Cum să tăiați cărămizi de foc

Cărămizi de foc pot rezista mai multor căldură decât cărămizile de zidărie standard, astfel încât acestea sunt perfecte pentru a face gropi de foc și seminee. Tăierea cărămizilor de incendiu vă poate salva o mulțime de bani, dar durează ceva timp, efortul dedicat și un pic de pricepere. Măsurați și marcați liniile de tăiere înainte de a începe tăierea. Pentru tăieturi înclinate, utilizați un ferăstrău de putere. Pentru a face tăieturi drepte, încercați mâna la tăierea cărămidă cu un ciocan și daltă. Cu tehnicile potrivite, veți putea obține reduceri curate, drepte, profesionale, prin intermediul oricărei metode.

Pași

Metoda 1 din 3:
Marcând liniile tăiate
  1. Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 1
1. Măsurați cărămida împotriva spotului pe care doriți să o potriviți. Utilizați o măsură de bandă sau un conducător pentru a măsura lungimea cărămidă de pompieri. Apoi determină dimensiunea destinației sale. Scăpați acest lucru de la lungimea cărămizii pentru a determina cât de mult va trebui să tăiați.
  • Dacă cărămida dvs. este de 9 în (23 cm) lungime și doriți să o potriviți într-un spațiu de 6 din (15 cm), va trebui să tăiați 3 în (7.6 cm).
  • Pentru o tăietură înclinată, Utilizați un proctor Pentru a determina ce unghi va trebui să utilizați pentru ca caramida să se potrivească în poziție.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 2
    2. Desenați linia de tăiere pe cărămidă cu cretă. Utilizați un conducător și o bucată de cretă albă pentru a marca o linie de tăiere de-a lungul unei suprafețe a cărămizii, plasând linia la măsurarea și unghiul pe care l-ați determinat. Dacă veți tăia manualul, marcați liniile tăiate în jurul perimetrului cărămizii.
  • Cu exemplul menționat mai sus, ați plasa conducătorul dvs. 3 în (7.6 cm) departe de marginea cărămizii și trageți o linie dreaptă continuă pe toate cele 4 laturi ale cărămizii.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 3
    3. Lucrați într-o zonă bine ventilată. Indiferent dacă utilizați un miter de putere sau tăiați caramida cu mâna, puteți tăia caramida în afara sau într-o cameră de lucru bine ventilată.
  • Fiecare tehnică va duce la praf de cărămidă, deci veți avea nevoie de o ventilație bună pentru a vă proteja.
  • Metoda 2 din 3:
    Tăierea cărămizilor cu mâna
    1. Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 4
    1. Obțineți un ciocan și o daltă de zidărie. Instrumentele potrivite vor face acest proces mult mai ușor. Alegeți o daltă de zidărie cu o lamă care este cel puțin la fel de largă ca cărămida, mai degrabă decât o lamă îngustă pe care doriți să o ajustați. Optați pentru un ciocan cum ar fi un 2 lb (0.91 kg) sanie.
    • Aceste instrumente pot fi găsite la cele mai multe magazine hardware și online.
  • Imagine cu titlu tăiat cărămizi de foc Pasul 5
    2. Puneți mănuși, o cămașă cu mâneci lungi și o protecție a ochilor. Mănuși de lucru cu o anumită aderență vor ajuta la reducerea oboselii mâinii și vă vor împiedica palmele să le lipi de daltă. Purtați mâneci lungi, precum și ochelari de protecție pentru ochi pentru a vă proteja mâinile, brațele și ochii de la biții care zboară de cărămidă.
  • Imagine cu titlu tăiat cărămizi de incendiu Pasul 6
    3. Așezați caramida pe o suprafață robustă în apropierea înălțimii HIP. Caramida ar trebui să fie suficient de mare, astfel încât partea superioară a dăruirii dvs. să fie aproape de înălțimea șoldului. Acest lucru va face ca ciocanul să fie mai ușor și va ajuta la reducerea tulpinii pe brațe și înapoi. Alegeți o suprafață de lucru robustă, care poate apărea sau absorbi șocul.
  • Un strat de nisip ambalat poate ajuta la absorbția șocului, deoarece cărămida se va scufunda în ea când vă faceți grevele. Dar asigurați-vă că cărămida se află la nivelul nisipului, astfel încât să puteți face cea mai curată tăiere posibilă.
  • Un banc de lucru din lemn poate fi, de asemenea, potrivit, dar fiți conștient de transferul de șoc. Ștergeți suprafețele, astfel încât alte elemente să nu răstoarne.
  • Imagine intitulată Cuturi de pompieri Pasul 7
    4. Țineți lama de daltă de-a lungul liniei marcate, perpendiculare pe cărămidă. Țineți dalta prin înfășurarea mâinii în jurul mânerului, cu brațul poziționat paralel cu cărămida. Mențineți o prindere fermă, fermă pe mâner și concentrați-vă pe deținerea șlefuirii perfect în poziție verticală.
  • Țineți-vă degetele departe de partea de sus a daltei pentru a le evita lovirea cu ciocanul.
  • Nu strângeți în jos pe daltă, deoarece acest lucru va transfera șocul în braț.
  • Imagine cu titlu tăiat cărămizi de foc Pasul 8
    5. Atingeți dalta cu ciocanul pentru a marca cu ușurință de-a lungul liniilor marcate. Țineți ciocanul la câțiva centimetri deasupra daltei și lăsați-l să cadă pe vârful daltă. Faceți câteva lovituri blânde în acest mod până când vedeți o dent vizibilă în cărămidă. Rotiți cărămizia și repetați acest proces pentru a înscrie ușor toate cele 4 laturi.
  • Nu încercați să lăsați pe caramida - doar lăsați greutatea ciocanului să creeze treptat o dent în cărămidă cu fiecare grevă.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 9
    6. Completați o altă rundă de scoruri pentru a aprofunda liniile de scor. Du-te înapoi în prima parte pe care ai marcat pentru a începe o altă rundă. De data aceasta, începeți prin a ține ciocanul mai sus, în jurul valorii de ochi, astfel încât să cadă cu un impact mai mare asupra daltă. Continuați până când liniile de scor sunt /16 în (0.16 cm) adânc pe toate cele 4 laturi.
  • Dacă este prima dată când folosiți un ciocan și daltă pentru a tăia caramida, aceasta este o șansă bună de a experimenta modul în care instrumentele funcționează împreună și cât de mult este necesar pentru a dent cărămida.
  • Dacă vă încurcați scorul sau tăierea, este în regulă! Asigurați-vă că aveți câteva cărămizi de rezervă la îndemână.
  • Imagine intitulată Cuturi de pompieri Pasul 10
    7. Spargeți caramida făcând o serie de lovituri solide cu ciocanul. Țineți ciocanul superior deasupra capului și aduceți-o direct în jos, așa că lovește partea superioară a dăruirii. Ideea este de a transfera impactul deplin al ciocanului la daltă, astfel încât cărămida fisură uniform și curat. La fel ca în cazul golfului, urmați prin urmare, veți termina cu o grevă solidă și transferați toată presiunea la daltă și cărămidă. Dacă nu se rupe de-a lungul liniilor marcate în timpul primei încercări, faceți mai multe greve grele.
  • În timp ce acest lucru poate părea puțin descurajator dacă este prima dată, încercați să vă relaxați corpul și să construiți o anumită încredere. Dacă țineți dunga în poziție verticală și ați înscris caramida, vă puteți simți asigurată de pregătirea dvs. pentru a face loviturile finale de succes!
  • Nu aveți nevoie să lăsați în jos pe cărămidă, lăsați-o pe Gravity și Fizica să lucreze magia lor.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând tăieturi înclinate cu un ferăstrău de miter
    1. Imagine intitulată Cuturi de pompieri Pasul 11
    1. Înmuiați caramida în apă timp de 2 minute sau până când bulele de aer dispar. Umpleți o găleată sau chiuveta cu apă și vă scufundați caramida. Prin înmuierea cărămidă, veți reduce cantitatea de praf de cărămidă fină care intră în aer la contactul cu lama de ferăstrău.
    • Apa de la robinet obișnuit, apa la temperatura camerei este bine.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 12
    2. Lăsați cărămizile să se scurgă timp de 5 minute sau până când se oprește scurgerile. Așezați caramida pe o suprafață deschisă sau absorbantă pentru a lăsa apa să se scurgă din ea. Așteptați până când se simte umezeală la atingere, dar nu dezvăluie nici o picătură de apă.
  • În timp ce este util să atenueze cărămida, nu vrei să încerci să o taie când se umezește.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 13
    3. Puneți o mască de particule, protecția ochilor și mâneci lungi. Protejați-vă brațele, ochii și plămânii din praful de cărămidă și resturile, purtând unelte de siguranță adecvate. O mască de particule, ochelari de protecție a ochilor și o cămașă de lucru cu mâneci lungi va fi suficientă.
  • Nu purtați mănuși pentru această tehnică. Acestea vor scădea doar capacitatea dvs. de a opera în siguranță ferăstrăul și nu va oferi multă protecție.
  • Imagine intitulată Cuturi de pompieri Pasul 14
    4. Configurați ferăstrăul cu o lamă de zidărie și unghiul corect. Utilizați o lamă de zidărie pentru a face cea mai curată și cea mai sigură tăiată în cărămidă. Setați reglarea miterului la unghiul dorit, care ar trebui să se potrivească cu unghiul pe care l-ați marcat pe caramida cu cretă.
  • Dacă doriți să tăiați partea de caramidă la un unghi de 45 de grade, aliniați reglarea miterului la marcajul de 45 de grade de-a lungul tabelului de ferăstrău.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 15
    5. Aliniați caramida de pe masa de ferăstrău cu marcajul cretei de-a lungul liniei tăiate. Așezați caramida pe masa de ferăstrău, în sus. Ajustați-o astfel încât o margine să se odihnească de gard și că opritorul o ține în poziție de cealaltă parte. Asigurați-vă că linia de cretă este direct sub calea lamei de ferăstrău, astfel încât să puteți tăia de-a lungul liniei pe care ați tras-o.
  • Este important să vă asigurați că alinierea este perfectă înainte de tăiere.
  • Asigurați-vă că ferăstrăul dvs. este lipsit de resturi, deoarece chiar și cele mai mici crumburi pot arunca tăierea.
  • Imagine cu titlu tăiat cărămizi de incendiu Pasul 16
    6. Aduceți lama rotativă în jos pe cărămidă pentru a vă tăia încet tăierea. Porniți ferăstrăul și țineți-vă pe mânerul de pe capul ferăstrăului. Aduceți-o treptat până când vine în contact cu cărămida. Odată ce porniți tăietura, trageți lama mai adâncă în cărămidă și împingeți-o prin întreaga lățime a cărămizii pentru a finaliza tăierea.
  • Lucrați încet și în mod deliberat atunci când utilizați ferăstrăul. Nu vă grăbiți sau puteți obține o tăietură neuniformă.
  • Aveți grijă să nu lăsați guardul lamei să intre în contact cu cărămizia însăși.
  • Imagine intitulată Cutie de pompieri Pasul 17
    7. Lăsați lama de ferăstrău să se oprească înainte de a ieși din cărămidă tăiată. Odată ce ați terminat tăierea tot drumul prin cărămidă, opriți lama de ferăstrău și așteptați până când se oprește să se rotească. Apoi ridicați-o cu grijă din cărămidă pentru a vă admira curat, chiar tăiat.
  • sfaturi

    Indiferent dacă utilizați un ferăstrău miritor sau ciocan și daltă, este o idee bună să practicați mai întâi tehnica înainte de a vă deplasa pe cărămida pe care o utilizați pentru proiectul dvs.
  • Caramida de foc este mai densă și necesită mai mult efort pentru a tăia manualul decât o cărămidă tipică de zidărie, așa că nu vă faceți griji dacă nu o rupeți pe prima lovitură grea. Luați în considerare întoarcerea și aprofundarea liniilor de scor dacă vă confruntați cu rezistență.
  • De asemenea, puteți utiliza un splitter bloc pentru a tăia caramida. Cu un splitter bloc, tot ceea ce faceți este să puneți caramida în scule și apăsați un buton.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Marcând liniile tăiate

    • Cretă
    • Măsura de bandă sau conducător

    Făcând tăieturi înclinate cu un ferăstrău de miter

    • Apă
    • Găleată sau chiuvetă
    • Masca particulelor
    • Mâneci lungi
    • Protecție pentru ochi
    • Power Miter
    • Masonerie Blade

    Tăierea cărămizilor cu mâna

    • Baros
    • Zidărie
    • Suprafață de lucru robustă
    • Protecție pentru ochi
    • Mănuși
    • Mâneci lungi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar