Cum de a goli un rezervor de murdărie pet bissell cleanview

Tocmai ați folosit Bissell Cleanview Pet PET, iar acum rezervorul dvs. de murdărie este suficient de plin în cazul în care indicatorul dvs. de aspirație citește roșu atunci când mergeți la vid. Deși vacile ar trebui să fie simple, nu este prea ușor de curățat acest vid, deoarece ghidul utilizatorului. Din fericire, dacă aveți probleme cu curățarea acestui vid și aveți nevoie de sfaturi, ați aterizat la locul potrivit.

Pași

1. Pregătiți un sac de gunoi pentru eliminarea murdăriei. Asigurați-vă că vă aduceți vidul cu dvs.
  • 2. Opriți și deconectați aspiratorul. Butonul roșu de lângă partea de jos a vidului se oprește vidul și tragerea ștecherului de la priză vă va ajuta să evitați speranța accidentală odată ce rezervorul de murdărie a fost eliminat. Veți dori să faceți această scenă cât mai sigură și să vă asigurați că nu vă puteți răni în acest proces.
  • Deși nu veți fi nicăieri în apropierea fundului vidului, dacă vidul dvs. se execută odată ce decolați rezervorul de murdărie, veți trimite orice murdărie găsită sub vidul care zboară prin aer ca acarieni de praf să o iau și să o facă călătoria în casă, făcând aerul pe care îl respirați foarte neplăcut și necurat pentru situația voastră de viață.
  • 3. Scoateți rezervorul de murdărie de pe dispozitiv. De-a lungul părții frontale a mânerului doar în partea dreaptă a indicatorului de aspirație - în fața / deasupra mânerului de transport, veți vedea un buton care spune "Rezervor de rezervă." Este scris în toate literele mici, în stilul clasic al lui Bissell. Apăsați butonul respectiv și înapoi rezervorul în diagonală până când întregul rezervor este liber de vid.
  • Rezervorul de murdărie va fi cel mai probabil greu, și veți dori să evitați să renunțați la oricare dintre conținutul său.
  • 4. Deschide un sac de gunoi. Punga de plastic a unui magazin nu va fi probabil suficient de mare, deoarece vidul va fi probabil să ia o mulțime mai mult decât veți recunoaște că camerele dvs. vor fi văzute pe parcursul zilelor, săptămânilor, luni sau în unele cazuri - ani sau ore.
  • 5. Țineți rezervorul de murdărie lateral până când ați terminat următorul pas.
  • 6. Localizați și apăsați butonul de eliberare de jos. Butonul este gri și spune "eliberare" pe el. Apăsați capătul superior al butonului în interior până când capătul inferior scoate și butonul se oprește. Acest buton va fi găsit, în esență, în zona din spate a rezervorului de murdărie, din calea vederii, așa că ochii agresați (ochii tineri) nu pot încerca neintenționat "curățarea rezervorului de murdărie afară" fara permisiune.
  • 7. Puneți sacul de gunoi complet sub rezervorul de murdărie și lăsați praful și murdăria să cadă în sac. Trageți rezervorul de murdărie până când toate murdăria cade în sac.
  • 8. Scoateți ciclonul - unul dintre agitatoarele prafului. Dacă rezervorul seamănă încă ca bucățile sunt lăsate acolo după golirea rezervorului de murdărie, nu intrați în zonele mici cu degetele. Scoateți agitatorul ciclonului și lăsați-l deoparte. Uită-te în rezervorul de murdărie, găsiți agitatorul și rotiți acel agitator în sens invers acelor de ceasornic (spre stânga).
  • 9. Scoateți conținutul de vid de deasupra ciclonului, atingându-l în sacul de gunoi, cum ar fi orice alt rezervor de murdărie fără ciclon.
  • 10. Clătiți ciclonul. Ghidul utilizatorului sfătuiește cu apă caldă și detergent ușor (săpun de mâncare), dar apă caldă și un prosop de hârtie vor face (și spații de spălare a ciclonului cu săpun ușor de mâncare).
  • Lăsați ciclonul să se usuce complet înainte de ao înlocui. Puteți finaliza următorul pas dacă doriți, după cum se usucă.
  • 11. Curățați rezervorul de murdărie, astfel încât murdăria nu apare ca murdărie și puteți vedea în continuare în rezervor cu o vedere mai clară. Utilizați apă caldă și prosoape de hârtie împreună cu panoul exterior sau unele șervețele dezinfectante.
  • 12. Lăsați rezervorul de murdărie să se usuce pentru un pic. Nu va dura mult timp pentru a lăsa rezervorul de murdărie să se usuce.
  • 13. Înlocuiți ciclonul în rezervorul de murdărie. Luați ciclonul și țineți-l de-a lungul inelului inferior, apăsați ciclonul în sus și în suport și răsuciți-l în sensul acelor de ceasornic (spre dreapta). Ciclonul se potrivește cu un inel circular în cavitatea superioară a dispozitivului, chiar sub motor.
  • 14. Plasați rezervorul înapoi pe bastonul vidului. Puneți-o în diagonală. Este ferm în vigoare când auziți un clic.
  • 15. Recunoașteți alte etape de depanare pe care le puteți lua pentru a remedia un indicator de aspirație în culoarea roșie.
  • Încercați să curățați furtunul după ce ați rulat vidul timp de un minut sau cam asa ceva. Ridicați furtunul din locația de ieșire din partea dreaptă a furtunului stretch și forțați-o să ridice aspirația. Dacă este necesar, clogurile clare fie prin tragerea pieselor libere din bucată sau împingând un baston în furtunul de întindere, împingând bucățile mai jos în vid și motor manual. Când stickul se oprește în mișcare, ați ajuns la punctul de intrare la rezervorul de murdărie și timpul pentru a opri împingerea.
  • Înfundarea din furtunul de picior pot fi tratate la fel de repede prin deșurubarea șurubului furtunului piciorului și îndepărtarea prafului / murdăriei / murdăriei captratoare, apoi strângeți șurubul.
  • Clogurile pot fi, de asemenea, rezultatul resturilor prinse în trecerea aerului de pe partea inferioară a vidului și trebuie curățate după îndepărtarea capacului inferior prin îndepărtarea resturilor și înlocuirea din nou a capacului - face acest lucru cu cea mai mare atenție pentru a vă asigura că nu poate fi o putere Fiți furnizați.
  • Încercați să curățați filtrul pre-motor. Filtrul pre-motor poate fi îndepărtat și spălat și înlocuit în vid. Cu toate acestea, rețineți că, în timp ce are un filtru și filtru de carbon, modelul CleanView 2252 nu are filtre HEPA. Odată ce ați eliminat rezervorul de murdărie, deschideți butonul PRE-Motor Lid, marcat "filtru" și o săgeată îndreptată în jos, deschideți partea superioară trăgând partea superioară înapoi, îndepărtarea și fixarea filtrului de spumă, apucând filtrul de motor și spălarea în apă caldă, cu detergent ușor.
  • Fii foarte atent. Acestea vor fi adesea foarte murdare și nu ar trebui să fie spălate în nici o chiuvetă pe care o utilizați deja în mod activ.
  • Odată ce filtrul este realizat, așezați filtrul înapoi astfel încât filtrul de spumă să fie plasat sub filtrul de carbon (cu filtrul de carbon deasupra).
  • sfaturi

    Modelul pivotant de 99 USD 2252 are o lucrare adecvată pentru un vid de 99 USD. Cu toate acestea, fără filtru HEPA, unii pot argumenta ambele modalități asupra necesității acestui vid pentru a le oferi "real" Curățarea puterii.
    • Bissell face un model de $ 139- $ 159 Cleanview care vine cu un cablu retractabil. În timp ce este în esență un alt pivotant Cleanview, singura diferență este cablul retractabil - procedura de golire nu diferă de ceea ce este menționat aici.

    Avertizări

    Nu încercați niciodată să ajungeți în gaura dreptunghiulară pentru a îndepărta piesele de murdărie bucată, cu toate acestea convingătoare că poate să vă uitați la prima dată când curățați rezervorul. Urmați sfatul de mai sus, cu excepția cazului în care un mecanic Bissell vă spune că este bine să faceți și știți ce vă aflați în.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar