Cum să fixați o gropi

Înainte de a scoate instrumentele de reparații, verificați dublu pentru a vă asigura că gropi este de fapt pe proprietatea dvs. Dacă nu este, nu puteți repara gropi pe cont propriu, dar cu siguranță puteți Contactați guvernul local Pentru a obține un echipaj de reparații pentru a face acest lucru pentru dvs. Dacă gropi este pe proprietatea dvs., repararea este de fapt destul de ușoară. Tot ce ai nevoie este un lopată, un cuțit de chit, o manevră și niște materiale pentru a umple gaura în. Această reparație nu ar trebui să costă mai mult de 50-150 USD în funcție de instrumentele pe care le aveți deja și de dimensiunea gropiului. De asemenea, nu este o reparație dificilă - acest proces nu ar trebui să dureze mai mult de 1-2 ore.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea și tăierea gaurii
  1. Imagine intitulată Fix O Pasul 1
1. Tăiați muchiile jagged cu un ferăstrău umed dacă doriți o reparație mai curată. Puneți mănuși, ochelari de protecție și o mască de praf. Puneți o lamă de diamant pe o ferăstrău umed și țineți lama departe de dvs. Întoarceți ferăstratul și lăsați lama să vină la viteză. Tăiați direct în jurul marginilor gaurei pentru a elimina marginile jagged sau dur. Formați marginile gaurei astfel încât să fie simetrică. Pentru a face lucrurile ușor, îl puteți tăia într-un cerc, pătrat sau dreptunghi.
  • Tăierea marginilor neuniforme vor face ca reparația să fie mai lungă. Dacă asfaltul este simetric, presiunea va fi distribuită uniform asupra lucrării de reparații atunci când mergeți sau conduceți peste el. Urmidența nu este atât de importantă încât acest lucru este obligatoriu, totuși.

Bacsis: Acesta este un element-cheie pentru reparațiile rutiere, dar într-adevăr nu trebuie să faceți acest lucru dacă reparați doar un spațiu de acces sau un loc de parcare. Puteți dacă doriți, dar nu este esențial. De asemenea, nu merită să faceți dacă nu sunteți familiarizați cu uneltele electrice.

  • Imagine intitulată Fix O Pasul 2
    2. Aruncați oricare dintre rocile sau resturile mai mari care stau în gaură. Păstrați-vă mănușile și ajungeți în jos în gaură pentru a ridica orice bucăți mari de asfalt. Aruncați-le într-o grămadă de 3-6 picioare (0.91-1.83 m) departe de tine pentru a le colecta pentru eliminare. Aruncați orice junk, roci sau bucăți mari de murdărie care stau în interiorul gropiului.
  • Cleanatorul puteți obține gaura, cu atât mai puțin probabil va fi că repararea se prăbușește sau se scufundă în sine.
  • Imagine intitulată Fix un pas 3
    3. Săpat orice resturi moi folosind o lopată sau o mistrie pentru a pregăti gaura. Apuca o lopată pentru o gaură mai mare de 1 cu 1 picior (0.30 de 0.30 m) și o mistrie de mână pentru ceva mai mic. Săpați lama la pământ pentru a trage pe orice murdărie moale și scoateți-o din gaură. Continuați să eliminați murdăria și asfaltul liber până când ajungeți la sol ferm.
  • Este posibil să nu aveți nevoie să săpați nimic dacă terenul de dedesubt este deja ferm.
  • Cea mai ușoară modalitate de a colecta murdăria sau praful este de ao turnați în aceeași grămadă pe care ați făcut-o cu bucățile mai mari de stâncă. În acest fel, aveți doar o grămadă de curățat când ați terminat.
  • Imagine intitulată Fix o pas cu un pas 4
    4. Înmuiați orice apă pe care o întâlniți folosind cârpe absorbante. Gropile adesea formează deoarece apa se scurge în pământ dedesubt și slăbește temelia asfaltului. Dacă vii pe orice bătăi, înmuiați apa cu o cârpă absorbantă. Apoi, îndepărtați orice sol sau pietre umede. Lăsați gaura să se usuce dacă este foarte umed.
  • Puteți repara cu siguranță o gropi umedă, dar reparația nu va dura cât timp. Puteți obține doar 3-4 ani din reparație, în timp ce o reparație uscată poate rămâne stabilă pentru până la 10 ani.
  • Imagine intitulată Fix O Pasul 5
    5. Mătură zona din jurul gaurii pentru a păstra rocile să cadă. Odată ce ați curățat gaura, dați zonei care înconjoară gaura o bucată bună. Utilizați o mătură standard pentru a șterge pietricelele, murdăria și praful departe de gaură.
  • Puteți arunca acum toate pietrele și praful sau așteptați până când ați terminat.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea bazei dvs. de paver
    1. Imagine intitulată Fix O Pasul 6
    1. Ridicați suficientă bază de pavaj pentru a umple gropi. De asemenea, cunoscut sub numele de Piatra Piatră, PAVER Baza este o combinație de piatră și nisip zdrobit. Opriți-vă de un magazin de aprovizionare cu construcții și ridicați baza de paver. Este destul de ușor să determinați vizual cât de mult bază de bază aveți nevoie, dar luați o pungă suplimentară doar pentru a fi în siguranță. Veți fi compactă baza cu un manșer, astfel încât să aveți nevoie de puțin mai mult decât credeți.
    • Baza de bază este extrem de ieftină. Puteți alege să găsiți pungi standard de 40 de kilograme (18 kg) pentru 5-6 USD.

    Bacsis: Se afișează cantitatea de spațiu Baza PAVER va fi completată pe container dacă doriți să obțineți științifică cu reparația. În general vorbind, 40 de kilograme (18 kg) vor completa /2 picior cubic (14.000 cm).

  • Imagine intitulată Fix O Pasul 7
    2. Umpleți fundul 2-4 inci (5.1-10.2 cm) de gaura cu baza de pavaj. RIP Deschideți sacul de bază de bază și se toarnă direct în gropi. Completați partea de jos 2-4 inci (5.1-10.2 cm) de gaură cu baza de pavaj și răspândiți-o cu mâna. Purtați mănuși în timp ce faceți acest lucru pentru a evita tăierea mâinilor pe o bucată ascuțită de bază de paver.
  • Nu trebuie să fii exact despre asta, dar poți să rămâi un conducător în piatră pentru ao măsura dacă vrei cu adevărat.
  • Imagine intitulată Fixați un pas 8
    3. Compactă baza de paver prin lovirea cu un tamper de 5-10 ori. Odată ce ați adăugat primul dvs. strat de bază de bază, apucați un tamper. O tamper este doar o placă grea cu un pol pe partea de sus și puteți închiria unul dintr-un magazin de aprovizionare de construcții pentru $ 10-25 dacă nu aveți unul. Răspândiți picioarele afară și utilizați polul pentru a ridica placa peste baza de paver. Slam plăcuța în piatră pentru ao compacta. Faceți acest lucru de 5-10 ori pentru a condensiza fiecare porțiune a bazei de paver.
  • Există tampoane electrice care fac acest proces mult mai ușor, dar într-adevăr nu aveți nevoie de unul dintre acestea pentru o gropi. Tambururile electrice sunt concepute în principal pentru nivelarea fundațiilor și a căilor de acces, dar este overkill pentru o mică gaură.
  • Imagine intitulată Fix O Pasul 9
    4. Repetați acest proces până când ajungeți în 2 inci (5.1 cm) din partea de sus. Păstrați turnarea 2-4 în (5.1-10.2 cm) straturi ale bazei de pavaj în gropi. Pentru fiecare strat se toarnă în gaură, răspândiți-o cu mâna pentru ao face plat și comprimați-o cu tamper-ul. A lovit fiecare porțiune a bazei de paver de 5-10 ori pentru ao compacta în gaură.
  • Ia pauze la fiecare 10-15 minute. Tampering-ul poate dura destul de mult efort, astfel încât să vă puteți purta dacă nu luați niște pauze.
  • Partea 3 din 3:
    Umplerea gropiului cu Blacktop
    1. Imagine intitulată Fix O Pasul 10
    1. Ridicați suficientă reparare BLACKTOP pentru a umple suprafața. Numele este un fel de confuz, dar "patch-ul rece" se referă la asfaltul care nu trebuie să fie încălzit sau amestecat și "reparații de blacktop" este numele oficial pentru asfaltul de reparații. Opriți-vă de un magazin de aprovizionare cu construcții și ridicați destule negru pentru a acoperi partea superioară a găurii.
    • Repararea blacktop-ului rece va dura de obicei 5-10 ani.
    • Repararea Blacktop este adesea vândută ca "patch-uri de asfalt" sau "asfalt rece."Oricare dintre aceste produse va funcționa.
    • Blacktopul va costa $ 15-30 pentru fiecare sac de 50 lb (23 kg) pe care îl cumpărați. Un sac unic de 50 lb (23 kg) va acoperi aproximativ 1 picior cubic (28.000 cm).
    • Dacă primiți "amestec fierbinte" sau asfalt real, aveți nevoie de o mașină de amestecare industrială pentru a activa asfaltul. Deoarece aceste mașini costă 600-8.000 de dolari, sunteți mai bine să obțineți lucrurile mai ieftine.

    Bacsis: Dacă este posibil, căutați un brand care are "Dot aprobat" pe etichetă. Orice blacktop care este aprobat de punct a fost folosit de un departament de transport pentru a face reparații municipale. Aceste blacktop-uri tind să fie foarte de înaltă calitate.

  • Imagine intitulată Fix o pas cu tată 11
    2. Aruncați blacktopul deasupra bazei de pavă pentru a umple gaura. Rotiți recipientul de blacktop cu capul în jos peste gaură. Atingeți partea din spate a recipientului pentru a scutura blacktopul liber și dați-l în mijlocul gropiului.
  • Aceste lucruri sunt destul de groase, așa că ar putea fi nevoie să loviți partea din spate a recipientului cu un ciocan sau din spate al cuțitului de chit pentru ao scoate.
  • Imagine intitulată Fix O Pasul 12
    3. Răspândiți blacktopul în jurul valorii cu un cuțit greu de chit sau o lopată. Utilizați marginea cuțitului de chit sau lopata pentru a răspândi blacktop-ul peste suprafața gropiului. Trageți cuțitul sau cuțitul de chit înapoi și înapoi peste blacktop pentru ao împinge încet. Obțineți blacktopul ca și cum puteți.
  • Imagine intitulată Fix un pas de pornire 13
    4. Adăugați sau eliminați blacktop-ul pentru a face să se fixeze aproximativ /2-1 în (1.3-2.5 cm). Odată ce ați răspândit blacktop-ul, verificați dacă se află puțin pe teren. Adăugați mai mult Blacktop după cum este necesar, vărsându-l, sau eliminați excesul de blacktop prin răzuirea cu cuțitul de chit. Scopul este de a adăuga suficientă blacktop pentru a face să se fixeze /2-1 inch (1.3-2.5 cm) lângă asfaltul înconjurător.
  • Tamperul va comprima Blacktop-ul, deci dacă nu adăugați un pic suplimentar, blacktopul va scădea sub suprafața asfaltului înconjurător.
  • Imagine intitulată Fix O Pasul 14
    5. Manipulați blacktopul în același mod în care ați manipulat baza de paver. Luați-vă din nou tamper-ul și ridicați-l peste blacktop. Răspândiți-vă picioarele departe de baza manipulării și îl lovește în gropi. Scoateți manipularea în fiecare porțiune a Blacktop de 15-20 de ori pentru ao compacta și a face să stea la spălare cu asfaltul înconjurător.
  • S-ar putea să nu fiți perfect, dar asta e în regulă. Este greu să-l faci să stea perfect plat fără o rolă industrială.
  • Imagine intitulată Fix o pas cu pas 15
    6. Așteptați cel puțin 3-4 săptămâni înainte de a conduce sau a mers peste reparații. Dacă gropile dvs. se afla într-o cale de acces, un drum lateral sau un spațiu de parcare, așteaptă cu câteva săptămâni înainte de a conduce peste el din nou. Blacktopul durează mult timp să se vindece și să se stabilească și puteți deteriora gropi dacă conduceți peste el înainte de a termina uscarea.
  • sfaturi

    Dacă aveți de-a face cu o fisură mai subțire în drumul dvs., ridicați un dispozitiv de umplere a fisurilor lichide și îl turnați în decalaj. Aceste crăpături mai mici sunt mult mai ușor de reparat decât credeți.

    Avertizări

    Dacă utilizați o ferăstrău umed, nu săriți pe masca de praf sau ochelari de protecție. Un șuvoi de asfalt poate apărea de lama când o tăiați.
  • Păstrați picioarele cel puțin 1.5 picioare (0.46 m) departe de placa de manipulare, în timp ce îl loviți în pământ. Nu vrei să-ți rănești accidental piciorul!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mănuși
    • Lopată
    • Mistrie
    • PAVER BASE
    • Blacktop
    • Cuțit de chit
    • Tamper
    • Ochelari de protecție (opțional)
    • Masca de praf (opțional)
    • Ferăstrău umed (opțional)
    • Blade Diamond (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar