Cum să dezactivați un cont airbnb

Thiste parere cum să ștergeți permanent un cont AIRBNB. Va trebui să faceți acest lucru pe un computer, deoarece nu puteți anula contul AIRBNB de la aplicația mobilă AirBnb.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivează un cont AirBnb Pasul 1
1. Navigheaza catre https: // Airbnb.COM /. Aceasta va deschide pagina de pornire Airbnb.
  • Dacă nu sunteți conectat (ă), faceți clic pe Airbnb, faceți clic pe Autentificare În colțul din dreapta sus al paginii, introduceți adresa dvs. de e-mail și parola (sau selectați o opțiune de conectare) și faceți clic pe Autentificare.
  • Imaginea intitulată Dezactivați un cont AirBnb Pasul 2
    2. Selectați pictograma profilului. Este pictograma cu imaginea dvs. de profil în colțul din dreapta sus al paginii de pornire AirBnb. Va apărea un meniu derulant.
  • Dacă nu ați selectat o imagine de profil pentru contul dvs., o imagine gri cu o siluetă a unei persoane va fi afișată în colțul din dreapta sus.
  • Imaginea intitulată Dezactivați un cont AirBnb Pasul 3
    3. Clic Cont. Este în meniul care afișează când faceți clic pe fotografia dvs. de profil. Aceasta afișează pagina Setări cont.
  • Imaginea intitulată Dezactivați un cont AirBnb Pasul 4
    4. Clic Aveți grijă de asta acum. Este în partea de jos a paginii setărilor contului de sub textul care spune "Trebuie să vă dezactivați contul?".
  • Imaginea intitulată Dezactivați un cont AirBnb Pasul 5
    5. Selectați un motiv și faceți clic pe Continua.Faceți clic pe motivul care seamănă cel mai bine de ce doriți să vă dezactivați contul și faceți clic pe butonul albastru care spune Continua.
  • Dacă niciunul dintre motivele nu se potrivește cu motivul pentru care doriți să plecați, faceți clic pe Alte și introduceți o scurtă explicație pentru motivul pentru care doriți să vă dezactivați contul.
  • Imaginea intitulată Dezactivați un cont AirBnb Pasul 6
    6. Clic Dezactivați contul.Este butonul albastru din partea de jos a paginii.
  • sfaturi

    Anularea contului dvs. AirBnb vă va semnaliza din aplicația mobilă.

    Avertizări

    Ștergerea contului dvs. AirBnb va anula, de asemenea, orice listă pe care ați postat-o, inclusiv rezervări în curs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar