Cum să vă schimbați fundalul pe twitter

Thiste parere Cum să schimbați culoarea de fundal Twitter de la lumină la întuneric folosind modul de noapte, precum și cum să modificați imaginea de fundal a profilului. În timp ce Twitter nu vă mai permite să selectați o culoare temă pentru fundalul dvs. Twitter, puteți aplica un fundal întunecat, permițând modul de noapte. Schimbarea imaginii antetului profilului Twitter va schimba, de asemenea, fundalul din partea de sus a profilului dvs. Twitter.

Pași

Metoda 1 din 2:
Activarea modului de noapte
  1. Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 1
1. Deschideți Twitter. Mergi la https: // twitter.COM În browserul web al computerului (desktop) sau apăsați pe pictograma aplicației Twitter (MOBILE). Acest lucru vă va deschide feed-ul Twitter dacă sunteți conectat (ă).
  • Dacă nu sunteți conectat în contul dvs. Twitter, introduceți numele de utilizator (sau numărul de telefon sau adresa de e-mail) și parola unde este indicată, apoi selectați Autentificare.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 2
    2. Selectați pictograma profilului. Faceți clic pe sau atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta sus al paginii (desktop) sau în colțul din stânga sus al ecranului (MOBILE). Va apărea un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 3
    3. Activați modul de noapte. Clic Modul de noapte În partea de jos a meniului derulant (desktop) sau atingeți pictograma în formă de lună din colțul din stânga jos al ecranului (MOBILE). Atâta timp cât modul de noapte nu a fost activat anterior, acest lucru va activa modul de noapte și va determina fundalul Twitter să se întunece.
  • Veți observa, de asemenea, că textul întunecat va deveni lumină pentru a ieși împotriva fundalului întunecat.
  • Dacă modul de noapte este deja activat, selectați această opțiune îl va dezactiva și va străluci fundalul Twitter.
  • Metoda 2 din 2:
    Schimbarea imaginii antetului profilului
    1. Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 4
    1. Deschideți Twitter. Mergi la https: // twitter.COM / În browserul web al computerului (desktop) sau apăsați pe pictograma aplicației Twitter (MOBILE). Acest lucru vă va deschide feed-ul Twitter dacă sunteți conectat (ă).
    • Dacă nu sunteți conectat în contul dvs. Twitter, introduceți numele de utilizator (sau numărul de telefon sau adresa de e-mail) și parola unde este indicată, apoi selectați Autentificare.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 5
    2. Selectați pictograma profilului. Faceți clic pe sau atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta sus al paginii (desktop) sau în colțul din stânga sus al ecranului (MOBILE). Va apărea un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 6
    3. Selectați Profil. Este aproape de partea de sus a meniului. A face acest lucru deschide pagina de profil.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 7
    4. Selectați Editează profilul. Veți vedea această opțiune în apropierea părții din dreapta sus a ferestrei. Făcând clic sau atingere, va plasa pagina dvs. de profil în modul Editare.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 8
    5. Încărcați o nouă fotografie a antetului. În funcție de faptul că sunteți pe site-ul desktop sau versiunea aplicației mobile a Twitter, acest proces va varia:
  • Desktop - Click Schimbați fotografia antetului, clic Încarcă fotografie, Selectați o fotografie de pe computer și faceți clic pe Deschis.
  • Mobil - Atingeți fotografia antetului, apăsați Alegeți fotografia existentă (Numai Android), selectați o fotografie de pe telefonul smartphone sau tabletă și apăsați aplica.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul dvs. pe Twitter Pasul 9
    6. Salvați modificările dvs. Clic Salvează modificările în partea dreaptă a paginii (desktop) sau apăsați Salvați În colțul din dreapta sus al ecranului (MOBILE). Acest lucru va lua profilul dvs. din modul de editare și înlocuiți fotografia curentă a antetului cu unul nou selectat.
  • sfaturi

    Imaginile mai mici vor apărea de calitate scăzută când se stabilesc ca fiind fotografia antetului. Optați pentru o fotografie mare din care puteți afișa un conținut mai degrabă decât utilizarea unei fotografii care trebuie întinse pentru a se potrivi antetului.

    Avertizări

    Din păcate, setarea veche a Twitter care vă permite să setați un alt fundal de alimentare și un profil de profil a fost eliminată. Singurele opțiuni sunt modul de noapte și schimbarea fotografiei antetului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar