Cum să obțineți lemnul minunat ieftin

Cherestea cu cea mai mare personalitate este adesea cea mai ieftină. Dacă aveți nevoie de lemn pentru un proiect, dar sunteți într-un buget, există multe modalități de a găsi lemnul care este ieftin, sau chiar gratuit. Înainte de a căuta lemn, determinați nevoile dvs. pentru proiect. Asigurați-vă că aveți o idee brută despre ce tip de lemn ar potrivi cel mai bine nevoilor dvs. De acolo, căutați surse ieftine de lemn la noi companii, vânzări de curte și piețe de purici. Dacă reușiți să găsiți lemn sau mobilier aruncat la locurile de construcție sau pe marginea drumului, este posibil să puteți lua acest lemn gratuit. Examinați întotdeauna îndeaproape lemnul ieftin. Lemnul ieftin este, în general, mai predispus la defecte.

Pași

Partea 1 din 4:
Determinarea nevoilor dvs
  1. Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 1
1. Decideți între lemn de esență tare și rasinoase. Există, în esență, două tipuri de lemn de a alege pentru un proiect: lemn tare și rasinoase. Fiecare are beneficii și dezavantaje în funcție de nevoile dvs.
  • Foioasele sunt făcute din copaci care își pierd frunzele în toamnă. Foioasele sunt, în general, mai dens decât rasinoase, dar au o pori mai mari pentru o aspect mai fugar. Dacă faceți mobilier de înaltă calitate, birouri, podele sau orice tip de lucrări de construcție care trebuie să dureze Longterm, du-te pentru lemn de esență tare.
  • Rasinoasele sunt de la copaci verzi, care nu își pierd frunzele în timpul iernii. Woods moale au pori mai mici, făcându-i să pară oarecum mai fină. Tipurile de proiecte mai ușoare, cum ar fi ferestrele și ușile, sunt fabricate din rasinoase. Dacă nu faceți un proiect de lemn greu, puteți merge pentru rasinoase.
  • Imaginea intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 2
    2. Aflați sistemul de clasificare pentru lemnul tare și moale. Dacă este posibil, ar trebui să știți ce clasă este de a evalua calitatea acestuia. Când cumpărați lemn mai ieftin sau salvând lemnul liber, acest lucru nu poate fi posibil. În situațiile în care puteți obține gradul lemnului, asigurați-vă că faceți acest lucru. Acest lucru vă poate ajuta să determinați dacă obțineți o afacere bună.
  • Foioasele din lemn sunt clasificate pe cantitatea de material utilizabil din lemn, precum și numărul de defecte. Calitățile inferioare pot fi acceptate pentru proiecte mai mici sau pentru materiale fundamentale. Lemn clasificat ca "Primul și al doilea" sau "Selectați" este materialul de calitate superioară. Aceste produse au 83% materiale utilizabile. Gradul de lemn ca "# 1 comun" și "# 2 comun" este de calitate inferioară. Aceste produse au între 66% și 50% materiale utilizabile.
  • Rasinoasele sunt clasificate pe baza forței și a aspectului. Woods cu o clasă inferioară tind să aibă mai multe defecte. C Selectați și D Selectați rasinoasele au cele mai mici defecte, în timp ce 2 comune și 3 au cele mai multe defecte. Dacă utilizați lemn pentru ceva de genul rafturilor, probabil că veți obține cu un lemn de rasinoase clasificate.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 3
    3. Alegeți un tip de rasinoasă, dacă aveți nevoie de rasinoase. Roadwoods vine în multe tipuri. Dacă aveți nevoie de rasinoase pentru proiectul dvs., aflați ce tip doriți. Țineți minte, totuși, atunci când mergeți la lemn ieftin, este posibil să nu obțineți prima alegere. Au o idee despre câteva tipuri diferite de lemn de rasinoase pe care le-ați fi în regulă cu utilizarea.
  • Cedar are o culoare roșiatică și este foarte moale. Este frecvent folosit pentru lucruri cum ar fi punțile, mobilierul și exterioarele de construcție. Firul Douglas are, de asemenea, o nuanță roșiatică și este relativ ieftină. Poate fi o mare alternativă la cedru. De asemenea, poate fi utilizat pentru fabricarea mobilierului.
  • Pinul este foarte moale și ușor de lucrat și are o culoare foarte ușoară. Un dezavantaj este că petele de pin foarte ușor.
  • Redwood este utilizat în mod obișnuit pentru proiecte în aer liber. Are o nuanță roșiatică. Tind să fie moderat, dar este posibil să găsiți Redwood mai ieftin atunci când se uită în locurile potrivite.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 4
    4. Selectați un tip de lemn de esență tare, dacă aveți nevoie de lemn de esență tare. Dacă proiectul dvs. necesită lemn de esență tare, dați seama ce tip de lemn de esență tare aveți nevoie. Ca și în cazul răbdării, este posibil să nu obțineți prima alegere atunci când căutați lemn ieftin, deci aveți câteva tipuri diferite pe care ați fi dispus să le utilizați.
  • Cenușă are un aspect maro palid și este mai ușor să lucrezi decât majoritatea lemnoasă, dar este oarecum greu de găsit. Frasin nu este probabil cea mai bună opțiune atunci când caută lemn ieftin, deoarece prezența pe piață este limitată. Dacă vrei un lemn pal, du-te pentru mesteacan peste cenușă. Este, de asemenea, un aspect palid și tinde să fie mai puțin costisitoare decât alte lemnoase.
  • Lemnul de cireș are o culoare roșie-maro și este foarte popular, deoarece este ușor de lucrat cu. Cu toate acestea, poate fi foarte scump, deci poate fi dificil să o găsiți ieftin. Mahoganul are, de asemenea, o nuanță roșiatică și poate fi mai ieftină.
  • Maple se numără printre cele mai ieftine soiuri de lemn de esență tare. Maple ieftine pot fi găsite adesea la Lumberyards. Plop este un alt lemnos destul de ieftin, care are o culoare mai deschisă.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea surselor de lemn ieftin
    1. Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 5
    1. Întrebați dacă firmele comerciale de prelucrare a lemnului vă vor vinde materiale de resturi. Firmele comerciale de prelucrare a lemnului sunt întreprinderile care fac produse din lemn cum ar fi mobilierul. Acestea pot include fabrici de mobilier, companii de frezat și companii care instalează podele din lemn. Astfel de companii aproape întotdeauna au resturi rămase de la un anumit proiect care se termină aruncat.
    • Puteți cumpăra resturi pentru destul de ieftine. Va trebui să mergeți la o firmă locală de prelucrare a lemnului și cereți să vorbiți cu managerul. Dacă există vreun lemn rămas dintr-un proiect recent, managerul poate fi dispus să vândă acest lemn pentru dvs. pentru ieftin. Deoarece acest lemn este utilizat în proiecte precum mobilierul și podelele, ar trebui să fie destul de atractiv în aparență.
    • Un dezavantaj major este lemnul pe care îl obțineți va fi mic și destul de neregulat în dimensiune. Piesele din lemn pot fi dificil de utilizat pentru anumite proiecte.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 6
    2. Mergeți la o moară de cherestea locală sau o curte de cherestea. Motoarele și melodiile au adesea o abundență de material de resturi. Puteți vorbi cu managerul curții. El sau ea poate fi dispus să vândă materialul de resturi la un preț scăzut.
  • Cu melodii și mori, bug-urile reprezintă un dezavantaj major. Va trebui să inspectați lemnul pentru bug-uri și poate fi necesar să renunțați la piesele infectate. Adesea, puteți folosi doar o cantitate mică de o grămadă mare de lemn.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 7
    3. Profitați de internet. Materialele din lemn ieftine pot fi găsite adesea online. Anunțuri pe site-uri precum Craiglist pot vinde lemn pentru mobilier ieftin sau vechi puteți resturi pentru lemn. De asemenea, verificați paginile comunitare Facebook. O pagină comunitară de prelucrare a lemnului poate include postări de către utilizatori care vând lemn ieftin sau alte mobilier care pot fi dezmembrate.
  • Utilizați bunul simț atunci când cumpărați online. Ar trebui să vedeți întotdeauna un produs și să îl examinați înainte de a efectua o achiziție. De asemenea, trebuie să vă întâlniți cu vânzătorul în public pentru a vă asigura propria siguranță.
  • Dacă vă faceți parte dintr-o comunitate Facebook, puteți face, de asemenea, un post, lăsându-l pe oameni să știe ce aveți nevoie. Specificați tipul de lemn și gama de prețuri. Cineva poate să vă dea un avantaj la o sursă ieftină de lemn.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 8
    4. Check out magazine de junk, vânzări de curte și piețe de purici. Mobilierul vechi poate fi adesea defalcat și lemnul poate fi refolosit într-un alt proiect. Cu o mică vânătoare, puteți găsi adesea surse ieftine și superbe de lemn în locuri precum magazine Junk, vânzări de curte și piețe de purici.
  • Acordați atenție oricărui element care conține lemn. O canapea veche care se încadrează în afară poate fi așezată pe un cadru din lemn care este încă de înaltă calitate. Este posibil să puteți cumpăra acest articol foarte ieftin, dat fiind că nu este foarte util și obținerea lemnului atractiv în acest proces.
  • Un dezavantaj este că trebuie să desființați astfel de produse, ceea ce necesită timp suplimentar și muncă. De asemenea, puteți ajunge cu piese neregulate care nu sunt destul de formate pentru nevoile dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Cautam lemn gratuit
    1. Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 9
    1. Vezi dacă noile companii au lemn de resturi. Dacă o afacere tocmai a fost deschisă, multe materiale sunt adesea expediate în paleți sau cutii. Întreprinderile pot dori să renunțe la acest material rapid și eficient, astfel încât acestea pot fi dispuse să le dea gratuit la cerere.
    • Opriți-vă de noi întreprinderi și discutați cu un manager. De multe ori, managerii sunt dornici să renunțe la deșeuri pentru a obține magazinul. Managerul poate fi entuziasmat de descărcarea cutiilor de expediere nedorite pe tine.
    • Cu toate acestea, este posibil să nu obțineți lemnul în care doriți în acest proces. Ești limitat la materialele utilizate în cutii. Poate doriți să cereți să vedeți cutiile înainte de a decide să le luați, deoarece vă place culoarea, textura sau cerealele.
  • Imaginea intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 10
    2. Căutați lemn la șantierele de construcții și ardeți site-uri. Șantierele de construcție și situsurile de ardere generează o cantitate imensă de deșeuri. O cantitate mare de lemn poate fi găsită în depozitele acestor zone.
  • Întrebați întotdeauna permisiunea înainte de a trece prin depozite. Doriți să vă asigurați că sunteți permis legal să salvați lemnul din astfel de locuri.
  • Un dezavantaj major este că trebuie să săpeți printr-un depozit de gunoi. Va trebui să faceți lucruri cum ar fi mănuși de uzură pentru propria siguranță.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 11
    3. Salvarea mobilierului rutier. De multe ori, mobilierul este abandonat pe marginea drumului. Oamenii care se mișcă repede poate să nu aibă timp să aducă mobilierul cu ei și să-l lasă pur și simplu pe marginea drumului. Dacă găsiți mobilier rutier din material de calitate, puteți salva lemnul gratuit.
  • Dacă locuiți lângă un oraș colegiu, ați putea face o unitate prin cartierele de acolo. Mobilierul rutier este foarte comun în orașele de colegiu.
  • Un dezavantaj major este că trebuie să distrugi singur mobilierul. Acest lucru adaugă forță de muncă și pot exista costuri suplimentare pentru materiale.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 12
    4. Du-te la Forumuri online de prelucrare a lemnului. Dacă vă faceți parte dintr-o comunitate de prelucrare a lemnului, oamenii pot avea uneori lemn de resturi pe care sunt dispuși să le dea gratuit. Site-ul Frecycle a fost de fapt făcut în mod specific pentru a da lemn gratuit. Va trebui să fiți vigilenți în ceea ce privește monitorizarea acestor site-uri pentru a găsi lemn care vă satisface nevoile.
  • Pe unele forumuri de prelucrare a lemnului, oamenii pot solicita o mică favoare în schimbul lemnului. Dacă sunteți dispus să puneți o cantitate mică de muncă în acest proces, puteți obține lemn pentru mai mult sau mai puțin liber.
  • Partea 4 din 4:
    Verificarea defectelor grave înainte de cumpărare
    1. Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 13
    1. Aveți grijă de bedbug-uri atunci când examinați mobilierul vechi. Mobilierul vechi ar fi putut fi aruncat din cauza unei infestări de bedbug. Bedbugs sunt dificil de îndepărtat și tind să se reproducă rapid. Nu vrei să aduci mobilier infestat de dormit în casa ta.
    • Pot exista pete roșii ruginite pe mobilier, în special în apropiere de crăpături și crăpături.
    • Fulgi de gălbenuș palid poate fi ouă sau piele aruncată.
    • Pot exista mici pete întunecate, care sunt cadre de bedbugs.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 14
    2. Verificați pentru defectele comune. Lemnul ieftin poate fi ieftin pentru un motiv. Când faceți o achiziție, doriți să verificați lemnul pentru defecte și imperfecțiuni comune. Unele produse, chiar dacă sunt la prețuri foarte scăzute, ar putea să nu merite timpul și banii.
  • O placă poate fi curbată de la capăt la capăt, ceea ce poate face dificilă lucrul cu.
  • Lemnul poate avea, de asemenea, infractori sau modele neuniforme. Lemnul poate avea o liniuță, cunoscută ca o ceașcă, care trece prin partea mai scurtă.
  • Imagine intitulată Obțineți lemn superb ieftin Pasul 15
    3. Uită-te la fisuri și găuri. Lemnul ieftin poate fi crăpat sau umplut cu nicoti. În timp ce ați putea să lucrați cu lemn ieftin, în ciuda acestor defecte, o abundență de fisuri și găuri de nod poate face lemn instabil.
  • Knotholes sunt, în general, mai puțin de o problemă decât fisurile. Ele pot fi de obicei lucrate în jurul unui proiect, dar unii oameni nu-i place aspectul.
  • Pot exista mici fisuri între boabe de lemn. Unele bucăți de lemn pot avea o fisură care rulează tot drumul prin piesă. Acestea pot fi mai greu de lucrat în jurul valorii de a folosi lemn ieftin.
  • sfaturi

    Furnizorii pot tăia, de obicei, lemnul la dimensiune pentru dvs. pentru o taxă dacă nu aveți unelte de cumpărături.
  • De obicei trebuie să patiți lemn ieftin pentru un proiect. Dacă nu ați păstrat niciodată lemnul înainte, este înțelept să cereți ajutor. Diferitele păduri absoarbe pete în mod diferit, iar unele trebuie să fie sigilate mai întâi cu etanșare de șlefuire sau șelac.
  • Avertizări

    Purtați unelte de siguranță adecvate atunci când lucrați la lemn ieftin.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar