Cum se creează tensiune sexuală

Tensiunea sexuală este acea chimie puternică între dvs. și altcineva care vă oferă fluturi și vă face nervos și încântați deodată. Indiferent dacă flirtează cu cineva pe care tocmai l-ați întâlnit sau încercați să transformați o prietenie mai mult, crearea acestei chimie este un pas crucial. Cu lovituri flirturi, linii witty și o mulțime de încredere, poți să-l îmbraci pe tensiunea sexuală și să te îmbraci pe amândoi excitați pentru tot ce vine în continuare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea de chimie și tensiune în persoană
  1. Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 1
1. Atingeți-le într-un mod casual, aproape accidental. Când începeți să discutați cu cineva care vă interesează, începeți să stabiliți o atingere mai devreme prin pur și simplu periați-vă împotriva lor sau atingeți spatele mâinii sau umărului lor. Puteți face ca acesta să arate ca un accident la început, apoi obțineți mai intenționat când începeți să vă simțiți mai confortabil unul cu celălalt.
  • Dacă persoana vă returnează interesul, fie continuând conversația, fie chiar să vă atingă în schimb, obțineți mai intenționați. Încercați să atingeți micul spate sau să-și prindeți brațul sau mâna ușor pentru a escalada tensiunea.
  • Dacă sunteți sigur de interesul lor, încercați ușor pășunatul părții lor. Pentru a face mai subtilă, spune ceva de genul: "Trebuie să-mi iau părul din față, să-ți țin drumul ... Acolo te duci."
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 2
    2. Uitați-vă în ochii lor ca și cum sunteți intrigați și încântați de ei. Susținerea contactului cu ochii este o modalitate simplă de a rata tensiunea dintre dvs. Nu vă uitați pur și simplu la ele - să vă uitați în ochii lor și să vă dați un zâmbet jumătate, ca și cum ați încerca să le dați seama. Priviți-vă, apoi priviți din nou înapoi.
  • Privind profund în ochii lor, arată că sunteți investit și intrigat de ei, ceea ce îi va face, la rândul lor, să se simtă misterios, atractivi și suficient de încrezători pentru a continua să flirteze.
  • Nu uitați să nu vă uitați la ele! Rămâi natural, uitându-vă departe de timp la timp, dar permiteți-vă să faceți contact vizual pentru un pic mai mult decât dvs., de obicei, înainte de a privi departe.
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 3
    3. Începeți o conversație cu cheie redusă pentru a sparge gheața. Indiferent dacă întâlnim doar această persoană pentru prima dată sau căutați să luați o prietenie stabilită la nivelul următor, interacțiunea dvs. ar trebui să înceapă într-un loc confortabil pentru acest punct în relație. Aduceți-vă la subiect pe care amândoi aveți ceva de spus și încurajați-i să continue să vorbească despre asta într-un mod subtil și flirtat.
  • De exemplu, ai putea încerca să vorbești despre ceva în jurul tău spunând ceva de genul: "Trebuie să-mi spui ce se întâmplă cu această băutură. Aveți un nume pentru asta?"
  • De asemenea, ați putea încerca să le trimiteți sau să oferiți o provocare jucăușă. De exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Să facem un pariu. Dacă te pot împinge în piscină în seara asta, trebuie să-mi dai pălăria. Dacă mă duci mai întâi ... Depinde de tine."
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 4
    4. Spuneți o poveste mai personală sau flirtativă. Odată ce ați rupt gheața, începeți să introduceți subtil ideea ceva mai mult. Spuneți o poveste despre un moment pe care cineva a flirtat cu tine și ceva amuzant sa întâmplat, sau să sublinieze alți oameni care flirtează sau se teasc unul pe celălalt. Nu fi evident despre ea - păstrarea subtilității sexuale în subtext va face totul mai atrăgător.
  • Spune ceva de genul: "Uită-te la Amanda și Robbie chiar acum. Au flirtat toată noaptea. Cât de mult vrei să pariezi că o va cere să danseze mai târziu?"
  • Încercați să spuneți o poveste personală spunând ceva de genul: "Ultima dată când eram la acest bar, cel mai nebun lucru sa întâmplat. Vorbeam cu fata asta și ... Ei bine, nu știu dacă ar trebui să-ți spun."
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 5
    5. Trageți-le mai aproape și împingeți-le, verbal și fizic, pentru a adăuga tensiune. Crearea unei dinamice Push-and-Pling este una dintre cele mai bune modalități de a crea tensiune sexuală - îi veți arăta că sunteți interesat - dar nu prea interesați - apoi înapoi pentru a le menține mai mult. Puteți face acest lucru atât verbal cât și fizic pentru a crea o interacțiune interesantă și flirty.
  • Încercați împingerea verbală și tragerea spunând ceva de genul: "Mă gândesc cât de dulce arată ... dar nu sunt sigur că pot avea încredere în tine."
  • De asemenea, puteți juca un pic de împingere fizică, făcând ceva de genul înclinat în ele și vorbind cu urechea lor, apoi alunecând departe.
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 6
    6. Piqui curiozitatea lor doar împărtășind cât de mult trebuie să. Un aer de mister este cheia construirii tensiunii sexuale. Jucând cu curiozitatea lor se va intriga și îi vor face să vă dorească să vă ducă afară. Când pun o întrebare, răspundeți pur și simplu, spunând doar suficient pentru a obține interesul lor, apoi întoarceți-le înapoi la ei. Dacă spuneți o poveste, nu vă rog, în schimb, dați-o în bucăți scurte, asigurându-vă să vă interesați interesul înainte de următoarea parte.
  • De exemplu, dacă întreabă ce faceți pentru muncă, ați putea spune: "Lucrez la o firmă de cercetare de marketing. Chiar acum fac o mulțime de lucruri sociale. Poate destul de amuzant. Tu ce mai faci?"Îi stabiliți pentru a întreba mai multe despre slujba dvs., arătând că sunteți mai interesați de a lor.
  • Dacă le spui o poveste, le poți lăsa dor de mai mult spunând ceva de genul: "Asta îmi amintește de acest lucru care sa întâmplat a doua zi. L-am văzut pe tipul ăsta care mergea pe câine pe stradă, și ... Știi, nu știu dacă ar trebui să-ți spun. Aceasta este cea mai bună poveste a mea și nici măcar nu știm fiecare bine."
  • Nu vă fie frică să utilizați și tăcerea. Când flirtează, căderea liniștită pentru o secundă poate fi un instrument excelent, oferindu-vă o șansă de a-ți folosi limbajul corpului și de a ridica tensiunea fără a spune nici măcar un cuvânt.
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 7
    7. Fiți încrezători și credeți că sunt interesați de dvs., chiar dacă nu sunteți sigur. Încrederea este una dintre cele mai atractive trăsături pe care le puteți avea și exudând că poate ajuta la raportul tensiunii sexuale. Dacă nu vă simțiți încrezători în mod natural, totuși, puteți să-l falsificați și să profitați de recompense.
  • Încercați să luați o poziție relaxată. Înclinate pe o masă, țineți-vă umerii deschisi și traversați-vă brațele într-un mod încrezător, aproape cocos. Zâmbiți și faceți contact vizual, chiar dacă se simte prea îndrăzneț.
  • Dacă vă luptați, încercați să vă prefaceți că sunteți altcineva care este mai încrezător. Alegeți o celebritate, un prieten sau chiar un străin a cărui încredere vă puteți simți. Acționează cum credeți că vor fi până când se simte natural.
  • Puneți ideea de încredere în capul tău, repetând-vă, sunt atrași de mine. Ei doresc eu."Chiar dacă nu credeți, vă poate oferi un stimulent vizibil de încredere.
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 8
    8. Ia lucrurile lent fizic, asigurându-se că se simt confortabil și sigur. Rushing în aspecte fizice este întotdeauna o idee rea. Dacă cealaltă persoană nu este pregătită pentru aceasta, le veți pune într-o poziție incomodă sau chiar înfricoșătoare. Chiar dacă sunt în starea de spirit pentru ceva mai mult, mergând repede vă poate face să arătați disperată și ruinează tensiunea sexuală. În schimb, asigurați-vă că ambele doriți aceleași lucruri și că ambii vă simțiți în siguranță și confortabil.
  • Spune ceva de genul: "Sunteți în regulă cu asta?"Sau" Vreau ce vrei. Ce simți?"
  • Mișcarea încet poate fi, de asemenea, sexy în propriul său drept. Descoperirea experiențelor dvs. împreună vă va face ca amândoi să vă dorim mai mult, cât și cel mai sexy lucru este știind că cineva vă vrea cât de mult doriți.
  • Metoda 2 din 2:
    Construirea tensiunii sexuale asupra textului
    1. Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 9
    1. Tachinează sau îi provoacă să-i facă să vrea să vă impresioneze. Arătând că sunteți plin de spirit, amuzant și interesant de text este o modalitate excelentă de a crea tensiune sexuală. Trimiteți-le că mesajele de tachinare sau chiar ușoare creează o lovitură și trageți dinamică - le arătați că nu sunteți total impresionați de ei, ceea ce îi face să vrea să se apropie și să se dovedească. Trimite ceva de genul:
    • "Wow, imaginea de profil ... doar wow..."
    • "Să jucăm un joc. Spuneți-mi un lucru care este adevărat despre tine și 1 este fals și voi încerca să ghicesc ... și să avem și premii "
    • "Gustul tău este cel mai rău. Nu aveți voie să vizionați filme pe care nu le-am aprobat mai întâi."
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 10
    2. Utilizați Emojis pentru a adăuga tensiune sexuală într-un text obișnuit. Puteți păstra textul real al mesajelor dvs. pe partea mai sigură, dar implică o vibrație mai jucăușă sau flirtatioasă cu emojisul dvs. Asigurați-vă că nu trebuie să o exagerați, deși! Folosind mai mult de 2 emojis pe un text, sau mergând peste bord cu semne de exclamare sau semne de întrebare, pot ieși la fel de disperați și să facă ca tensiunea sexuală să dispară.
  • Încercați să împerecheați emoții flirturii cu un text mai subtil. De exemplu, ați putea adăuga un emoji smijit la un mesaj cum ar fi: "Mai bine fiți atent cu mine. Eu joc pentru a câștiga."Sau încercați să mergeți în direcția opusă prin parierea unui emoj nevinovat cu un text nevinovat, cum ar fi adăugarea unui Emoji înger la un mesaj ca:" Cine, eu? Flirt??"
  • Utilizați numai 1 sau 2 emojis pe text, astfel încât să nu fie copleșitoare.
  • Imaginea intitulată Crearea tensiunii sexuale Pasul 11
    3. Sparge texte jucaus cu ceva mai grave sau mai complementar. Trimiterea textelor cu inima ușoară, flirpatioasă este o modalitate excelentă de a construi o tensiune sexuală încet, dar odată ce ați stabilit-o, amestecând tonul poate lucra cu adevărat în favoarea dvs. Când sunteți destul de confortabil unul cu celălalt, trimiteți ceva mai grav sau concentrat, ca un compliment sau o mărturisire de un fel. Încercați ceva de genul:
  • "În toată seriozitatea, nu mi-am putut lua ochii de la tine noaptea trecută."
  • "Te-am tacat despre asta, dar sincer, când ai deschis ușa mașinii pentru mine aseară, a fost foarte cald."
  • "Chiar nu pot să mă mai gândesc la tine."
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 12
    4. Vorbește despre lucrurile pe care le-ați făcut împreună într-o lumină nouă. Dacă ați vorbit pentru o vreme sau ați fost prieteni în trecut, puteți crea tensiune sexuală și o conexiune mai profundă prin amintirea lucrurilor pe care le-ați făcut împreună în timp ce adăugați un element de flirt. Să le amintesc de ceva, apoi admite ceva ce te-ai simțit în momentul în care nu ai putut să-ți exprimi. Hinting la sentimente mai profunde, fără a le exprima în mod obișnuit, va aprofunda subaloanele sexuale ale conversației.
  • "Mă gândesc la primul text pe care mi l-ai trimis, acea linie pe care ai folosit-o ... Vino. Dar cred că nu ar trebui să râd pentru că privești acum ... "
  • "Amintiți-vă cum ne-am întâlnit? Tocmai v-ați așezat lângă mine și apoi ați fost ca, acest scaun nu este luat, este? Da, a fost o intrare bună."
  • Imagine intitulată Creați tensiunea sexuală Pasul 13
    5. Utilizați subțire Innuendos când începeți să vă simțiți mai confortabil unul cu celălalt. Trimiterea lui Hightty Innuendos sau a unor sugestii poate fi eficientă, atâta timp cât o faceți cu atenție. Vrei să renunți la o vibrație de sexualitate și de dorință jucăușă, fără să păcăliți disperați sau înfiorători, ceea ce înseamnă că se bazează pe inteligență și tachinarea pentru a face să funcționeze. Când este folosit corect, veți primi cealaltă persoană în aceeași mentalitate flirtatioasă ca tine! Încercați ceva de genul:
  • "Tocmai am mâncat cel mai uimitor burger. A fost aproape haha ​​sexuală "
  • "Am avut un vis despre tine noaptea trecută ... dar nu spun despre ce a fost."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar