Data și ora Primul articol a fost scris, 3/5/20137: 44: 00 am
  • 4. Introduceți la D1 Formula, = F1-E1
  • 5. Introduceți la D2 Formula, = F2-E2 și format celule D1: D2 Număr personalizat 0" zile"
  • 6. Selectați celula K47 și introduceți numele îl definesc ca demarcațieCell
  • 7. Ascundeți coloana L
  • 8. Intrați la celula M1 Eticheta, Chris G Vizualizări la articol
  • 9. Intrați la celula M2 eticheta, xhohx
  • 10. Intrați la celula K1 Formula, = Suma (K4: DemascareCell)
  • 11. Selectați celula K150 și introduceți numele îl definesc ca Grand_total, apoi și ca titulariu, OK
  • 12. Introduceți la celula K2 Formula, = Grand_total-K1
  • 13. Introduceți la celula K3 Formula, = K1 + K2 și intrați la celula M3 eticheta, ambele IDS
  • 14. Selectați celula K4 și introduceți numele îl definesc ca ___Area4Pastercell
  • 15. Introduceți la celula G1 Formula, = K1 / D1 și formatul numărului de celule, 0.00" AVG / zi pentru Chris G."
  • 16. Intrați la celula G2 Formula, = K2 / D2 și formatul numărului de celule, 0.00" AVG / zi pentru xhohx"
  • Introduceți anteturile pentru analiza CAT

    1. 1. Introduceți următoarele anteturi pentru analiza CAT de lucru:
    2. Intrați la celula B1, diagramă
    3. Intrați la celula A3, rang și copiați-l și lipiți-l la celula C3
    4. Intrați la celula B3, Grupuri
    5. Intrați la celula D3, categoria văzută
    6. Intrați la celula E3, categoria 2
    7. Intrați la celula F3, văzută și 2
    8. Intrați la celula G3, sugerată Cat
    9. Setați lățimea coloanei pentru coloana N la .18 inci
    10. Intrați la celula O3, Microsoft Excel-Matematică
    11. Intrați la celula P3, MS XL Imagini-Matematică
    12. Intrați la celula Q3, probabilitate și statistici-matematică
    13. Intrați la celula R3, foi de calcul-matematică
    14. Intrați la celulele S3, volumul și zona de calcul matematică
    15. Intrați la celula T3, calcularea foilor de calcul și zona de calcul
    16. Intrați la celula U3, Matematică-Graphics
    17. Introduceți la celula V3, MS XL Imagini-Graphics
    18. Intrați la celula W3, Graphics-Geometrie
    19. Intrați la celula X3, matematică-geometrie
    20. Intrați la celula Y3, foi de calcul-geometrie
    21. Intrați la celula Z3, Graphics-Economie
    22. Intrați la celula AA3, Matematică-economie
    23. Intrați la celula AB3, Investiții și Comerț-Finanțe și Afaceri
    24. Intrați la celula AC3, Matematică-Finanțe și Afaceri
    25. Intrați la celulă AD3, Matematică-Algebra
    26. Intrați la celula AE3, programare-Microsoft Excel
    27. Intrați la celula AF3, MS XL Imagini-IMOVIE
    28. Intrați la celula AG3, tulburări neurologice-tulburări mintale
    29. Intrați la celula AH3, stil de viață pozitiv și reflectorizant-filosofie
    30. Intrați la celula AI3, Matematică-multiplicare
    31. Intrați la celula AJ3, Matematică-Calculus
    32. Intrați la celula AK3, pictura-arte și divertisment
    33. Intrați la celula Al3, matematică-educație și comunicații
    34. Intrați la celula AM3, geometria coordonatelor matematicii
    35. Intrați la celula An3, Microsoft Excel-
    36. Intrați la celula AO3, Planificarea meselor-alimentație și bugetare de bacanie
    37. Intrați la celula AP3, Fotunes-MS XL Imagini
    38. Intrați la celula AQ3, Matematică-trigonometrie
    39. Dimensiunea coloanelor pentru a se potrivi automat acelor anteturi.
    40. 2. Selectați rândul 3 și introduceți numele îl definesc ca categorii. În acest fel, nu trebuie să introduceți un nou tip de categorie în limitele definiției variabile pentru a fi inclus.
    41. 3. Obțineți rangul, văzută și două date din foaia de lucru "Zilnic Sortul" ați coborât din imaginea pe care am inclus în acest articol, care ar putea fi mărită în două părți din toate cele 142 articole și copiați doar partea de date și lipirea datelor IT la intervalul celular C6: E147, apoi utilizați formula de concurență din celula F6, = D6 &"-"& E6 și copiați-l și lipiți-l la intervalul celular F7: F147.
    42. 4. Introduceți la celula B6 Formula, = K6 și copiați-l Andpaste-l la intervalul celular B7: B147
    43. 5. Domeniu de celule C6: C147 la A6: A147 - Motivul unei liste de clasa a doua este de a folosi rangul ca valorile X într-o diagramă cu valorile Y fiind vizualizările articolului. Dar, în același timp, este frumos să aveți secțiunea Copyable între analiza CAT WS și sortarea zilnică WS.
    44. 6. Selectați coloana F și introduceți numele îl definesc ca văzut ___2
    45. 7. Coloana Cat (Egory) sugerată este de a ține temporar noi categorii de tipuri de tipare sau două (2), deoarece WikiHow are propriul său sistem inscrutable de a decide ce categorie este de tip când le editați într-un articol.
    46. 8. Selectați coloana K și introduceți numele îl definesc ca vizualizări
    47. 9. Intrați la celula O5 Formula, = dacă (văzută ___ 2 = categorii, vizualizări,"") și editați copiați-l și editați-l pe intervalul de celule O5: AQ148 - adică dacă categoriile concatenate ale articolului sunt egale cu categoriile concatenate din partea de sus, ridicați punctele de vedere ale acelui articol din celulă, altfel returnați un gol.
    48. 10. Intrați la celula O150 Formula, = suma (O3: O148)
    49. 11. Introduceți la celula O151 Formula, = O150 / Thistotal și formatul celulelor numărul celulelor, 2 zecimale.
    50. 12. Domeniul de celule de copiere O150: O151 și lipiți-l la intervalul celular P150: AQ151
    51. 13. Introduceți la celula R150 Formula, = suma (O150: AQ150), dar aveți grijă când introduceți o nouă concatenare de mai sus pentru a introduce mai întâi coloana. Puteți sorta coloanele (stânga la dreapta) dacă și când introduceți numerele zecimale de tip 2 din rândul 2 deasupra concatenărilor. Cum alegeți să sortați datele dvs. este în întregime până la dvs.
    52. 14. Selectați rândul 150 și introduceți numele îl definesc ca total

    Totaluri după categorie

    1. Imaginea intitulată văzută și două categorii
      Imaginea intitulată văzută și două categorii
      1. Utilizați acest șablon de imagine pentru a introduce informațiile necesare pentru intervalul de celule A292: E328. Nu există nimic în coloana B. "Văzut" este în celula D292. A doua parte începe la rândul 307. Astfel, 0.01 este în celula C307 și Matematica este în celula E307. Unele categorii de tip cele două sunt copiate din categoriile văzute.
    2. 2. Introduceți la celula K293 formula, = suma (N293: AQ293)
    3. 3. Introduceți la celula L293 Formula, = K293 / GRANDOTOAL și formatul celulelor numărul celulelor, 2 zecimale.
    4. 4. Copiați intervalul de celule K293: L293 și lipiți-l la celulă K294: M305
    5. 5. Intrați la celula K305 Formula, = suma (K293: K304) și înconjurați-l cu format celule de frontieră negru de frontieră
    6. 6. Domeniul de celule O3: AQ3 și lipiți-l la O292: AQ292, apoi lipiți-l la O306: AQ306
    7. 7. Din fiecare concatenare în O292: AQ292, ștergeți cratimă și a doua parte, categoria de tip Două.
    8. 8. Din fiecare concatenare în O306: AQ306, ștergeți în partea stângă a cimentului și a primei părți, categoria de tipul văzut și cratimă.
    9. 9. Folosind bara de derulare orizontală și o înghețare a paginii la celula M4, introduceți formula, = totaluri, pe categorie de tip. Deci, de exemplu, introduceți = totaluri în celula O302 pentru Microsoft Excel și în celula O307 pentru matematică și introduceți = totaluri în celula P294 pentru imaginile MSXL și în P307 pentru matematică. Continuați în acest fel spre dreapta până la finalizare!
    10. 10. Copiați intervalul de celule K293: M293 și lipiți-l la K307: M329. Editați formula din K309 pentru a fi, = suma (k307: k328) și înconjoară în format celule frontieră negru contur mai îndrăzneț.
    Partea 5 din 5:
    Macrocomenzile statutului general
    1. Ca înainte, copiați aceste macrocomenzi de aici în MS Word sau o aplicație de editare text care are o funcție înlocuită și înlocuiește toate "# ** " fără nimic (ignorăm marcajele de citare). Creați un macro dummy, presupunând că ați activat dezvoltator în preferințele Excel pe panglică sau altfel, înregistrând un mic macro și apoi copiați acest cod macro peste el. Este posibil să fie util să o împărțiți în 3 module sau poate că nu este ceea ce este indicat în partea superioară a "vizualizărilor articolului și altor" de Mod N, etc. Creați un nou modul utilizând editorul de bază Visual. Fiecare sub procedură sub-final trebuie să fie separată printr-o linie goală și nu are nici o crapola între subproceduri. Comentariile, efectuate cu apostrofele precedente, pot intra la începutul, la mijlocul sau la sfârșitul codului sau după linii, după un spațiu. Pentru a continua o linie de cod, utilizați spațiu subliniat, atunci probabil indentați următoarea linie - ceas pentru locul în care acest lucru a fost deja făcut pentru dvs., totuși, vă rog.
  • 2. Modul în care funcționează macrocomenzile sunt după cum urmează:
  • SUB MACRO01_TRANSFERTODAYTOYESTERDAY_J este rulați zilnic apăsând opțiunea de comandă + (ALT) + j înainte de a obține Thedata. Transferă F16: F161 la B16: B161, deoarece noile date de la vor avea probabil mai multe viziuni mai mari pentru a raporta pe articol și dorim să scăpăm de ieri de la astăzi că suntem pe punctul de a aduce, deci mai întâi trebuie să transferăm ceea ce a fost astăzi la ieri. Rezultatul scăderii în coloana A, deoarece totalurile sunt vizualizări până în prezent, vor fi doar rezultatele de astăzi.
  • Apoi, utilizați legăturile din C3 și C2 la Access Daily Thedata. Transferați în Thedata așa cum ați explicat mai sus, selectând în datele Chris Garthwaite din acest articol în jos titlul și vizualizările articolului și copiați-l și introduceți-l în C17, apoi faceți același lucru pentru 100 de articole din Xhohx, dar sub datele pe care tocmai ați introdus doar în pentru Chris (ID-ul ulterior).
  • Apoi, postarea zilnică de la pagini Rezumatul vizualizărilor totale ale articolului la celulele A4 și A5 și, eventual, elementul de linie scris, ulterior, ca o sumă negativă la A3. Reconciliați totalurile.
  • Apoi, rulați zilnic macro02_transfetododaytodailysort_t prin apăsarea opțiunii de comandă + (ALT) + T numai după ce TheData a fost transferată în. Rularea macroului va provoca duplicarea în coloanele de "sortare zilnică", care pot fi curățate și datele au ieșit înapoi și se editează pentru a fi corecte, iar numele de identificare a variabilei definit de Nexter este cea mai bună zi următoare în rândul 1 Dreptul actualizării corecte de astăzi ar trebui să apară o astfel de eroare.
  • Apoi, zilnic Run Macro03_TotalViewSandGoalseekingPasoid_b. Probabil este mai bine să rulați b înainte de p, deoarece p salvează toată munca făcută până acum. În caz contrar, rulați g sau u după b. Macro03_TotalViewSandGoALSeekingPasoid_b actualizează secțiunea de proiecții lunare și are de a face cu obiectivul care se desfășoară în acea regiune a "vizualizărilor articolului și altele". Se execută folosind opțiunea de comandă + (ALT) + B.
  • Zilnic Run Macro04_tfr_views_thruout_p Transferă noile nume și vizualizări ale articolelor WikiHow și numerele articolului la toate cele 4 foi de lucru, apoi salvează toate lucrările efectuate până acum. Se execută prin apăsarea opțiunii de comandă + (ALT) + P.
  • Subacro05_insernewarticle_y este folosit pentru a popula un nou articol ori de câte ori este scris pe tot parcursul unui registru de lucru. Noul nume al articolului este copiat în formularul de legătură din partea de sus a Thearticle tocmai scrisă și publicată și lipită la celula C16. Apoi, macroul este rulat apăsând opțiunea de comandă + (ALT) + Y.
  • Macro06_weeklyupdate_s este executat săptămânal când intervalul celular O4: O10 pe "Vizualizările la articol și altele" devine plin. Macro se mișcă _avgwklyreturns, _avgwklycashflow și _avgreturnrată o celulă și, de asemenea, mânere_mno_update și _qrs_update, toate în regiunea Q46: U73, cu excepția faptului că o împinge de asemenea un rând în primul rând.
  • MACRO07_UPDATERELATELD_N Actualizări "Foaia de lucru aferentă cele mai recente informații legate de wikihows. Vedeți mai sus Actualizarea verticală în secțiunea Macro N a Actualizării verticale Cu toate acestea, care se face manual. Macro N este difuzată prin apăsarea opțiunii de comandă + (ALT) + N. Anunțurile pot fi anulate manual, sau, dacă aveți în continuare grupul de gata de a fi legați de "Vizualizări de articole și altele", puteți utiliza pe cei care să clarifică în loc de adăugare, dacă vă place.
  • Macro08_Findrelated acte ca parte a Macro07 și este chemată de ea.
  • Subacro09_pinksave_u Culori o celulă roz și actualizează numele / dosarele și fișierele acestui autor și salvează starea generală.XLSM de patru ori înainte de a ateriza pe un fișier Salvați celula. Va trebui să înregistrați un nou macro pentru a salva propriul dvs. registru de lucru în mod adecvat - Subprocedura de schimbare a culorii vă spune că lucrurile se întâmplă. Rulați prin comanda + opțiunea (ALT) + U
  • Macro10_yellowsave_g culorile celulei roz galben din nou și actualizează numele / dosarele și fișierele acestui autor și salvează starea generală.XLSM de patru ori înainte de a ateriza pe un fișier Salvați celula. Va trebui să înregistrați un nou macro pentru a salva propriul dvs. registru de lucru în mod adecvat - Subprocedura de schimbare a culorii vă spune că lucrurile se întâmplă. Rulați prin comanda + opțiunea (ALT) + G
  • Macroab_get_wh_data_e are nevoie de muncă - consultați comentariile macro.
  • Macrov_findarticle_v găsește un articol după nume sau nume parțial în "Vizualizări la articol și altele" și este rulat prin opțiunea Command + (ALT) _V. Este util uneori când un articol pare să fi dispărut cumva doar din memoria acestui autor în ceea ce privește locația.
  • CommandButton1_Click este o problemă în căutarea unei soluții - vezi comentariile macro privind acest experiment.
  • 3. Iată macrocomenzile, inclusiv StrikeThrough Macro E care încă are nevoie de muncă. Acest autor a scris mii de linii de cod, dar nu se împiedică să fie un programator per se. Simțiți-vă liber să remediați sau să vă plângeți de orice bug-uri pe care le găsiți și să le raportați înapoi, dacă ați fi așa de bun, vă rog.
  • SUB MACRO01_TRANSFERTODAYTOYESTERDAY_J ()
  • "Macro01 macro
  • "Mutați astăzi până ieri
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiune + CMD + J
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Azi"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Ieri"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Gamă("Azi").Selectați
  • Sfârșitul Sub-
  • SUB MACRO02_TRANSFERTODAYTODAILYSORT_T ()
  • "Macro02 macro
  • "Transferați astăzi la foaia de sortare zilnică
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiunea + CMD + T
  • Foi ("Vizualizări la articol și altele").Selectați
  • La eroarea lui Goto 10
  • Foaie activă.Desen.Selectați
  • Selecţie.Șterge
  • 10 aplicație.Goto Reference: ="AZI"
  • Aplicație.Goto Reference: ="În prezent"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="Pastely"
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = falsă
  • Aplicație.Goto Reference: ="AZI"
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • ActiveCell.Formular1c1 = "= Pastely"
  • Gamă("A12").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="Nexter"
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Aplicație.Goto Reference: ="Întreg"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="Nexter"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Goto Reference: ="Întreg"
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Foi ("Sortare zilnică").Selectați
  • Aplicație.Goto Reference: ="Nexter"
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Aplicație.Goto Reference: ="Întreg"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="Nexter"
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = xFormats, operație: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Gamă("Nexter").Selectați
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="Nexter", RefronetR1C1: = ActiveCell.Offset (0, 1)
  • Sfârșitul Sub-
  • SUB MACRO03_TOTALVIEWSANDGOALSEEKINGPASOID_B ()
  • `Lipici de pastă val
  • "Macro03_totalviewsandgoalseekingpasoid_b macro
  • "Passoid - valoarea de lipire pasidice în ziua goală a coloanei O
  • "Comenzi rapide de la tastatură: Opțiune + CMD + B
  • Slabă de lipire ca șir
  • Păstrarea = Gama ("Pasidian").Valoare
  • Aplicație.Goto Reference: ="Pasidian"
  • Gamă("O4").Selectați
  • Pentru x = 1 la 7
  • Dacă ActiveCell () = 0, apoi a ajuns la 50 de ani a ajuns la 60 de ani
  • 50ActiveCell.Offset (1, 0).Selectați
  • Dacă ActiveCell () <> 0 apoi a primit 90
  • 60if activeCell () = lipirea apoi a ajuns la 100 de altceva Goto 80
  • 80 Următorul X
  • 90 dacă ActiveCell () = Păstrarea atunci a primit 100 de altcineva Goto 92
  • 92 ActiveCell.Offset (-1, 0).Selectați
  • 95 Selecție.Valoare = de lipire
  • 100 de aplicații.Goto Reference: ="Goalseeking_to_zerro_per_red__below"
  • 110 Gama ("P15").Goalseek Scop: = 0, ChangingCell: = interval ("P16")
  • Sfârșitul Sub-
  • Subacro04_tfr_views_thruout_p ()
  • "Macro04_tfr_views_thruout_p Macro
  • "Vizualizări de transfer Daily Thruout WorkBook
  • "Comenzi rapide de la tastatură: Opțiune + cmd + P
  • Aplicație.Goto Reference: ="__1"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="__2"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Goto Reference: ="__3"
  • Foaie activă.Pastă
  • "Aplicație.Goto Reference: ="___Area4Pastercell"
  • Aplicație.Goto Reference: ="__4"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Goto Reference: ="__5"
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = adevărat
  • Macro04a_cat_analysis_fix
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Stânga sus"
  • Macro09_pinksave_u
  • ActiveWork.Salvați
  • Aplicație.Goto Reference: ="File_save__ss"
  • Sfârșitul Sub-
  • Subacro04a_cat_analysis_fix ()
  • "Macro04a_cat_analysis_fix macro
  • Foi ("Analiza CAT").Selectați
  • Gamă("B12").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("B1: B11").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Aplicație.Goto Reference: ="__4"
  • Sfârșitul Sub-
  • Subacro05_Inserwnewarticle_y ()
  • "Macro05_InsernewArticle_y Macro
  • "Introduceți un nou articol în toate foile de lucru ale statutului general al regisului de lucru.
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiunea + CMD + Y
  • Foi ("Vizualizări la articol și altele").Selectați
  • Rânduri ("18:18").Selectați
  • Selecţie.Inserați Shift: = Xdown
  • Rânduri ("17:17").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Rânduri ("18:18").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("C16").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("C17").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("B17").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • ActiveCell.Formular1c1 = "0"
  • Gamă("F17").Selectați
  • ActiveCell.Formular1c1 = "0"
  • Gamă("H17").Selectați
  • ActiveCell.Formular1c1 = "= R [1] C + 1"
  • Gamă("H17").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Gamă("J15").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("J17").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Gamă("K17").Selectați
  • ActiveCell.Formular1c1 = "= Acum ()"
  • Gamă("K17").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • ActiveWindow.Scrollcolomn = 1
  • Gamă("C16").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.A tăia
  • Foi ("Sortare zilnică").Selectați
  • Gamă("A4").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Rânduri ("7: 7").Selectați
  • Selecţie.Inserați Shift: = Xdown
  • Gamă("A4").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Rânduri ("6: 6").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Rânduri ("7: 7").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("A4").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("A6").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("D6").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • ActiveCell.Formular1c1 = "0"
  • Gamă("F6").Selectați
  • ActiveCell.Formular1c1 = "= R [1] C + 1"
  • Gamă("F6").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Gamă("BK6: CQ6").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.clar
  • Gamă("BQ6").Selectați
  • ActiveCell.Formular1c1 = "0"
  • Gamă("A4").Selectați
  • Selecţie.A tăia
  • Foi ("Sortare zilnică").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Gamă("A6: F6").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Foi ("Related").Selectați
  • Gamă("B8").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Rânduri ("11:11").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Inserați Shift: = Xdown
  • Rânduri ("10:10").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Rânduri ("11:11").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("B8: G8").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("B10").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("A9").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("A10").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Gamă("I10").Selectați
  • Gamă("I10: en 10").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.ClearContents
  • ActiveWindow.Scrollcolomn = 9
  • Coloane ("K: K").Selectați
  • Selecţie.Inserați Shift: = XlToright
  • Coloane ("J: J").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Coloane ("K: K").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("B8: G8").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("J1").Selectați
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = adevărat
  • Gamă("J9").Selectați
  • ActiveWindow.Scrollow = 136
  • Gamă("J9: J145").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.ClearContents
  • ActiveWindow.Scrollow = 7
  • Gamă("B8: G8").Selectați
  • Selecţie.A tăia
  • Foi ("Analiza CAT").Selectați
  • Gamă("___Area4Pastercell").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Rânduri ("7: 7").Selectați
  • Selecţie.Inserați Shift: = Xdown
  • Rânduri ("6: 6").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Rânduri ("7: 7").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Gamă("H5: M5").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Copie
  • Gamă("H6").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Gamă("H5: M5").Selectați
  • Selecţie.ClearContents
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="___Area4Pastercell", RefronetOr1C1: = _
  • "= "Analiza pisicilor"!R5C8"
  • Sfârșitul Sub-
  • Subacro06_weeklyupdate_s ()
  • "Macro06_weeklyupdate_smacro
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiunea + CMD + S
  • Gamă("O41: AA41").Selectați
  • Selecţie.Inserați Shift: = Xldown, CopyoriGin: = xFormatfromleftorabove
  • Aplicație.Goto Reference: ="_MNO_UPDATE"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="_QRS_UPDATE"
  • Foaie activă.Pastă
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • ActiveCell.Offset (-1, 0).Selectați
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="_QRS_UPDATE", RefronetOr1C1: = Selectare
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Avgwklyreturns"
  • Gamă("_Avgwklyreturns").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Offset (-1, 0).Activati
  • Foaie activă.Passpecial Format: = 1, Link: = 1, DisplayASICON: = FALSE, _
  • IconFilename: = falsă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="_Avgwklyreturns", RefronetOr1C1: = Selectare
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Avgreturnare"
  • Gamă("_Avgreturnare").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Offset (-1, 0).Activati
  • Foaie activă.Passpecial Format: = 1, Link: = 1, DisplayASICON: = FALSE, _
  • IconFilename: = falsă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="_Avgreturnare", RefronetOr1C1: = Selectare
  • Aplicație.Goto Reference: ="_AVGWKLYCASHFLOWFLOW"
  • Gamă("_AVGWKLYCASHFLOWFLOW").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Offset (-1, 0).Activati
  • Foaie activă.Passpecial Format: = 1, Link: = 1, DisplayASICON: = FALSE, _
  • IconFilename: = falsă
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="_AVGWKLYCASHFLOWFLOW", RefronetOr1C1: = Selectare
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Foaie activă.Gamă("_AVGWKLYCASHFLOWFLOW").Sfârșitul (Xdown).Offset (1, 0).Selectați
  • Selecție = ActiveCell: ActiveCell.Offset (0, 1).Selectați
  • Selecţie.Interior.Culoare = RGB (255, 250, 250)
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Clear_total_views_to_date"
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.ClearContents
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Azi_"
  • ActiveCell.Formular1c1 = "= Acum ()"
  • Selecţie.Copie
  • Selecţie.Pastă de pastespecială: = XlValues, Funcționare: = xlnonă, skipblanks: = _
  • Fals, transpune: = false
  • Gamă("N11").Selectați
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • ActiveCell.Formular1c1 = "= Zi (RC [-1])"
  • Sfârșitul Sub-
  • SUB MACRO07_UPDatereLeat_n ()
  • "Macro07_updaterelocated_n macro
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiunea + CMD + N
  • Windows ("STARE GENERALĂ.XLSM").Activati
  • Foi ("Related").Selectați
  • Aplicație.Goto Reference: ="Toprow"
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Selecţie.Ștergeți Shift: = XLUP
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="Toprow", Reflector1c1: ="= Conexe!R166"
  • Gamă("B166").Selectați
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="Căutător"
  • "Căutarea este o variabilă de nume definită compusă din numele articolelor
  • "și vederile lipite ca fiind transpuse de rânduri la coloane în rândul 1.
  • Macro08_findrelocate
  • Sfârșitul Sub-
  • Sub macrocro08_findrelocat ()
  • "Găsește un șir de wikihow asociat și merge la celula de articole,
  • "În cazul în care utilizatorul, apoi săgeată tastele în jos și intrările 1,
  • "indicând faptul că articolul coloană este legat de articolul rând.
  • "Există atât totaluri de rând și totaluri coloane pentru a urmări totalul legat / articol
  • "Și câte articole, articolul colorar este legat de.
  • "Utilizează intervalul variabil numit, "Căutător", pe foaia de lucru "Related" ca obiect de rază
  • Dim Osh ca foaie de lucru
  • Dim strfinder ca șir
  • Dim acell ca interval
  • Dim RNG ca interval
  • Setați OSHT = foi ("Related")
  • Windows ("STARE GENERALĂ.XLSM").Activati
  • Foi ("Related").Selectați
  • Setați RNG = foi de lucru ("Related").Gamă("Căutător")
  • Aplicație.Ecranupdating = true
  • Până la strfinder <> ""
  • Strfinder = aplicație.Inputbox _
  • (Prompt: ="Numele articolului sau șirul pentru a căuta: ", _
  • Titlu: ="Căutare de articole", _
  • Tipul: = 2)
  • Setați acell = RNG.Găsiți (ce: = strfinder, lookin: = xlvalues, _
  • Lookat: = xlpart, căutare: = xlbyrows, căutareDirection: = xlnext, _
  • Matchcase: = FALSE)
  • o celulă.Selectați
  • Aplicație.Ecranupdate = false
  • Ieșiți sub-
  • Buclă
  • Sfârșitul Sub-
  • Subacro09_pinksave_u ()
  • "Macro09_pinksave macro
  • "Culoare 2 celule fierbinte roz
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiunea + CMD + U
  • Aplicație.Ecranupdating = true
  • Conținutul slab ca șir
  • CUPRINS = Domeniu ("A1").Valoare
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Stânga sus"
  • Gamă("A2").Interior.Culoare = RGB (255, 20, 147)
  • ActiveCell.Offset (1, 2).Selectați
  • Selecţie.Interior.Culoare = RGB (255, 20, 147)
  • Gamă("B3").Selectați
  • Gamă("B3").Valoare = conținut
  • Aplicație.Goto Reference: ="File_save__ss"
  • ActiveWork.Salvați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Hub-uri și site-uri: WikiHow`s: Starea generală.XLSM" _
  • , FileFormat: = xlopenxmlworkbookMacroenabled, creabackup: = fals
  • Gamă("C10").Selectați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Hub-uri și site-uri: Stare generală.XLSM" _
  • , FileFormat: = xlopenxmlworkbookMacroenabled, creabackup: = fals
  • Gamă("C10").Selectați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Macrocomenzi: Starea generală.XLSM" _
  • , FileFormat: = xlopenxmlworkbookMacroenabled, creabackup: = fals
  • Gamă("C10").Selectați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Desktop: Starea generală.XLSM", Tipul fisierului _
  • : = xlopenxmlworkbookmacroenabled, creabackup: = fals
  • Sfârșitul Sub-
  • Subacro10_yellowsave_g ()
  • "Macro10_yellowsave_gmacro
  • "Culoare 2 celule galbene
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiunea + CMD + G
  • Dim conținut2 ca șir
  • Conținut2 = interval ("A3").Valoare
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Stânga sus"
  • Gamă("A2").Interior.Culoare = RGB (255, 255, 0)
  • Gamă("B3").Selectați
  • Gamă("B3").Valoarea = conținutul2
  • ActiveCell.Offset (-1, 1).Selectați
  • Selecţie.Interior.Culoare = RGB (255, 255, 0)
  • Aplicație.Goto Reference: ="File_save__ss"
  • ActiveWork.Salvați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Hub-uri și site-uri: WikiHow`s: Starea generală.XLSM" _
  • , FileFormat: = xlopenxmlworkbookMacroenabled, creabackup: = fals
  • Gamă("C10").Selectați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Hub-uri și site-uri: Stare generală.XLSM" _
  • , FileFormat: = xlopenxmlworkbookMacroenabled, creabackup: = fals
  • Gamă("C10").Selectați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Macrocomenzi: Starea generală.XLSM" _
  • , FileFormat: = xlopenxmlworkbookMacroenabled, creabackup: = fals
  • Gamă("C10").Selectați
  • ActiveWork.Saveas Filename: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Desktop: Starea generală.XLSM", Tipul fisierului _
  • : = xlopenxmlworkbookmacroenabled, creabackup: = fals
  • Sfârșitul Sub-
  • Sub macroB_GET_WH_DATA_E ()
  • "Macroab_get_wh_data_e macro
  • "Obțineți date WikiHow - presupune datele salvate în cuvântul html fișier 2015.HTM FRIM
  • Dar acest lucru trebuie să fie tras zilnic mai întâi și deci durează prea mult w / o scenariu Apple pentru a face acest lucru.
  • "Comandă rapidă de la tastatură: Opțiune + cmd + E
  • Cărți de lucru.Deschideți numele de fișier: = _
  • "Macintosh HD: Utilizatori: Chrisgarthwaite: Documente: Excel ƒ: Hub-uri și site-uri: WikiHow`s: Dailydаta: 2015.HTM"
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="Stânga sus", RefronetR1C1: = ActiveCell
  • Selecţie.SpecialCells (xlcelltypelastcell).Selectați
  • ActiveCell.Offset (-1, 0).Selectați
  • ActiveWork.Numele.Adăugați Nume: ="Btmright", RefronetR1C1: = ActiveCell
  • Aplicație.Goto Reference: ="Topul: BTMRight"
  • Selecţie.Copie
  • Windows ("STARE GENERALĂ.XLSM").Activati
  • Gamă("C17").Selectați
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Stânga sus"
  • Sfârșitul Sub-
  • Sub macrov_findrticle_v ()
  • "Găsește un șir de articol, returnează adresa celulară și merge la celula de articol
  • "Macrov_findarticle
  • Macro V
  • Dim Osh ca foaie de lucru
  • Dim strfinder ca șir
  • DIM FURTW ca interval
  • Dim acell ca interval
  • Setați OSHT = foi ("Vizualizări la articol și altele")
  • Setați LUDEW = ActiveWorkBook.Foi ("Vizualizări la articol și altele").Gamă("C17: C217")
  • Aplicație.Ecranupdating = true
  • Până la strfinder <> ""
  • Strfinder = aplicație.Inputbox _
  • (Prompt: ="Numele articolului sau șirul pentru a căuta: ", _
  • Titlu: ="Căutare de articole", _
  • Tipul: = 2)
  • Setați acell = detrări.Găsiți (ce: = strfinder, lookin: = xlvalues, _
  • Lookat: = xlpart, căutare: = xlbyrows, căutareDirection: = xlnext, _
  • Matchcase: = FALSE)
  • Dacă nu este acell nu este nimic atunci
  • Msgbox "Valoarea găsită în celulă " & o celulă.Abordare
  • Terminați dacă
  • o celulă.Selectați
  • Aplicație.Ecranupdate = false
  • Ieșiți sub-
  • Buclă
  • Sfârșitul Sub-
  • Sub Comandă privatăButton1_Click ()
  • "Acesta este un experiment în crearea unui buton, dar este o problemă
  • "Pentru că este un obiect care se elimină de Macro T, dar previne
  • "Macro t de la ștergerea obiectelor de stea în creștere!
  • "Mai mult, puteți spune doar că a funcționat prima dată.
  • "În general, nu puneți butoanele pe numele articolelor și alte, prin urmare,
  • "Numerele butoanelor sunt greu de manevrat atunci când se deplasează între foi.
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Azi"
  • Selecţie.Copie
  • Aplicație.Goto Reference: ="_Ieri"
  • Foaie activă.Pastă
  • Aplicație.Cutcopymode = falsă
  • Gamă("Azi").Selectați
  • Sfârșitul Sub-.
  • sfaturi

    Acesta este un instrument bun pentru strategizare, dar nu ia locul de a scrie pur și simplu mai multe articole wikihow de înaltă calitate sau de a face o editare bună și alte servicii importante și utile pe tabloul de bord comunitar. Celelalte activități au urmat încă să fie urmărite exact de acest sistem, dar într-o zi probabil vor fi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar